IADUL se muta in RAI !

Motto: „Invatati-va minte, prostilor, si inteleptiti-va, nebunilor!” (Proverbe)

Dragi tovarasi si pretini,

de cate ori moare cineva, indiferent cine, dar sa fie neaparat becher, din tagma vedetelor de orice fel, din lumea politicii, a culturii, etc… de la noi sau de aiurea, cum el, mortul, ajunge direct in cer, langa bunul Dumnezeu ! Actorii, dansatorii si cantaretii, imediat cum ajung in cer la Dumnezeu, se si pun pe cantat si dantuit, si incep sa recite poezele, sa joace teatru si sa faca filme, ca sa-l mai distreze si pe Dumnezeu putin, saracul de El, ca a fost atat de singur si plictisit fara ei, in Cerul ala al Lui, atat de mare si de trist. Sa stea El atata timp fara ei ! Regizorii cum ajung in cer, imediat isi iau bugetele Raiului in primire, si se pun pe turnat superproductii, ca doar si-au facut deja mana pe Pamant, ca sa aiba ce sa-i prezinte lui Dumnezeu spre vizionare. Se stie doar, toti o spun: „Dumnezeu ii ia pe cei mai buni”, chiar daca astia „buni” pe Pamant erau drogatii drogatilor si betivii betivilor, curvarii curvarilor, smecherii smecherilor si mincinosii mincinosilor. Dupa mintea astora, Dumnezeu este cel mai tare impresar. Cum il vede pe unul mai bun, mai talentat, hat cu el in Cer, ca sa-si intregeasca El trupa de staruri. Noua ne lasa pe Pamant numai ciurucurile. Toti cei care l-au cunoscut pe cel mort, mai mult sau mai putin, spun cu glasurile sugrumate de emotie, si cu ochii plini de lacrimi, ca el, mortul, era cel mai bun om posibil de pe pamant, si ca el, mortul, ne vede si ne aude de acolo de sus, de unde se bucura pentru noi (sic!) si de unde obligatoriu, ne poarta noua de grija, celor ramasi pe pamant neajutorati, si de unde ne si binecuvanteaza cu tot ce este mai bun, de acolo de sus, de unde este el, luand astfel meseria lui Dumnezeu insusi !!! Si ni se mai spune ca acolo in Cer, el face exact ce a facut si pe Pamant. Ptiu Drace ! Piei Satana ! Dar sa nu credeti ca numai in lumea buna se spun toate aceste aberatii. Nuuuu. Dar cu aceste prilejuri tam tam-ul este mai mare, mai sofisticat si mai mediatizat decat la cei saraci. Chiar si cei care isi crapa cu bucurie si osardie capetele incinse de bautura sau de gelozie sau de oftica, la stirile de la ora 5, spun exact aceleasi ineptii.

Mai sa fie ? Chiar asa ?! Oamenii acestia, cand spun toate aberatiile astea, realizeaza ce gogomanii vorbesc ?! Nu realizeaza, dar cel mai tare este, ca oamenii bisericii nu spun nimic cand aud prostiile astea, ba chiar ii incurajeaza pe bietii oameni sa creada astfel de bazaconii ! Si uite asa Iadul se muta in Rai, iar biserica nu protesteaza, este de acord ! Iadul se muta in Rai cu acordul bisericii „crestine” si al oamenilor ei ! Chiar daca in timpul vietii lui mortul a fost un criminal sau pedofil sau cel mai mare curvar si mincinos sau coruptul coruptilor sau ticalosul ticalosilor, el, mortul, se duce direct la dreapta lui Dumnezeu ! Ce sa faca acolo oameni buni, sa spurce cu nelegiuirile lui si Imparatia lui Dumnezeu, care este vesnica ? Macar aici pe Pamant trageam nadejdea ca toate acestea sunt trecatoare, ca Imparatia lu’ Dracu’ va avea un sfarsit, si ca undeva trebuie sa fie si ceva mai bun, adica in Cer. Dar se pare ca nu este asa. Noi mutam Iadul in Rai, si ne si bucuram pentru asta ! Si daca mutam Iadul in Rai, vom avea pentru vesnicie pe toti acesti nemernici cu noi ! Brrr ! Groaznic ! Pai ce smecherie facem ? Daca ar fi asa, credeti-ma ca nu mai am nici un chef sa ma mai duc la Dumnezeu in Imparatia Lui, ca sa dau iar nas in nas cu toti ticalosii si nemernicii cu care am trait pe planeta Pamant si care m-au mintit, m-au furat, m-au exploatat, m-au violat, m-au ucis, m-au inselat si tot asa. Sa dam iar ochii cu nebunul de Nero, cu Hitler, cu Jack Spintecatorul….Brrr! Mai fratilor, voi chiar intelegeti ce spuneti cand faceti asa afirmatii gogomanioase sau va place sa va auziti vorbind ?

Va rog sa fiti atenti la ceea ce va spun eu aici: veti auzi toate gogomaniile astea iar si iar, in toate zilele dumneavoastra… Pune-ti pariu ?

„Nu striga intelepciunea si nu-si inalta priceperea glasul? Ea se asaza sus pe inaltimi, afara pe drum, la raspantii, si striga langa porti, la intrarea cetatii, la intrarea portilor: „Oamenilor, catre voi strig, si spre fiii oamenilor se indreapta glasul meu. Invatati-va minte, prostilor, si inteleptiti-va, nebunilor! Ascultati, caci am lucruri mari de spus, si buzele mi se deschid ca sa invete pe altii ce este drept. Caci gura mea vesteste adevarul, si buzele mele urasc minciuna! Toate cuvintele gurii mele sunt drepte, n-au nimic neadevarat, nici sucit in ele. Toate sunt lamurite pentru cel priceput si drepte pentru cei ce au gasit stiinta. Primiti mai degraba invataturile mele decat argintul, si mai degraba stiinta decat aurul scump. Caci intelepciunea pretuieste mai mult decat margaritarele, si niciun lucru de pret nu se poate asemui cu ea.” (Proverbe)

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s