Oameni buni, lasati prostiile !

Din ciclul ce sa mai facem sa-i prostim pe prosti, va servim alegeri de tot felul, europarlamentare, parlamentare, prezidentiale, manele, talk-show-uri de 2 bani, emisiuni de divertisment de cea mai joasa speta, si tot asa…asta-i prosteala interna. Cine este amator si de prosteala externa, va fi interesat de ce bine arata Madonna la varsta ei, daca Britney Spears sau Paris Hilton au sau nu au chiloti pe ele, ce mai face cuplul Brangelina si multitatuatul David Beckham, si nenumarate ciripeli pe toate aceste teme si pe multe altele. Ei si ? Intrebarea este ce-i de facut ?
Prieteni, singurul lucru cu adevarat important, pe care putem sa-l facem, este sa intelegem un lucru extrem de important, ca adevaratul conflict si adevarata lupta pentru bunastarea si fericirea dumneavoastra sau pentru saracia si nefericirea dumneavoastra, nu se da aici, in fata ochilor nostri, la televizor sau in presa, ci deasupra noastra, si in noi. Ceea ce vedem la televizor si in viata reala este doar consecinta acestei lupte dintre Dracu’ si Hristos. Abia dupa ce vom intelge asta, vom putea sa si hotaram ceva. Pana atunci, nu suntem decat niste mintiti si manipulati, oricat de destepti ne-am crede.
Sa nu va faceti iluzii ca prosteala si manipularea este apanajul ultimelor secole sau a ultimilor ani, odata cu aparitia tehnologiei. Nuuuuu, categoric nu ! Manipularea, minciuna si prosteala au fost pentru prima oara folosite pe oameni in Gradina Edenului, Marele Maestru fiind Dracu’ insusi. Inainte de asta, ele au fost folosite tot cu succes, pe ingerii cerului. Au avut trecere si acolo. In Eden, frunzisul era des si soapta placuta, dar…..totul era minciuna si manipulare, deci prima prosteala din istoria omenirii a avut loc in Eden. Dar asta nu a fost tot. Prima prosteala din Univers, asa cum am mai spus, a fost atunci cand Dracu’ i-a prostit pe o parte din ingerii cerului sa-l urmeze in rebeliunea lui fata de Dumnezeu, Creatorul sau si al lor. Asta a fost prima mare prosteala Universala ! De aici a inceput totul !
Deci atentie la neatentie, ca se lucreaza iute si fara bagare de seama, pentru cei care se uita la piticul porno si la sexi braileanca, la Britney Spears si Paris Hilton. Nu mai mancati seminte ca pe stadion uitandu-va la OTV pana noaptea tarziu, ca s-ar putea sa aveti mari surprize, si nu de la Andreea Marin sau Oprah, ci de la insusi Dracu’ !

Si inca un sfat, nu-i invidiati pe cei care acum isi bat joc de noi toti, asa cum am vazut zilele acestea cu ocazia acestor alegeri europarlamentare din Romania. Multi nici nu stiu pe cine slujesc de fapt si ce impact devastator va avea tot ce fac ei acum, asupra propriilor suflete.

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s