Justitia CHIOARA din Romania

Spun CHIOARA, pentru ca la noi in Romania, Justitia nu este OARBA asa cum trebuie ea sa fie, adica impartiala. Justitia trebuie sa nu traga cu ochiul la nici unul din cei care vin in fata ei pentru judecata. La noi, Justitia este chioara pentru ca are totusi un ochiu cu care priveste de sub esarfa ei transparenta, la cine se afla in fata ei, si functie de cat este de mare si tare unul sau altul, se face si dreptatea ! Mai tot timpul se da celui care da mai mult, are mai mult, poate mai mult. Care n-are….. n-are nici Dreptate ! Ce repede si-au facut magistratii dreptate cand a fost vorba de interesele lor, si ce greu fac ei dreptate altora, care uneori mai mor si cu ea in mana, cu dreptatea, nu cu altceva…desi….unii mai mor si cu altceva in mana…la documente ma refer, la ce va ganditi ?! Stiti doar, totdeauna mortii sunt de vina !

Ce ne spun noua toate acestea ? Ca se poate face dreptate in tarisoara asta, dar de cele mai multe ori NU SE DORESTE asa ceva ! Si atunci cum este aceasta putere in stat, cand vedem ce comportament are ? Corupta, interesata, servila, hoata cand fura averile si vietile oamenilor prin decizii incorecte.

Este CHIOARA cand este interesata si MUTA, SURDA si OARBA cand este cazul sa judece cinstit si impartial.

Si atunci de unde sa aiba respectul populatiei aceasta institutie ?!

Ce spectacol jalnic ! Cum se injoseste singura aceasta categorie profesionala. Dar credeti ca asta conteaza la ei, ca-i intereseaza integritatea profesionala ?! Banul sa iasa, indiferent cu ce pret.

Nu trebuie sa generalizam, dar din pacate este mai multa nedreptate decat dreptate in Justitia romana.

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s