„Eu sunt cel ce sunt.”

Motto: „Cu cine Ma veti asemana, ca sa fiu deopotriva cu el ? – zice Cel Sfant. Cu cine Ma veti pune alaturi ca sa Ma asemanati ? Cu cine Ma veti asemana si Ma veti potrivi ? (Isaia)

Poate vrem sa-l asemanam cu Darwin sau cu Newton sau cu Einstein sau cu Nety Sandu de la PRO TV sau cu mama Omida.

„Eu sunt Domnul, acesta este Numele Meu, si slava Mea n-o voi da altuia, nici cinstea Mea, idolilor (adica lu’ Dracu’). Iata ca cele dintai lucruri s-au implinit, si va vestesc altele noi. Vi le spun mai inainte ca sa se intample. Toate neamurile sunt ca o nimica inaintea Lui, nu sunt decat nimicnicie si desertaciune. Cu cine voiti sa asemanati pe Dumnezeu ? Si cu ce asemanare Il veti asemana ? Aparati-va pricina – zice Domnul – aratati-va dovezile cele mai tari… Sa le arate si sa ne spuna ce are sa se intample, care sunt prorociile pe care le-ati facut vreodata ? Spuneti, ca sa luam seama la ele si sa le vedem implinirea sau vestiti-ne viitorul. Iata ca nu sunteti nimic, si lucrarea voastra este nimic. O scarba este cine va alege pe voi. Caci Ma uit, si nu este nimeni, nimeni intre ei care sa proroceasca si care sa poata raspunde, daca-l voi intreba. Iata ca toti sunt nimic, lucrarile lor sunt zadarnice, idolii lor sunt o suflare goala ! Caci te incredeai in rautatea ta (adica in Dracu’ si „stiintele” lui) si ziceai: „Nimeni nu ma vede !” Intelepciunea si stiinta ta te-au amagit, de ziceai in inima ta: „Eu si numai eu.” De aceea, nenorocirea va veni peste tine fara sa-i vezi zorile, urgia va cadea peste tine fara s-o poti impaca, si deodata va veni peste tine prapadul pe neasteptate. Vino, dar, cu descantecele tale si cu multimea vrajitoriilor tale, carora ti-ai inchinat munca din tinerete, poate ca vei putea sa tragi vreun folos din ele, poate ca vei izbuti. Te-ai obosit tot intreband. Sa se scoale dar si sa te scape cei ce impart cerul, care pandesc stelele, care vestesc dupa lunile noi ce are sa ti se intample ! Iata-i, au ajuns ca miristea pe care o arde focul si nu-si vor scapa viata din flacari… Asa va fi soarta acelora pe care te oboseai sa-i intrebi. Si cei cu care ai facut negot din tineretea ta se vor risipi fiecare intr-o parte si nu va fi nimeni care sa-ti vina in ajutor. Ca sa se stie, de la rasaritul soarelui pana la apusul soarelui, ca afara de Mine nu este Dumnezeu: Eu sunt Domnul, si nu este altul.” (Isaia)

Poate unii mai slabi de inger care au citit ce am scris eu in ultimul timp pe acest blog, pot trage concluzia gresita ca eu sunt impotriva stiintei. Nimic mai gresit. Eu personal, fara stiinta acestui secol si al celui trecut, poate eram mort demult. Ce vreau eu sa spun este cu totul altceva, si anume ca Dumnezeu nu este nici asa cum spune Biserica, nici asa cum spune Stiinta acestei lumi. Dumnezeu nu poate fi decat asa cum spune EL si punct. Ori Dumnezeu ne transmite un mesaj clar, ca oricat ne-am stradui noi cu toate stiintele noastre, nu putem avea acces la El si la Imparatia Sa nici macar in imaginatie. Este imposibil de imaginat asa ceva, la fel cum este imposibil pentru unii sa creada ca Isus a inviat morti, a mers pe apa, a vindecat orbi, a oprit vanturile, etc…

„Cunosc un om in Hristos, care, acum paisprezece ani, a fost rapit pana in al treilea cer (daca a fost in trup, nu stiu; daca a fost fara trup, nu stiu: Dumnezeu stie). Si stiu ca omul acesta (daca a fost in trup sau fara trup, nu stiu: Dumnezeu stie) a fost rapit in RAI si a auzit cuvinte care nu se pot spune si pe care nu-i este ingaduit unui om sa le rosteasca.” (2Corinteni 12)

„Lucruri pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit, si la inima omului nu s-au suit, asa sunt lucrurile pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc.” (1Corinteni 2)

Dumnezeu prin Duhul Sau, ne-a descoperit vag ceea ce o sa fie in Imparatia Lui. Este adevarat asta. Duhul Sau se straduieste cu prostii ca sa-i invete cate ceva. Pentru ca noi, datorita prostiei noastre genetice, a retardului si a primitivismului nostru in a privi lumea si viata noastra fara Dumnezeu in ea, nu avem cum sa intelegem de unde venim, de ce traim asa cum traim si ce va urma sau ce poate sa mai existe dincolo de ceea ce vedem si putem intelege noi cu ajutorul stiintelor noastre. Asa cum frumos spunea Petre Tutea, ca: „Fara Dumnezeu, omul vine de nicaieri si merge spre nicaieri.” Superb ! Omul prizonier si rob al IADULUI si a lu’ Dracu’, nu are cum sa-si imagineze Imparatia lui Dumnezeu. Este imposibil asa ceva pentru el. Noi traim acum pe planeta Pamant, in cel mai crunt primitivism fata de ceea ce exista in Imparatia lui Dumnezeu. O sa va mai spun ceva care poate pe unii o sa-i socheze iar: Biblia este scrisa ca pentru prosti retardati si primtivi ca noi, oamenii pacatosi. Dumnezeu nu a avut alta solutie. Ne-a descoperit tainele Imparatiei Sale ca la niste handicapati mintal ce suntem, pentru ca nu se putea si nu se poate altfel cu noi. Noi nu putem pricepe ce ne-a pregatit Dumnezeu, asa cum Moise nu ar fi putut intelege ce o sa fie aia o nava cosmica, sau televiziunea, sau calculatoarele, sau telefonia sau satelitii.

„Acum, vedem ca intr-o oglinda, in chip intunecos, dar atunci, vom vedea fata in fata. Acum, cunosc in parte, dar atunci, voi cunoaste deplin, asa cum am fost si eu cunoscut pe deplin. Caci cunoastem in parte si prorocim in parte, dar, cand va veni ce este desavarsit, acest „in parte” se va sfarsi.” (1Corinteni 13)

Istoria acestei lumi dovedeste cu prisosinta ca nu invatam niciodata nimic, nici o lectie macar. Generatie dupa generatie avem acelasi idealuri gaunoase si aceleasi ganduri si dorinte cretine, prostesti, satanice. Nimic nu este nou sub soare. Vreti sa va fac o mica demonstratie ca asa este ? Uitati una din multele dorinte idioate ale omenirii, adica ale lu’ Dracu’, care dainuieste pana in ziua de astazi, si va dainui cat va fi lumea aceasta, adica IADUL: „Tot pamantul avea o singura limba si aceleasi cuvinte. Pornind ei inspre rasarit, au dat peste o campie in tara Sinear, si au descalecat acolo. Si au zis unul catre altul: „Haidem sa facem caramizi si sa le ardem bine in foc.” Si caramida le-a tinut loc de piatra, iar smoala le-a tinut loc de var. Si au mai zis: „Haidem sa ne zidim o cetate si un turn al carui varf sa atinga cerul si sa ne facem un nume, ca sa nu fim imprastiati pe toata fata pamantului !”Domnul S-a coborat sa vada cetatea si turnul pe care-l zideau fiii oamenilor. Si Domnul a zis: „Iata, ei sunt un singur popor, si toti au aceeasi limba, si iata de ce s-au apucat; acum nimic nu i-ar impiedica sa faca tot ce si-au pus in gand.” (Geneza 11)

Asa a fost in trecut, asa este si astazi. Cursa nebuna a natiunilor lumii de a-si face un nume si de a avea asa ceva, adica cea mai inalta si mai barzoiata constructie din lume, pentru faima, nu s-a incheiat inca, si nu se va incheia niciodata. Iata dovada din zilele noastre:

Iata si o alta dovada din vechime, ca nici aia nu erau mai sanatosi la cap:

O alta dorinta a lu’ Dracu’ si implicit a omenirii traitoare in IAD, este dominatia globala. Marirea, Grandoarea, Puterea nemarginita daca se poate. DOMINATIA TOTALA A LUMII ! Asta este o alta manie a locuitorilor IADULUI. Ea este adanc intiparita in ADN-ul nostru, de Dracu’. El vrea asta. Fiecare cetatean al planetei vrea intr-un fel sau altul sa-si domine semenul. Sotul sotia, sotia sotul, seful subalternul, subalternul seful, vanzatorul cumparatorul, cumparatorul vanzatorul, profesorul elevul, elevul profesorul, stiinta religia, religia stiinta, etc… Mereu si mereu au aparut dezaxati cu aceasta manie care au adus numai durere si suferinta in aceasta lume. Milioane de oameni au murit pentru visele lor cretine de marire. Alexandru Macedon, Napoleon, Hitler, etc… sunt din ast aluat. Ultimul pe lista va fi Antihristul, sprijinit la greu de tatal dezaxatilor, Dracu’. Iata cateva imperii ale acestei lumi, care sunt mentionate in Biblie.

Poate ca va intrebati de ce nu sunt toate imperiile acestei lumi in Biblie ? De ce lipsesc otomanii, aztecii, incasii, etc…? Simplu de raspuns: pentru ca Dumnezeu nu si-a propus in Biblie sa ne predea istoria lumii, ci doar STIINTA SALVARII din IAD. Un prieten imi punea candva aceasta intrebare, vrand cumva sa-si afirme necredinta si scepticismul in ceea ce priveste Biblia: „De ce nu sunt toate cate s-au intamplat pe acest pamant in Biblie ?” Adica toate statele, toate imperiile, toti olmecii si toltecii, indienii si papuasii, cumanii, dacii si tracii, mayasii, etc… Raspuns: Pentru ca nu asta este scopul Bibliei si al lui Dumnezeu. Dumnezeu a povestit doar esentialul a ceea ce trebuie sa stim, nu s-a pierdut in prizbrizuri inutile, si a facut-o ca pentru prosti, din cauza neputintelor noastre de tot felul, inclusiv intelectuale.

„Mai am sa va spun multe lucruri, dar acum nu le puteti purta. Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul, caci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit si va va descoperi lucrurile viitoare.” (Ioan 16)

Ce sa le mai spuna si Domnul Hristos retardatilor de Petru, Ioan, & Co… ca mai are multe lucruri de spus, dar ei nu au cum sa le inteleaga, asa ca…toate la vremea lor, ca nu se poate altfel cu primitivii de pacatosi, buricii IADULUI. Repet, Dumnezeu nu este nici cum incearca Stiinta sa-l prezinte, nici cum incearca Biserica. Stiinta vrea sa-l minimalizeze sau sa-l ignore atunci cand vrea ea, sau sa-i acorde mici sanse atunci cand da bine la bobor. Nici cum incearca Biserica sa-l prezinte pe Dumnezeu oamenilor nu este corect. Biserica il prezinta pe Dumnezeu ca pe Manea slutul si uratul, Manea grosu’ si-artagosu’. Un Dumnezeu urat, acru, prost, primitiv, si asocial, cam ingust la minte pentru ca o tine numai pe a Lui, care traieste singuratic prin munti, pustnicii si manastiri, prin biserici si temple, care nu asculta decat ode dedicate Lui, se imbraca numai in sac si in cenusa, ca de…nu prea are gust baiatul, numai Dracu’ e cu binele si frumosul, Dumnezeu e cu uratul si cu prostul gust, si mai e si iute la manie. Desi ei, „crestinii”, vorbesc in cuvinte foarte pompoase si frumoase despre El si Imparatia Lui, despre intelepciunea Lui, despre frumusetea Lui, etc… se comporta exact invers. Daca te uiti la „crestini” cum se poarta, ce mentalitati au si ceea ce spun ei despre Dumnezeu, te apuca disperarea de ceea ce cred si ceea ce fac ei. Acte complet nerationale, ca pupatul oaselor de mort de exemplu, ca pupatul statuilor de exemplu, ca uratirea voluntara in aspect, imbracaminte, gandire, mancare, refuzul stiintei medicale in unele cazuri, sarlataniile de tot felul cu plange icoana sau statuia sfantului X, acatiste date la biserica cu „sa-l ia Dracu’ pe Costel si sa-i moara capra”, si multe altele. Daca cineva normal la cap dupa standardele acestei lumi poate sa creada si sa afirme ca in asa ceva este Dumnezeu, nu Dracu’, inseamna ca tot ce am spus eu despre prostia noastra, este adevarat. Nu uitati va rog ceea ce ne spune Dumnezeu: „Eu sunt cel ce sunt.” Punct.

„Moise a zis lui Dumnezeu: „Iata, cand ma voi duce la copiii lui Israel si le voi spune: „Dumnezeul parintilor vostri m-a trimis la voi”, si ma vor intreba: „Care este Numele Lui ?” Ce le voi raspunde ?” Dumnezeu a zis lui Moise: „Eu sunt Cel ce sunt.” Si a adaugat: „Vei raspunde copiilor lui Israel astfel: „Cel ce Se numeste „Eu sunt”, m-a trimis la voi.” Acesta este Numele Meu pentru vesnicie, acesta este Numele Meu din neam in neam.” (Exod 3) Stiti ce ne spune de fapt Dumnezeu aici ? Ca El nu o sa aiba niciodata nevoie de povesti vanatoresti, balade de vitejie si ode despre El, de la nimeni. Lui ii este suficient ceea ce este El in realitate. Nici mai mult, nici mai putin de atat. Nu are nevoie de exagerarile noastre, si nici de laude desantate din partea noastra. El este cel ce este, si este suficient asta. Nu vrea nimic mai mult. Nu are nevoie de cultul personalitatii.

Haideti in incheiere sa ascultam un fragment dintr-un interviu realizat de Vartan Arachelian cu Petre Tutea, si sa comentam putin, asa cum v-am promis la postul: Cetatenii IADULUI-Retardatii Universului

O prima remarca ar fi aceea ca Petre Tutea exprima un adevar imens, care se gaseste din plin pe paginile Bibliei: „Numai Dumnezeu e perfect.” Asa este, apoi adauga ceva genial: „Dar vezi, Mantuitorul e generos, ne raporteaza la Stapan.” Altfel spus, Dumnezeu stie ca noi suntem asa cum suntem si cum am spus foarte clar pe acest blog, adica niste panarame, si ca dorim sa ne miscam si noi spre perfectiune, dar nu putem face asta decat… asimptotic. Asimptotele sunt definite formal cu ajutorul LIMITELOR. Exact asa si este. Perfectiunea nu o putem atinge niciodata datorita limitelor noastre de creaturi si… mai rau…de pacatosi, robi ai lu’ Dracu’, in IAD. Numai Dumnezeu este perfect, si El, Dumnezeu, vrea asta si pentru noi, nu este egoist ca Dracu’, care vrea totul numai pentru el, chiar daca pentru asta noi trebuie sa crapam cu miliardele. Ce altceva decat carne de tun suntem noi pentru Dracu’ ! Numai Dumnezeu pune pret pe noi ca prostu’, da’ noi nu ne lasam pacaliti de Dumnezeu, ca suntem prea „destepti”, asa ca-i dam cu flit. Apoi Tutea spune: „Omul e guvernat pe pamant de doua morale: de morala Dogmelor, care este crestina, eterna, adica absoluta, si morala Normelor care sunt construite pe putinatatea si imperfectiunea omului, de leguitor.” Aici eu spun ca Tutea nu a putut sa defineasca corect pe Dumnezeu. A ramas tributar invatamintelor acestei lumi. Dumnezeu nu a fost, nu este si nu va fi niciodata DOGMA sau DOGME. Dumnezeu a fost, este si va fi O PERSOANA VIE. Punct. Lumea Dogmelor cum spune Petre Tutea, este ceea ce spun Bisericile si Teologia lor, adica invataturile pe care le dau credinciosilor lor, care nu reprezinta pe Dumnezeu de cele mai multe ori, iar lumea Normelor este ceea ce defineste legislatia omeneasca, legile societatii, stiintele, si nu numai. Stiinta omeneasca este tot un set de norme, de legi, de cunostinte, de principii, de invataturi, de care Dumnezeu nu este obligat sa tina cont, tocmai pentru ca este Dumnezeu. Multi cretini vin si dau de exemplu legea gravitatiei, care spun ei, nu poate fi incalcata sau desfiintata nici macar de Dumnezeu. Hai sa faceti plici ! Ii dati voi lectii lui Dumnezeu ce trebuie sa faca si ce nu, ce sa incalce si ce nu. Atunci cum explicati voi ca Isus a stat pe apa si Petru s-a scufundat in fata Lui ? Legea gravitatiei nu functiona pentru amandoi ? Vedeti cat sunt de prosti astfel de „invatatori ai stiintei imbarligata cu teologia” ! Sunt adulati de vulgul cel prost care sta cu Biblia intr-o mana si cu Stiinta intr-o mana, si se uita ca viteii la poarta noua la amandoua, si nu inteleg nimic nici din una, nici din alta, dar au sentimentul prostesc ca sunt docti in amandoua ! Si acum tineti-va bine, ca zice Tutea una tare de tot: „Omul nu poate avea AUTONOMIE. Daca ADEVARUL nu e REVELAT, INTELECTUL E NEPUTINCIOS. El (intelectul) poate sa-l PRIMEASCA, nu poate SA-L CAUTE si SA-L DETERMINE.” Mama ce tare e asta ! Mama ce tare e ! Pentru asta il iubesc pe Dumnezeu si pe Tutea ! Daca te duci cu aceasta afirmatie la protestanti sau la neoprotestanti, ti-ai dat foc la valiza ! Astora le place sa bage in capul oamenilor ca omul este buricul pamantului, desteptul desteptilor si smecherul smecherilor. Daca te duci la ortodocsi si la catolici, imediat se imbarzoiaza cu preotia lor. Adica vezi doamne ai nevoie de preotii, de biserica si de „administrarea tainelor lor”, ca sa fii intr-o relatie buna cu Dumnezeu. Adica sa ai PILE la Dumnezeu prin ei, sa te scoti. Hai sa faceti plici si voi ! Dar urmeaza ceva si mai tare: „Ca recunoasteti si Dumneavoastra, ca DACA NU ESTE REVELAT, ADEVARUL NU E ! NU EXISTA ADEVAR NEREVELAT !” Asta este SUPREMA ! Te iubesc Petre Tutea ! Hai sa traducem putin asta pentru ducatorii la biserici si la adunari, care habar nu au de Dumnezeu, desi se dau cu curul de pamant si la propriu si la figurat de cate ori au ocazia, atat in fata lui Dumnezeu cat si in fata semenilor, fara sa inteleaga de fapt nimic din ce li se intampla, dar vor sa dea lectii la altii. Multi idioti prostiti de Dracu’ au impresia in prostia lor ca ei l-ar fi descoperit pe Dumnezeu si singuri, chiar daca Dumnezeu nu le-ar fi spus lor, prostilor, retardatilor si primitivilor Universului, ca El exista, ca are o Imparatie care poate fi o alternativa la lumea idioata pe care o cunosc ei, s.a.m.d. Daca Dumnezeu nu s-ar fi revelat, noi astazi il adulam pe Darwin, pe creatorii teoriei Big Bangului, pe mama Omida, pe Dalai Lama, pe Budha, pe Dawkins, pe … Adica eram niste jalnici cretini prostiti de Dracu’ cu Darwin, cu Big Banguri, cu reancarnari, cu Dawkinsi si cu tot felul de prostii pentru retardati. Apoi Tutea spune ceea ce v-am prezentat si eu in posturile trecute, si anume, ca omul autonom, adica fara Dumnezeu, poate fi util cand exploreaza Universul si viata, prin medicina, prin chimie, prin fizica, prin matematica, prin geometrie, prin arhitectura, prin moda, prin arta, prin… etc…asa cum am spus deja, ca sa gestioneze situatia de dezastru in care se afla, si ca sa-si usureze munca si sa-si prelungeasca viata pe care oricum o va pierde in IAD. Asta este tot ce poate sa faca omul fara Dumnezeu, in Imparatia lu’ Dracu’. Toate acestea pot sa-i aduca un confort mintal si material, asa cum spune si Tutea, dar nu-l apropie si nu-l pun niciodata in legatura cu Viul Dumnezeu. Concluzia lui Tutea este de-a dreptul geniala: „Omul autonom, oricat ar explora el viata si Universul, n-are acces la adevar fara revelatie, fiindca se impiedica de adevarul tuturor adevarurilor, adica de adevarul unic, principiul unic al tuturor lucrurilor, care este DUMNEZEU.” Concluzia este bestiala: „Ca Daca nu exista CREDINTA si nu exista Dumnezeu, nu exista ADEVAR. Fara Dumnezeu, fara credinta, omul devine un animal rational care vine de nicaieri si merge spre nicaieri.” Genial ! Duhul lui Hristos a fost peste Petre Tutea cand a dat acest interviu. Daca Dumnezeu nu ar fi venit dupa noi in IAD ca sa ne spuna tot ce ne-a spus prin Biblie, care este Cuvantul Sau autorizat, si ca sa ne salveze de Dracu’ si imparatia lui, noi eram varza cu carne. Nu am fi stiut niciodata adevarul, oricat am fi incercat noi sa-l aflam. Ramaneam tot pe terenul presupunerilor, nu al certitudinilor. Toma a pus degetul in rana lui Hristos si s-a convins singur ca este adevarat ceea ce a trait, si ne-a spus si noua asta, CA SA CREDEM.

„V-am spus aceste lucruri, pentru ca bucuria Mea sa ramana in voi, si bucuria voastra sa fie deplina. Nu este mai mare dragoste decat sa-si dea cineva viata pentru prietenii sai. Nu va mai numesc robi, pentru ca robul nu stie ce face stapanul sau, ci v-am numit prieteni, pentru ca v-am facut cunoscut tot ce am auzit de la Tatal Meu. Nu voi M-ati ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi,…” (Ioan 15)

Umblarea omului cu Dumnezeu si a lui Dumnezeu cu omul care-L doreste ca Imparat si Salvator al sau, este continua si intima, clipa de clipa, asa cum sotul este cu sotia lui. Nu exista absolut nici o deosebire. Dumnezeu in om este cu mult mai mult decat orice relatie perfecta de iubire din lumea aceasta. Va doresc sa-l cunoasteti si sa umblati clipa de clipa cu „Eu sunt cel ce sunt.”

„Binecuvantat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care ne-a binecuvantat cu tot felul de binecuvantari duhovnicesti, in locurile ceresti, in Hristos. In El, Dumnezeu ne-a ales inainte de intemeierea lumii, ca sa fim sfinti si fara prihana inaintea Lui, dupa ce, in dragostea Lui, ne-a randuit mai dinainte sa fim infiati prin Isus Hristos, dupa buna placere a voii Sale. In El avem rascumpararea, prin sangele Lui, iertarea pacatelor, dupa bogatiile harului Sau pe care l-a raspandit din belsug peste noi, prin orice fel de intelepciune si de pricepere, caci a binevoit sa ne descopere taina voii Sale, dupa planul pe care-l alcatuise in Sine insusi, ca sa-l aduca la indeplinire la implinirea vremurilor, spre a-Si uni iarasi intr-unul, in Hristos, toate lucrurile: cele din ceruri si cele de pe pamant. In El am fost facuti si mostenitori, fiind randuiti mai dinainte, dupa hotararea Aceluia care face toate dupa sfatul voii Sale…Si voi, dupa ce ati auzit Cuvantul Adevarului (Evanghelia mantuirii voastre), ati crezut in El si ati fost pecetluiti cu Duhul Sfant care fusese fagaduit si care este o arvuna a mostenirii noastre, pentru rascumpararea celor castigati de Dumnezeu, spre lauda slavei Lui. In nimeni altul nu este mantuire, caci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor in care trebuie sa fim mantuiti.” (Efeseni 1 si Fapte 4)

„Eu sunt cel ce sunt.”

Cu respect,

8 gânduri despre „„Eu sunt cel ce sunt.”

 1. „Out out!! You demons of stupidity”
  lol…lol…lol… 😛
  m-am cacat pe mine de ras.
  bre, parca ai face stand up comedy, sa mor. :mrgreen:
  lol…lol… esti incredibil… de reductionist. dar ai tupeu… nu prea stim la ce ajuta, dar ai tupeu…

  prostul junglei… eu sunt cel ce sunt.

 2. Daca este ceva ce-mi place la tine pe blog este muzica. Asa ca las-o dracu’ de stiinta (ca nu te pricepi deloc; e mai mult decat jenant) si baga niste „oldies” si niste poze din colectia personala.
  Ar fi mai bine asa… crede-ma.

  Te salut, „nasule”! 😉

  prostul junglei

 3. Sa traiesti „FINULE” !
  Cu respect,
  P.S. Cat despre sfatul tau ca sa ma ocup doar de muzica si de fotografii, nu-ti pot raspunde decat asta: „Inapoia mea Satano !”

 4. Mi-ar fi placut sa aflu ce anume te-a deranjat atat de tare Clovnule, incat ai facut caca pe tine!?
  Esti tu mai sensibil sau trebuie sa ma echipez cu pampers cand mai citesc cate ceva pe acest blog?
  Pana acum n-am avut probleme… . Poate o patesc doar baietii destepti iar retardatii si primitivii sunt imuni?
  As fi foarte multumit sa-mi dai un raspuns de om serios, nu-ti sta bine in postura de clovn!
  Multa sanatate!

 5. mie nu mi se pare ceva reductionist in aceste cuvinte,din contra vad incurajari si clarificari.nu vad exces de simplificari.ba eu vad ca se poate dezvolta din acestea cuvinte,clarificari amanate de unii oameni.nu vad aici in comentarii idei proprii despre acest subiect,dar critici absurde aduse pana la dezgust e plina si lumea de ele.
  autorul acestui articol ma incanta cu stilul lui explicativ mai ales ca pana acum am gasit greu pe net texte din biblie sau spiritualitate asa de amplu explicate cu un stil original,relaxant si chiar amuzant.
  cel ce inca nu-i este revelat un strop de adevar,nici nu-si poate imagina adevaratul”chip” al lui Dumnezeu.

 6. TOTEU, iti multumesc pentru comentariu si pentru aprecieri. Sa-i multumim lui Dumnezeu ca ne arata cum este El in realitate si nu cum ne inchipuim noi ca este. Ma bucur sincer ca ai gasit ceva care sa-ti placa si sa-ti foloseasca, din ceea ce scriu.
  Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s