Cu Dumnezeu in IAD

Am certitudinea ca multi dintre dumneavoastra, ati ramas mai mult sau mai putin surprinsi, sa aflati ca traiti direct in IAD, Iadul de care va temeti atat de mult, pe buna dreptate. Am vazut asta si din unele comentarii. Sigur ca sunteti nemultumiti sa vi se spuna verde-n fata, ca aveti de tata pe Dracu’, si ca sunteti fiii si robii lui. Ca traiti in Imparatia Satanei, a lu’ Dracu’, adica fix in Iad, si ca sunteti copii si robi ai lu’ Dracu’, nu liberi asa cum va inchipuiti dumneavoastra, si cum gresit vi s-a spus. Stiu ca toti avem ganduri bune si frumoase despre noi insine, ca suntem fii ai lui Dumnezeu, ca suntem buni, ca noi nu suntem rai pentru ca noi nu am omorat pe nimeni, nu-iasa ?! Ca avem libertatea de a alege, ca nu suntem prosti si manipulabili, bla, bla, bla. Stiu ca nu suntem obisnuiti si nici nu ne dorim sa privim adevarul drept in fata, fiind impregnati si inconjurati inca de la nasterea noastra, de oceane de minciuna si de ipocrizie, de fatarnicie si de pupincurisme, de povesti frumoase despre noi, oamenii „frumosi” ai acestei planete blestemate, din cauza pacatului care este la el acasa pe aceasta planeta. Eheee dragii mei, nu-i asa cum ne place noua sa credem, nu este deloc asa. Dracu’ este in noi, si pe noi, cat capra. Dracu’ este stapanul nostru absolut, tiranul, satrapul, ucigasul si mincinosul, iar noi nu suntem decat robii lui, la fel ca el, nu oameni liberi, asa cum ne place noua sa credem, si cum ne mintim singuri.

Sigur ca sunteti socati cand vine unu’ ca mine, un neica nimeni, si va spune verde-n fata, ca traiti exact si direct acolo, unde nu ati vrea sa ajungeti niciodata: in IAD. Sigur ca aveti in minte toate povestile copilariei si ale maturitatii, despre iad, despre draci si cazane cu smoala, despre chinuri vesnice si torturi de neimaginat la care sunt supusi pacatosii, si sunteti socati sa auziti ca IADUL nu este deloc asa cum vi-l imaginati dumneavoastra, si cum va mint bisericile ca este, si ca Dracu’ este de fapt in noi toti, inca de la nastere, si ca noi traim fix in Imparatia lui, a lu’ Dracu’. Dracu’ si pacatu’, face parte din „ADN”-ul nostru de muritori. Stiu, este foarte socant sa auziti asta, si este greu de digerat. Cum se poate sa fie IADUL, chiar planeta Pamant, si Dracu’ sa fie fix in noi, asa cum cititi aici ?! Asa bine. Acesta este adevarul gol, golut, indiferent ca ne place sau nu ne place. Nu o spun eu, D.T.-ul, ci o spune Dumnezeu insusi. Cititi Biblia.

Stiti de ce Iadul de pe planeta Pamant este suportabil ? Dintr-un unic si simplu de inteles, motiv: pentru ca Dumnezeu este cu noi in Iad. Fara Dumnezeu, el, Iadul, ar fi fost realmente cumplit. Sa ma explic putin, fara a intra prea mult in detalii, si in lucruri pe care unii dintre dumneavoastra nu le stiti, din simplul motiv ca nu cititi Biblia. Stiu ca o sa spuneti imediat ca Biblia este o carte „grea”, care nu poate fi inteleasa de catre oricine, ci doar de catre initiati. Ea este si trebuie sa fie inteleasa doar de initiati gen: preoti, pastori, rabini, guru, etc…Nimic mai fals si mai gresit. Acesta este doar un folclor dezgustator si mincinos, promovat de Dracu’ insusi, prin toate canalele care ii stau la dispozitie, inclusiv prin biserici (sic!), si este acceptat ca adevar, de toti cei care in realitate, vor sa-l ignore pe Dumnezeu si Cuvantul Sau, catre omenirea proasta, mintita si inapoiata. Asta este ca si cum ai spune ca Dumnezeu ti-a trimis tie ca om, fiecarui om, niste mesaje, pe care tu nu ai cum sa le poti pricepe in veci, decat daca ai un traducator, un interpret, un stiutor. Si atunci intrebarea fireasca ar fi: De ce le-a mai trimis Dumnezeu catre omenire, daca orice om, nu le poate intelege ? Le-a trimis asa…la caterinca? Ca sa ne batem capul cu ele si sa nu intelegem nimic ? Daca nu ai interpret in zona, ce te faci, mori prost si pierdut ? Dumnezeu face rebus cu noi, anagrame, ne spune ghicitori ? Ne tine in lumea misterelor de nedeslusit ? De ce ar face asta ? Ca sa ne chinuiasca in plus ? Unora nici nu le pasa de acest subiect, asa ca au rezolvat problema. Ei se numesc: atei.

Sa ne intoarcem putin in Eden, acolo unde Dracu’ s-a intalnit cu Eva si cu Adam. Stiti istoria. Este destul de cunoscuta, dar nu si inteleasa de majoritatea „crestinilor”. Ce a facut Eva in Eden ? Ne-a vandut lu’ Dracu’. Simplu de inteles asta. Din aceasta cauza, suntem azi traitori in Iad, pentru ca Pamantul a devenit Imparatia lu’ Dracu, adica Iad, iar noi am devenit din neprihaniti cum eram, niste pacatosi nelegiuiti, in halul in care suntem: mincinosi, criminali, hoti, adica robi ai lu’ Dracu’. Am cedat lu’ Dracu’ suveranitatea asupra noastra si asupra Pamantului. Pamantul daruit noua de Dumnezeu, a devenit astfel din Imparatie a lui Dumnezeu, Imparatia lu’ Dracu’, adica Iad, iar noi, din stapani, am devenit robi. Vedeti ce simplu este de inteles?! Ia sa vedem ce spune si Biblia.

Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau, l-a facut dupa chipul lui Dumnezeu, parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut. Dumnezeu i-a binecuvantat si Dumnezeu le-a zis: „Cresteti, inmultiti-va, umpleti pamantul si supuneti-l, si stapaniti peste pestii marii, peste pasarile cerului si peste orice vietuitoare care se misca pe pamant….. Domnul Dumnezeu a zis femeii: „Ce ai facut?” Femeia (Eva) a raspuns: „Sarpele (Diavolul, Satana, Dracu’) m-a amagit si am mancat din pom.” Omului (Adam) i-a zis: „Fiindca ai ascultat de glasul nevestei tale si ai mancat din pomul despre care iti poruncisem: „Sa nu mananci deloc din el, ca sa nu muriti”, blestemat este acum pamantul din pricina ta.In sudoarea fetei tale sa-ti mananci painea, pana te vei intoarce in pamant, caci din el ai fost luat; caci tarana esti si in tarana te vei intoarce.” (Geneza)  Si uite asa am devenit din liberi robi, iar planeta Pamant din binecuvantata a devenit blestemata, din cauza ca Dracu’ a pus stapanire pe ea si pe tot ceea ce este pe ea: om si animale. Blestemul actual asupra Pamantului, adica starea in care se afla, se datoreaza minciunilor lu’ Dracu’, si tradarii lui Eva si a lui Adam. Trioul Dracu’, Eva si Adam, au transformat Pamantul din RAI in IAD, nu Dumnezeu. Nu din cauza lui Dumnezeu este blestemat pamantul nostru acum, ci din cauza trioului mortii.

Sa revedem acum, o alta secventa importanta din „filmul” evenimentelor din Eden.

Si Domnul Dumnezeu a zis: „Cine ti-a spus ca esti gol ? Nu cumva ai mancat din pomul din care iti poruncisem sa nu mananci ?” Omul (Adam) a raspuns: „Femeia (Eva) pe care mi-ai dat-o ca sa fie langa mine, ea mi-a dat din pom si am mancat.” Si Domnul Dumnezeu a zis femeii: „Ce ai facut ?” Femeia a raspuns: „Sarpele (Dracu’) m-a amagit si am mancat din pom.” Domnul Dumnezeu a zis sarpelui (adica lu’ Dracu’): …VRAJMASIE voi pune intre tine si femeie, intre samanta ta (Dracu’ + oamenii neleguiti din toate veacurile, fii lui, adica samanta lui) si samanta ei(Hristos + oamenii salvati de El din toate veacurile, fiii infiati ai lui Dumnezeu, adica samanta femeii). Aceasta iti va zdrobi capul (adica samanta femeii, Hristos, te va nimici), si tu ii vei zdrobi calcaiul (adica ii vei pricinui doar suferinte limitate in timp, cat va dura Imparatia ta, IADUL).” (Geneza 3)

Ce vrea sa spuna textul subliniat de mine ? Ca Dumnezeu nu-i va permite niciodata lu’ Dracu’ sa-si faca de cap cu toti copiii Sai. Va fi o vrajmasie permanenta intre Dumnezeu si Dracu’, intre Pacat si Neprihanire, intre Bine si Rau, intre Imparatia lui Dumnezeu si Imparatia lu’ Dracu’, intre Viata si Moarte. Aceasta lupta va fi pana la final, cand Imparatia lu’ Dracu’, Iadul, va fi nimicita. Dracu’ poate sa-si faca de cap doar cu cei care il accepta in continuare de jupan, cu cei care vor sa ramana in starea de robie in care sunt nascuti, si care refuza eliberarea si libertatea oferita in dar, de Dumnezeu Tatal, prin Fiul Sau Isus Hristos. Toti cei care vor dori sa scape din mana lu’ Dracu’ si din Imparatia lui, Iadul, o vor putea face cu ajutorul lui Dumnezeu. Prin Hristos Isi pot schimba „ADN”-ul, isi pot schimba tatal, isi pot schimba Imparatia, si isi pot schimba statutul. Mai exact, Dumnezeu personal s-a implicat si se va implica in salvarea lor pana la capat, si le va rezolva toate problemele traiului pe un teritoriu inamic. De la cele mai simple: harna, imbracaminte, locuinta, etc… pana la a-i scapa de MOARTE, care este talpa Iadului, IADUL SUPREM ! Cei care il accepta pe Dumnezeu ca Salvator al lor, traiesc pe un teritoriu inamic, si au nevoie in permanenta, de protectia speciala a lui Dumnezeu. Daca nu ar fi asa, ar fi distrusi imediat de Dracu’ sau ar fi dusi in cele mai crunte robii si chinuri, asa cum este aratat si in Biblie ca au patit evreii, ori de cate ori s-au departat de Dumnezeu..

El (Dumnezeu) m-a gasit într-un tinut pustiu (al Pacatului, in IAD), intr-o singuratate plina de urlete înfricosate. M-a înconjurat, m-a îngrijit, si m-a pazit ca pe lumina ochiului Lui. Caci cel ce se atinge de voi, se atinge de lumina ochilor Lui. Nu te teme de nimic, caci Eu te izbavesc, te chem pe nume: esti al Meu. Daca vei trece prin ape, Eu voi fi cu tine si raurile nu te vor ineca, daca vei merge prin foc, nu te va arde, si flacara nu te va aprinde. Caci Eu sunt Domnul, Dumnezeul tau, Salvatorul tau ! De aceea, pentru ca ai pret in ochii Mei, pentru ca esti pretuit si te iubesc, dau oameni pentru tine, si popoare pentru viata ta. Nu te teme de nimic, caci Eu sunt cu tine, Eu voi aduce inapoi neamul tau de la rasarit, si te voi strange de la apus…pe toti cei ce poarta Numele Meu si pe care I-am facut spre slava Mea, pe care I-am intocmit si I-am alcatuit. Orice arma faurita impotriva ta va fi fara putere, si pe orice limba care se va ridica la judecata impotriva ta o vei osandi. Aceasta este mostenirea robilor Domnului, asa este Salvarea care le vine de la Mine, zice Domnul.” (Isaia)

Ingerul Domnului tabaraste in jurul celor ce se tem de El si-i scapa din primejdie.” (Ps.34-7)

Din aceasta unica cauza, aceea ca Dumnezeu este cu noi in IAD, din cauza acestei „vrajmasii” pusa de Dumnezeu impotriva lu’ Dracu’ si a raului, inca din Eden, niciodata raul nu va putea sa fie biruitor 100 % pe planeta Pamant, si nici binele nu poate sa fie. Este o lupta permanenta, pe viata si pe moarte, intre Dumnezeu si Dracu’, pentru sufletele noastre. Desi a fost si este majoritar ca numar de adepti pe planeta noastra in toate veacurile, poporu’ lu’ Dracu’ a fost incomodat si este incomodat in permanenta, de poporul lui Dumnezeu, care a fost si este o minoritate, in toate timpurile. Cand spun „poporul lui Dumnezeu” nu ma refer doar la poporul evreu, ci la toti credinciosii adevarati de pe planeta, din toate veacurile, inclusiv evreii. Poporul lui Dumnezeu a fost si el prezent de la cadere si pana in ziua de astazi, si va fi pana la sfarsit. Un popor protejat in mod special de Dumnezeu, asa cum am spus. Oamenii care vor sa scape de Dracu’ si de Imparatia lui, Iadul, care nu mai vor sa marjeze la draciile lui, enumerate in posturile anterioare: minciuna, crima, adulter, hotie, etc…sunt membrii acestui popor, cetateni ai Imparatiei lui Dumnezeu. Ei sunt transformati prin puterea lui Dumnezeu, din panarame pacatoase, neleguite, cum erau, din fiii lu’ Dracu’, in oameni neprihaniti, adica onesti, iubitori de Dumnezeu si de semeni, iubitori de bine si de frumos, adica fiii lui Dumnezeu. Vor fi totdeauna in minoritate, dar au fost si vor fi in orice veac, pana la sfarsit. Dracu’ nu poate sa scape de ei, sa-i elimine total, datorita protectiei lui Dumnezeu, desi a incercat tot timpul cu tot ce i-a stat in putinta.

Lumea, noi toti, trebuie sa stim ca va veni Ziua aceea Mare in care il vom vedea pe Dumnezeu fata catre fata, exact cum iti vezi mama sau sotia acasa, fratii, colegii de servici sau vecinii, pe prieteni cand stai cu ei la o bere, etc…Ce vor face atunci toti cei care nu au crezut aceste lucruri, considerandu-le bazaconii, povesti, cand vor vedea ce au pierdut ? Ce vor face cand vor constata ca s-au vandut atat de ieftin. Pentru o amanta, pentru o hotie, pentru minciunile zilnice, pentru mici gainarii pe care multi le facem zilnic. Cei mai multi pacatosi ai acestei planete sunt gainari, in sensul ca-si vand sufletul pe nimic, pe maruntis. Au trait prost ca pacatosi, in multe lipsuri, majoritatea au fost saraci, amarati, batjocoriti, exploatati, etc…si au pierdut si ceea ce le oferea Dumnezeu. Vai mama lor ! Cat de prosti putem sa fim ! Pestii mari, macar o duc bine o scurta perioada de timp, atat cat tine viata lor in bogatie si putere, si gata, asta este tot. Dar macar au avut regate, aur, masini, functii, palate, vile, femei, averi, au facut tot ce au dorit ei, au huzurit. Si-au batut joc de cine au vrut, au umilit pe cine au vrut, au mintit pe cine au vrut, au ucis pe cine au vrut, au furat pe cine au vrut, au nenorocit pe cine au vrut, etc…Astfel de indivizi vedem cu duiumul  in societatea noastra de azi, peste tot. De la seful statului, pana la amaratii care s-au vandut pentru o galeata de plastic la ultimele alegeri. Este plin de ei. Ne mint in fata, ne fura, ne batjocoresc, se cred nemuritori si intangibili, ne dispretuiesc… Sunt majoritari in lumea de astazi. In politica, in media, in arta, in fabrici si uzine, pe ogoare, in orice loc. Stiti ce va fi pentru ei la sfarsit ? Va fi doar durere si regrete amare, adica plansul si scrasnirea dintilor, dar prea tarziu ! Nu-i invidiati ! Cu asta vor ramane, cu viata dusa acum si aici.

Va fi plansul si scrasnirea dintilor, cand veti vedea pe Avraam, pe Isaac si pe Iacov si pe toti prorocii in Imparatia lui Dumnezeu, iar pe voi scosi afara. Vor veni de la rasarit si de la apus, de la miazanoapte si de la miazazi si vor sedea la masa in Imparatia lui Dumnezeu. Si iata ca sunt unii din cei de pe urma, care vor fi cei dintai, si sunt unii din cei dintai, care vor fi cei de pe urma.” (Luca 13)

Ce bine ca Dumnezeu este cu noi in IAD, in lupta permanenta cu Dracu’, pentru noi. Daca nu ar fi fost asa, ar fi fost vai si amar de noi. In foarte scurt timp, aceasta planeta ar fi fost o ruina fara viata pe ea. Ne-am fi macelarit unii pe altii pana la ultimul om, cum am facut de-atatea ori in istorie.

Voi face sa inceteze mandria celor trufasi si voi dobori semetia celor asupritori. Voi face pe oameni mai rari decat aurul curat si mai scumpi decat aurul din Ofir. Pentru aceasta voi clatina cerurile, si pamantul se va zgudui din temelia lui de mania Domnului ostirilor, in ziua maniei Lui aprinse.” (Isaia 13)

Numai Dumnezeu poate sa faca din noi, Oamenii Gunoi ai planetei Pamant, buni de aruncat in Gheena Zilei celei Mari, care va arde ca un cuptor, oameni mai pretiosi ca aurul din Ofir, asa cum va spuneam. Numai Dumnezeu poate sa faca aur din gunoi. Acesti oameni aur au fost rari in toate timpurile, vor fi rari, dar vor fi. Va doresc sa fiti si dumneavoastra printre ei !

(va urma)

Cu respect,

P.S. La pagina „Evanghelia Vesnica” a acestui blog, unele subiecte din Biblie sunt mai detaliate. Cei interesati pot citi acolo mai multe, daca au curiozitatea necesara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s