M-am intors !

Buna tuturor !

M-am intors !

Am fost plecat 3 saptamani la ski in Austria. A fost minunat. Credeti ca a fost prea mult ? Nu ! Asi sta numai acolo daca asi putea.

Zapada, soare, 650 km de partii, altitudine de 3.250 m, oameni veseli si fericiti ! O atmosfera tonica. Ce-ti poti dori mai mult, daca esti un impatimit al ski-ului asa cum sunt eu ?! Nimic.

Va prezint mai jos doua melodii care se canta la APRES SKI.

Dupa ziua de ski, in Austria, schiorii se aduna in tot felul de locuri speciale: „ciuperci”, mici baruri, locuri special amenajate, cabane, baruri, etc. in care au loc petreceri ad-hoc. Sunt mini discoteci sau cluburi in aer liber sau indoor. Au DJ, muzica evident, bauturi alcoolice sau nealcoolice, atmosfera, etc…. Schiorii, in echipamentul cu carea au fost pe partie, canta si danseaza, fiecare in legea lui, se simt bine, dupa o zi de ski. Este o atmosfera superba in multe locuri si cazuri. Stiti, si oamenii care participa fac ca atmosfera sa fie mai vesela sau mai anosta. O sa postez si cateva fotografii pe tema asta. Deocamdata 2 melodii din repertoriul de Apres Ski, dedicatie speciala pentru prietenii mei Cip si Patricia, cu care am schiat anul acesta o saptamana din cele 3.

Atmosfera de Apres Ski ca in Austria nu este nicaieri in lume. APRES SKI-ul fiind la origine un concept austriac. Daca veti schia in Italia, Elvetia, Franta sau oriunde in alta parte, nu veti intalni asa ceva, decat foarte rar si foarte subtire. Sper sa va placa melodiile.

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s