Anul 2012 sau Dracu’ Vs. Hristos

Motto: „Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. Despre ziua aceea si despre ceasul acela, nu stie nimeni: nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal.” (Matei, Marcu, Luca)

„Drept raspuns, Isus i-a zis: „Marto, Marto, pentru multe lucruri te ingrijorezi si te framanti tu, dar un singur lucru trebuie. Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine. „ (Luca 10) si (Ioan 14)

La fel ca Marta suntem si noi. De multe lucruri de ingrijoram noi inutil. Asta se intampla si acum, cu acest 2012. Dar stiti de ce ? Pentru ca nu dorim sa cunoastem ADEVARUL, ca sa stim ce trebuie stiut, sa ne gasim linistea, si sa fim in siguranta: „pentru ca n-au primit dragostea adevarului ca sa fie Salvati” (Tesalonicieni 2)

Profetia crestina nu a dat si nu va da gres niciodata. Nu va fi daramata de povestile lu’ Dracu’ cu 2012, si de nici o alta poveste. Multi prosti prostiti de Dracu’ au venit de-a lungul timpurilor ca sa anunte omenirea ca vine sfarsitul ei. Istoria umanitatii este plina de tampeniile si cretinismele afirmatiilor lor, precum si de teoriile lor stupide. Ultimul sfarsit al lumii prezis de prosti, a fost in anul 2000 ! Dumnezeu Tatal le-a spus clar in Biblie prostilor, retardatilor Universului, sa nu fixeze ei date aiurea, pentru ca nu este cazul. Le-a spus clar ca NIMENI nu va sti data exacta a sfarsitului lumii, nici macar Fiul Sau Hristos, ci numai El. Dar cine sa-l creada pe Dumnezeu ? Noi suntem mai destepti ca El ! El sa-si vada de treburile Lui, si noi de calculele noastre. Cand vad toti prostii care isi dau cu parerea pe acest subiect…mi se face parul maciuca de cat pot sa fie de prosti, dar „docti”. Oare toti astia nu stiu sa citeasca ce le spune Dumnezeu ?! Ba da, dar sunt orbi. Si bineanteles ca un orb are pretentia de a calauzi pe un alt orb ! Stiti ce le-a spus Dumnezeu la amandoi ca o sa pateasca daca mai continua sa faca asta ? Or sa cada amandoi in groapa…Groapa lu’ Dracu’, de unde nu o sa-i mai scoata nimeni, si unde vor impartasi aceeasi soarta cu el. Vor crapa de prosti ce-au fost, nu din vina lui Dumnezeu. Dumnezeu i-a avertizat, le-a spus clar ce o sa fie si cum o sa fie, dar pe ei i-a durut fix in plachiuri. Lor le-au placut povestile cu Graal-ul, cu sabia regelui Arthur, cu Codul lui Da Vinci, cu anul 2000, cu calendarul Maya, cu Nostradamus, cu…toate prostelile astea cu care ne prosteste Dracu’. Eu unul nu servesc minciunile si prostelile lu’ Dracu’. Eu merg pe mana lui Hristos. Istoria va dovedi inca o data ca Dumnezeu nu minte, si nu greseste niciodata. Ne mai „auzim” in 2012 daca vom mai trai si vom fi sanatosi. Intre timp, multi vor continua sa-si piarda timpul lor pretios visand la cai verzi pe pereti, luand de bune toate gogomaniile, ingrijorandu-se inutil.

Anul 2012 sau Dracu’ Vs. Dumnezeu.

 

Acesta este adevaratul conflict si adevarata lupta dintre adevar si minciuna, lumina si intuneric: Dracu’ Vs. Dumnezeu. Acelasi lucru putem sa-l spunem si despre Dumnezeu Vs. Nostradamus si despre Dumnezeu Vs. Calendarul Maya, si despre Dumnezeu Vs. Anul 2000, si despre orice alta prosteala, si despre orice asa zis prezicator, ghicitor in stele, profet de carton, etc…Dracu’ a inundat lumea aceasta cu toate minciunile si prostelile lui, cu mii de baliverne, cu care bietii retardati ai Universului, oamenii prosti, sa-si bata capul inutil, sa faca filozofii de 2 lei la televizor, in carti, in presa, in filme, pe internet, etc…Dracu’ face toate aceste scamatorii, pentru ca oamenii sa-si piarda timpul cu prostii, sa nu creada ce le spune Dumnezeu, si sa nu priveasca la unica si adevarata sursa de informare si informatie, care a fost, este si va ramane pentru totdeauna, Dumnezeul cel Viu si adevarat. Nu Dracu’.

„Pana cand veti iubi prostia, prostilor ? Pana cand le va placea batjocoritorilor batjocura, si vor ura nebunii stiinta ? Invatati-va minte, prostilor, si inteleptiti-va nebunilor ! ” (Proverbe 1-22) si (Proverbe 8-5)

Multi oameni de pe planeta Pamant, cred ca Dumnezeu tine cu tot dinadinsul sa le bage adevarul Lui pe gat, asa…de sanchi. Are El o boala cu asta. Ca sa se simta El bine ca e cel mai mare si mai tare, iar daca oamenii il refuza, le ia frumos gatii ca la pui. Cam asta cred oamenii despre Dumnezeu. Asta spun si bisericile despre Dumnezeu, din nefericire. Ce mizerie ! Dumnezeu vrea ca noi sa cunoastem adevarul Lui, din motive simplu de inteles: pentru ca este singurul adevar, si pentru ca stiind adevarul, vom fi in siguranta. Simplu. Nu vom putea fi prostiti si manipulati de Dracu’, cu toate minciunile si aberatiile lui ordinare. Ce vreti mai simplu de-atat ? Noi crestinii, nu vom ramane niciodata fara indrumare sigura si adevarata. Dumnezeu a promis asta, si se va tine de cuvant. Uitati promisiunea lui Dumnezeu pentru vremurile din urma :

„In zilele de pe urma, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice faptura. Feciorii vostri si fetele voastre vor proroci, tinerii vostri vor avea vedenii, si batranii vostri vor visa vise ! Da, chiar si peste robii Mei si peste roabele Mele voi turna, in zilele acelea, din Duhul Meu si vor proroci.

Dumnezeu va mai face ceva inainte de a veni Ziua aceea mare si minunata a revenirii Sale :

Voi face sa se arate semne sus in cer si minuni jos pe pamant, sange, foc si un vartej de fum. Soarele se va preface in intuneric, si luna in sange, inainte ca sa vina Ziua Domnului, Ziua Aceea Mare si stralucita. Atunci, oricine va chema Numele Domnului va fi Salvat.” (Faptele Apostolilor 2)

Cred ca cele descrise mai sus de Hristos, vor fi semne suficient de vizibile, ca orice prost de pe planeta Pamant sa le poata vedea. Nu va mai fi nevoie sa-ti spuna cineva anume ca luna este sangerie si ca soarele nu mai da lumina. Niciodata adevaratul popor al lui Dumnezeu nu a ramas fara calauzire si conducator. Niciodata. Nici acum in secolul 21 nu poate fi altfel. Inainte de revenirea lui Hristos, asa cum este profetita si fagaduita in Biblie, trebuie sa fie indeplinite cateva conditii, si vor avea loc fenomene nemaivazute la nivel cosmic si planetar. Atat poporul lui Dumnezeu cat si poporul lu’ Dracu’ le vor vedea. Vazandu-le, toti oamenii vor sti ca sunt semnele unui eveniment important, maret, nemaivazut in istoria omenirii. Duhul lui Dumnezeu se va revarsa cu putere peste intreaga lume, ca sa deschida mintile oamenilor, si ca sa poata pricepe retardatii Universului despre ce este vorba. Asa ca nu vor avea nici o scuza de genul : nu am stiut, nu am vazut.

„Cat priveste venirea Domnului nostru Isus Hristos si strangerea noastra laolalta cu El, va rugam, fratilor, sa nu va lasati clatinati asa de repede in mintea voastra si sa nu va tulburati de vreun duh, nici de vreo vorba, nici de vreo epistola, ca venind de la noi, ca si cum Ziua Domnului ar fi si venit chiar. Nimeni sa nu va amageasca in vreun chip, caci nu va veni inainte ca sa fi venit lepadarea de credinta si de a se descoperi Omul Faradelegii, Fiul Pierzarii, potrivnicul care se inalta mai presus de tot ce se numeste „Dumnezeu” sau de ce este vrednic de inchinare. Asa ca se va aseza in Templul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu. „

Inainte de revenirea lui Hristos, omenirea mai trebuie sa mai treaca printr-o experienta. Ultima. Aceasta experienta va fi o dictatura mondiala, valabila pentru toti locuitorii Pamantului. Pana acum, niciodata in istoria omenirii nu a existat o dictatura care sa cuprinda tot Pamantul. Toata populatia lumii cunoscute. Niciodata nu a fost asa ceva. Acum va fi si asta. Visul de veacuri a lu’ Dracu’, de a fi stapanul absolut al Pamantului, aproape se va implini. Spun aproape, pentru ca o parte a omenirii va refuza. Poporul lui Dumnezeu nu-l va accepta pe Dracu’ ca sef al lor, si va fi prigonit pana la moarte.

” Caci taina faradelegii a si inceput sa lucreze, trebuie numai ca cel ce o opreste acum sa fie luat din drumul ei. Si atunci se va arata acel nelegiuit pe care Domnul Isus il va nimici cu suflarea gurii Sale si-l va prapadi cu aratarea venirii Sale. Aratarea lui (a Antihristului) se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase si cu toate amagirile nelegiuirii, pentru cei ce sunt pe calea pierzarii, pentru ca n-au primit dragostea adevarului ca sa fie salvati. Din aceasta pricina, Dumnezeu le trimite o lucrare de ratacire (adica ingaduie ca toate acestea sa se intample), ca sa creada o minciuna, pentru ca toti cei ce n-au crezut adevarul, ci au gasit placere in nelegiuire, sa fie osanditi.” (2Tesalonicieni 2)

Vedeti de ce nu vor oamenii sa-l creada pe Dumnezeu ? Nu pentru ca nu pot intelege, ci pentru ca le place viata de pacat pe care o duc. OK spune Dumnezeu. Asta vreti, asta veti avea. Nici o problema, Eu nu ma supar. Il las pe Dracu’ sa va prosteasca si sa va beleasca, pentru ca asta stie el sa faca cel mai bine. Eu ma dau la oparte. Stiu ca poporul Meu ma va urma pe Mine. Voi, ceilalti, mergeti dupa Dracu’ daca va place de el si de ceea ce va ofera. Eu nu ma opun. Nu vreau dragoste cu sila. Asa ca…go ahead dupa Dracu’…babble, babble, bitch, bitch, rebel, rebel, party, party, sex, sex, sex, and don’t forget the violence…blah,blah, blah…

„…cand pacatosii vor fi umplut masura nelegiuirilor, se va ridica un imparat fara rusine si viclean. El va fi tare, dar nu prin puterea lui insusi; el va face pustiiri de necrezut, va izbuti in tot ce va incepe, va nimici pe cei puternici si chiar pe poporul sfintilor. Din pricina propasirii lui si izbandirii vicleniilor lui, inima i se va ingamfa, va pierde pe multi oameni care traiau linistiti si se va ridica impotriva Domnului domnilor (adica a lui Hristos), dar va fi zdrobit fara ajutorul vreunei maini omenesti. (Hristos va nimici Iadul, Imparatia lu’ Dracu)Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte, si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.” (Daniel) (Apocalipsa)

Aceasta va fi dictatura. Acesta va fi Antihristul.

„…ucenicii Lui au venit la El la o parte si I-au zis: „Spune-ne, cand se vor intampla aceste lucruri? Si care va fi semnul venirii Tale si al sfarsitului veacului acestuia ?” Drept raspuns, Isus le-a zis: „Bagati de seama sa nu va insele cineva. Fiindca vor veni multi in Numele Meu si vor zice: „Eu sunt Hristosul !” Si vor insela pe multi. Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie: vedeti sa nu va inspaimantati, caci toate aceste lucruri trebuie sa se intample. Dar sfarsitul tot nu va fi atunci. Un neam se va scula impotriva altui neam, si o imparatie impotriva altei imparatii; si, pe alocuri, vor fi cutremure de pamant, foamete si boli. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decat inceputul durerilor. Atunci va vor da sa fiti chinuiti si va vor omori; si veti fi urati de toate neamurile pentru Numele Meu. Atunci multi vor cadea, se vor vinde unii pe altii si se vor uri unii pe altii. Se vor scula multi proroci mincinosi si vor insela pe multi. Si, din pricina inmultirii faradelegii, dragostea celor mai multi se va raci. Dar cine va rabda pana la sfarsit va fi salvat. Evanghelia aceasta a Imparatiei va fi propovaduita in toata lumea, ca sa slujeasca de marturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfarsitul. De aceea, cand veti vedea „Uraciunea Pustiirii”, despre care a vorbit prorocul Daniel, „asezata in Locul Sfant” – cine citeste sa inteleaga ! –atunci, cei ce vor fi in Iudeea sa fuga la munti, cine va fi pe acoperisul casei sa nu se coboare sa-si ia lucrurile din casa, si cine va fi la camp sa nu se intoarca sa-si ia haina. Vai de femeile care vor fi insarcinate si de cele ce vor da tata in zilele acelea ! Rugati-va ca fuga voastra sa nu fie iarna, nici intr-o zi de Sabat. Pentru ca atunci va fi un necaz asa de mare, cum n-a fost niciodata de la inceputul lumii pana acum si nici nu va mai fi. Si daca zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scapa; dar, din pricina celor alesi, zilele acelea vor fi scurtate. Atunci daca va va spune cineva: „Iata, Hristosul este aici sau acolo”, sa nu-l credeti. Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi. Iata ca v-am spus mai dinainte. Deci daca va vor zice: „Iata-L in pustiu”, sa nu va duceti acolo ! „Iata-L in odaite ascunse”, sa nu credeti. Caci, cum iese fulgerul de la rasarit si se vede pana la apus, asa va fi si venirea Fiului omului. Oriunde va fi starvul, acolo se vor aduna vulturii. Indata dupa acele zile de necaz „soarele se va intuneca, luna nu-si va mai da lumina ei, stelele vor cadea din cer, si puterile cerurilor vor fi clatinate.” Atunci se va arata in cer semnul Fiului omului, toate semintiile pamantului se vor boci si vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere si cu o mare slava. El va trimite pe ingerii Sai cu trambita rasunatoare, si vor aduna pe alesii Lui din cele patru vanturi, de la o margine a cerurilor pana la cealalta. De la smochin invatati pilda lui: cand ii fragezeste si infrunzeste mladita, stiti ca vara este aproape. Tot asa, si voi, cand veti vedea toate aceste lucruri, sa stiti ca Fiul omului este aproape, este chiar la usi. Adevarat va spun ca nu va trece neamul acesta, pana se vor intampla toate aceste lucruri. Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. Despre ziua aceea si despre ceasul acela, nu stie nimeni: nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal. Cum s-a intamplat in zilele lui Noe, aidoma se va intampla si la venirea Fiului omului. In adevar, cum era in zilele dinainte de potop, cand mancau si beau, se insurau si se maritau, pana in ziua cand a intrat Noe in corabie, si n-au stiut nimic, pana cand a venit potopul si i-a luat pe toti, tot asa va fi si la venirea Fiului omului. Atunci, din doi barbati care vor fi la camp, unul va fi luat, si altul va fi lasat. Din doua femei care vor macina la moara, una va fi luata, si alta va fi lasata. Vegheati, dar, pentru ca nu stiti in ce zi va veni Domnul vostru. Sa stiti ca, daca ar sti stapanul casei la ce straja din noapte va veni hotul, ar veghea si n-ar lasa sa-i sparga casa. De aceea, si voi fiti gata; caci Fiul omului va veni in ceasul in care nu va ganditi.”

 Nu cred ca avem nevoie deocamdata de ceva mai clar. Este clar ca vor fi evenimente majore inainte de revenirea lui Hristos. Vom mai discuta pe acest blog si despre profetie, dar cu alta ocazie, nu acum.

„Cat despre ziua aceea sau ceasul acela, nu stie nimeni, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal.” (Marcu13)

„Nu este treaba voastra sa stiti vremurile sau soroacele, pe acestea Tatal le-a pastrat sub stapanirea Sa.” (Faptele Apostolilor 1)

Atunci cum pot sti Mayasii ?! Au fost ei mai tari ca Hristos, Fiul lui Dumnezeu ? Unii dintre dumneavoastra pot spune dupa ce vor citi ce am scris eu aici bazandu-ma pe Biblie, ca nu este timpul pierdut ca toate aceste lucruri sa se intample. Sa apara Antihristul in acesti 2 ani care au mai ramas pana in 2012, si sa se intample toate cate ni le spune Dumnezeu in Cuvantul Sau. Legitima intrebarea. Raspunsul este la fel de simplu. Dumnezeu nu ne lasa in intuneric. Stiti de ce nu se va intampla in acesti 2 ani nimic din cele spuse de Dumnezeu ? Pentru ca de la aparitia Antihristului si pana la nimicirea lui de catre Hristos cand va reveni, vor trece 42 de luni, cam 3 ani si jumatate. Domnia si dictatura Antihristului va fi de 3 ani si jumatate. Daca ar fi adevarata bazaconia cu calendarul maya si sfarsitul lumii, Antihristul ar fi trebuit deja sa fi aparut pana acum, daca ar fi ca totul sa se termine in 2012. Ori deocamdata nu prea se vede nici un Antihrist. Dumneavoastra il vedeti pe undeva, ca eu nu-l vad ? Cat de simplu este daca mergi pe mana lui Dumnezeu ! Iata si textul biblic care vorbeste despre asta si ne avertizeaza :

„Si am vazut ridicandu-se din mare o fiara cu zece coarne si sapte capete; pe coarne avea zece cununi imparatesti, si pe capete avea nume de hula. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie si o stapanire mare. Unul din capetele ei parea ranit de moarte, dar rana de moarte fusese vindecata. Si tot pamantul se mira dupa fiara. Si au inceput sa se inchine balaurului (adica lu’ Dracu’), pentru ca daduse puterea lui fiarei. Si au inceput sa se inchine fiarei, zicand: „Cine se poate asemana cu fiara si cine se poate lupta cu ea?” I s-a dat o gura care rostea vorbe mari si hule. Si i s-a dat putere sa lucreze patruzeci si doua de luni. Ea si-a deschis gura si a inceput sa rosteasca hule impotriva lui Dumnezeu, sa-i huleasca Numele, cortul si pe cei ce locuiesc in cer. I s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruie. Si i s-a dat stapanire peste orice semintie, peste orice norod, peste orice limba si peste orice neam. Si toti locuitorii pamantului i se vor inchina, toti aceia al caror nume n-a fost scris, de la intemeierea lumii, in Cartea vietii Mielului care a fost junghiat. Cine are urechi sa auda !” (Apocalipsa 13)

Dumnezeu spune foarte clar ca tot poporul lu’ Dracu i se va inchina, si va accepta semnul lu’ Dracu’ pe mana sau pe frunte. Poporul lui Dumnezeu, cei scrisi  in Cartea Vietii, nu-l vor accepta pe Dracu’, si nici semnul lui. In Cartea Vietii Mielului raman scrisi in final, doar cei care apartin poporului lui Dumnezeu din toate timpurile, de la Adam si pana la ultima generatie de oameni a planetei. Aceia care l-au iubit pe Dumnezeu si Imparatia Sa. Acesta este un alt subiect pe care il voi aborda in viitor, pe pagina Evanghelia Vesnica a acestui blog.

„Asa vorbeste Domnul, Sfantul lui Israel, si Facatorul sau: „Vrea cineva sa Ma intrebe asupra viitorului, sa-Mi porunceasca pentru copiii Mei si pentru lucrarea mainilor Mele ? Eu am facut Pamantul, si am facut pe Om pe el; Eu cu manile Mele am intins cerurile, si am asezat toata ostirea lor. Israel va fi Salvat de Domnul, cu o Salvare Vesnica. Voi nu veti fi nici rusinati, nici infruntati, in veci. Caci asa vorbeste Domnul, Facatorul Cerurilor, singurul Dumnezeu, care a intocmit Pamantul, l-a facut si l-a intarit, l-a facut nu ca sa fie pustiu, ci l-a intocmit ca sa fie locuit:”Eu sunt Domnul, si nu este altul ! Eu n’am vorbit in ascuns, intr’un colt intunecos al Pamantului. Eu n’am zis: „Cautati-Ma in zadar !” Eu, Domnul, spun ce este adevarat, vestesc ce este drept. Strangeti-va, veniti si apropiati-va impreuna, voi cei scapati dintre neamuri ! N’au nici o pricepere cei ce isi duc idolul de lemn, si cheama pe un dumnezeu, care nu poate sa-i salveze. Spuneti-le si aduceti-i incoace, ca sa se sfatuiasca unii cu altii ! Cine a proorocit aceste lucruri de la inceput si le-a vestit demult ? Oare nu Eu, Domnul ? Nu este alt Dumnezeu decat Mine, Eu sunt singurul Dumnezeu Drept si Salvator, alt Dumnezeu afara de Mine nu este. Intoarceti-va la Mine, si veti fi Salvati toti cei ce sunteti la marginile pamantului ! Caci Eu sunt Dumnezeu, si nu altul. Pe Mine Insumi Ma jur, Adevarul iese din gura Mea si Cuvantul Meu nu va fi luat inapoi…”

Concluzia : Oameni buni, vedeti-va de viata in continuare, si bucurati-va cat mai mult de ea, cat mai este liniste si pace. Nu va stresati cu prostelile lu’ Dracu’. Asta ne cere Dumnezeu. Lumea aceasta asa cum este ea acum, adica IAD, se va sfarsi intr-o zi, este adevarat asta, dar…Vom sti si vom vedea toti semnele majore ale apropierii acestui sfarsit. Pana atunci insa, Dumnezeu ne spune sa ne bucuram si sa fim fericiti. El vegheaza permanent asupra noastra, asupra poporului Sau in mod deosebit. Un fir de par nu ni se clinteste pe cap, fara stirea Lui. Cat este de minunat. Sa ne bucuram ca inca traim si putem sa aflam care este adevarul. Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem noi, este sa trecem in tabara lui Dumnezeu, prin credinta nelimitata in El. Atat. Restul va face El. Lasati-l doar pe Dracu’ sa-l ia Dracu’, si pe ingerii lui. Nu ingrosati randurile poporului lu’ Dracu’, pentru ca veti pieri impreuna cu el. Va doriti asta ?!

Cu respect,

11 gânduri despre „Anul 2012 sau Dracu’ Vs. Hristos

 1. buna chiar un subiect interesant un ultimi 300 de ani tot baga frica in oameni cu venirea domnului in loc sa fie o bucurie acest eveniment ,tot timpul sa uncumetat sisteme religioase sa spuna data veniri lui hristos si au esuat asa se va intimpla si acuma te salut .

 2. Te salut, Danut!
  Ai venit la fix pentru mine cu acest articol. Chiar ma intreba sotia despre calendarul mayasilor, anul 2012 si sfarsitul omenirii sau al nu stiu carui sistem, contractia timpului si alte asemenea aiureli dar si cum pot sta atat de linistit. Nu am facut decat sa-i spun sa citeasca articolul tau si linistea a revenit in familia mea. Multumesc si raman dator de cinste dar cu conditia sa-mi mai raspunzi la doua intrebari!
  1. Ce a vrut sa spuna Isus cand a afirmat „Rugati-va ca fuga voastra sa nu fie iarna, nici intr-o zi de Sabat.”?
  2. Ce este in opinia ta, semnul fiarei?

 3. Buna Tyty,
  Hai sa-l intrebam pe Hristos, ca sa vedem ce spune El, nu eu. Dupa cum arata Biblia, Isus nu a dat nici o conotatie speciala IERNII, si nici SABATULUI. Sunt doar remarci de bun simt. Cu un verset mai sus spune ca va fi greu si pentru femeile insarcinate, si pentru cele care vor alapta in zilele acelea. Este normal sa fie greu pentru acele femei. Ele au o greutate si o responsabilitate in plus fata de copii lor. Va fi un stres teribil atunci, care nu va putea fi depasit decat printr-o credinta puternica in Dumnezeu. Daca lucrurile se vor intampla iarna, iti dai seama ca va fi si asta o greutate in plus, in sensul ca iarna este un anotimp dificil si in vremuri normale, de pace, daramite in conditii speciale, nemaivazute de oameni. Sa nu uitam ca de-a lungul istoriei acestei lumi, IARNA a decimat armate puternice, vezi armatele lui Napoleon si Hitler. SABATUL este mentionat doar in Matei, in Marcu si Luca nu mai este mentionat, deci…nu este asa de important ca sa fie mentionat in toate Evangheliile. Daca ar fi in SABAT nenorocirea, asa cum era el serbat de evrei pe vremea Domnului Hristos, ar fi fost o pacoste in plus, pentru ca toate activitatile erau „moarte”, oamenii relaxati, poate in vizita la prieteni, rude, etc…si pana si-ar reveni din feerie si din dilemele de a calca sau nu anumite reguli ale sabatului, impuse de oameni nu de Dumnezeu, etc…ar pierde timp pretios. In lumea moderna de astazi suntem si mai imprastiati unii de altii, ma refer la rude, famile. Isus ii sfatuieste sa se roage la Tatal Sau pentru toate acestea, El nestiind asa cum afirma Biblia foarte clar, cand va voi Tatal sa-l trimita a 2-a oara pe Pamant. Nu putem doar in baza afirmatiei din Matei, sa facem o intreaga religie in jurul Sabatului de la sfarsitul lumii. Nu este corect.
  Cat priveste semnul fiarei, nu vreau sa ma hazardez cu afirmatiile, vom vedea atunci cand va fi, daca vom mai trai, dar dupa cum spune Biblia si arata vremurile si tehnologia, va fi ceva de genul acelui implant electronic, care in numele a tot felul de gogorite, gen antiterorismul, antidroguri, anti…va fi implantat tuturor celor care il vor accepta pe Antihrist, adica pe Dracu’.
  Cu respect,

 4. Raspunsurile pe care le-am primit de la tine sunt foarte asemanatoare cu cele pe care mi le dadusem mie insumi cu ceva mai mult timp in urma dar recunosc ca cel cu fuga in sabat inca ma mai deruta. Am gasit in raspunsul tau un argument foarte plauzibil. Multumesc!
  De fapt, scopul intrebarilor a fost in cea mai mare masura, acela de a te cunoaste mai bine. Sunt bucuros sa vad ca multe invataturi asa zis, adevarate nu si-au lasat amprenta asupra ta si ca pe tine te intereseaza doar Adevarul.
  Inca o data ma bucur ca te-am cunoscut, Danut Tanase chiar daca intr-o zi va trebui sa ma caut prin buzunare pentru a-mi onora promisiunea pe care ti-am facut-o! Sper sa nu fii pretentios…!

 5. Nu sunt deloc pretentios Tyty.
  Scapi usor (?) sampanie frantuzeasca, icre de somon, muschi de vita la gratar cu salata de rucola, merge si ceva miel daca este nevoie, tiramisu, etc…
  Glumesc !…si nu prea…Na, de mai intelege ceva !
  Ne descurcam noi !
  Cu respect,

 6. Calendarul mayas nu are nici o legatura cu data de 21 decembrie 2012 si cu sfarsitul lumii..d-le patron al acestui blog…. el se termina anul acesta pe 28 octombrie 2011.Smecherii au profitat de acest lucru.. au creat data de decembrie 2012 pentru a castiga bani,si a introduce frica în oameni;mayasii au de fapt 2 calendare centrale:TZOLKIN si TUN.Calendarul TUN este cel ce da profetiile mayase,iar aceste profetii s’au realizat întocmai!
  Daca ati fi avut rabdarea sa studiati mai bine,ati fi descoperit ca în calendarul mayas cat si în cel sumerian,sant 7 perioade de Lumina si 6 de Întuneric…7 zile si 6 nopti pentru fiecare nivel al Creatiei..unde am auzit asa ceva (…) in Geneza ?…Hmm!…coincidenta?Nu cumva Moise s’a inspirat din cele 2 calendare mai vechi ???Noi care santem crestini putem ridica pretentii în fata mayasilor ?…sa vedem diferenta….
  Noi crestinii am poluat planeta(…..)NU MAYASII
  Noi crestinii avem ucigasi,violatori,poponari(…)NU MAYASII
  Noi crestinii am facut cruciade(……)NU MAYASII
  Noi crestinii ne’am razboit în cele doua razboaie mondiale(……)NU MAYASII
  Noi crestinii facem arme chimice,nucleare,bombe(….)NU MAYASII
  Mayasii respecta natura,fac ritualuri care sant benefice,NOI NU!

  O zi buna!

 7. maryan si vyo,
  veniti-va in fire si puneti-va mintea la lucru, ca tara geme de prosti.
  -si mayasii ar fi poluat planeta daca ar mai fi existat si s-ar fi dezvoltat, nu va faceti iluzii
  -de unde stiti voi ca ei nu ucideau si nu erau poponari ?
  -mayasii nu au purtat razboaie, nu au ucis ? hai sa mori tu maryane !
  -si mayasii pot sa faca arme chimice, nucleare, etc…
  Ce ECO erau mayasii astia bai frate! Erau Dumnezeu pe Pamant si noi n-am stiut !

 8. buna eu cred in dumnezeu eu cred tot ce spui este adevarat ca nimeni nu stie cind va veni sfrisitu decit dumnezeu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s