Candidati, bugete premii si pacaleli

1. Scriam in data de 16.12.2009 in postul „Romania ca CERC” de pe acest blog, postat in categoria „politica, economie”, urmatoarele : „Sistemul comunist-securist, metamorfozat cu greu dupa decembrie 1989 in sistem parlamentar si capitalist, merge inainte, din victorie in victorie, din anul 1947 si pana in ziua de astazi. Puterea si privilegiile au ramas in mainile lor, si a urmasilor, urmasilor lor. Se pregateste si noua generatie: EBA, Honorius Prigoana, Familia Sarbu-Ponta, etc…Dinastiile politice vor continua in tara fraierilor.”

Am mai spus si in alte posturi acest lucru. In postul „Basescu, Geoana, Antonescu : Am INFRANT ! Din nou…” din data de 23.11.2009, de exemplu.

Profetia s-a implinit ! Honorius Prigoana candideaza pentru Parlamentul Romaniei.

2. Securitatea, prin cantidatul ei Traian Basescu, a castigat alegerile prezidentiale din Romania prin furt, minciuna si manipulare. Cum altfel sa fie castigate alegerile ?! Toate serviciile secrete l-au sustinut in campanie pe dl. Traian Basescu. Acum isi primesc rasplata : bugete pe cinste ! Mai ales STS-ul, Serviciul de Transmisiuni Speciale, ala cu ascultatul a tot ce misca si vorbeste. Care a fost la baza ascultarii parlamentarilor membri ai comisiei de ancheta Udrea, sper ca va mai amintiti. In schimb, fraierii, prostimea cum bine este definita, care mai, mai sa se omoare pentru cantidat (eroare de scriere intentionata !) acum isi primeste si ea rasplata : somaj, salarii mici, si pensii asijderea ! Se scumpeste caldura si energia. Sar preturile in sus. Nu-i tare ? E beton ! 

Cu respect,

P.S. „Dupa ce si-a impus fiul drept candidat la un fotoliu de deputat in Colegiul 1 din Bucuresti, Silviu Prigoana e pe cale sa isi capatuiasca si fina. Cristina Chiriac, vicepresedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului, este in carti pentru a fi numita in functia de presedinte, scrie „Jurnalul.ro.” Stire preluata de pe „news.ro”.

Ce tare ! Parca pe Ceausescu il uram toti pentru chestii din astea ? Nu-i asa ? Nu l-am si impuscat putin ? Pe astia ii iubim si-i votam, pe ei si neamurile lor ! Super ! Nu e ceva schizo in toate astea ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s