Ridzi o copiaza pe Udrea

Ceea ce era previzibil teoretic, s-a intamplat in realitate in tarisoara noastra Romania. Vazand „succesul” tupeului obraznic al doamnei Udrea, in a sfida si a ameninta comisia parlamentara care o ancheta, ce si-a zis si fosta ministresa Ridzi, sa faca si ea precum colega ei de partid si de tupeu, ca oricum traieste in tara prostilor care nu au nici o reactie…adica noi, prostimea, ca bine a mai zis cine a zis asta. De la aservitele institutii ale statului roman nu mai asteptam de mult nimic bun. Stiind ca tot o sa fie votati in curand cu peste 30 %, ce si-au spus doamnele PD-L-iste, sa ne batem joc in continuare de prosti, adica de noi toti, ca oricum nu au nici o reactie !!! Ce pot sa ne faca ?

Zis si facut, democrat-liberala Monica Iacob Ridzi a depus cu mare pompa plangere penala la Parchet, impotriva parlamentarilor care au anchetat-o, acuzindu-i …..ati ghicit…de abuz in serviciu ! Nu-i tare ?! Si a cotcodacit mandra de treaba asta, ca sa auda toata lumea ce tare este ea, exact ca gaina babii care a produs o margica.

Vedeti dragilor unde duc compromisurile cu RAUL, adica cu Dracu’ ! Orice strambare a adevarului si a dreptatii intr-o societate lasa urme grele si amare.

De ce fac doamnele Ridzi si Udrea asta ? Simplu de raspuns, pentru ca stiu foarte bine ca Justitia este la degetul lor mic. Adica la degetul mic al partidului lor, al presedintelui lor, al LOR. Justitia aservita puterii, nu le va clinti nici un fir de par de pe cap. Vor scapa ca deobicei, basma curata, asa cum au scapat toti coruptii din ultimii 20 de ani. Va fi o noua si interminabila tragere de timp cu anchetele, cu procesele, cu… pana se vor prescrie faptele sau va uita boborul prost, ca sa se poata musamaliza totul. De societatea civica ce sa mai vorbim, care ar trebui sa nu uite toate aceste marsavii si sa le readuca mereu pe tapet, este vanduta si aia atata cat este pe bani mai multi sau mai putini, practic este inexistenta.

In tot acest timp, Justitia, prin reprezentantii ei, se da de ceasul mortii sa-si apere interesele grav lezate de politicieni, facand greve, cu bla, bla la televizor, cu…

Va dau eu solutia domnilor din justitie ca sa loviti in moalele capului caracatita care va face probleme si va umileste, este foarte simpla si va sta la indemana mintenas, daca doriti : Judecati corect si drept pe politicieni, pe corupti, pe borfasi, si pe oricine vine in fata Justitiei ca sa le faceti dreptate. Sa vedeti atunci ce bine o sa va fie. Abia atunci o sa contati si o sa fiti bagati in seama, o sa fiti respectati, apreciati. Pana atunci sunteti in aceeasi galeata cu laturi ca si ei, si nu aveti nici un drept moral sau de alta natura ca sa ridicati vocea impotirva lor atata timp cat ii slujiti cu devotament si le acoperiti marsaviile. Si ei stiu foarte bine asta, de aceea va si arata pisica cand vor ei, pentru ca sunteti santajabili. Pe mosneagul de 80 de ani care se cearta cu baba lui sau cu vecinul pe 20 cm de pamant si care nu are pe nimeni in sferele puterii, il varati imediat la inchisoare, imediat faceti dreptate, imediat actionati, imediat aplicati legea, dar pe astia care va umilesc ii tineti in brate. Nu cumva sunteti complici in ale nelegiuirilor si ticalosiilor, si corb la corb nu-si scoate ochii ?!

” Nelegiuirile voastre pun un zid de despartire intre voi si Dumnezeul vostru; pacatele voastre va ascund Fata Lui si-l impiedeca sa v’asculte ! Caci mainile va sunt manjite de sange, si degetele de nelegiuiri; buzele voastre spun minciuni, si limba voastra vorbeste nelegiuiri. Niciunuia nu-i place dreptatea, niciunul nu se judeca cu dreptate; ei se bizuiesc pe lucruri deserte si spun neadevaruri, zamislesc raul, si nasc nelegiuirea. De aceea hotararea de izbavire este departe de noi si salvarea nu ne ajunge. Asteptam lumina, si iata intunericul, lucirea, si umblam in negura ! Bajbaim ca niste orbi de-alungul unui zid, bajbaim ca cei ce n’au ochi, ne poticnim ziua nameaza mare, ca noaptea, in mijlocul celor sanatosi santem ca niste morti. Mormaim cu totii ca niste ursi, ne vaitam ca niste porumbei, asteptam izbavirea, si nu este, asteptam salvarea, si ea este departe de noi.” (Isaia 59)

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s