Nu sunt FAN Obama !

Intr-o societate a marketing-ului si a vanzarilor de tot felul, mai „nou”, si din ce in ce mai DES, si oamenii politici se supun acelorasi reguli. Adica sunt fabricati in laborator de cei care ii imping in fata, si vanduti prostimii din fiecare tara. Stiu, nu este nimic nou sub soare, nu am descoperit cu asta nici America, nici roata, nici apa calda, ca sa recurg la niste stereotipii. Si atunci ?! Atunci concluzia este cat se poate de simpla: ei sunt CONFECTIONATI de CINEVA pentru CEVA !!! Si pe cale de consecinta, vor reprezenta TOTDEAUNA, interesele acelui cineva din umbra, nicidecum al popoarelor pe care chipurile le reprezinta !

Ce este foarte interesant pentru cine are ochi sa vada, este ca asta se intampla cam peste tot in lume astazi, dar un pic diferit decat in trecut ! Si in trecut, totdeauna, in spatele oricarei clase politice si a oricarui conducator, a stat o mana de privilegiati ai conducatorului sau ai sistemului. Oameni importanti din: economie, armata, politie, servicii secrete, etc….Toti nu aveau ca unic scop decat sa prospere si sa-si apere propriile interese. Asa a fost tot timpul in istoria omenirii.

ACUM, in toate tarile importante ale planetei,  se vede cu ochiul liber ca politicienii de azi, nu mai servesc interesele popoarelor lor, ci cu totul alte scopri si interese, adica un scop global. Se vede ca in lumea de azi, se construieste prima si ultima iluzie, prima si ultima himera, primul si ultimul vis al omului: DOMINAREA PLANETEI.  Constructia a inceput de mult. UE, nu este decat refacerea sub ochii nostri a vechiului Imperiu Roman. Se pregateste intens pe planeta, Noua Ordine Mondiala !  Dar nu este deloc noua aceasta intreprindere ! Este de cand lumea a cazut in pacat, vezi toate imperiile care au existat pana acum pe acest pamant. TOATE, asta au dorit sa relizeze, dominarea lumii. Da, dar ACUM, abia ACUM, intr-o era super tehnologizata, care permite lucruri pe care omenirea nici nu le-a visat in trecut,  se poate realiza „visul de aur al omenirii”, DOMINAREA GLOBALA a planetei de cativa privilegiati, care vor trage si toate foloasele, normal ! Suntem singura generatie din istoria omenirii, careia tehnologia ii permite la ora actuala, supravegherea fiecarui cetatean al planetei. Un Auschwitz Global ! 

Obama, nu este decat un produs de marketing politic, se vede clar ca este o facatura, vandut americanilor si nu numai, ci lumii intregi. El se supune viziunii careia slujeste, si drept urmare altii il vor conduce, fiind doar una din piesele principale ale acestui puzzle mondial din constructia Noii Ordini.

Pamanteni, ni se pregateste ceva ! Deocamdata o criza, mai tarziu….lucruri si mai interesante….”Si a facut ca toti: mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte, si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei, sau numarul numelui ei. ”

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s