„Nemuritorii”

„Partidul e-n toate, e-n cele ce sunt si-n cele ce maine vor rade la soare…”

Dupa aproape 20 de ani de la asa zisa revolutie din decembrie, P.C.R.-ul cu fata umana, condus de despoti luminati, conduce Romania. Sunt EXACT aceiasi baieti din esaloanele inferioare ale nemuritorului P.C.R. la care s-au mai adaugat cativa baieti „noi”, adica din aceia care in trecut nu erau pe fata cu partidul si structurili, dar erau de fapt parte din sistem, chiar daca noi ne imaginam ca ar fi independenti si pe picioarele lor.

Dupa asa zisa revolutie din decembrie 89, cei pe care ii vedem si azi, au creat o puzderie de partide ca sa zapaceasca opinia publica, iar in timp, s-au coagulat in ceea ce se vede astazi. Ca un simplu exemplu, dl.Victor Surdu, fost presedinte P.D.A.R. (Partidul Democrat Agrar din Romania) este acum membru al P.S.D. Niciodata nu a fost altceva decat asta.

Prin aceste partide satelit de buzunar sau nu, puterea de dinainte de ’89 s-a perpetuat, cu tot cortegiul de beneficii, interese si PRIVILEGII. Ei au devenit capitalistii Romaniei si conducatorii ei absoluti.

La fieare 4 ani, romanii sunt prostiti cu faptul ca ei, acesti baieti gen Basescu, Nastase, Geoana, Mitrea, etc… ar fi dusmani unii cu altii, ei as, nici pomeneala de asa ceva, decat la nivel de orgolii si de bani, adica care sa aiba mai multi, dar de fapt ei stiu foarte bine ce fac si ce au de facut in continuare, sa-si perpetueze puterea si privilegiile unii altora. Nimeni din nici o tabara nu a ajuns cu adevarat in fata justitiei. Totul a fost o scabroasa simulare pentru potolirea prostimii. Pulimii i se da impresia doar ca are si ea un rol in toate acestea. Nici vorba, ei fac tot ce vor si ce stiu: PUTERE si BANI. Pana si intelectualii de mucava ai Romaniei au cazut in aceasta plasa, cu voie sau fara de voie…Sa vedem acum cu ce discurs vor veni acesti diletanti cu ifose de intelepti.

A existat o singura alternativa reala impotriva acestor partide comunisto-capitaliste de baieti destepti cu ochi albastri si de politruci ai vechiului sistem : PARTIDELE ISTORICE.

Acestea au fost si ele destul de infiltrate de baieti cu ochi albastri si fosti comunisti, si incet, incet au fost aproape desfiintate, vezi P.N.T.-C.D. Asta si datorita liderilor acestor partide, care in cazul P.N.T.-C.D.-ului au fost chiar un dezastru, mai ales dupa moartea lui Corneliu Coposu. Acesti lideri au fost de o incapacitate crasa. Comunistii i-au ars de nu s-au vazut, au fost un mizilic pentru ei. Singurul care a pus si mai pune probleme fostilor…este P.N.L.-ul care trebuia si el „absorbit” intr-un alt partid gen P.D.-L. si astfel opera de perpetuare la putere a „Nemuritorilor” era perfecta. Ca P.S.D. + P.D.-L. = F.S.N = P.C.R. nu am absolut nici o indoiala. Problema este ce va face P.N.L.-ul in aceasta situatie. Va avea curajul sa ramana in opozitie si sa adune in viitor toate voturile nemultumitilor si sa coaguleze in jurul sau ceea ce mai are sanatos aceasta natiune, daca mai are sau va fi distrus membru cu membru prin racolare ? Si cum stim ca roamanul se cam vinde pe nimic, iar despre sentimente de apartenenta la un partid istoric, de loialitate, de noblete, de integritate, nici nu poate fi vorba la multi romani, asteptam cu interes sa vedem daca singurul si ULTIMUL bastion al celeialte Romanii, cea care ar trebui sa fie fara oamenii serviciilor secrete si fara oamenii comunistilor din esaloanele 2,3,4,5, etc….va rezista sau  nu. P.N.L.-ul are acum sansa istorica sa fie intr-adevar ceea ce trebuie sa fie, SINGURUL PARTID alternativa la fostul si actualul bloc comunist deghizat in capitalist si democratic. Daca va fi distrus ca si P.N.T.-C.D.ul, putem spune linistiti ca in Romania nu a avut loc nici o revolutie, si urmasii lui Ceuasescu, precum si urmasii urmasilor lor,  conduc si vor conduce Romania prin asa zisele 2  mari partide P.S.D. = Stanga si P.D.-L. = Dreapta, dar de fapt sunt unii si aceiasi care au format o asa zisa stanga si o asa zisa dreapta, ca sa se poata spune ca exista democratie, dar de fapt sunt unii si aceiasi, manati in lupta de aceleasi idealuri si interese, adica PUTEREA si PRIVILEGIILE EI, adica tot EI cu EI.

EI sunt uniti in orice vreme, si sunt mereu INVINGATORI !

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s