Fara Hristos este doar moarte

Motto: ” In nimeni altul nu este salvare, caci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor, in care trebuie sa fim mantuiti.” (Fapt. Apost.)

Un prieten de FB a postat intr-o zi acest clip. De cum l-am vizionat am vazut in imagini si cu ochii mintii, soarta acestei lumi si a oamenilor care o populeaza. Adevarul grozaviei unei vieti fara Hristos, in IADUL in care traim si in care vom sfarsi in flacari, fara Dumnezeu. Fara Hristos, viata noastra este exact ca in acest videoclip si exact asa cum frumos spunea Petre Tutea: „Fara Dumnezeu, fara credinta, omul devine un animal rational care vine de nicaieri si merge spre nicaieri.” Exact asta arata pentru mine aceste imagini din acest videoclip. De la nasterea noastra si pana la moartea noastra, noi suntem niste morti temporar vii, care vom arde la sfarsitul vremii datorita propriei noastre prostii si necredinte. Venim din intunericul unei vieti fara Dumnezeu si ne indreptam spre intunericul unui foc care va curati gunoiul uman de pe planeta Pamant, daca nu-l acceptam pe Hristos ca Salvator al nostru. Gunoiul format din poporu’ lu’ Dracu’ din toate veacurile, din Dracu’ insusi si din ingerii lui deveniti demoni, va arde la sfarsit. Dracu’ este cel ce ne arunca in foc, nu Dumnezeu. Din cauza lui pierim, pentru ca-l urmam in ciuda avertismentelor lui Dumnezeu, ca fara El, care este autorul si sustinatorul vietii, nu avem nici o sansa de supravietuire, ne sinucidem. Hai sa ne aducem putin aminte de Dracu’ si de sfarsitul lui si al tuturor celor care il urmeaza pe el si il resping pe Dumnezeu:

Erai un heruvim ocrotitor cu aripile intinse, te pusesem pe muntele cel sfant al lui Dumnezeu, si umblai prin mijlocul pietrelor scanteietoare. Ai fost fara prihana in caile tale, din ziua cand ai fost facut pana in ziua cand s-a gasit nelegiuirea in tine… de aceea te-am aruncat de pe muntele lui Dumnezeu si te nimicesc, heruvim ocrotitor, din mijlocul pietrelor scanteietoare… ti-ai spurcat locasurile sfinte, de aceea scot din mijlocul tau un foc care te mistuie si te prefac in cenusa pe pamant, inaintea tuturor celor ce te privesc.” (Ezechel 28)

Conducatorul si poporul IADULUI vor pieri pentru totdeauna in focul pe care Dracu’ l-a aprins prin PACAT. Cineva care citeste aceste randuri si nu cunoaste Biblia, ar putea sa spuna ceva de genul: „Ce bate asta campii aici cu aiurelile astea ca noi suntem morti vii, ca noi de la nasterea noastra fara Hristos suntem ca si morti si alte baliverne din astea.” Cititorule, nu sunt baliverne si nici aiureli. Dumnezeu spune foarte clar asta: fara Hristos ESTI MORT, chiar daca vei trai pe planeta Pamant 1 an, 5 ani, 20 de ani, 40, 60, 80 sau 1000 de ani. Hai sa vedem daca este asa:

„Voi erati morti in greselile si in pacatele voastre in care traiati odinioara, dupa mersul lumii acesteia (a IADULUI in care traim), dupa domnul puterii vazduhului (adica Dracu’), a duhului care lucreaza acum in fiii neascultarii (duhu’ lu’ Dracu’). Intre ei eram si noi toti odinioara, cand traiam in poftele firii noastre pamantesti, cand faceam voile firii pamantesti si ale gandurilor noastre si eram din fire copii ai maniei, ca si ceilalti (adica sortiti pieirii). Dar Dumnezeu, care este bogat in indurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, macar ca eram morti in greselile noastre, ne-a adus la viata impreuna cu Hristos….ca sa arate in veacurile viitoare nemarginita bogatie a harului Sau, in bunatatea Lui fata de noi in Hristos Isus. Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte (adica ocolit de biserici pe coate si pe genunchi, pupat moaste si icoane, dat cu curul de pamant in biserica, zvarcolit ca epilepticii, etc…), ca sa nu se laude nimeni.” (Efeseni 2) Ce poate fi mai clar de atat ?!

Iata si clipul despre care va vorbesc:

“Fara Dumnezeu, fara credinta, omul devine un animal rational care vine de nicaieri si merge spre nicaieri.” (Petre Tutea)

Isus Hristos insusi spune clar ca oricine este fara El este mort deja, desi traieste: „Vino dupa Mine!” „Doamne”, I-a raspuns el, „lasa-ma sa ma duc intai sa ingrop pe tatal meu.” Dar Isus i-a zis: „Lasa mortii sa-si ingroape mortii, si tu du-te de vesteste Imparatia lui Dumnezeu.” (Luca 9)  Oricine refuza venirea dupa Hristos, acceptarea Lui ca si Salvator al sau, este ca si mort, desi el traieste. Ramane doar o chestiune de timp pana sa se intample aceasta moarte. Fara Hristos toti suntem deja morti, desi vom trai o perioada de timp, timpul vietilor noastre. Asta datorita pacatului care este in noi, si pe care numai Hristos il poate scoate afara.

„Isus i-a zis: „Fratele tau va invia.” „Stiu”, I-a raspuns Marta, „ca va invia la inviere, in ziua de apoi.” Isus i-a zis: „Eu sunt Invierea si Viata. Cine crede in Mine, chiar daca ar fi murit, va trai.” (Ioan 11)

Da, si noi cei din poporul lui Dumnezeu vom muri intr-o zi, dar pe noi ne va invia Isus Hristos, asa cum spune si textul de sus. Asta este toata esenta invataturii crestine. Pe poporu’ lu’ Dracu’ nu mai are cine sa-l invieze ca sa traiasca, el va muri vesnic de Moartea a 2-a, care este Iazul de Foc. Vom vorbi intr-o zi si despre asta mai pe larg.

Va invit sa priviti imaginile si sa va reamintiti aceste cateva texte pe care vi le-am prezentat aici. Apoi ganditi-va putin la sensurile existentei noastre. Clipul ca si muzica, sunt excelente. Mie imi plac maxim, si m-au dus cu gandul la tot ceea ce v-am scris deja. Sper ca autorul sa ma lase sa-l tin postat. Multumesc anticipat. Vizionare placuta !

Sa ne bucuram, nu sa ne inspaimantam de Dumnezeu. Hristos va avea grija de noi, si vii, si morti, adica si in viata aceasta, dar ne va si invia in ziua aceea minunata a INVIERII dreptilor. Bucurati-va !

Si Moartea si Locuinta mortilor au fost aruncate in iazul de foc. Iazul de foc este moartea a doua. Oricine n-a fost gasit scris in Cartea Vietii a fost aruncat in iazul de foc. Apoi am vazut un cer nou si un pamant nou, pentru ca cerul dintai si pamantul dintai pierisera, si marea nu mai era. Si eu am vazut coborandu-se din cer, de la Dumnezeu, cetatea sfanta, Noul Ierusalim, gatita ca o mireasa impodobita pentru barbatul ei. Si am auzit un glas tare care iesea din scaunul de domnie si zicea: „Iata cortul lui Dumnezeu cu oamenii! El va locui cu ei, si ei vor fi poporul Lui, si Dumnezeu insusi va fi cu ei. El va fi Dumnezeul lor. El va sterge orice lacrima din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintai au trecut.” Cel ce sedea pe scaunul de domnie a zis: „Iata, Eu fac toate lucrurile noi.” Si a adaugat: „Scrie, fiindca aceste cuvinte sunt vrednice de crezut si adevarate.” (Apocalipsa)

Moartea a doua

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s