De ce nu ma mai duc NICIODATA la vot !

Cine lasa la o parte puzderia, noianul de nimicuri cu care suntem bombardati ZILNIC pe toate canalele de comunicare, poate deja sa vada, ca indiferent ce vor oamenii acestei planete, si aici ma refer la popoare, istoria curge si se scurge DOAR INTR-UN ANUMIT FEL si pe un ANUMIT FAGAS, adica Noua Ordine Mondiala. Aproape ca nimic spectaculos nu se va mai putea intampla in viitor, datorita faptului ca ORICINE, oricat de bine intentionat ar fi, nu prea mai poate sa faca mare lucru in zonele esentiale: politic, economic, finante, organizatii internationale, media, etc…Internetul este mai liber, cata vreme o mai fi….in rest, media in majoritatea sa este aservita deja SCOPULUI.

Ce vreau sa spun este faptul ca LA NIVEL MONDIAL complicitatile sunt de mult facute si sedimentate, regulile stabilite, si oricine nu se supune regulilor jocului impus de cei mai mari, este marginalizat, demonizat, ridiculizat, nu este sprijinit cu absolut nimic de mai nimeni, nu este ascultat si bagat in seama de mai nimeni, si in cel mai rau caz este chiar eliminat fizic. Destui oameni politici au fost asasinati pe fata sau au avut diferite „accidente”, nu ? O mare forta este deja nascuta, formata si aproape ajunsa la maturitate, careia nimeni nu i se va mai putea opune acum si in viitor. Doar Dumnezeu va mai putea face asta. De aceea, chiar si cei mai bine intentionati politicieni, odata alesi, se vor vedea pusi in fata dilemei: sa accepte regulile jocului mondial si atunci va fi bine mai mult pentru ei si gasca lor de profitori decat pentru poporul pe care il reprezinta daca vor fi corupti si lacomi si vor negocia fara demnitate si din genunchi, sau sa obtina si ceva pentru poporul lor daca nu vor fi corupti si lacomi si vor negocia cu demnitate si in picioare sau sa se opuna sistemului si atunci ori esti eliminat de sistem, ori de propriul popor, care cenzurat fiind economic si politic, va voi repede pe altcineva in locul tau, care sa se „descurce” mai bine. Politicienii romani fac parte din categoria celor lacomi si corupti, si inseamna pentru Romania contracte gen Petrom, Bechtel, etc…care sunt de fapt o povara pentru natiune, dar pot sa spuna  totusi ca s-a facut ceva si „progresam”, cand de fapt este doar o spoliere pe fata a resurselor si banilor tarii, pentru ceva ce ti s-a oferit candva, adica SERVICIU CONTRA SERVICIU, nimic mai mult sau mai putin.

Daca mai adaugati la cele de mai sus, stiuta avaritie a omului, dorinta lui de putere, mandrie si orgoliu nemasurat, asezonatae cu multa coruptie, minciuna, si chiar crima, aveti reteta completa a ceea ce inseamna politica, lumea afacerilor si a finantelor, a stiintei, a media, a artei si chiar a religiei IN LUMEA DE AZI. Fiecare are grupul sau de privilegiati care lucreaza intens ca lucrurile sa fie bune si foarte bune pentru ei si cercul restrans al breaslei lor, si mai putin pentru prostime. Prostimea trebuie invatata doar sa priveasca la EI cu admiratie si respect, ca la elita lumii, ca la modelele lumii, ca la inteleptii lumii, ca la salvatorii lumii, ca la tot ce ofera mai bun lumea aceasta, cand de fapt, MAJORITATEA nu merita absolut deloc acest statut. In Romania, datorita calitatii umane jalnice a clasei politice, si a oamenilor in general, adica majoritatea dintre noi, nu ma feresc sa o spun pe sleau, situatia este si mai abjecta decat in tarile civilizate, care te mint si te fura mai cu manusi, nu asa pe fata ca la noi.

Revenind la oile noastre, adica la Miorita, Octavian Paler a spus perfect ca razboiul romano-roman continua si este cel mai abject razboi pe care acest popor il poarta de foarte mult timp impotriva lui insusi. Rautatea romanilor fata de romani este fara margini si limite, si ne-am sfasia la propriu cu mare placere unii pe altii, daca legile convenientei sociale internationale, nu ne-ar mai limita pornirile. Clasa politica nu este scutita de toate racilele noastre ca natiune. Ba din contra, multe trasaturi negative ale noastre ca si romani, fiind exacerbate la majoritatea reprezentantilor ei. Si mi se cere sa ma duc sa-i votez pe toti ASTIA ?! Sa le legitimez toate nelegiuirile si ticalosiile ?! Sa vad cum imi fura prezentul mie si viitorul copiilor, si eu sa spun: vai ce bine este, mai vreau ! NICIODATA IN VIATA MEA ! Gata cu prosteala ! Ticalosia politicianului roaman, servilismul si tradarea lui fata de interesele propriului popor, trebuie sanctionata macar cu negarea lor ca si conducatori, prin ignorarea lor TOTALA, adica prin neparticipare la vot. Asta le va transmite mesajul ca putin ne mai pasa si noua de minciunile lor, de programele lor, de partidele lor si de toata prosteala lor, si ca nu mai putem fi dusi cu presul atat de usor. Asa trebuie sa faca orice om de bun simt din tara asta, indiferent ca este simplu muncitor, intelectual, artist, inginer, etc…Sa-i ignore total, si sa nu se mai duca la mesele lor, la mitingurile lor, la sarbatorile lor, ca sa le pupe mana pentru cativa arginti, asa cum au facut majoritatea intelectualilor de mucava din tara asta.

La intervale regulate de timp, prostimea, adica NOI, trebuie chemata la vot, ca sa le legitimeze lor faradelegile din interior si exterior. Ca sa le legitimam NOI atitudinea de hoti si de mincinosi inauntru si de pres si in genunchi in afara. Ca sa ne poata spune ori de cate ori au ocazia, ca NOI I-AM LEGITIMAT SI DELEGAT pe ei ca sa ne fure si sa ne minta in fata si pe mai departe, si ca este normal sa fie asa ! NICIODATA asa ceva in ceea ce ma priveste !

Bine, bine atunci, veti spune, si ce am mai putea face in cazul acesta ? Ce mai poate face un politician roman bine intentionat(daca ar exista asa ceva, dar nu exista !) sau fiecare dintre noi in parte ?

Raspunsul este cat se poate de simplu: acolo unde trebuiesc facute, compromisurile trebuiesc facute cu demnitate si coloana vertebrala, cu simt de raspundere si cu dorinta de a aduce un bine in plus si oamenilor pe care ii reprezinti. In micro sau in macro, indiferent ca este la nivel de tara, de mari sau mici afaceri sau individual. Trebuie sa faci si pentru semenii tai ceva bun, nu numai pentru tine. Ori noi in toti acesti 20 de ani de noua democratie, am negociat cu Marea Putere Mondiala doar din pozitia de culcat, adica de pres sau cel mult din genunchi, iar in tara am furat pe rupte tot ce s-a putut, inclusiv pe noi insine ! In picioare nu a negociat nimeni pana acum in numele poporului roman, nici in afara nici in interior. Mesajul corect al unui politician roman si al oricarui roman demn si bine intentionat, trebuie sa fie : OK, merg cu voi atat cat imi permite propria constiinta, dar poporul meu, oamenii din firma mea, din spitalul meu, din banca mea, din teatrul meu, eu personal ca simplu individ ce castig din toate acestea ?

Intr-adevar „Capul plecat sabia nu-l taie”, dar nici nu-l respecta !

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s