Info Trip in Bulgaria

Va salut cu drag pe toti cei care vizitati acest blog !

Nu am mai dat nici un semn de viata pe blog, deoarece 4 zile am lipsit din tarisoara. Am fost plecati toti pana in Bulgaria, intr-un info trip. Sa vedem ce au mai facut vecinii nostri in materie de turism, in cei 3 ani de cand nu am mai fost pe la ei. In cele 4 zile cat am stat in Bulgaria, am locuit aici :

Concluzia este trista pentru noi romanii, si foarte buna pentru bulgari, care sunt acum cu 50 de ani in fata noastra in materie de turism. Credeti-ma ca nu exagerez cu nimic. Au invatat repede si bine cum se face trebusoara asta cu turismul, au permis altora sa-i invete, sa investeasca, si acum culeg roadele. Nu-i mai putem ajunge din urma. Gargara asta gaunoasa, cretinoid „patriotica” cu „hai la noi pe litoral ca-i bine”, poate prinde doar la prostii care asculta numai manele si se uita in gura lu’ Udrea si a mincinosilor din turismul romanesc. La oamenii informati si umblati prin lume, nu tine gargara asta. Sunt si la noi pe litoral cateva hoteluri de foarte buna calitate, dar….cu cateva flori nu se face primavara.

Este plin de romani multumiti pe litoralul bulgaresc al Marii Negre. Straini, si ei destui. Atmosfera de vacanta, hoteluri deschise, turisti cam peste tot, in timp ce la noi pe litoral bate vantul. Doar cativa speriati pe ici pe colo. Ne meritam soarta si in acest domeniu. Cu mentalitate de hoti, cu indolenta, cu infaturare idioata si inutila de la cel mai mic cu tata-n gura, pan’ la cel batran cu barba sura, si cu servicii de 2 lei, nu ai cum sa rezisti in ziua de astazi pe aceasta piata a turismului extrem de dinamica, care ofera lucruri incredibile pe alte meleaguri. Asta este. Cu Udre si cu Agatoni, cu presedinti ANAT pupincuristi si fara coloana, fara viziune, fara nimic, dornici doar sa apara la televizor si sa se auda vorbind, spunand totdeauna nimic in cuvinte bombastice, aceleasi platitudini idioate, aceleasi vaicareli penibile, aceleasi argumente rasuflate, nu ai cum sa faci turism de talie internationala. Astia si gastile pe care le reprezinta toti, nu au nimic in cap, decat cum sa mai fure si ei ceva, si cum sa-i mai prosteasca pe prosti.

Bravo Bulgaria !

Voi reveni cu fotografii si comentarii. Pana atunci, sa auzim de bine !

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s