UE sau Imperiul Roman refacut

 Foto: Ziarul.ro

Merkel: UE are nevoie de o guvernare economica la nivelul celor 27 de state membre

„Germania considera ca Europa are nevoie de o guvernare economica dar aceasta masura ar trebui sa se aplice tuturor celor 27 de state membre, si nu doar membrilor Zonei Euro, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel.

Uniunea Europeana trebuie sa ia in calcul anumite schimbari in tratatul de baza, inclusiv suspendarea dreptului de vot, daca un stat incalca reglementarile europene, a precizat Merkel. Declaratiile au fost facute in cadrul unei conferinte comune de presa cu presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, cu trei zile inainte de un summit crucial al UE.”

Aceasta stire a fost preluata din Romania Libera si News.ro
In noianul de stiri gunoaie, pentru cine are ochi de vazut si urechi de auzit mai apar si stiri cu adevarat interesante. Cum este si aceasta. Cum popoarele lumii sunt manipulate pe toate caile si facute a fi preocupate cu fel de fel de subiecte, de la cele mai importante legate de supravietuirea individului si pana la tampenii de tot felul prin care li se distrage oamenilor atentia cu milioane si milioane de nimicuri, greii lumii, adica statele de FIER nu cele de LUT ca Romania, isi fac treaba, implinind incet dar sigur prin conducatorii lor, ceea ce a spus Dumnezeu despre ei cu vreo 2000 de ani inainte. Sigur ca Dracu’ vrea ca noi sa nu luam in serios ceea ce spune Dumnezeu si de aceea i-a trimis la inaintare pe Nostradamus, pe mayasi, pe Pavel Corut, pe mama Omida, pe…doar, doar ne-or prostii. Dar noi suntem mult mai destepti ca Dracu’, pentru ca Dumnezeu ne-a deschis mintea si ne-a dat si intelepciunea de a deosebi binele de rau, lumina de intuneric, ca sa nu mai halim noi toate prostelile si toate scursorile mediatice si informationale ale lu’ Dracu’ si ale lumii sale, IADUL. Noi romanii, precum si multi alti cetateni ai planetei, traim cu iluzia cretina ca daca ne uitam la canalele de stiri gen CNN, Antena 3 sau (i)Realitatea TV, precum si la canale ca DISCOVERY, HISTORY, etc…suntem informati nevoie mare si vom intelege cu siguranta sensurile vietilor noastre, precum si tot ceea ce ni se intampla in viata. Fals ! Nu-i asa ! Tocmai acolo sunt manipulatorii, oamenii lu’ Dracu’, nu cei care va spun adevarul. Asta-i marea pacaleala. Un om care citeste Biblia si are Duhul lui Hristos in el este cel mai informat om de pe planeta pamant. NIMENI nu-l poate pacali si manipula. Nici  macar un fals Hristos, adica o sluga a lu’ Dracu’, nu-l va putea insela vreodata, iata dovada :

„Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi, vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi.” (Matei 24)

Hristosi mincinosi si proroci mincinosi inseamna si sunt TOTI aceia care nu au fost si nu sunt de fapt ceea ce au pretins ca sunt: dumnezei si proroci, dar s-au autoproclamat singuri de-a lungul istoriei acestei lumi, a fi dumnezei si proroci. Ei sunt altii decat prorocii lui Dumnezeu Tatal si ai Fiul Sau Isus Hristos, pe care ii gasim in Biblie. Daca ii veti urma pe toti acesti mincinosi, slugile lu’ Dracu’, veti fi pierduti, nu este nici cea mai mica indoiala in asta. Iata si dovada :

„Adevarat, adevarat va spun ca cine nu intra pe usa in staulul oilor, ci sare pe alta parte, este un hot si un talhar. Adevarat, adevarat va spun ca Eu sunt Usa oilor. Toti cei ce au venit inainte de Mine sunt hoti si talhari…Eu sunt Usa. Daca intra cineva prin Mine, va fi salvat… In nimeni altul nu este salvare, caci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim salvati.” (Ioan 10 si Faptele Apostolilor 4)

Nu, cei alesi nu vor putea fi inselati de nimeni, niciodata. Ei nu vor asculta niciodata de glasuri straine, ale unor pastori falsi, dumnezei falsi, invatatori falsi, proroci falsi. Dovada ca este asa, va fi insasi existenta lor de la inceputul si pana la finalul acestei lumi, si dincolo de el. Daca toti am putea fi inselati de Dracu’, atunci nu ar mai exista un popor al lui Dumnezeu, format din toti aceia care nu au fost pacaliti de Dracu’, de-a lungul istoriei acestei lumi. Toti am fi pierduti si morti, cum va fi Dracu’ si poporul lui la sfarsitul acestei lumi, adica al IADULUI, si nimeni nu ar mai putea fi salvat. Daca toti am putea fi inselati de Dracu’, inseamna ca si Dumnezeu ar putea fi inselat, ori aceasta este cu neputinta. Simplu de inteles, nu ?!

Se apropie vremea cand statele isi vor ceda suveranitatea si politicieni ca ai nostri nu vor mai valora nimic, vor fi doar simpli executanti ai unor ordine superioare. De aceea fura ei acum in draci, toti, pentru ca in curand, vor fi nimeni din punct de vedere politic. Doar vasali. Dar nu va faceti iluzii, si cei mari care vor veni in locul lor, vor fi la fel de criminali, ingamfati, nerusinati si vicleni, ca si cei mici, si ca si stapanii lor: Dracu’ si Antihristul. Va reamintesc cine se pregateste sa conduca lumea aceasta in viitor, cum o va conduce, si ce insusiri va avea :

cand pacatosii vor fi umplut masura nelegiuirilor (poporul lu’ Dracu atinge apogeul ticalosiilor), se va ridica un imparat fara rusine si viclean. El va fi tare, dar nu prin puterea lui insusi, (Dracu’ va fi puterea lui) el va face pustiiri de necrezut, va izbuti in tot ce va incepe, va nimici pe cei puternici si chiar pe poporul sfintilor. Din pricina propasirii lui si izbandirii vicleniilor lui, inima i se va ingamfa, va pierde pe multi oameni care traiau linistiti si se va ridica impotriva Domnului domnilor, dar va fi zdrobit fara ajutorul vreunei maini omenesti (Hristos ii va zdrobi pe nemernici).” (Daniel 8-23-25)

Cine are curiozitatea, mai poate citi posturile de mai jos de pe acest blog, cu acelasi subiect: UE = Imperiul Roman Refacut = o parte din ultima Fiara care va domina planeta. Ei i se vor mai adauga si alte puteri ale lumii, ca SUA, si nu numai. Dati click pe titlu, si va duceti la postul cu pricina.

UE are Presedinte si Ministru de Externe

Profetia crestina se implineste zilnic

Pana atunci nu uitati : Bucurati-va ! Traiti-va viata, si nu va lasati dusi de nas de Dracu’. Puneti-va toata increderea in Dumnezeu, si veti fi cei mai tari !

Dragilor, sa iubiti si sa fiti iubiti !

Cu respect,

5 gânduri despre „UE sau Imperiul Roman refacut

 1. Stimate domn.
  Sant student la istorie si prieteni de-ai mei(nu le spun pseudonimele)m-au trimis pe acest site.Nu va rostesc numele deoarece nu este al dvs,eu am sa va spun simplu:Evreul.Cunosc cat de cat istoria lumii,stiu ce urmariti de mii de ani de zile voi evreii…
  Voi santeti care strigati in gura mare Hotul Hotul….
  Cine striga hotul?Hotul…..
  Ati manipulat timp de mii de ani istoria prin minciuna sfruntata printr-un plan ocult de tinere a omenirii in necunoastere,de conservare a averilor in mainile voastre.Ati intoxicat populatia pe orice cale ati putut a.i. omul sa nu mai poata gandeasca pragmatic,sa nu se revolte niciodata si sa nu poata evolua spiritual,sa nu aiba curaj sa va infrunte.Pt. ca persoanele educate,cititoare de Biblie,cei care cred in Iisus si invataturile ,NU AU CURAJ!!!Ei zic ceva de genul „Lasa ca o sa-i pedepseasca Dumnezeu”.
  Voi evreii!Asa se adresa Iisus evreilor pentru ca nu se considera de-al vostru,el avea alt nume si nu era evreu ci esenian.Ati stiut sa exploatati cu dibacie niste obisnuinte ale oamenilor de o viata,prin interese religioase,carti sfinte etc a.i. sa va impuneti puterea.Ati creat iudeo-crestinismul cu ajutorul Imperiului Roman si ati sters din Biblie meritele altor oameni care au facut minuni ca si Iisus:Ioan Botezatorul,Apoloniu din Tiana,Simon Magul,Bar Mochba .Ioanitii,adica: mandeeni, dositeni si simonieni au fost permanent vânati de Biserica Catolica, FAPT CARE I-A DETERMINAT SA SE OCULTEZE nu sa dispara. Au ramas oficial pe pozitie gnostica doar mandeenii din Iran si Iraq(ei detin manuscrise vechi de peste 6000 de ani), restul si-au zis crestini. Mandeeni au si dovada ca Biblia e o facatura.Si voi Evreilor,acum aveti curaj sa-i faceti oculti.mistici pentru ca au dovezi ca Biblia este copiata dupa alte scrieri mai vechi?
  Iisus in momentul de fata este persoana cea mai manipulata din intreaga istorie.L-ati crucificat,,l-ati schingiuit,ati facut tot ceea ce v-a trecut prin cap sa fiti mereu voi la conducerea lumii.Ati reusit cu o singura carte:Biblia.Nu recunoasteti atatea manuscrise vechi de la M.Moarta precum si cele gnostice din Egipt,De ce ?Pt. ca s-ar duce DRACULUI TOATA TEORIA lui mataluta si a celorlalti evrei,ar lua-o la vale.
  Dar intr-un timp ce nu s-a nascut inca ,Iisus se va ridica din nou,preaputernic, cerand socoteala
  celor ramasi in urma.Atunci sa va feriti, voi Evreilor
  invatatura de i-ati tradat-o ,caci arunca-va-va in intunericul cavernelor de unde
  ati venit,ori blestemul lui se va abate asupra voastra.Da, chiar si de dincolo de timp
  si de moarte El se va intoarce, rasplatind sau pedepsind dupa loialitatea fiecaruia.
  Atat am avut de spus deocamdata.
  Va salut Stimate Evreu.

 2. Putintica lectie de istorie.
  Prima credinta Christica a introdus-o faraonul egiptean in anul 1355 i.H.El a distrus toate religiile, spunandu-le oamenilor ca preotii nu sunt necesari, ca Dumnezeu este inauntrul lor, si ca ceea ce au ei nevoie este sa stie cum sa RESPIRE(adica cum sa mediteze) si totul va fi in regula. El a avut nevoie sa stabileasca fraternitatea eseniana(de unde provine Iisus), care ar fi fost suficienta pentru urmatorul stagiu in evolutia spirituala a omenirii.A doua religie christica fost realizata de Gautam Buddha,el folosea respiratia(invatata de la Akhunaton)prin care ajungea la o stare de fericire si pace interioara.El a fost nascut in mod asemanator cu Iisus,prin duh sfant pe varful Hymalaiei,a avut 12 apostoli la varsta de 30 de ani si invataturile lui sant asemanatoare cu ale lui Iisus…NU ESTE BIZAR?Stiu,o sa negati aceste lucruri,dar este ADEVARUL ADEVARAT.
  A treia religie christica a fost fondata de Iisus Hristos.El spunea foarte frumos ca Dumnezeu este inauntrul tau si-n tot ceea ce esti,nu intr-o cladire din lemn sau piatra.Toti acesti trei Akhunaton,Buddha si Iisus sustineau acelasi lucru:Dumnezeu este inauntr-ul tau.Iisus spunea:Cand te rogi,intra in camara ta(in inima ta) si roaga-te Tatalui Ceresc(Sinelui)in ascuns si Tatal i-ti va raspunde.”Aceasta este Imparatia Cerului descrisa de Biblie,fiecare om isi poate imagina pe Dumnezeu cum doreste.

  Va salut Stimate Evreu.

 3. Buna ziua!Ma numesc Cristi si imi permit cu ingaduinta dvs ,sa aduc unele adaugiri la ceea ce ati scris in articol,sper sa nu va contrazic prea mult.
  Dumnezeu este Absolut . Sa spuneti -ca Dracu este separat de TOT CEEA CE ESTE ( Dumnezeu) , este ca si cum ai zice ca Dumnezeu a gresit, ca a pierdut controlul sau ca nu stie ce se intampla in Imparatia lui.I-a uite ce zice tot Biblia:

  “Eu întocmesc lumina si dau chip întunericului, Eu fac pacea si nasc raul: EU SUNT Domnul Care fac toate acestea „[Isaia 45:5-7].Tare nu?Deci cine este Dracul?Dumnezeu!Contrazice un pic cee ce spuneti dvs.Si altceva,sufletul vine de la Dumnezeu,SUFLETUL NU POATE FI POSEDAT DE ALTCINEVA,punct!Dupa moarte sufletul se intoarce acolo de unde a venit,adica la Dumnezeu.
  Dupa cum bine se stie, Satana este cunoscut si ca Diavolul. Insa putini stiu ca termenul diavol deriva din latinescul Diabolus si din termenul din greaca veche Diabolos, adica “Cel care separa”
  Ce Separa ?Ceea ce nu are nici un sens sa fie separat.Ceea ce este stapanit doar daca este separat.Divide et Imperu.

  Strategie avand ca scop obtinerea unei pozitii privilegiate, divizand si fragmentand forta de opozitie in asa fel incat aceasta sa nu se poata uni contra unui obiectiv comun

  Scopul sau principal, potrivit traditiei ebraice este acela de a crea forta opusa celei care ne trage catre lumina, cu scopul de a permite eliberarea fortei schimbarii deoarece, fara o opozitie, n-ar mai exista tensiunea care sa ne directioneze catre Constiinta si catre cautarea luminii.Ceea ce este important de subliniat aici este rolul pe care Vrajmasul prin excelenta din traditia ebraica Satana ,il joaca in expansiunea constiintei.Mai aveti de invatat….

 4. Gica Istoricul,
  ai ghinion. Toata peroratia ta absurda si imbecila cu mine ca EVREU, este egala cu ZERO.
  NU SUNT EVREU.
  Asa ca…am si eu o intrebare pentru tine: cum poti sa fii si student si atat de idiot ? De unde ai tras tu si prietenii tai concluzia ca eu sunt evreu ? Si-au batut aia joc de tine, retardatule !
  Ai ingitit si tu gogoasa asta cu esenienii si te crezi inteleptul pamantului. Cunosti TU istoria lumii acesteia incat sa ai tu arogante din astea ? Nu vezi cat de spalat la creier esti prietene ? Te-au facut astia de competitie. Ai cumva si simpatii si nostalgii legionare ?
  Cu respect,

 5. Cristi,
  uite unde gresesti tu dupa parerea mea. Tu spui asa:”Sa spuneti -ca Dracu este separat de TOT CEEA CE ESTE ( Dumnezeu) este ca si cum ai zice ca Dumnezeu a gresit, ca a pierdut controlul sau ca nu stie ce se intampla in Imparatia Lui.”
  Dumnezeu nu a gresit cu nimic si nu a pierdut controlul. Dumnezeu doar a anticipat ca in decursul vesniciei se va gasi cel putin O (1) FIINTA rationala care sa-i conteste autoritatea. Ce ai fi vrut sa faca Dumnezeu, sa nu mai creeze de frica ca intr-o zi va apare si revolta ? Este ca si cum ai spune: „Nu mai construim masini pentru ca intr-o zi se vor strica.” Cum in Imparatia lui Dumnezeu este libertate absoluta, trebuia ca Dumnezeu sa lase ca lucrurile sa curga. Ceea ce s-a si intamplat, si asa a aparut Iadul. Pentru mai multe detalii poti sa citesti pagina „Evanghelia Vesnica” a acestui blog, daca ai curiozitatea.
  Sa auzim de bine.
  Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s