Miorita manelista Vs. U.S.Talent

In timp ce fetitele noastre sunt invatate de societate ca in viata este bine sa fi fotomodel, iepuras Playboy, sotie de fotbalist, eleva porno, concurenta la „inelul cu diamant”, nikita, cantacioasa playback din MacBook, manelista, bambuista, etc…ale lor fac si asta :

Superba interpretarea pentru un copil de 11 ani !

Iata si originalul :

Cu valorile pe care le promovam noi ca si societate, cum sa evoluam spre bine si frumos oameni buni ?! Stiu ca o sa se trezeasca unii sa spuna ca si noi avem copii talentati, bla, bla,…Normal ca avem, orice natiune are, dar din ce in ce mai putini si mai nemotivati sa faca ceea ce este de valoare.  Se cauta castigul facil, rapid si cat mai consistent, care este adevarat ca vine repede in unele cazuri, dar si pleaca la fel de repede. Vezi si sportul spre care nu prea se mai indreapta tinerii si care este intr-un vizibil declin la toate disciplinele, inclusiv fotbalul. Vai mama noastra !

Cu respect,

2 gânduri despre „Miorita manelista Vs. U.S.Talent

  1. Danut, esti senzational cu aceasta postare! Stii, chiar de la primele acorduri ale Biancai mi s-a zbarlit parul si mi-am zis: „Iata o alba cu voce afro!” Acelasi sentiment l-am trait si cand am ascultat o piesa cover cantata de Marc Broussard! Am crezut ca e negru, cand colo… era alb.

    Bianca este fantastica! Cata forta, ce inflexiuni si modulatii! Am ramas uimita. Si cand te gandesti ca are doar 11 ani! Doamne, ce minunatie! Merita toata aprecierea si toate aplauzele! Va ajunge departe daca stie sa-si vada serios de drum si mai ales, daca va sti sa-si traiasca frumos celebritatea! Comentariile celui din juriu cu privire la rochie, par, pantofi n-au fost cinice, chiar se impuneau. Imaginea ei trebuie schimbata!

    Un amanunt: inca de la inceput am banuit ca e o melodie cantata de o negresa. Cand am vazut si originalul… ce sa spun? Bianca a a depasit profesorul! Inca o data, ma inclin!

  2. Crede-ma ca am avut exact aceleasi reactii ca ale tale, atunci cand am vazut si auzit prima oara pe aceasta fata de 11 ani. Am ramas blocat in scaunul de la birou, realmente fara cuvinte, fascinat de ceea ce vedeam si auzeam. Era exact cum a spus si tipa din juriu, de necrezut ! Atata forta de expresie, rar am vazut. Sunt multe clipuri cu copii talentati la diferite varste, dar Bianca mi s-a parut de departe ceva special. Daca te uiti cu atentie la reactiile celor din juriu, ale tuturor, vei vedea ca sunt masca toti, fiecare in felul lui, si o si recunosc, ceea ce este foarte, foarte frumos si incurajator. Si eu am aceeasi parere ca tine, ca versiunea „scurta” a Biancai este mai buna decat cea „lunga” a lui Jennifer. Versiunea Biancai a reusit sa ia tot ce era esential din versiunea mai „lunga” a lui Jennifer. Superb ! Superb ! Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s