Roger Federer Vs. Novak Djokovic

Am stat noaptea trecuta pana aproape de ora 3 dimineata ca sa vad semifinala de la US OPEN dintre RoFindger Federer si Novak Djokovic.

A meritat fiecare secunda petrecuta in fata ecranului ! A fost unul dintre cele mai frumoase meciuri de tenis de camp vazute de mine in ultimul timp. Au fost schimburi de mingii senzationale. Aveti mai jos o mostra. Superb spectacolul sportiv ! La cel mai inalt nivel. Nu cred ca finala poate fi mai frumoasa. Vom vedea. Am retrait clipele te tenis spectacol care se juca in competitiile oficiale, nu in meciuri demonstrative, doar in timpul lui Ilie Nastase. Ilie Nastase fiind campionul absolut al tuturor timpurilor la acest capitol. Mingii ca cea reusita de Federer in finalul meciului cu Djokovic, Ilie al nostru le avea la degetul mic, si le executa frecvent. Avea si inca multe alte lovituri de acest gen, care faceau deliciul spectatorilor arenelor de tenis.

Ce vremuri frumoase ! Azi din pacate nu prea mai ai ocazia sa vezi un astfel de tenis spectacol in competitii, decat foarte rar. De aceea, cand ai fericita ocazie sa-l vezi, trebuie savurat minge cu minge, ceea ce subsemnatul a si facut, in ciuda lui Mos Ene de pe la gene….

Cu respect,

P.S. Finala dintre Federer si Del Potro nu a fost la fel de frumoasa ca semifinala dintre Federer si Djokovic. A fost mai mult o lupta indarjita pentru fiecare minge. Nu au lipsit loviturile de maestru ale ambilor combatanti. Au fost destul de multe si foarte frumoase. Ele au facut evident, deliciul publicului, dar….jocul nu a avut prea multa frumusete, ci mai mult indarjire. Dupa ce in primul set Federer a lasat impresia ca il poate bate destul de usor pe Del Potro, acesta din urma a luptat exemplar si o data cu scurgerea timpului situatia s-a inversat, Federer juca din ce in ce mai prost si Del Potro din ce in ce mai bine…Dupa primul set, Federer a fost din ce in ce mai nervos si nemultumit, cum nu l-am vazut niciodata inainte, si a inceput sa greseasca din ce in ce mai mult. Asta e viata ! Del Potro a fost maestrul tiebreak-urilor. Doua seturi a castigat astfel, spulberandu-l pe Federer la tiebreak, caruia nu i-a mers nici serviciul prea bine. Del Potro a castigat meritat, in cinci seturi. S-a jucat un tenis de inalt nivel.

2 gânduri despre „Roger Federer Vs. Novak Djokovic

  1. Nu esti consegvent … nu imi placi … si sportul este la fel ca si politica si restul domeniilor ponegrite (sincer sa fiu, ponegrite meritat 😉 ) si sportivii sunt la fel de corupti ca si politicienii !

  2. Si care este problema Daniel ?
    Nu inteleg ce ai vrut sa spui ? Sa nu ne mai uitam la sport ca este corupt ? Sa nu mai mergem la medici ca iau spaga, sa nu mai ascultam muzica ca muzicienii sunt drogati sau curvari, sa nu mai vizionam filme din aceleasi motive, s.a.m.d ? Asta spui tu ? Ai uitat ca traiesti in IAD prietene, unde TOTI suntem cu Dracu’ daca nu suntem cu Dumnezeu ? Si atunci cand esti cu Dumnezeu trebuie sa ai ingaduinta cu cei care inca sunt cu Dracu’, pentru ca intr-o zi s-ar putea sa fie ei cu Dumnezeu si tu cu Dracu’ din nou. Asa ca atentie la neatentie ! Vrei cumva sa ne izolam toti care credem in Dumnezeu in varf de munte ? Hristos nu a spus niciodata asa ceva. Ai grija de tine ca esti pe un drum gresit.
    Oricum iti multumesc pentru vizita pe blog si pentru comentarii, dar esti prea ingust la minte prietene. Relaxeaza-te.
    Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s