Cenzurat la „Oameni & Perspective”

Marius Stanescu „loveste” din nou. Este un caracter prea mic, si merge pe principiul „hotului de hoti i-e frica”.

Stimati prieteni, iata un nou post cenzurat la emisiunea „ADN-ul in AZS” in care raspundeam la unele intrebari puse.

Salutare tuturor,
m-am intors din Scandinavia de cateva zile si de aceea nu am putut sa dau unele raspunsuri asteptate poate de unii pe acest forum. Abia am avut timp de scris pe blogul meu, noaptea, pe acolo pe unde am fost.
Iti multumesc Beni pentru reactia ta prompta. Cu acele comentarii de la articolul meu de pe blog, al carui link l-ai dat tu, si care au fost semnate cu Florin Laiu si Aurel Ionica, au vrut de fapt sa demonstreze de ce este necesara CENZURA, peste tot, inclusiv pe acest forum. Nimic mai fals. Chiar Grigore Ia-l de Ureche a cazut in plasa aceasta. Cel/cei, eu inclin sa cred ca CEL, care a facut comentariile respective si a semnat cu numele altora, a vrut de fapt sa scuze CENZURA de pe acest site, spunand ceva de genul “Vezi domnule Danut Tanase ce se poate intampla si la ce se poate ajunge daca nu CENZUREZI anumite mesaje? Vezi de ce este necesara CENZURA ?”
Asta s-a vrut sa se dovedeasca cu acele si prin acele mesaje: ca CENZURA este de dorit, utila si necesara, si sa nu mai facem noi atata scandal cand suntem cenzurati. Punct.
Eu am inteles mesajul si spun inca o data ca nu sunt de acord cu asa ceva. Dl.Aurel Ionica si Florin Laiu pot sa stea linistiti ca nu am pus la suflet astfel de mojicii “internetice”. Chiar daca le scriau ei personal, tot nu m-ar fi afectat. Am invatat si mi s-a dat puterea sa trec peste astfel de lucruri, mai usor decat inainte. Ceea ce este rau pentru cel/cei ce a facut asta, este sistemul lui/lor de gandire, valori, mentalitatea ca CENZURA este OBLIGATORIE. Asta trebuie sa inspaimante pe oricine. Din nefericire Edi este de acord cu aceasta mentalitate din moment ce nu are nici o reactie de respingere a ei.

Cu respect,

Danut Tanase Your comment is awaiting moderation.
December 6th, 2009 – 03:23:18

Judecati si dumneavoastra domnilor. Acum ce mai spui coane Grigore Ia-l de Ureche ?

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s