Anul 2012

„Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. Despre ziua aceea si despre ceasul acela, nu stie nimeni: nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal.” (Matei, Marcu, Luca)

„Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine. „ (Ioan 14)

Aceste cuvinte scrise cu albastru in acest post, care se gasesc in Biblie, si care sunt cuvintele Viului si Vesnicului Dumnezeu cu privire la Sfarsitul Lumii, ar trebui sa ne fie noua suficiente, ca sa nu putem fi prostiti, pacaliti si manipulati de Dracu’, cu toate prostelile lui gen calendarul Maya sau sfarsitul lumii in anul 2000. Cuvantul lui Dumnezeu este simplu si eficient. Pe planeta retardatilor Universului …orice poveste place si are succes la prosti. Numai pe Dumnezeu foarte putini il iau in seama. Pentru multi locuitori ai planetei, insusi Dumnezeu este o poveste…nu o realitate.

Daca nici macar Fiul lui Dumnezeu nu stie ziua cand il va trimite Tatal Sau sa puna capat dezastrului de pe planeta Pamant, cum puteau sti mayasii, Nostradamus sau oricare alta panarama de genul acesta, care se da mai tare ca Hristos ? Stiti cine este panarama din spatele tuturor panaramelor ? Dracu’. Ce simplu putem sa fim la adapost de prosteala daca am vrea. Dar nu vrem. Ne place sa fim prostiti. Lupta dintre Dumnezeu si Dracu’, dintre Adevar si Minciuna, continua. Voi reveni si cu alte detalii pe acest subiect, ca sa stim mai bine semnele dinaintea Sfarsitului Lumii. Dumnezeu nu ne lasa in ceata ca Dracu’. Dumnezeu este transparent. Nu are nimic de ascuns, si stie ce vorbeste.

(va urma)

Cu respect,

Un gând despre „Anul 2012

  1. Nene Tanase matale ceai pe blog,ce servesti?
    Matale crezi in ozn eu vazui unul.
    Lumea si daca ar pune mana pe el tot nu ar crede asa si cu isus a venit pe pamant si dumnezeu si nau crezut nici atunci ce idioti sant oamenii oricum ai da-o cu oamenii nu o scoti la capat ca sint niste prosti daca ar invia un mort ar zice ca nu a fost mort si a avut o moarte clinica gaseste el ceva contra, asa ca nene Tanase io va spun ca am fost martor cu inca o persoana cind am vazut ozn pe cer zburand cu o viteza de nedescris toata bolta cerului a strabatut-o intr-o secunda asa ca nu mai vb cei care nu credeti in asa ceva si sa mai va spun ceva ozn de fapt ie diavol demon care se face in toate felurile ia forme si forme ca sa se faca simtita puterea lui ca omul sa se inchine lui . si de ce spun ca este diavol, daca era ceva de la dumnezeu venea si pe pamant si se arata oamenilor in fata a mii de oameni pe un teren de fotbal cum este cazul acum la campionatul mondial dar nu o fac pentru ca au alte interese .vor sa distruga lumea se arata doar conducatorilor acestei lumi adica americanilor ca sa-i manipuleze de fapt ei le traseaza tot ce fac acum faptul ca vor razboi si cu iranul ce credeti ca dumnezeu vrea asa ceva deci concluzia este simpla diavolul mai are putin timp ca sa se joace si sa distruga lumea sufleteste si trupeste.io unul de cand am avut experienta asta ma duc la biserica celalalt martor se afunda si mai mult in intuneric adica in pacat daca ai aduc aminte de ozn nu-l neaga dar incearca sa se minta ca de fapt a fost altceva desi era perfect rotund ca forma si negru viteza mare care le caracterizeaza cu schimbari bruste de directie tot nu este de ajuns pentru un om slab cu duhul cand o sa i se arate in fata cine sta in ozn o sa se ingrozeasca pentru ca ie diavolu acolo sus in el.ala este dracul gol cine ar avea curajul sa vada ce este in norul ala cred ca nimeni nu sa-r duce. daca ala ar ma-i face o pauza acolo in nori si tu ai avea mijloacele necesare ca sa ajungi la el v-ati pus intrebarea asta cine este asa curajos sa-l infrunte ca ala nu stie de gluma si nici de bune maniere nu are habar ala te mananca direct . da io as vrea ca lumea sa fie puternica sa poate sa se impotriveasca la asa ceva dar ea este tocmai invers adica moale slaba pai daca ar veni aia in fata ta ai murit pe loc daca nu ai crucea lui hristos si pe el in tine esti mort in fata diavolului duceti-va la impartasit oameni ca vor venii dracii sa locuiasca aici cat de curand.Cred ca in anul 2012.Mata ce crezi or sa vina ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s