Love Attack

Hai sa iubiti si sa fiti iubiti !

Cu respect,

P.S. Acest post nu are nimic de-a face nici cu Dragobetele, nici cu Ziua lu’ Valentin, ambele sunt niste aiureli.

Anunțuri

4 gânduri despre „Love Attack

 1. Nu cunosc motivul pentru care au fost instituite aceste zile sau aiureli cum le numesti tu,Danut dar este posibil ca ele sa aiba la baza motive bine intentionate. Adica un indemn din partea conducatorilor celor doua biserici(catolica si ortodoxa)la iubire si respect intre oameni si totodata inlocuirea unor sarbatori pagane.
  Despre piesele lui James Carr: imi plac dar nu ma dau in vant dupa ele. Multa sanatate!

 2. Da Tyty, nu contest bunele intentii cu aceste sarbatori. Eu ma bucur si de Craciun si de Anul Nou, desi Craciunul nu are nici o semnificatie crestina, fiind paganism curat, inventie omeneasca. Asta nu inseamna sa aruncam cu pietre in cei care se bucura cu aceasta ocazie. Inseamna sa stim adevarul si sa nu credem bazaconii, dar sa ne bucuram cu cei ce se bucura, asa cum spune si Hristos. Nu trebuie sa ne uitam urat la ei cum fac multi „crestini”. Toate aceste sarbatori raman niste aiureli privite prin prisma ADEVARULUI, dar repet putem sa ne bucuram, dar sa nu le acordam insemnatatea si girul pe care il vor unii. Eu asta am vrut sa spun. Daca niste prieteni ma invita la restaurant de Sf.Valentin, ma duc, nu stramb din nas cu superioritatea celui care stie adevarul. Ma duc de dragul si placerea lor si a mea, ca sa petrecem o seara sau zi impreuna, dar pentru mine altceva nu are absolut nici o relevanta, decat faptul ca sunt impreuna cu ei, nu cu Sf.Valentin.
  Cat despre muzica, este chestiune de gust. Nu trebuie sa avem aceleasi gusturi. Nu este obligatoriu.
  Cu respect,

 3. Acum te-am inteles,Danut. La fel gandesc si procedez si eu. Am crezut ca esti ceva mai radical in gandire si din aceasta cauza am intervenit cu acel comentariu. Sa nu te superi pe mine,te cunosc destul de putin. Multa sanatate!

 4. Nu trebuie sa te scuzi Tyty. Nu ai facut nimic rau. Ti-ai exprimat o opinie. Nu-i nimic gresit. Eu nu sunt un crestin ACRU, care stramba din nas la tot ce fac si spun ceilalti si aprob tot ce fac si spun eu. Atata timp cat vei sti care este adevarul in legatura cu viata aceasta, vei avea si intelepciunea data de Dumnezeu ca sa traiesti frumos in ea. Acreala asta „superioara” care condamna in dreapta si in stanga, este o mare eroare a multor asa zis crestini.
  Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s