Este Hristos sau Dracu’ ?

 Motto: „Fiindca vor veni multi in Numele Meu si vor zice: „Eu sunt Hristosul!” Si vor insela pe multi.” (Marcu 13)

Va aratam in postul Dumnezeu si oamenii, batjocoriti la manastirea Nicula cum biserica ortodoxa isi bate joc de credinciosii ei lasandu-i sa creada ca daca inconjoara o biserica pe coate si pe genunchi, il onoreaza astfel pe Dumnezeu si fac ceva ce-i place mult lui Dumnezeu. O blasfemie de-a dreptul, nu ma feresc de cuvinte. O insulta la adresa lui Dumnezeu. Dumnezeu nu cere nimanui sa faca asa ceva. Isus Hristos nu a umilit niciodata, pe nimeni, in halul acesta. Pentru ca eu nu sunt membrul nici unei biserici de pe planeta Pamant si in consecinta nu trebuie si nu sunt dator sa apar si sa propovaduiesc „adevarurile” unei anumite biserici, imi permit luxul de a spune ADEVARUL asa cum este el in Biblie, fara sa fie nevoie sa-l denaturez sau sa-l ajustez pentru a intra, a incapea, a se incadra intr-o anumita dogma sau invatatura bisericeasca sau cultica.

Ceea ce am sa va prezint acum in acest articol, este cred eu, ceva care nu necesita prea multe comentarii. O imagine, un film, valoreaza mai mult decat mii de cuvinte se spune, dar eu nu asi ignora nici cuvintele care pot explica imaginile. Veti privi si veti gandi. Veti privi si veti trage concluziile pentru dumneavoastra. Dupa ce veti viziona clipurile nu trebuie sa va raspundeti decat la o singura intrebare, cea din titlul acestui articol. Este foarte delicat sa vorbesti despre credintele semenilor tai, si nu trebuie sa o faci decat spre binele si atentionarea lor, nu ca sa razi de ei sau sa le dai lectii, sa te crezi superior. TOTI am fost si mai suntem prostiti de Dracu’. Nimeni nu a fost si nu este imun. Nici un om care s-a nascut vreodata pe aceasta planeta, cu exceptia Omului Isus Hristos, Fiul intrupat al lui Dumnezeu. Domnul Isus Hristos nu a analizat religia si credinta nimanui, niciodata. Nu a ras si nu a batjocorit credinta nimanui. El doar a spus ADEVARUL. El insusi ERA si ESTE ADEVARUL. Adevarul este catalizatorul care declanseaza reactiile oamenilor. Unii devin interesati de el, altii il resping cu brutalitate sau mai putina brutalitate, iar altii sunt de-a dreptul nepasatori. Oricare ar fi reactia, rezultatul final nu va fi acelasi, asa cum cred cei mai multi dintre oameni. Raportarea la ADEVAR le va determina soarta vesnica: Moartea sau Viata.

Daca ma intrebati si pe mine, eu va spun la fel de clar ca ceea ce se intampla aici este o alta blasfemie la adresa lui Dumnezeu. Toate acestea se intampla intr-o biserica neoprotestanta, ca dovada ca Dracu’ nu are preferinte speciale in materie de biserici. El intra si in bisericile istorice, traditionale, cat si in cele protestante sau neoprotestante. Asa cum am spus de multe ori pe acest blog, numai prostii, retardatii Universului pot crede ca Dracu’ se sperie de o apa numita aghiazma, de o icoana, de o Biblie tinuta in mana sau nu de un pastor protestant sau neoprotestant, de un popa sau oricine altcineva, si ca lu’ Dracu’ ii este frica sa intre intr-o biserica. Dracu’ nu ramane niciodata afara, la usa bisericilor. El este in noi, in toti aceia care ii apartin lui. El intra peste tot impreuna cu cei care sunt ai lui dar se cred ai lui Dumnezeu, cum este cazul multor, prea multor „crestini”. Il doare pe Dracu’ fix in plachiuri de toate ritualurile bisericilor si de toate prostelile lor. Daca cineva poate sa creada ca este la adapost in biserica lui, ii spun pe fata ca e doar un prost prostit de Dracu’. De atatea ori a intrat Dracu’ si a facut prapad prin biserici. De un singur lucru se teme Dracu’ in realitate: de Isus Hristos cel VIU si de fratii Sai, adica de toti aceia in care Duhul lui Hristos locuieste cu adevarat. In rest n-are nici o jena ! Va lasa sa credeti toate prostiile inventate de el si asezate in invataturile si ritualurile bisericilor din lumea aceasta. Si inca ceva, sa nu uitati ca Dracu’ stie Biblia mai bine decat o stiti dumneavoastra. Pe Isus Hristos l-a ademenit cu citate din Biblie nu din prelegerile ateiste asa cum cred prostii. Si nu uitati ca Dracu’ a fost un heruvim ocrotitor si a stat foarte multa vreme langa Viul Dumnezeu. Stie oricum mai multe decat poate sa stie orice pamantean muritor, care se crede desteptul desteptilor. Dar prostii sunt prea prosti ca sa ia seama la toate acestea. Ei cred ca datul cu curul de pamant in biserica si in afara ei, pupatul de lemne si de carpe, de morti, de statui de piatra, de lemn, de aur si de argint, ca recitarea din Biblie a tone de versete, ii salveaza de o forta mult, mult superioara lor, cea a lu’ Dracu’ si a demonilor lui. Niste naivi ! 

Daca Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, ii lua la palme, ii imbrancea si ii dadea cu cracii in sus si cu curul de pamant in numele Tatalui Sau pe toti aceia care veneau la El, si se zbateau apoi ca epilepticii in fata Lui, atunci sunt corecte si adevarate si aceste imagini, si ceea ce face acest om. Atunci acest om este omul lui Dumnezeu. Daca insa Isus Hristos nu a facut NICIODATA ceea ce vedeti aici, inseamna ca Dracu’ ii da pe acesti oameni cu cracii in sus si cu curul de pamant, si ii face sa arate ca niste epileptici, nu Dumnezeu. Si atunci avem de-a face cu omu’ lu’ Dracu’. Eu cred ca aici avem de-a face cu Dracu’ si omu’ lui, nu cu Dumnezeu. Voi ce ziceti ? 

Ei, ce ziceti ? E Dracu’ sau Dumnezeu ? E DRACU’ PRIETENI ! Isus Hristos nu a facut asa ceva ! In aceste imagini il vedeti in realitate pe Dracu’ la lucru, cum ii prosteste el pe prosti. Vedeti si o parte din puterea lui cea mare. Dar nu mai mare ca a facatorului sau, Dumnezeu, care intr-o singura zi il va zdrobi pe acest neleguit. Ceea ce este inspaimantator in toate acestea, este multimea mare, miile de oameni care se lasa sub puterea Satanei, crezand ca sunt sub puterea lui Dumnezeu. Dupa cum puteti vedea, sunt oameni bine imbracati, par educati, prosperi, si totusi se lasa amagiti si prostiti de Dracu’. Groaznic !

Toate aceste lucruri si practici se fac in numele lui Hristos ! Acesti oameni cred ca daca cad in transa sunt sub influenta Duhului Sfant ! Este aberant, dar ei cred asta ! Si daca le spui ca Dumnezeu nu este in ceea ce fac si cred ei, ti-ar crapa cu placere capul in numele lui…ati ghicit: Isus Hristos !

„Dar ma tem ca, dupa cum sarpele a amagit pe Eva cu siretlicul lui, tot asa si gandurile voastre sa nu se strice de la curatia si credinciosia care este fata de Hristos. In adevar, daca vine cineva sa va propovaduiasca un alt Isus pe care noi nu l-am propovaduit sau daca este vorba sa primiti un alt duh pe care nu l-ati primit sau o alta Evanghelie pe care n-ati primit-o, of, cum il ingaduiti de bine! Dar socotesc ca nici eu nu sunt cu nimic mai prejos de apostolii acestia „nespus de alesi!” Chiar daca sunt un necioplit in vorbire, nu sunt insa si in cunostinta, si am aratat lucrul acesta printre voi, in tot felul si in toate privintele. Oamenii acestia sunt niste apostoli mincinosi, niste lucratori inselatori, care se prefac in apostoli ai lui Hristos. Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina. Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor.” (2Corinteni 11)

Asa este cum spune Dumnezeu, si cum se vede si in imaginile vizionate. Satana se preface a fi Hristos. Cel ce este minciuna si intuneric se preface a fi adevar si lumina pentru prostii care refuza adevarul lui Dumnezeu, adica pe adevaratul Hristos. Cei care vad asa ceva in numele lui Hristos, atat aceste imagini cat si ceea ce se intampla la manastirea Nicula, este normal sa devina atei si sa rada de crestini si de crestinism, precum si de dumnezeul lor. Un Dumnezeu aberant care cere si face asa ceva credinciosilor Lui. Vestea proasta pentru ei este ca Dumnezeu nu este deloc implicat in astfel de trebusoare, este doar Dracu’ si atat.

Cu respect,

10 gânduri despre „Este Hristos sau Dracu’ ?

 1. Exact ce ea ce iti spuneam ca sunt mai periculosi neoprotestanti,e clar lucrarea lui Dracu, si sa stii ca nus singuri Harismatici au destule nebunii si celelante confesiuni religioase,ar trebui sa mai continui pe aceasta strada neoprotestanta ,te salut,

 2. ASTEPTATORULE,
  ORICE este fara ADEVARATUL Hristos este periculos. Duce la moarte. Nici bisericile istorice, nici cele protestante sau neoprotestante sa nu-si faca iluzii inutile. Sunt in aceeasi oala fara adevaratul Dumnezeu. Nici unii nu sunt mai breji. Eu nu mi-am propus si nu-mi propun sa DAU in nimeni. Prezint „adevarurile” lumii acesteia si adevarul lui Hristos. Atat. Nu judec credinta nimanui.
  Cu respect,

 3. Aceste videoclipuri nu sunt reprezentative pentru bisericile protestante sau neoprotestante. Acestea sunt cazuri de extremism intalnite foarte rar. Nu trebuie sa ne facem o imagine despre protestanti prin prisma acestor videoclipuri. Eu personal am fost prin destul de multe biserici (sau cum vreti sa le spuneti) protestante si nu am intalnit niciodata asa ceva. Ba chiar am avut de invatat mult de la ele si nu m-a interesat prea mult cum se numesc. Dar asa cum spui si tu Danut, Satana se preface a fi Hristos. In aceste imagini a facut-o jalnic din punctul meu de vedere. Pentru altii insa se pare ca i-a reusit foarte bine. Cu siguranta ca va nascoci si pentru mine ceva ca sa vad minciuna ca fiind Adevarul. Dar sunt convins ca Dumnezeu ma va apara de inselalatoriile lui.
  Multa sanatate!

 4. Sunt foarte reprezentative Tyty.
  Teologia LOR duce la astfel de aberatii, nu Evanghelia lui Hristos. Stii la fel de bine ca mine ca toate bisericile se reprezinta mai mult pe ele decat pe Isus Hristos. Dogmele lor, ritualurile lor, clerul lor, stiinta lor, care nu sunt totdeauna aceleasi cu adevarul curat al lui Dumnezeu asa cum este prezentat in Biblie, dar se folosesc de numele lui Dumnezeu. In numele lui Hristos catolicii au ars pe ruguri si au schinguit. Nu uita asta si multe altele, facute si de unii si de altii. Si de bisericile istorice si de bisericile neoprotestante. Nebunul de Miller i-a pus pe oameni sa ajunga pe drumuri cu bazaconiile lui dracesti, si asa mai departe. Tot felul de falsi profeti si prooroci prostesc lumea si bisericile.
  Cu respect,

 5. Ma irita acest personaj..Benny Hinn..iar eu irit pe altii tocmai de aceea.Mi s-a intamplat nu demult.Era cat pe ce sa iau bataie…lol..am exagerat un pic insa sunt convinsa ca daca legea i-ar fi permis m-ar fi stivit bucuroasa de asfalt…Are totusi credibilitate acest Benny…alarmant de multa…tragic..
  Multumesc de toate informatiile .Multa sanatate!

 6. Da, de acel Miller, care s-a incumetat ca multi alti prosti prostiti de Dracu’ sa calculeze timpul revenirii lui Hristos. Un dobitoc care nu a inteles mesajul clar al Bibliei ca nici macar Hristos insusi nu stie acel timp, ci doar Tatal Sau. S-a incumetat sa fie el mai breaz si a nenorocit o multime de oameni cu tampeniile lui. Dar a fost si vina alora care stateau cu Biblia in mana degeaba, ca nu au inteles nimic. Au platit pentru increderea lor in oameni si nu in Dumnezeu. Asta fac toti prostii care se bazeaza pe ce spun pastorii lor, preotii lor si dau la oparte Cuvantul Viului Dumnezeu. Isi merita soarta. Asa cum unii acum calca Biblia in picioare de dragul unui Edi Constantinescu sau a unei biserici. Niste prosti ! Vor avea soarta celor care s-au dat pe mana lui Miller.
  Cu respect,

 7. Multumesc Danut pentru raspuns si eu sunt unul din care am trecut prin aceste inselatorii dar ma mira faptul ca oameni co inteligenta si intelepciune mai cred si acuma aceasta inselatorie si se mai pretind si Biserica lui Hristos,te felicit pentru curajul de a vorbi lucrurilor pe nume ,Domnul cu tine,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s