IADUL si Oamenii GUNOI

Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit Diavolul si Satana, acela care insala intreaga lume, a fost aruncat pe Pamant, si impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui.” (Apocalipsa 12)

OK, am aratat ca Dracu’ e cu noi pe Pamant si el este Sefu’ al Mare acum si aici, si mai este si tatal nostru.

Isus le-a zis: ”Voi aveti de tata pe Diavolul, si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru. El de la inceput a fost ucigas si nu sta in adevar, pentru ca in el nu este adevar. Ori de cate ori spune o minciuna, vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal minciunii.” (Ioan)

Daca este tatal nostru, inseamna ca avem ADN-ul lui 100%. Asta inseamna ca suntem toti nelegiuiti, niste panarame, si lucru ce-i place lui cel mai mult, sclavii lui. Nu exista nici cea mai mica indoiala. Din aceasta cauza arata in halul acesta oamenii si Planeta.

sursa : Reuters

Dumnezeu ne-a dat ceva Bun, noi eram fara prihana, adica buni in toate, iar Pamantul era de o frumusete inimaginabila pentru noi astazi, adica Raiul. Noi am cedat lu’ Dracu’ pe noi insine si Pamantul daruit de Dumnezeu noua, si astfel totul s-a transformat in IAD, pentru ca ne-am dat lu’ Dracu’. Dracu’ si noi, oamenii pacatosi, adica rai, il distrug, il otravesc, il jecmanesc si il batjocoresc, il ucid zilnic. TOTUL este otravit, oamenii, mediul, apa, aerul, mancarea, totul. Nimic nu a scapat, nici oamenii, nici planeta. De aceea am si scris acest post pe blogul meu : Prosteala BIO, ECO, ORGANIC, NATURAL sau… oricum… nu are nici o importanta ! Toate acestea sunt opera lu’ Dracu’ si a noastra, a unora dintre noi, a majoritatii, care nu stim decat crima, minciuna si distrugere, asa cum am aratat deja. Altceva el, Dracu’, nu stie. Acesta este ADN-ul lui si al nostru, care in Biblie se numeste Firea Pamanteasca si care este descrisa asa :

Faptele Firii Pamantesti sunt cunoscute si sunt acestea: preacurvia, curvia, necuratia, desfranarea, inchinarea la idoli, vrajitoria, vrajbile, certurile, zavistiile, maniile, neintelegerile, dezbinarile, certurile de partide, pizmele, uciderile, betiile, imbuibarile si alte lucruri asemanatoare cu acestea. Va spun mai dinainte, cum am mai spus, ca cei ce fac astfel de lucruri nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu.” Stiu, in adevar, ca nimic bun nu locuieste in mine, adica in Firea mea Pamanteasca, cu Firea Pamanteasca slujesc legii pacatului…” adica lu’ Dracu’.

Sa recapitulam ce este in noi, ca sa vedem de ce lumea in care traim este asa cum este, si ca sa intelegem de ce ni se intampla tot ce ni se intampla : 1) nimic bun nu avem in noi, de aici rautatea fara margini a oamenilor de pe planeta, 2) slujim pe Dracu’ si suntem ca el, (legea pacatului) robii lui, de-aia suntem asa de-ai dracu’, 3) Imparatia lui Dumnezeu va fi mostenita IN VIITOR, si pe cale de consecinta noi traim acum in IAD, nu in RAI. Cea mai tare si mai tare este ca: Dracu’ insusi este in noi, in fiecare, prin aceasta fire pamanteasca pe care o avem toti ! Si stiti care este culmea prostiei noastre ? Ca noi vrem sa-l dam afara din noi izolandu-ne in biserici si manastiri, autoflagelandu-ne, mancand morcovi si varza, facand matanii, pupand lemne si morti, statui, tinand o anumita zi de odihna, inconjurand biserica in genunchi si tot felul de astfel de bazaconii inutile. Pe Dracu’ nu-l impresioneaza nimic din toate acestea. Dracu’ ramane in noi bine merci zi de zi, inclusiv vinerea, sambata sau duminica cand mergem la biserica, sinagoga, templu sau moschee. Nu se sperie absolut deloc. Nu suntem in siguranta nicaieri, asa cum fals ne imaginam noi. Dracu’ mananca varza si morcovi, pupa cruci si icoane, moaste, mananca coliva, face matanii, pupa icoane si face tot ce mai vreti dumneavoastra.

Un singur lucru il sperie grozav pe Dracu’: Isus Hristos. In rest, il doare fix in plachiuri de toate si de toti. De toate bazaconiile pe care le credem si facem noi, si pe care tot el ni le-a bagat in cap.

Au venit cu corabia in tinutul gherghesenilor, care este in dreptul Galileii. Cand a iesit Isus la tarm, L-a intampinat un om din cetate, stapanit de mai multi draci. De multa vreme nu se imbraca in haine si nu-si avea locuinta intr-o casa, ci in morminte. Cand a vazut pe Isus, a scos un strigat ascutit, a cazut jos inaintea Lui si a zis cu glas tare: „Ce am eu a face cu Tine, Isuse, Fiul Dumnezeului celui Preainalt ? Te rog nu ma chinui.” Caci Isus poruncise duhului necurat sa iasa din omul acela pe care pusese stapanire de multa vreme, era pazit, legat cu legaturi la maini si cu obezi la picioare, dar rupea legaturile si era gonit de dracu prin pustiuri. Isus l-a intrebat: „Cum iti este numele?” „Legiune”, a raspuns el, pentru ca intrasera multi draci in el. Si dracii rugau staruitor pe Isus sa nu le porunceasca sa se duca in Adanc.” (Luca)

Si atunci prieteni, de ce ne mai miram noi de toate blestematiile care se intampla la noi in tara si aiurea ? De ce ? Astia suntem: fiii lu’ Dracu’ cel mincinos si criminal, traitori in IAD, Imparatia lui.

Noi ne miram din simplul motiv ca am fost invatati ca lumea aceasta este a lui Dumnezeu. Ca noi suntem ai lui Dumnezeu si ca Dumnezeu e Seful. Nu prieteni ! Greska ! Lumea aceasta este a lu’ Dracu’. Lumea aceasta este IADUL. Sa nu ne mai minunam noi zilnic in prostia noastra de coruptia, minciuna, furtul, crima, razboaiele, catastrofele, pedofilia, homosexualitatea, si toate celelalte nelegiuiri de la noi din tara si din lume, ca si cum ele nu ar trebui sa existe. Acestea au fost in toate veacurile si vor fi pana la sfarsit. Este absolut normal sa fie toate acestea in IAD. Ele nu vor mai fi in RAI, dar Raiul va sa vie, nu este acum, acum este IADUL.

Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele. Caci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultumitori, fara evlavie, fara dragoste fireasca, neinduplecati, clevetitori, neinfranati, neimblanziti, neiubitori de bine, vanzatori, obraznici, ingamfati, iubitori mai mult de placeri decat iubitori de Dumnezeu, avand doar o forma de evlavie, dar tagaduindu-i puterea…care invata intotdeauna, si nu pot ajunge niciodata la deplina cunostinta a adevarului…oamenii rai si inselatori vor merge din rau in mai rau, vor amagi pe altii si se vor amagi si pe ei insisi. Caci va veni vremea cand oamenii nu vor putea sa sufere invatatura sanatoasa, ci ii vor gadila urechile sa auda lucruri placute si isi vor da invatatori dupa poftele lor. Isi vor intoarce urechea de la adevar si se vor indrepta spre istorisiri inchipuite.”

Sunt clare acum cauza, efectul, precum si locul unde are loc tragedia ?

Recapitulez : Cauza – Dracu’, Efectul – Firea Pamanteasca, Locul – Iadul, adica planeta Pamant.

Stiti cum defineste Dumnezeu toate acestea ? GUNOI. Oamenii si planeta aceasta in halul in care sunt, au devenit GUNOIUL UNIVERSULUI. Gunoiul obligatoriu se arunca la GHEENA prieteni. Apoi se elimina si Gunoiul si Gheena, pentru a se face curatenie adevarata. Mare atentie ! Vine cu siguranta si ZIUA aceea.

Acum va mai minunati ca intalniti gunoaie umane zilnic ? Ca planeta devine ea insasi Gunoi si implicit Gheena ?

Caci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit si nimic tainuit care nu va fi cunoscut. Nu va temeti de cei ce ucid trupul, dar care nu pot ucide sufletul, ci temeti-va mai degraba de Cel ce poate sa piarda si sufletul si trupul in Gheena.”

Stiti ce se mai intampla in Gheena ? Asta : „ viermele lor nu moare, si focul nu se stinge.”

Stiti ca gunoaiele fumega neancetat si sunt pline de viermi. Nu asa este si viata noastra, plina de gunoi si de viermi de tot felul ? Asa a fost mereu de la Adam si Eva incoace. Sunt prea sumbru, prea napraznic, prea crud ? Nu cred. Uitati-va la stiri sau pe internet. Asta este realitatea. Stirile de la ora 5 credeti ca arata altceva ? Dar cele de seara si talk show-urile care urmeaza? TOATE arata acelasi lucru: Gunoiul si Gheena in care traim: IADUL. ADN-ul tatalui nostru Dracu’ ne transforma pe toti in Gunoi, oameni si planeta.

Va doresc din suflet sa nu ramaneti Gunoi. Sa stiti ca se poate sa fiti din nou Oameni. E drept, foarte putini vor redeveni asta, vor fi mai rari ca aurul din Ofir, dar vor fi. Dumnezeu a promis ca va face din GUNOI, Oameni. Vom vedea altadata cum.

(va urma)

Cu respect,

13 gânduri despre „IADUL si Oamenii GUNOI

 1. Danut,
  daca noi suntem fiii lu’ Dracu’ iar ADN-ul nostru este 100% al tatalui nostru Dracu’,atunci inseamna ca noi suntem draci in toata regula. Cuvintele „nelegiuiti si panarame” folosite de tine devin mici gingasii. Eu asa am inteles din comentariul tau.
  Luca 8: De ce exista o diferenta atat de mare intre un om demonizat(posedat) si ceilalti oameni,hai sa le zicem,normali? La urma urmei, nu sunt toti de aceeasi natura? Sau poti sa privesti la aceeasi persoana(si aici nu ma refer neaparat la omul din Luca 8) si vei vedea doi oameni total diferiti-unul inaintea exorcizarii si un altul dupa exorcizare.
  Daca mi-ai fi spus ca ADN-ul nostru este mai mult sau mai putin afectat de boala necrutatoare a pacatului, dar indiferent de gravitatea ei finalul este pentru toti acelasi iar vindecarea nu ne-o poate oferi decat Dumnezeu,as fi inteles mai usor aceste diferente dintre oameni.
  Chiar daca ADN-ul meu este bolnav, lasa-ma sa cred ca nu sunt fiul lu’ Dracu’.
  Multa sanatate!

 2. Poate ar trebui sa am alt gen de reactie la ceea ce spui dar sincer…eu simt un gen de eliberare,poate chiar usoara buna dispozitie…Nu,nu din nebunie ci dintr-o perspectiva cat se poate de real gandita…Pai hai sa fiu clara!..Ce as putea lua cu mine din iad in cazul in care ar trebui sa-l traversez?! …..Sau ce as putea sa ating in trecere?!..In fine…ideea e tare! Tare adevarata!…Mersi.

 3. Tyty,
  lasa-ma sa nu-ti raspund inca in detaliu, pentru ca o sa mai am cateva postari pe subiectul IAD. Raspunsul este f.f.f. simplu de dat, dar poate ai sa-l intelegi deja din celelalte posturi. Daca nu se va intampla asta, am sa revin aici si am sa-ti spun ce cred cu privire la ceea ce ai scris tu. Nu uita ca si evreii din vremea lui Hristos au avut aceeasi reactie ca a ta : „Noi suntem fii lui Avraam nu a lu’ Dracu’.”
  Tie nu-ti spune nimic asta ? Nu ti se pare ca ai reactionat la fel ca ei ?
  Cu respect,

 4. Monica Clipa,
  daca ar fi sa fac o mica gluma ca raspuns la comentariul tau, ti-asi raspunde ca Marin Sorescu : „O carte, o sticla de vin si-o femeie Doamne, daca nu cer prea mult.”
  Lasand insa gluma la o parte, raspunsul pe care l-ai intuit si tu este simplu : NIMIC.
  Din IAD nu trebuie sa iei nimic. Nici macar pe tine asa cum esti acum. Vei fi transformat total pentru a deveni cetatean al Raiului.
  Iti inteleg sentimentele de eliberare, bucurie si buna dispozitie. Crede-ma. Simt de multe ori la fel, si nu este nebunie…
  Cu respect,

 5. Nu este pentru prima data cand reactionez ca evreii din vremea lui Isus si,probabil,nici ultima. Sper sa vii cu un raspuns clar,bazat pe Cuvantul lui Dumnezeu si nu pe diverse sentimente sau filozofii. De asemenea nici anumite versete
  scoase din context nu ma vor multumi.
  Astept cu nerabdare celelalte postari si raspunsul tau f.f.f.simplu!
  Multa sanatate,Danut!

 6. Danut,
  m-ai surprins cu ceva! Tu ca fost adventist,de ce nu vrei sa iei cu tine din Iad caracterul tau?
  Daca nu am inteles eu gresit,toti adventistii vor mosteni din aceasta lume caracterul lor. Asa este?

 7. Ceri prea mult !…zic si eu ca ..femeie.E gluma. Ia ce vrei tu da NIMIC nu inteleg dintr-un lucru.Cum ne-am procopsit noi cun ADN asa „perfect” cu-al dracului ca doar „informatia digitala” se transmite prin reproducere si nu prin influentare?!Adam si Eva au fost creati de D-zeu asa ca nu vad de unde mostenirea asta al (sau data)naibii ?!..

  PS. Danut,acu daca am gresit …vezi si tu..daca mai merita sa adaugi in lista femeia…ca prea te ameteste si te intreaba ca la carte…e tot gluma..serios!..

 8. Draga Tyty,
  eu nu mi-am propus sa dau nimanui, nici macar tie, raspunsuri CLARE.
  Raspunsuri clare iti poate da numai Dumnezeu. Eu te trimit la EL in primul si primul rand. Daca ce scriu eu pe aici, nu sta pe Cuvantul lui Dumnezeu, arunca la gunoi. Nu ma interseaza ce versete te multumesc sau nu pe tine, si asta ti-o spun nu ca sa te iau in tarbaca, dar chiar asa este. Eu nu vreau sa multumesc pe nimeni. Nu mi-am propus asta. Cine vrea citeste si putem discuta ce scriu eu pe aici, cine nu, adio si-un praz verde. Nu-i cu suparare. Eu nu caut sa fac audienta aici cu ORICE PRET sau sa-mi fac adepti. Inca nu am innebunit. Daca Dumnezeu va faca la un moment dat ca acest blog sa fie citit de cat mai multi oameni interesati de subiectele prezentate de mine cu ajutorul LUI, este OK, daca nu, NU.
  Cat despre povestea adventista cu caracterul, pot sa-ti spun ca este o invatatura pe care eu nu o cumpar. Sti ce spune Dumnezeu, „cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun.” Eu consider ca aceasta invatatura nu trebuie pastrata. A fi dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu implica mult mai multe lucruri decat un biet caracter, fie el si „bun”. Tu poti sa-mi arati in Biblie unde se vorbeste de caracter ? Eu nu pot. Da-mi tu sau un adventist un singur verset te rog. Voi aborda si asta in viitorul apropiat pe pagina „Evanghelia Vesnica” a blogului.
  Cu respect,
  P.S. Am uitat sa-ti mai spun apropo’ de posturile tale de ieri, ca noi nu suntem draci in toata regula dintr-un anumit punct de vedere, dar suntem draci in toata regula din alt punct de vedere. Nefiind ingeri cazuti noi nu putem fi exact ca Dracu’ si ingerii lui cazuti, din simplu motiv ca oamenii sunt mai prejos de ingeri, dar in rest, suntem draci cu acte in regula, adica OAMENI cazuti, daca intelegi ce vreau sa spun. Mai simplu : Omul nu este inger si ingerul nu este om. Capisci ?

 9. Eeee Monica, ai pus degetul pe rana.
  Asta este „taina nelegiuirii” de care ne spune Dumnezeu si pe care noi inca nu o putem pricepe, fiind asa cum am mai spus: RETARDATII UNIVERSULUI.
  Cum a devenit Heruvimul ocrotitor din ceruri Dracu’ ? Cum s-a schimbat ADN-ul lui ? Nimeni nu poate spune asta, dar cu siguranta s-a schimbat, pentru ca altfel nu ar fi avut loc transformarea din Heruvim in Drac si nu ar fi aparut IADUL. La fel si cu trecerea lui Adam si a Evei din randul oamenilor neprihaniti asa cum erau, in randul oamenilor pacatosi. Mai departe de asta, tacerea este elocventa, dupa parerea mea. Dumnezeu a incercat sa ne explice cate putin pentru mintea noastra inapoiata, si a folosit niste explicatii cat de cat pe intelesul nostru. Eu am folosit termenul de ADN ca exemplu al generatiei noastre. ADN-ul fiind invocat in vremurile noastre ca locomotiva a informatiei genetice. Cine poate sa spuna cum intra si cum locuieste un drac sau o legiune de draci intr-un om ? Poate cineva sa explice asta ? Nu poate nimeni si nici nu trebuie sa stim dupa parerea mea. Dumnezeu a considerat ca nu este necesar sa intre cu noi in amanunte. El ne-a prezentat liniile de forta ale istoriei Caderii si Salvarii omului, fara detalii inutile. Nu era cazul.
  Cert este ca insusi Isus vorbeste de o NASTERE DIN NOU, adica de o schimbare a ADN-ului, si implicit de o schimbare de tati evident.
  ADN-ul de drac trebuie sa moara pentru ca la asta duce in mod firesc acest ADN a lu’ Dracu’. Ca sa putem avea viata din nou, trebuie sa avem ADN de Hristos.
  ADN-ul de Hristos este aratat in Biblie ca fiind Duhul lui Hristos in noi in prima faza, iar apoi, la sfaristul istoriei pacatului, va avea loc si schimbarea totala, INFIEREA.
  „…si noi, care avem cele dintai roade ale Duhului, suspinam in noi si asteptam INFIEREA, adica rascumpararea trupului nostru. (Rom.8:23) Dumnezeu Tatal nostru initial ne INFIAZA prin Hristos si devine din nou Tatal nostru, dupa ce tatal nostru actual Dracu’ moare la sfarsitul veacului.
  „Dumnezeu ne-a ales inainte de intemeierea lumii, ca sa fim sfinti si fara prihana inaintea Lui, dupa ce, in dragostea Lui, ne-a randuit mai dinainte sa fim INFIATI prin Isus Hristos, dupa buna placere a voii Sale.”

  Prin insusi termenul de INFIERE folosit in Biblie, Dumnezeu il recunoaste ca tata al nostru pe Dracu’. Trebuie sa intelegem foarte clar asta, si ca noi, datorita lu’ Dracu’ suntem rupti total de Tatal nostru initial, Dumnezeu, Creatorul nostru. Acel „nimic bun nu locuieste in mine” care duce la MOARTE.
  De aceea am afirmat ca practic nu luam NIMIC cu noi din cele vechi. „Iata Eu fac toate lucrurile noi” inclusiv oamenii.”
  Asta este Vestea Buna a Salvarii.

  Si Marin Sorescu a spus in continuare:
  „Iti taiem femeia, Te-ar tine de vorba,
  Ti-ar impuia capul cu fleacuri
  Si n-ai avea timp…”
  Este o placere sa vorbesc cu tine Monica Clipa.

  Cu respect,
  P.S. Nu lua mot a mot cuvantul ADN folosit de mine. Nu-i da chiar valoarea „stiintifica” pe care o dau oamenii acestui cuvant. Nu asta am intentionat. Am intentionat doar sa subliniez ca noi suntem chiar 100 % ai lu’ Dracu’, nu am nici cea mai mica indoiala. Ca si evreii in trecut, mai sunt si astazi oameni care se socheaza cand aud asta, ei considerandu-se buni, frumosi si destepti, adica fiii lui Avraam, adica fi ai lui Dumnezeu. Fals, sunt fiii lu’ Dracu’. Daca ar fi fost fiii lui Dumnezeu, nu ar fi ucis, nu ar fi mintit, nu ar fi curvit si nu ar fi murit, ar fi trait vesnic. Simplu.

 10. Danut,
  am lipsit de-acasa aproape o saptamana din cauza unor probleme si nu am reusit sa mai citesc nici un articol postat de tine. M-am intors in seara asta si am”frunzarit” un pic blogul tau. Nu voi intra in amanunte pt ca sunt f.obosit si deja este o ora tarzie. Mi-a placut f.mult raspunsul pe care i l-ai oferit Monicai Clipa. Mie mi-ai raspuns cam in doi peri dar intr-un mod serios. Cred ca m-ai inteles gresit. Daca te mai intereseaza iti voi detalia articolul postat de mine. Dar cel mai important este ca am aflat raspunsurile pe care doream sa le aflu-restul e apa de ploaie.
  Multa sanatate!
  P.S. Era sa spun ca imi pare rau daca te-am suparat dar nu pot pt ca sunt fiul lu’ Dracu’ 100%.

 11. Draga TYTY,

  P.S.-ul tau este o ironie gratuita. DA, o spun raspicat, ca eu, tu, si oricine mai vrei tu, suntem fiii lui Adam si al Evei cei cazuti in pacat, adica fiii lu’ Dracu’. Daca nu ne infia Dumnezeu Tatal prin Fiul Sau Hristos, asa ramaneam si muream vesnic.

  Daca vrei sa detaliezi ceva, orice, astept cu placere aceasta detaliere.

  Nu ti-am raspuns in doi peri, ti-am raspuns deschis si sincer, verde-n fata, asa cum sunt eu.

  Cu respect,

 12. Danut,
  sa-ti spun ce intelesesem eu cu privire la copiii lui Dumnezeu si ai lu’ Dracu’ pana sa discut cu tine acest subiect.
  Cand Isus le spunea evreilor din timpul Sau ca tatal lor este Dracu’, ei au fost destul de revoltati deoarece Isus, fiind Fiul lui Dumnezeu asa cum sustinea El ca este, trebuia sa cunoasca si sa recunoasca faptul ca ei sunt copiii lui Avraam si implicit ai lui Dumnezeu, prin aceea ca Dumnezeu incheiase un legamant vesnic cu Avraam(Geneza17:8) iar semnul acelui legamant era taierea imprejur a lui Avraam si al descendentilor lui(Geneza 17:9-14),semn vizibil si care nu lasa loc niciunui dubiu.
  Multi dintre ei au fost gata sa-L accepte ca rege al lor uns de YHWH asa cum a fost si David, dar cand fiul tamplarului Iosif si al Mariei spune ca El este Fiul lui Dumnezeu dar pe ei nu-i recunoaste ca fiind copiii lui Dumnezeu, lucrurile iau o intorsatura nu tocmai fericita contestand chiar si minunile pe care le facuse Isus, spunand despre El ca scoate demoni cu ajutorul lui Beelzebul.
  Eu daca as fi trait in acele vremuri, cu siguranta ca as fi fost in asentimentul acelor evrei negand ca Isus ar fi Fiul lui Dumnezeu.
  Astazi lucrurile s-au schimbat, am inteles cu totii(crestinii) ca Isus este Fiul lui Dumnezeu si am intrat intr-un nou legamant devenind din nou copiii lui Dumnezeu prin meritele si recunoasterea(credinta) Fiului Sau. Dovada acestui lucru nu mai este taierea imprejur ci botezul prin care aratam ca am murit fata de pacat si ne-am trezit la o viata noua traita dupa indemnurile Duhului. Ce frumos,nu-i asa? Numai ca de data asta nu ne mai spune Isus ca tatal nostru este Dracu’, ci Danut Tanase. Cred ca nebunul asta ar trebui sa fie executat. Dar s-a ivit o problema: nu pot sa ridic piatra asupra lui pentru ca imi dau seama ca am un comportament care arata mai degraba ca as fi fiul lu’ Dracu’ decat al lui Dumnezeu, ba mai mult, de cand m-am botezat, adica am murit fata de pacat, nu ma pot lauda cu nici macar o singura zi traita fara de pacat. O Doamne, ai mila de mine,pacatosul!
  Oare pana la transformarea mea intr-un adevarat copil al lui Dumnezeu raman fiul lu’ Dracu’ sau Dumnezeu deja ma considera copilul Sau neprihanit prin jertfa Fiului Sau indiferent de comportamentul meu pe care si eu il urasc. Romani 8:14-17 ma indeamna sa mai meditez la acest subiect.
  Aceasta este prima parte a comentariului meu. Corecteaza-ma unde am gresit si apoi voi reveni cu partea a doua.
  Multa sanatate,Danut!

 13. TYTY,
  aparent ai dreptate, dar de fapt nu ai. Ai facut un talmes balmes de invataturi biblice din care cu greu poti sa iesi. Am avut dreptate cand ti-am scris sa nu-ti raspund inca, pana nu termin ceea ce am de spus. Asa voi face. Intre timp poti sa mai citesti la pagina „Evanghelia Vesnica” a blogului, subiectul cu „alegerea”. Cred ca o sa te ajute sa intelegi mai bine unele lucruri. Oricum o sa mai comentam ceea ce ai scris tu, dar nu acum. Te-ai apropiat un pic de esenta problemei, cand ai spus ca nu poti sa-i dai in cap lu’ Tanase ca ai fi fiul lu’ Dracu’. Oare evreii din vremea Domnului Hristos nu cam asta faceau ?

  Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s