Sictir de august…

Dragi prieteni si nas Floreo,

nu am mai scris de multisor pe blogul asta al meu, care a inceput sa prinda panze de paianjen… M-am luat cu unii pe la „Oameni si Perspective” si da-i si lupta, si da-i si lupta… Nu stiu ce m-a apucat ? In loc sa-mi vad de treaba mea, sa ma bucur de viata pe care mi-a dat-o Dumnezeu, imi bat capul cu toti prostii care fac pe desteptii, si care refuza sa vada evidentele din lumea aceasta in care multi traiesc degeaba, in sensul ca habar nu au ce se petrece cu ei si de ce patesc ceea ce patesc in viata aceasta. Si cand le spui ca sunt prosti, spre salvarea lor, te iau la pietre ! Culmea este ca am vazut din ce in ce mai des in ultimul timp, cum oamenii ii resping tocmai pe acei semeni ai lor carora le pasa dezinteresat de ei. Care tin la afacerea lor si muncesc pentru ei ca pentru propria afacere, care atunci cand afla de ceva bun dau repede fuga si spun si celorlalti, nu tin numai pentru ei, sa profite si sa se bucure cat mai multi de descoperire, fie ca este vorba de o carte buna, de un loc frumos si ieftin unde sa-ti petreci vacanta, de un restaurant sau film bun, etc…care sunt seriosi, onesti, muncitori,…. Tocmai astfel de oameni si-o iau rau in bot tocmai de la cei pe care doresc din suflet sa-i ajute cu tot ce pot si stiu ! Nu-i tare ?! Nu vi s-a intamplat asa ceva ?! Cu siguranta ca ati patit-o si dumneavoastra.

Apoi ma tot uit la neamul asta al nostru cat de prost poate sa fie de cele mai multe ori. Cat de usor putem fi fraieriti ! Apoi ma tot uit cum de peste 60 de ani, romanii sunt cei mai animale si cei mai criminali fata de propriul neam. Cei mai iresponsabili si cei mai nenorociti, cei mai hoti si cei mai nemernici. De peste 50 de ani, nu mai putem sa spunem ca ALTII ne-au facut si ne fac noua rau. Nu mai sunt nici turci, nici fanarioti, nici rusi, nici nimic, am ramas SINGURI : NOI CU NOI, NOI PE NOI, NOI CONTRA NOI. Este jalnic ! Vai mama noastra de ticalosi ! Ne vindem pe nimic, ca fetele alea de pe centura. Poate alta data am sa scriu mai multe pe tema asta.

Si pentru ca daca nu am fluturi in stomac nu scriu pe acest site, am mers pe principiul ca : decat mult si prost, mai bine nimic si bun.

Dar o sa-mi vin in fire in curand si o sa reluam cu si mai mare avant revolutionar problemele lumii lasate in suspans. !!! Ha ! Ha !

Pana atunci insa, sa iubiti si sa fiti iubiti !

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s