Toata lumea stie !

Mesajul meu de astazi este :

Toata lumea stie ca M.J. a fost pedofil, dar i se iarta pentru ca a fost un Megastar. Cei care il iarta asa de usor, cu siguranta nu sunt parintii unor copii care au trecut prin patul lui M.J. pentru ca atunci alta era atitudinea lor. OK, nu amestecam meseria cu viata privata, de acord, dar…Care parte o luam atunci din M.J. ca sa o facem idol ? Omul sau Megastarul sau amandoi ? Ca am auzit pe multi, foarte multi zilele acestea spunand ca M.J. a fost idolul lor, oameni care au copii acasa…Copii care s-ar fi putut sa treaca prin patul lui M.J. daca ar fi avut ocazia…Sau nu ? Stiu ca o sa sara unii cu argumente de genul „a fost achitat de justitie” si au si adus acest argument. In acest caz eu pun doar o singura intrebare : „De ce a platit in 2 procese pe aceeasi tema multe, multe milioane de dolari DACA ERA NEVINOVAT ?! Asa de prost a fost ?! Hai sa fim seriosi. Daca eu asi fi fost nevinovat, puteau sa ma santajeze mult si bine, nu le dadeam nici un cent !

Si mie imi plac anumite piese ale lui, nu toate, iar videoclipurile lui sunt magistral lucrate. Talentul lui M.J. si a echipei care i-a stat in spate nu poate fi contestat. Muzica lui la fel, dar „INTREGUL” a fost JALNIC ! Sa nu uitam ca pe M.J. l-a ajutat mult si tehnologia in tot ce a facut, neexcluzand in nici un caz talentul lui, cand afirm asta.

Dumnezeu este acela care va lua decizia finala in dreptul lui M.J. nu noi oamenii.

Ca unul care am fost contemporan cu mai toate miturile muzicii ultimelor 2 secole, Beatles, Elvis, Abba, Smokie, Queen, Pink Floyd, Led Zeppelin, Rolling Stones, Deep Purple, Jethro Tull, etc…nu am fost chiar asa de cazut pe spate din cauza lui M.J.

O zi cat mai racoroasa sa aveti !

Dupa cum stiti, cauza tuturor relelor sunt …..

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s