Dumnezeu vulgaru’

Motto: „V-am cantat din fluier, si n-ati jucat, v-am cantat de jale, si nu v-ati tanguit.” Caci a venit Ioan, nici mancand, nici band, si ei zic: „Are drac!” A venit Fiul omului mancand si band, si ei zic: „Iata un om mancacios si bautor de vin, un prieten al vamesilor si al pacatosilor!” (Matei)  Adica oricum ai da-o, nu este bine.

Dedic acest articol, tuturor prostilor prostiti de Dracu’, Marele Prostitor al Universului si al omenirii, tuturor retardatilor de pe planeta Pamant, precum si tuturor curvelor care se cred si se dau virgine la usa bordelului Satanei, precum si tuturor mimozelor „crestine” proaste de bubuie, care stau degeaba cu Biblia in mana, pentru ca nu inteleg nimic din ea. Cine citeste acest post, sa inteleaga, iar daca nu intelege, sa intrebe.

Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu(2Timotei)  Corect, nu-i asa ? Deci si tot ceea ce va urma, este tot de la Dumnezeu, asa ca… enjoy doamnelor si domnilor, baieti si fete, tineri si batrani !

Pui de naparci, cum ati putea voi sa spuneti lucruri bune, cand voi sunteti rai?” (Matei 12) Ce urat vorbeste Dumnezeu prin Ioan asta, despe care spune Isus Hristos, ca este cel mai mare om nascut vreodata din femeie, in afara de Hristos of course ! Auzi la el limbaj: pui de naparci!

Serpi, pui de naparci! Cum veti scapa de pedeapsa gheenei?” (Matei 23) Vai, vai ce urat ! Cred ca se oripileaza rau de tot „crestinii mimoze proaste”, cand aud asemenea cuvinte din gura lui Dumnezeu! Nu ma asteptam la asa ceva!

„Vai de voi, carturari si farisei fatarnici!” … „Vai de voi, povatuitori orbi …” … „Nebuni si orbi!” … „Povatuitori orbi, care strecurati tantarul si inghititi camila!” … „Fariseu orb!” … „Serpi, pui de naparci! Cum veti scapa de pedeapsa gheenei?”  Toate aceste expresii si cuvinte subliniate cu rosu, sunt ale Domnului Isus Hristos, din Evanghelia dupa Matei, Cap.23, adresate ascultatorilor Sai. Ce ziceti, a fost nepoliticos Domnul noastru Isus, a fost vulgar sau a spus pacatului si pacatosilor pe nume, si le-a descris fara menajamente starea in care se afla, ca sa constientizeze si ca sa inteleaga in ce pericol grav se gasesc? Ce ziceti?!

Suflete preacurvare!”  (Iacov 4)   Hai ca asta este prea de tot ! Dumnezeu ne face curve!

„Iuda a vazut-o si a luat-o drept curva, pentru ca isi acoperise fata.” (Facerea 38)   Iar curva ! Ce oroare ! Ce limbaj urat  ! Direct in focul gheenei o sa arda cine vorbeste asa de urat si de vulgar ! (dupa mintea „crestinilor” prostiti de Dracu’).

„Sa nu-ti necinstesti fata dand-o sa fie curva, pentru ca nu cumva tara sa ajunga un loc de curvie si sa se umple de faradelegi.” (Levitic 19)   Iar curva, loc de curvie, etc. Ce limbaj de mahala ! Curve, curve si iar curve ! Sunt oripilat ! Parca-i bordel Biblia asta !

„Sa nu-si ia de nevasta o curva sau o spurcata, nicio femeie lasata de barbatul ei, caci ei sunt sfinti pentru Dumnezeul lor.” (Levitic 21)   Nu, nu mai rezist ! Este prea murdar, prea obscen, ma duc la Holywood ca e mai decent acolo. Iar curva, ba acum se vorbeste si despre spurcate! Nu se poate asa ceva! Cum sa spui asa ceva unei femei?!

„Vai, cetatea aceea credincioasa, cum a ajuns o curva! Era plina de judecata, dreptatea locuia in ea, si acum e plina de ucigasi!” (Isaia 1)   Oribil ! Curve, ucigasi…

„Atunci Pavel i-a zis: „Te va bate Dumnezeu, perete varuit! Tu sezi sa ma judeci dupa Lege, si poruncesti sa ma loveasca, impotriva Legii!” (Faptele Apost. 23)   Auzi si la Pavel asta, cica apostol al lui Isus Hristos ! Ce limbaj are si asta ! Dezgustator ! Asa vorbeste el cu ‘telectualii vremii ?! Si mai spune in toate epistolele alea ale lui, ca el este omul lui Dumnezeu, si trimisul Sau ! Asa cevaaa ?!

„eram prost si fara judecata, eram ca un dobitoc inaintea Ta.” (Psalm 73)   Cum se poate asa ceva ?! Nu-i adevarat ! Noi suntem destepti, inteligenti si geniali in neuronii capului nostru, suntem buricul pamantilor si ai Universului. Nu se poate sa fim chiar asa ! Dobitoacele stim ca nu au minte Doamne, exact asa cum spui Tu in Biblie. Adica ele nu au o minte ca noi oamenii, care putem sa intelegem lucruri pe care ele, nu au cum sa le inteleaga niciodata, asa ca a ne face pe noi oamenii DOBITOCI, este prea tare Doamne. Nu-i drept! Este o jignire grosolana!

„Omul prost nu cunoaste lucrul acesta, si cel nebun nu ia seama la el.” (Psalm 92)   Hai ca-i prea de tot ! Dumnezeu ne face prosti si nebuni acuma.

„Cine iubeste certarea, iubeste stiinta, dar cine uraste mustrarea este prost.”  (Proverbe 12) Iar prosti ? Nu te mai opresti Doamne ? Nu-ti ajunge cat ne-ai balacarit Doamne ?

„Negresit, sunt mai prost decat oricine si n-am pricepere de om.” (Proverbe 30) Extraordinar ! Ce impertinenta ! Nu-i adevarat, noi suntem foarte destepti, pentru ca ne tragem din maimute !!! Ori maimutele au evoluat, nu mai sunt proaste !

„Atunci se arata omul cat este de prost cu stiinta lui, si orice argintar ramane de rusine cu chipul lui cioplit; caci idolii lui nu sunt decat minciuna si nu este nicio suflare in ei…” (Ieremia 10) Iar prost ? Iar prost ? Cat o mai tine Dumnezeu asa cu prostia ? Cica atat noi, cat si stiinta noastra, este tot prostie.

“Invatati-va minte, prostilor si inteleptiti-va nebunilor !” (Proverbe)  Ce sa mai zic! Dumnezeu o tine una si buna, ne face prosti si nebuni in continuare.

„Omul dimpotriva, are minte de nebun si s-a nascut ca manzul unui magar salbatic!” (Iov 11)  Nu mai rezist la vocabularul asta al lui Dumnezeu. E prea de tot ! Cand prosti, cand nebuni. Suntem jigniti grav de Dumnezeu ! Dumnezeu are un vocabular infiorator, de maidan, de mahala !

Omul prost nu cunoaste lucrul acesta, si cel nebun nu ia seama la el.” (Psalmul 92)   Groaznic ! Iar si iar, si iar, si iar….

„Caci poporul Meu este nebun, nu Ma cunoaste, sunt niste copii fara minte si lipsiti de pricepere, sunt mesteri sa faca raul, dar nu stiu sa faca binele.” (Ieremia 4) Aoleu ?! Cum asa Doamne ? TOT poporu’ este nebun? Nu se poate asa ceva ! E prea de tot ! Asta intrece orice limita !

5) „Omul dimpotriva, are minte de nebun si s-a nascut ca manzul unui magar salbatic !” (Iov 11) Gata, nu mai comentez ! Este chiar obraznicie asta ! Sa ne faca Dumnezeu magari nebuni ! S-a intrecut orice limita a bunului simt !

„vor muri doborati de boala rea. Nimeni nu-i va plange, nici nu-i va ingropa, ci vor fi ca un gunoi pe pamant, vor pieri de sabie si de foamete, si trupurile lor moarte vor sluji ca hrana pasarilor cerului si fiarelor pamantului.” (Ieremia 16)  Acum am ajuns si gunoaie. Ce urat, parca deja simt mirosul ! Vai, vai ! Sa ne spuna ca suntem gunoaie ! Ce urat din partea lui Dumnezeu.

„El a vindecat pe multi care patimeau de felurite boli, de asemenea, a scos multi draci si nu lasa pe draci sa vorbeasca, pentru ca-L cunosteau.” (Marcu 1)  Aoleo ! Auzi aici cum le zice Dumnezeu la ingerii aia cazuti: draci ! Ce naspa. Ce neelegant ! Ce neacademic ! Sa-i fie rusine lui Dumnezeu ! Ce limbaj de cartier ! Putea sa le zica ei El demoni, ingeri rai, ingeri ai intunericului, dar le spune DRACI. Nu-i frumos!

„Si schilodeasca-se odata cei ce va tulbura!” (Galateni 5)  Ce apostol nabadaios ! Auzi, sa ne schilodim ! Asta vrea sa ne rupa picioarele. Ce urat ! Cata violenta ! Vai ! Vai ! Si cica el este omul lui Dumnezeu ! Cum se poate asa ceva ?!

Paziti-va de cainii aceia, paziti-va de lucratorii aceia rai, paziti-va de scrijelitii aceia!” (Filipeni 3)  Si tu Pavel ? Ditamai apostolul lui Hristos, ii faci pe bietii oameni caini si scrijeliti ! Ce urat din parte lui ! Nu ma asteptam la asa ceva din partea lui ! Sa-ti fie rusine ! Si te mai dai omul lui Dumnezeu, care rostesti cuvintele lui Dumnezeu!

Ma opresc aici. Sper ca ati inteles ceea ce am vrut sa spun. Multi prosti prostiti de Dracu’ cred ca aceste cuvinte folosite in Biblie, si de mine pe acest blog, sunt indecente, imorale, necuviincioase, vulgare, etc… Cuvinte ca: Dracu’, prost, nebun, gunoi, dobitoc, curva, etc… Da, sunt cuvinte dure, dar ele redau o realitate la fel de cruda si de dura, si cat se poate de adevarata: realitatea pacatului din IADUL in care noi traim. Dumnezeu nu are cum sa descrie realitatea IADULUI, folosind numai vocabularul si realitatea RAIULUI. Intelegeti ce vreau sa spun ? Neprihanirea nu poate sa defineasca pacatul. Lucrurile, starile, faptele pacatoase, trebuiesc denumite exact asa cum sunt ele. Curva este curva, prostul este prost, nebunul este nebun, ucigasul este ucigas si asa mai departe. Pacatul trebuie numit cu numele lui, nu altfel. In RAI si in vocabularul de acolo, nu vor mai fi folosite aceste cuvinte, decat foarte rar, in cartile de istorie ale pacatului, pentru ca acolo nu or sa mai fie nici draci, nici curve, nici prosti, nici nebuni, nici oameni gunoi, nici indraciti, nici ucigasi, nici hoti, nici mincinosi, nici morminte varuite, nici…etc… Iata si dovada ca asa este: Caci stiti bine ca niciun curvar, niciun stricat, niciun lacom de avere, care este un inchinator la idoli, n-are parte de mostenire in Imparatia lui Hristos si a lui Dumnezeu.” (Efeseni 5)    „Nu va inselati in privinta aceasta: nici curvarii, nici inchinatorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomitii, nici hotii, nici cei lacomi, nici betivii, nici defaimatorii, nici hraparetii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu.” (1Corinteni 6)

In concluzie, in RAI nu vor mai fi folosite curent aceste cuvinte care denumesc toate aceste realitati dracesti ale pacatului, decat ca un vocabular ce va apartine istoriei pacatului, asa cum am mai spus, nu realitatii de zi cu zi a neprihanirii Raiului. Cum ati vrea Dumnezeu sa-i numeasca pe toti acestia ACUM, in timpul existentei RAULUI, PACATULUI, IADULUI ? Cum sa-i spuna Dumnezeu curvei, hotului, prostului, nebunului, dobitocului, mincinosului, etc… Cum ? Hai, raspundeti voi, mai oripilatilor de limbajul acestui blog si al Bibliei, adica al lui Dumnezeu. Hai mai desteptilor, invatati-l voi pe Dumnezeu cum sa denumeasca PACATUL ? Aud ? Chiar nu vedeti cat sunteti de prostiti de Dracu’ ? Unii nu vad, si nici nu vor putea vedea vreodata, pentru ca nu vor. Stiti de unde se trage asta? Daca va uitati la toate lucrurile legate de crestinism: picturi, statui, icoane, filme, carti, reprezentari grafice, etc… veti vedea ca Dumnezeu, Imparatia Sa, precum si toti cei care o reprezinta si vor ajunge in ea, sunt tratati si reprezentati imagistic ca niste zombi imbecili, ca niste lobotomizati idioti, facuti legume de… Dumnezeu(sic!). Toate personajele, inclusiv Isus Hristos, sunt reprezentate fara nici un fel de personalitate in ei, fara viata, adica depersonalizati, imbracati in tot felul de uniforme „crestine” functie de cultul si de biserica care ii picteaza. Niste vai mama lor, cu care chiar nu ai vrea sa semeni si sa ai de-a face nici in viata asta, dar nici in cea viitoare, si in mijlocul carora n-ai vrea sa-ti traiesti nici viata asta, daramite vesnicia. Toate aceste reprezentari sunt o imensa minciuna si manipulare satanica, prin care Dracu’ isi bate joc in continuare de Dumnezeu si de imaginea lui Dumnezeu. Si „crestinii” pun botu’ la asta ! Toti! Si bisericile istorice si cele neoprotestante. „Crestinii” il batjocoresc pe Dumnezeu prin ceea ce fac, spun, imbraca, mananca, picteaza, sculpteaza, filmeaza, televizeaza, tocsoiaza, si cred ei despre Dumnezeu. Il batjocoresc, nu-l onoreaza ! Am o veste naspa pentru toti acestia. Dumnezeu nu este deloc asa, adica asa cum cred ei, si cum este imaginea de mai jos.

Vedeti ce fata de lobotomizat si de dus cu capu’ are Isus Hristos aici ? Este o leguma originala. Cum sa-ti placa asa ceva ? Cum sa ai incredere in asa ceva ? Cum sa iubesti asa ceva ? Cum sa doresti asa ceva ? Cum sa doresti sa fii asa ceva?! Cum sa urmezi asa ceva ? Mai lipsesc balele din coltul gurii, si gata, totul este perfect: iata idiotul suprem. Dumnezeu nu este deloc asa ! Dumnezeu are personalitate, este viu, este puternic, este creativ si activ, a creat si conduce intreg Universul, cum poate sa arate asa, ca un zombi trepanat la creiere ?! Cum? Nu degeaba ne-a spus Dumnezeu ca sa nu ne facem si nici sa nu incercam sa ne facem imagini cu El, cu cerul, cu ostile ceresti, cu Imparatia Sa… pentru ca habar nu avem despre ce este vorba. Iata, scrie clar, negru pe alb:

 • „Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a lucrurilor care sunt sus in ceruri…” (Exod.20)
 • „Sa nu-ti faci un dumnezeu turnat.” (Exod.34)

Apoi mai este o problema pe care „crestinii” nu o inteleg deloc, aceea ca Dumnezeu nu se lasa batjocorit, asa cum cred toti fraierii. Dumnezeu intoarce si obrazul celalalt doar in anumite conditii, nu tot timpul, asa cum cred toti prostii prostiti de Dracu’. Dumnezeu nu este un lobotomizat asa cum il prezinta Dracu’ prin „crestini” si invatatura lor stupida. Dumnezeu nu este un violent si un vulgar asa cum cred prostii. Nu. Dumnezeu nu este nimic din tote acestea, dar uneori exista o limita in toate, peste care nici macar Dumnezeu nu trece. Atunci, Dumnezeu spune pacatului pe nume si uneori actioneaza ca atare, nu sta ca fraieru’ cu privirea pierduta in timp si spatiu, ca un abulic. Izgonirea nelegiuitilor din Templu este un astfel de episod. Dumnezeu numeste pe numele lor, afectiunile grave de care suferim toti: curvie, prostie, minciuna, crima, hotie, nebunie, dobitocie, cretinie (sic!), onanism, homosexulitate si lesbianism, incest, ipocrizie, etc… ca sa intelegem limpede ca nu suntem deloc sanatosi, asa cum ne credem noi. Toate acestea sunt in Biblie, pentru ca ele sunt in IADUL in care noi traim. De aceea Dumnezeu trebuie sa aiba acest vocabular, ca sa se poata referi la ele. Simplu. Dar prostii nu pot intelege asta. Multi „crestini” nici nu indraznesc sa vada si sa creada ceea ce a facut Hristos in realitate, fiind inca orbiti de invataturile lor gresite despre Dumnezeu. Ei se multumesc cu un lapte praf servit de preotii si de pastorii lor, si nu vor sa se maturizeze si sa manance si hrana tare. Cand Domnul Isus Hristos s-a dus si le-a spus mai marilor iudeilor si poporului iudeu, ca tot sistemul lor de inchinare este zero taiat in patru, si ca ei il au de tata pe Dracu’, nu pe Dumnezeu asa cum cred ei (sic!), si ca tot ce faceau ei la Templul lor nu mai valora nici cat o ceapa degerata pentru Dumnezeu, pentru ca venise implinirea tuturor acelor lucruri, si pentru ca in realitate ei nu-l mai slujeau de mult pe Dumnezeu, este ca si cum te-ai duce astazi la toti crestinii si la toate cultele lor, precum si la toti conducatorii marilor religii ale lumii, si la toate popoarele lor de credinciosi, si le-ai spune fix aceleasi lucruri. Ati realizat asta vreodata in mintea dumneavoastra preocupata de toate aburelile lu’ Dracu’ cu dinozauri, ere geologice, Darwin, Bing Bang, Dawkins, OZN, Platon si Aristotel, icoane, tamaie, zile de odihna, sfinti de lemn, statui de aur sau de argint, moaste, matanii, lumanari, etc…?  Va spun ca habar nu aveti de gigantica rasturnare de situatie pe care a produs-o Fiul lui Dumnezeu in lumea iudaica si cea „crestina”. „Crestinii” sunt preocupati de cate lumanari sa mai aprinda, cate icoane sa mai pupe, cati morti sa mai imbaleze (moaste), neoprotestantii bat campii cu tot felul de aiureli, de la coduri vestimentare, pana la coduri alimentare, ce muzica sa asculte si ce muzica sa nu asculte, sau ce filme sa vada si ce filme sa nu vada, sau ce carti sa citeasca si ce carti sa nu citeasca, ca sa nu te ia Dracu’, dar toti acestia uita esentialul: ca Dracu’, inainte de a fi in toate acestea, este mai intai de toate in tine, inainte de a fi in alta parte ! Si ca numai Hristos il poate scoate de acolo, nu faptul ca te uiti tu sau nu te uiti la un film, sau asculti tu sau nu un soi sau altul de muzica, sau ca halesti una sau alta. Niste prosteli pentru prostit prosti, care mai au putere sa mai asculte asa ceva, si sa mai si creada. Dracu’ pupa icoane impreuna cu noi, pupa moaste, stie Biblia pe de rost, sta cu noi in biserica, asculta Mozart, Beethoven, Vivaldi, Bach, este preot si pastor in bisericile „crestine”, face slujbe si predica de la amvon, asa cum a fost si Mare Preot la evrei in Templu. Nu are nici o jena, nici o strabatere si nici o retinere ca sa faca toate acestea, asa cum cred prostii. Si stiti ce mai fac „crestinii” ? Sunt oripilati cand le spune Dumnezeu verde-n fata ca sunt prosti, nebuni, mincinosi, hoti, curve, etc… El nu are voie sa faca asta ! Nu are voie sa-i dea afara din Templu pe toti hotii si mincinosii care erau acolo. Nu, El nu are voie, pentru ca El trebuie sa fie un lobotomizat abulic, caruia ii curge scuipat din gura, pentru ca asa vor „crestinii”. Asta este viziunea „crestina” despre Dumnezeu. Of Doamne, Doamne cat de multi or sa piara din propria lor prostie si infumurare prosteasca, aceste daruri devenite nepretuite pentru ei, facute lor de Dracu’, nu de Tine.

Concluzie amara: Vulgaritatile mele nu sunt ale mele. Nu eu sunt vulgar, ci pacatele sunt vulgare. Pacatul trebuie definit clar si fara echivoc. Trebuie sa-i spui pe numele lui, este obligatoriu, pentru ca asa ne cere Dumnezeu, ori asta este si inseamna VULGARITATE. Pacatul este un lucru urat, mizerabil, vulgar. Nu sunt eu de vina pentru asta. Prostul se numeste prost, hotul, hot, criminalul criminal, etc… Biblia este o carte frumoasa, dar si vulgara, pentru ca are in ea si neprihanirea, dar si pacatul. De multe ori vin unii la mine, care imi spun ca daca nu asi fi atat de direct, si asi avea mai mult tact, un alt limbaj, o alta abordare, asi avea mai mult de castigat, pentru ca limbajul meu ii indeparteaza pe oameni de lucrurile bune pe care le spun, si ca asta face un mare rau cauzei lui Dumnezeu. Unora ca acestora le spun sa citeasca motto-ul acestui post, care demasca o astfel de ipocrizie si o astfel de minciuna. Ce vreau sa spun este ca sunt unii oameni care inca mai cred minciuna ca daca adevarul lui Dumnezeu ar fi rostit de unul ca Paler sau ca Plesu de exemplu, sau mai stiu eu cine, el, adevarul, ar fi mult mai lesne acceptat de catre oameni, pentru ca este spus in termeni mai academici, mai blanzi, mai moi. Nmic mai fals. Aceasta este doar o autoinselare. Cine nu vrea sa ia seama la adevar, il va respinge indiferent de modul in care i-l vei spune. Asta spune si textul din motto. Isus Hristos a spus lucrurilor pe nume foarte transant, nu a menajat pe nimeni, nu a lalait-o cu tot felul de dragalasenii si de dulcegarii inutile. A rostit adevarul cu bune si cu „rele”. Cine a luat seama bine, cine nu, nu. Asa este si acum. Unii vor respinge pe Dumnezeu si adevarul Sau, chiar daca il vor auzi in aula academiilor lumii, iar altii vor accepta adevarul lui Dumnezeu spus si cu un limbaj ca al meu. Stiti de ce ? Iata motivul real:

„Isus Se plimba prin Templu, pe sub pridvorul lui Solomon. Iudeii L-au inconjurat si I-au zis: „Pana cand ne tot tii sufletele in incordare? Daca esti Hristosul, spune-ne-o deslusit.” „V-am spus”, le-a raspuns Isus, „si nu credeti. Lucrarile pe care le fac Eu, in Numele Tatalui Meu, ele marturisesc despre Mine.  Dar voi nu credeti, pentru ca, dupa cum v-am spus, nu sunteti din oile MeleOile Mele asculta glasul Meu, Eu le cunosc, si ele vin dupa Mine. Eu le dau viata vesnica, in veac nu vor pieri, si nimeni nu le va smulge din mana Mea.”  … Pentru ce nu intelegeti vorbirea Mea? Pentru ca nu puteti asculta Cuvantul Meu. Voi aveti de tata pe Diavolul, si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru. El de la inceput a fost ucigas, si nu sta in adevar, pentru ca in el nu este adevar. Ori de cate ori spune o minciuna, vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal minciunii. Iar pe Mine, pentru ca spun adevarul, nu Ma credeti. … Si nu vreti sa veniti la Mine ca sa aveti viata! … „Eu am venit in Numele Tatalui Meu, si nu Ma primiti, daca va veni un altul, in numele lui insusi, pe acela il veti primi.” (Ioan)   Simplu nu-i asa? Oamenii nu-l vor pe Isus Hristos. Punct. Oamenii prefera basmele lumesti „crestine” sau necrestine. Oamenii isi cauta mereu motive, ca sa scape de Hristos. Vrajelile ca daca imi vorbeai mai frumos, mai academic, mai literar, te credeam, dar pentru ca esti vulgar, trivial, necioplit, nu ma intereseaza ceea ce spui, si altele de genul acesta, sunt doar abureli satanice. Eu nu cumpar. Daca dumneavoastra vreti sa cumparati, nu aveti decat s-o faceti, dar adevarul curat este: ca nu-l doriti pe Isus Hristos in viata dumneavoastra. Va place cu Dracu’. Acesta este singurul adevar adevarat, mascat de oameni sub diferite motive mincinoase si ipocrite.

Hai ca mai discutam si alta data aceste lucruri, ca prea multa prostie este pe lumea aceasta, si mult se mai lupta Dumnezeu ca sa ne-o scoata din capetele noastre de retardati mandri si bezmetici.

Sa iubiti si sa fiti iubiti !

Cu respect,

24 de gânduri despre „Dumnezeu vulgaru’

 1. Din punctul meu de vedere ai fost din nou la inaltime. Ai explicat foarte bine acest subiect legat de limbajul folosit de tine si care se pare, deranjeaza pe unii cititori ai acestui blog.
  Parerea mea personala este ca folosesti cam prea mult aceste cuvinte deloc placute auzului.
  Chiar daca le intalnim si in Biblie, ele nu sunt folosite in cascada. Folosirea lor mai intensa decat este necesar poate duce la repulsie fata de cel care le foloseste in loc sa conduca la aflarea adevarului despre starea in care ne gasim.
  Pe mine nu ma deranjeaza deloc acest limbaj folosit de tine, ba chiar pot spune ca mi-a facut placere de multe ori pentru ca m-a ajutat sa vad cat imi face capul dar nu toti cititorii il savureaza la fel ca mine. De aceea, cred eu, ar fi mai bine sa-l folosesti ceva mai ponderat.
  Multa sanatate, Danut!

 2. Draga Tyty,
  limbajul meu deranjeaza pe destul de putini, dovada este ca traficul acestui blog creste in ciuda limbajului folosit de mine. Asta inseamna ca cititorii acestui blog, in marea lor majoritate au inteles corect mesajele articolelor mele, si unde bat ele. Si tu esti unul dintre acestia. Mi-am luat timp sa scriu despre aceste ultime subiecte pentru cei foarte putini care se arata inca indignati de acest limbaj, fara sa inteleaga mesajele textelor, dar care sunt si ei importanti. Nu am vrut sa-i ignor total. Nu ar fi fost corect. Eu mi-am facut datoria sa le explic cum sta situatia, mai departe totul depinde numai de ei si de propria lor relatie cu Dumnezeu.
  Sigur ca nu o sa o tin langa cu aceste subiecte, ci vom merge mai departe cu alte lucruri. Nu vom bate moneda numai pe prostia noastra congenitala datorita pacatului care este in noi.
  Sunt de acord cu tot ce ai spus in comentariul tau. Asa este, dar nu voi face rabat la ceea ce vreau sa spun din cauza a 2-3 mimoze.
  Te salut cu drag si respect,

 3. Draga Danut,

  Cei care te cunosc mai putin nu stiu ca, prin natura meseriei tale sti foarte bine ce vocabuar sa folosesti in diverse circumstante.

  Desigur ca experienta in domeniul turismului pe care o ai probabil de peste 20 de ani te-a ajutat sa-ti formezi o certitudine in ce priveste faptul ca nu-i poti multumi pe toti sau pe toate care fac parte dintr-un grup, desi tu ca organizator ce faci si ce vrei sa oferi grupului o faci din sinceritate. Vrei ca toti membrii grupului sa fie multumiti macar pe traseul propus de tine.

  In ce priveste parerea ta, precum ca suntem pe acest pamant deja in iad, poate ca te-am inteles gresit, insa din iad nu mai avem sansa de a ajunge in rai. De altfel acest pamant ne ofera la tot pasul atatea lucruri frumoase incat, eu cel putin, nu pot afirma ca suntem inca in iad. Cei drept sunt si multe lucruri urate, dar trecatoare.

  Folosind fantezia poate ca suntem probabil in anticamera numita trup care are in fata noastra doua usi, momentan inchise. Usa raiului si usa iadului. In aceasta anticamera mai avem sansa sa alegem insa nu ne putem intoarce la momentul aflat inainte de nastere. De cand ne-am nascut (sau chiar cu 9 luni inainte) stam in aceasta anticamera a trupului si tot alegem intre cele doua usi pe care din cand in cand le mai crapam in speranta ca vom vedea ce este dincolo. Pe una din usi intra o lumina orbitoare, iar pe cealalta o bezna la fel de orbitoare.

  Date fiind limitele fiintelor umane, fiecare are iluzia ca ceea ce vede este unica realitate. De fapt este un amestec intre iluziile si realitatea personalizata a fiecaruia. Pe ici pe colo deci, de fapt deformam unica realitate cu ajutorul iluziilor noastre.

  In privinta limbajului folosit de Biblie, exemplele tale sunt doar cateva zeci de versete in comparatie cu cele cateva mii ale intregii carti sfinte.

  Este adevarat ca de multe ori anumite cuvinte pot soca mai mult cand sunt folosite intr-o exprimare mai vulgara. Spre exemplu prost in loc de stupid sau grosolan in loc de mitocan. Depinde deci si cui te adresezi, nu-i asa ? Mimozele suporta mai greu un anumit gen de vocabular, dar poate ca nu este rau sa nu le dai apa prea multa ca se pot ofili, nu-i asa ?

  Toate cele bune!

 4. Salut Sergiu!
  O sa-ti raspund cumva punctual la comentariul tau.
  1.nu ma intereseaza sa ma placa toata lumea, asa cum bine ai spus si tu. Este o utopie asta. Nici Hristos nu este iubit de toata lumea, cum am putea fi noi ?
  2.Traim in IAD Sergiu, nu am nici un dubiu. Nu va mai exista un alt IAD decat asta in care traim. Biblia si Isus Hristos afirma foarte clar asta. Nu stiu daca ai citit toate articolele mele de pe blog cu acest subiect. Textele Scripturii sunt fara echivoc in ceea ce priveste acest subiect: traim in IAD, Imparatia lu’ Dracu’.
  3.Nu-mi place sa fiu „corect politic”. Consider asta ca o minciuna frumos ambalata. Asa si este „corect politic”, o prosteala si minciuneala cu putin staif satanic. Daca mimozele se ofilesc este numai treaba lor. Nu o sa fie vina mea, te asigur de asta.
  Numai bine iti doresc.
  Cu respect,

 5. Friedrich Nietzsche: „Dumnezeu a murit.”
  Un adevar sau o minciuna?
  „Existenta e o realitate. Dumnezeu e o fictiune.
  Dumnezeu e o consolare pentru mintile care sufera, pentru psihologiile bolnave,pentru cei inapoiati din perspectiva constiintei..Existenta nu e produsa de tine Danute- Dumnezeu da. Fiecare dupa nevoile lui, dupa suferintele lui, dupa asteptarile lui, creeaza un Dumnezeu.; oamenii inapoiati au nevoie de ea,mai vin si cu argumente solide zic ei,d-au citate din Biblie.Santeti jalnic zau!
  Pentru dumneata Dumnezeu e un fel de jucarie . Si in momentul in care spun ca este o jucarie, spun de fapt ca depinde de tine ce il faci sa fie – sa arate ca o maimuta sau ca un elefant sau ca 100 de maini. Este creatia ta,nu tu esti creatia lui…
  Surprinzator, omul crede ca Dumnezeu a creat totul.
  Adevarul este ca Dumnezeu insusi este creatia imaginatiei omului.
  Dumnezeu este cea mai mare minciuna pe care ai putea s-o gasesti vreodata, pentru ca de minciuna asta depind mii de alte minciuni.Bisericile, organizatiile religioase multiplica la infinit
  minciunile, numai pentru a proteja o singura minciuna.Adevarul te elibereaza de toate minciunile.
  Si dintr-o data ai revelatia ca faci parte din imensul adevar pe care eu il numesc Existenta.
  Nu ai nevoie de nici o biserica, de nici un templu, de nici o moschee;de nici o Biblie,de nici un Coran sau asa-zise carti sfinte,de niciun citat de vreun sfant,pentru ca o inima nu are nevoie de toate astea sa poata fii in stare sa iubeasca,sau sa fie recunoscatoare.
  Asta e templu tau adevarat. Si asta iti va
  transforma intreaga viata. Asta te va ajuta nu numai sa te descoperi pe tine, dar sa descoperi adancimile cele mai profunde ale imensitatii existentei.Dumnezeu a fost inventat.Oamenii aveau nevoie de el; oamenii aveau nevoie de un protector. In imensitatea universului, un om se simte atat de
  singur, atat de mic.Vastitatea il cutremura. Dumnezeu a fost efortul omului primitiv de a conferi existentei o personalitate. Apoi a devenit Dumnezeu tatal. Abia atunci poti sa ai o relatie cu el. Poti chiar sa fii impotriva lui, dar cel putin e cineva fata de care poti sa fii pro sau contra; este cineva care
  poate fi mai mare ca tine, care te poate proteja,
  Dumnezeu de fapt inseamna saracia constiintei umane.Oamenii care si-au atins constiinta profunda si pragul ei cel mai inalt, ca Gautam Buddha, au negat existenta lui Dumnezeu. Oricine care s-a imbogatit interior a trecut de mintea care, de fapt, e
  bolnava si l-a negat pe Dumnezeu. Pe Dumnezeu ca o fictiune pentru copiii de gradinita. Oamenii naivi au nevoie de el – prin parabole, fabule, povesti.Si dumneata Tanase le oferi din plin toate acestea pe acest blog.Esti cel mai tare din parcare!

  Foarte putini oameni au trecut de gradinita,de aceea aveti dreptate cand va referiri la retardati .Toti oamenii ce cred in Dumnezeu sant retardati.Va simtiti vizat?Eu nu.
  Dumnezeu exista pentru ca tu nu esti constient de tine insuti.Dumnezeu exista pentru ca nu ai atins centrul fiintei tale. In momentul in care te cunosti cu adevarat, nu mai exista nici Dumnezeu, nici nevoia de el. Eu sustin complet ce spunea Friedrich Nietzsche: „Dumnezeu a murit.”Cea de-a doua parte a frazei spuse de Nietzsche este chiar mai
  semnificativa: „Dumnezeu a murit si omul este acum liber.”
  Si eu completez si spun:Dumnezeu este existenta.A fi Dumnezeu este a fi cunoastere nelimitata, a fi nelimitat. A fi om este a fi o creatura limitata, cel al carui spirit ramâne închis cunoasterii superioare; care se multumeste cu teorii si uita sa traiasca; care se lasa mai degraba învatat decât ca el sa fie învatator, creatura protejata mai degraba decât explorator.
  Daca aveti dovezi ca exista Dumnezeu decartati!Daca nu,conform frazei „Tacerea inseamna Intelepciune.” sau „Daca taceai,filozof ramaneai.”
  Cu Stima si Respect.REMEMBER ME.

 6. Baroane Munchausen,
  ce sa spun de ceea ce ai in minte ? M-ai dat gata cu EXISTENTA ta ! Ai la EXISTENTA in tine pana in ziua cand o sa crapi si o sa iesi din ea. Atunci ce o sa mai faci ?
  Cat despre cunoasterea nelimitata, aici sa mor de ras nu alta ! Ce cunoastere avem noi, niste bieti retardati penibili care daca raman fara curent elecric se intorc in epoca de piatra ca sa spun asa. Tu esti sanatos la cap ? Nu vezi ce tampenii crezi si sustii ?
  Vrei dovezi ale existentei lui Dumnezeu ? Uita-te la tine, cea mai sublima „masinarie” posibila, apoi la tot ce te inconjoara: flori, pasari, paduri, mari si oceane, animale, fluturi, etc… Astea au iesit din NIMIC ? Minunatiile astea s-au facut singure din ciorba primordiala ? Chiar atat de dobitoc ma crezi ca sa cred asa ceva ? Si tu ii dai ca prostu; cu protectia, cu inventarea, cu minciuna, cu toate gogomaniile pe care le debitezi despre Dumnezeu. Prietene, hai ca esti de plans. Lasa-ma cu panarama de Nietzsche si cu toti prostii ca el. Stai tu cu el, eu nu cumpar. Eu prefer sa raman cu cel care a creat tot ceea ce vezi tu, si pe tine.
  Cu respect,

 7. Stiti oare cine ne-a scos pe noi din pesteri?Nu cumva personajele acelea din Biblie pe care le tot promovezi?Nu cred!Inteligenta umana si mai ales cei care si-au pus intrebari adica cercetatorii care valoreaza cat 1000 de Biblii la un loc;…Iti place sa conversezi pe Net nu-i asa?Cui se datoreaza tehnologia in care te lafai?Lui Moise,Abraham,David sau Noe?Fii inteligent si pune-ti intrebari…
  Opreste-te un pic din gandire si aminteste-ti cine ti-a bagat prima oara conceptul de Dumnezeu.Daca ai fi fost departe de lume pe varful unui munte ai fi stiut de Dumnezeu?Bineinteles ca nu.Nu ai fi stiut nici de timp nici de moarte.Nu exista timp,nici moarte,nici Dumnezeu,nici viitor si nici trecut…Exista momentul ACUM si bineinteles GANDIREA care este Tatal nostru Divin.Acesta este Dumnezeul meu.Imi pare rau,eu nu v-am facut dobitoc,singur v-ati facut.Respect parerea matale despre Divinitate,dar si dvs respectati-o pe a mea!Asa gandesc eu…Numai faceti prost pe altul pentru faptul ca isi spune parerea.Nu e de mirare ca oameni ca dvs au avut de suferit de pe urma comunismului, va inteleg si va compatimesc.Imi e mila de oameni ca dumneata,zau!Nu vreau sa conving pe nimeni de opinia mea despre Dumnezeu.Deci nici pe dumneata..

  Va salut!

 8. Baroane,
  oricat m-asi stradui sa te protejez nu pot. Esti prea prost. Compari mere cu pere si-ti da capsuni ! Ce legatura are Moise cu internetul ?! Nu vezi cat esti de prost ? Dupa mintea ta de gaina proasta, tot ce a fost pana la ultima suta si ceva de ani este ZERO. Pai cat de prost trebuie sa fii ca sa ajungi la o asa concluzie ? Foarte prost ! Sanchi, inainte oamenii nu traiau si nu comunicau, noroc cu internetul asta ca altfel dispaream ca specie. Tu esti atat de prost incat nu ai vazut ca o basina a unui vulcan a pus toata lumea asta in cur pentru cateva saptamani, cu toata civilizatia ei de carton. Puteai sa arunci la gunoi avioane, turism, comert cu flori, cu alimente perisabile, stateau restaurantele, pietele de tot felul, etc…Ce crezi ca se va intampla daca intr-o zi din nu stiu ce motive iti ia cineva CORENTUL Baroane, mai poti sa te lauzi cu civilizatia ta ? Tot in pestera vei ajunge.
  Da ma, sa stii ca daca stateam pe un varf de munte, vedeam cum totul in jurul meu traieste vesnic. Nimic nu murea si nu se facea nici zi nici noapte, traiam asa doar cu etnobotanice… Nici flori, nici iarba, nici pasari, nici ursi, nici fluturi, nimic nu murea si eu habar nu asi fi avut de timp si de moarte. Doamne cat esti de prost !
  GANDIREA, care zici ca este tatal tau divin, este cam proasta, na ca este la feminin tatal asta. O fi travestit ? Vezi ca ai un tata femeie cam handicapat, o fi Naomi ? Iar tie iti cam curge scuipat din gura de prost ce esti. Sincer, imi este mila de oameni ca dumneavoastra. Sigur ca va respect credinta. Nici nu-mi doresc sa fiu atat de prost ca dumneata. Deci stati linistit ! Sunteti safe din punctul acesta de vedere.
  Sa stiti ca eu nu am suferit in comunism. Nu stiu de unde ati scos-o p’asta. Am trait foarte bine si atunci si acum.
  Sa fiti iubit ! Vi-l recomand pe Hristos ca sa va mai desteptateasca.
  Cu respect,

 9. „Dumnezeu a murit si omul este acum liber.”
  Aceasta parte nu s-a bucurat de prea multa atentie din partea filozofilor, a misticilor, a psihologilor, insa aceasta parte este cea mai importanta; prima parte nu inseamna prea mult. De fapt, prima parte este gresita. Dumnezeu nu poate muri – fictiunile nu mor.
  Te supara-si Tanase?

  In momentul in care stii ca sunt fictiuni, nu se pune problema ca ele sa moara. Asa cum nu s-au nascut, nu vor muri. Dumnezeu nu s-a nascut niciodata – si atunci cum sa moara?Vezi Tanase cat esti de prost?
  Te supara-si degeaba pe Nietzsche…
  Moartea este cealalta extrema a nasterii.
  Asadar, prima parte nu e importanta, dar i-a fost acordata multa importanta de catre dumneata, deoarece te-ai temut: „Asta e un sacrilegiu, sa spui oamenilor ca Dumnezeu a murit. Dar ai uitat Tanase cea de-a doua parte, care este mult mai
  importanta si are semnificatii cu mult mai semnificative . Inseamna ca Dumnezeu era ceva ce lega, ce te dadea inapoi, ceva de care te temeai.
  Dumnezeu nu a fost o comoara, ci o greutate infinita,imensa, asupra inimii si cresterii tale.O data ce Dumnezeu este indepartat, posibilitatea omului de a creste si a se dezvolta devine absolut libera.
  Un zeu este un despot, un fascist. Fara Dumnezeu, lumea devine libera.Existenta da fiecarui individ o demnitate uriasa. De la cel mai mic fir de iarba pana la cea mai grozava stea din Univers, ea da iubire si semnificatie enorma, si nu face nici o diferenta. Existenta acorda egalitati si oporunitati egale. Nu e nevoie sa pierzi timp in rugaciune, sau sa citesti scripturile, care sunt cele mai putin sfinte carti din lume. NU e nevoie sa fii exploatat de catre Biblie.Esti dintr-odata eliberat de toate lanturile astea. Acum poti sa fii tu insuti.Atata timp cat exista Dumnezeu nu vei putea fi niciodata tu insuti.
  Esti doar o marioneta, sforile tale sunt in mainile lui Dumnezeu.Dumnezeu l-a facut pe om din pamant ,Adam inseamna pamant,si apoi a suflat viata asupra papusii.Acum, tu ce fel de libertate ai? Cineva a suflat viata asupra ta si este tot in mainile lui sa se opreasca sa mai sufle viata asupra ta in orice clipa.Dumnezeu se pare ca este cel mai mare principiu care i-a fost predicat omului de-a lungul secolelor, dar nimeni nu i-a analizat implicatiile.Daca Dumnezeu l-a creat pe om, atunci inseamna ca omul nu are nici o individualitate proprie, nu poate pretinde nici o demnitate, nici o libertate.Nici nu se pune problema ca o marioneta ca dumneata Tanase sa declari „Vreau sa fiu liber” ,n-ai cum!
  Daca Dumnezeu a creat universul, atunci orice s-a intamplat in univers trebuia sa se intample. A fost vointa Domnului. Nici un efort din partea noastra nu ar fi schimbat nimic.
  Si poti vedea ca, daca Dumnezeu a creat lumea, si daca el este in spatele armelor nucleare si al oamenilor care le creeaza, atunci nici un efort din partea omului nu poate preveni distrugerea intregii planete. Sa lasi crearea lumii in mainile unui Dumnezeu fictiv este foarte periculos. Ne face totalmente neputinciosi. Nu putem face nimic.Cu
  Dumnezeu acolo sus, omul va ramane pentru totdeauna un sclav, un om inconstient, care nu va lupta niciodata sa atinga maximum de potential la care poate ajunge.Daca Dumnezeu va disparea, s-ar putea sa simti putina teama – din obisnuita –o teama care va disparea.O data ce veri realiza ca stai pe propriile picioare si ca ai de facut ceva pentru a-ti crea o constiinta mai buna, o inima mai iubitoare, atunci rugaciunile devin inutile, pentru ca nu mai e nimeni sa raspunda la ele …
  Asa ca Tanase tine minte distinctia clara intre existenta si Dumnezeu. Dumnezeu inseamna condamnarea inteligentei tale. Inseamna acceptarea
  umilintei, inseamna sa accepti ca „Esti numai o marioneta; tu esti puterea. Tot ce vrei sa facem, vom face. Tot ce putem face este sa ne rugam.” Te ologeste atat de mult … Chiar ideea de Dumnezeu
  iti face greata. Numai existenta are in ea prospetime si frumusete si adevar.Asa ca Niciodata sa nu amesteci cuvintele astea doua.NICIODATA!!!!!!! Unul inseamna realitate, celalalt e pura fictiune.”

  Va Salut!

 10. baroane,are Arghezi o poezie cu numele asta.Citeste-o!
  baroane ,au existat societati care l-au eliminat pe Dumnezeu din constiinta lor. Soljenitin vorbeste despre asta in cartea Arhipelagul Gulag.Citeste-o!
  Hristos a spus „veti cunoaste adevarul,si adevarul va va face slobozi” Citeste!
  In iadul inchisorilor din Romania comunista,din strafundurile lumii care il declarase mort pe Dumnezeu ,ultimele cuvinte ale lui Valeriu Gafencu au fost:’Ia-mi Doamne libertatea care robeste sufletul,si da-mi robia care elibereaza sufletul!’
  asa ca , baroane , citeste!
  margaritas ante porcas!

 11. Baroane,
  faptul ca IADUL exista este dovada de netagaduit ca tot ce aberezi tu sunt doar gogosi. Fiintele create de Dumnezeu sunt libere la modul ABSOLUT, libertate pe care tu in imparatia lu’ Dracu’ in care traim acum nu o vei avea niciodata. Tu esti o marioneta in mainile lu’ Dracu’. El te face sa concepi bombe nucleare, el te face sa declari razboaie, sa ucizi, sa regulezi copii, nevasta altuia, sa ti-o tragi cu barbati, sa furi bunurile altuia, sa minti, etc… Din TOATE astea nu vei putea sa iesi si daca ai trai un miliard de ani. Tot hot, tot, curvar, tot mincinos, tot criminal, tot pedofil, tot homosexual vei fi. Fara Hristos nu ai nicio sansa. Citeste pagina „Evanghelia Vesnica” a acestui blog ca sa te lamuresti mai bine asupra subiectului. Marioneta esti acum, in IAD, nu in Imparatia lui Dumnezeu. Numai in RAI esti LIBER. Retine !
  In rest, Manole ti-a raspuns foarte bine si asi mai adauga si Revolutia franceza care a spus ca Dumnezeu a murit si a pus o tarfa ca simbol al ratiunii si intelepciunii si au curs tone de sange omenesc pe rigolele Parisului. Istoria se va mai repeta pentru ultima data la sfarsitul acestei lumi. Se va decreta din nou ca Dumnezeu a murit si va curge din nou sangele poporului lui Dumnezeu, dar va fi pentru ultima data.
  Mie nu-mi este frica de Dumnezeu, il iubesc pe Dumnezeu. Poti sesiza diferenta ?
  Sa fii iubit !
  Cu respect,

 12. „Citeste-o!Hristos a spus “veti cunoaste adevarul,si adevarul va va face slobozi”Manole,Manole..
  Oare stii tu la ce s-a referit Iisus cand a spus vorbele astea Manole,Manole…Daca a-i stii n-ai mai vorbi!Se referea ca oamenii vor incepe sa desluseasca in sfarsit ceea ce a dorit El sa ne transmita,adica exact invers ceea ce stiu crestinii astazi.Nu exista Dumnezeu acolo Sus printr-e nori,ci in interiorul fiecaruia dintr-e noi.”Nu sta oare scris in legea voastra ca santeti cu totii Dumnezei?[Ioan 10-34] si „Ceea ce Eu am facut,fiecare din voi o poate face,caci voi si Tatal santeti Una.Imparatia Cerului este in voi”.Deci nu exista Dumnezeu!O spune clar Biblia,dar voi o tot tineti cu Duhuri si Draci pe aci pe blog.
  In ceea ce priveste pe Tanase Danut ii transmit spusele sale:”Fiintele create de Dumnezeu sunt libere la modul ABSOLUT” ….cu toate ca tot domnia voastra sustineati intr-un articol(numai tin minte care) ca Liberul Arbitru este o aberatie,ca va pisati pe el de liber arbitru!?!Pai ori fiintele umane sant libere,ori nu sant.Hotarati-va odata domnu’ Tanase..

  Va salut!

 13. A, baroane,daca vrei sa scapi de Dumnezeu, sa nu-ti mai fie greata, mergi in Coreea de Nord. Acolo e raiul pentru tine, ratiunea a invins, prostii subordonati ,spalati la creier ai lui Dumnezeu au fost exterminati!!

 14. Buna ziua domnule Tanase Danut!
  Daca Dumnezeu a creat lumea, cine l-a creat pe Dumnezeu?Daca Dumnezeu reprezinta perfectiunea de ce opera sa are imperfectiuni?Daca Dumnezeu a creat Iadul ca expresie a faptului ca nu poate ierta pacatele, de ce ii cere omului sa ierte si sa isi ajute aproapele?Daca intr-adevar exista Dumnezeu acolo sus in ceruri,El cu siguranta o sa va raspunda la intrebarea:Cine l-a facut pe El ????

  Cu respect Baron.

 15. Baroane,
  este o varza in capul tau. Hai sa facem altfel, intai citesti tu Biblia, apoi citesti cel putin pagina Evanghelia Vesnica a acestui blog, apoi articolele de la categoria RELIGIE si apoi mai stam de vorba. Altfel nu avem cum. Este ca si cum un copil de 4 ani il tot intreaba de tatal sau de ce nu cade luna de pe cer.
  Nu stiu cine l-a facut pe Dumnezeu. Are importanta. Nici eu nu stiu cine te-a facut pe tine, dar uite ca existi.
  Opera lui Dumnezeu nu are imperfectiuni. Imperfectiunea s-a nascut dupa ce Lucifer a fost creat si a trait in cer bine merci. Apoi s-a defectat in mintea lui. NU din vina lui Dumnezeu, ci din vina lui.
  Dumnezeu nu a creat Iadul, Dracu’ este „creatorul” Iadului, nu poti sa pricepi nici macar atata lucru Baroane ? Vezi ca iar te fac prost si te superi.
  Dumnezeu poate ierta orice, Dracu’ nu a vrut sa fie iertat, era si este prea mandru ca sa accepte ca a gresit si sa accepte fie iertat de Creatorul sau. Asa ca a preferat sa o tina langa cu a lui. Este alegerea lui, singura posibila: PACATUL. Dumnezeu nu are ce sa-i mai faca in cazul acesta. Daca el nu vrea…..
  Hai mai pregateste-te ca intrebarea stupida cu „Cine l-a facut pe Dumnezeu ?” poate sa o puna orice prost. Am pretentii de la tine.
  Cu respect,

 16. Domnule Danut!
  Stiam ca nu o sa puteti raspunde la intrebarea<>
  Este si normal ca voi crestinii sa nu stiti.Raspunsul este foarte simplu,Dumnezeu nu a fost creat,ci Dumnezeu s-a autocreat PENTRU CA EL ESTE EXISTENTA.Eu nu cred in Dumnezeu,dar cred in Existenta.Nu e nevoie sa citesti Biblii sau Evanghelii sa poti afla acest SIMPLU adevar.

  Hermes Mercurios Trismegistus, marele initiator al oamenilor, cel care avea sa inspire intreaga lume sa-si caute originea divina si sa progreseze, propovaduitorul monoteismului, inventatorul filosofiei si maestrul absolut al doctrinelor pitagoreicie, platoniciene si hristice a spus ca Existenta nu are nici inceput, nici sfarsit, nici nastere nici moarte, ca ea este eterna si ca rezida in toate lucrurile, atat in bobul de nisip cat si in creierul unui preot.
  Existenta exista in potential si se manifesta in dinamica. Totul este o impletire dintre vazut si nevazut, adica dintre viata si moarte, abia cele doua formand Fiintarea! Iata cum il ilustreaza Hermes Trismegistos pe Dumnezeu: „Stapanul creatiei este totul si unitatea, intregul univers si cea mai mica bucata de pamant imaginabila care reprezinta un continent si da nastere totalitatii. Stapanul Unic este preexistent si post existent: este eternul calator al secolelor”, sau cum ar spune un specialist in fizica cuantica: este un continuum spatiu-timp! Iata cat de simpla este ecuatia existentei: „Spiritul exista in natura umeda, care a iesit din intuneric, totul era confuz si obscur inainte ca verbul sa vina sa anime totul” scrie Hermes in Tabula Smaragdina. Sa ne amintim cum incepe Evanghelia lui Ioan: “La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu. El era la inceput cu Dumnezeu” !
  Deci cine a aparut primul,Dumnezeu sau Cuvantul?
  Nici Dumnezeu si nici Cuvantul.Prima data a aparut GANDUL !!!Existenta este o aventura in gandire pentru ca noi santem UNIVERSUL TRAINDU-SE PE SINE SI INVATAND DESPRE EL…
  -va urma-
  Cu respect Baron.

 17. Baroane,
  atunci te pot intreba si eu cine a facut Existenta, Gandul, Universul, Spatiul, pe Stapanul unic, etc…Cine ? Nu vezi ca te confrunti cu aceiasi problema pe care habar nu ai sa o explici ? Si atunci cu esti tu mai breaz ca mine ?
  Cu respect,

 18. Nu Danute,nu vreau sa par mai breaz ca nimeni.La fel cum dumneata crezi in viata vesnica,la fel si eu cred in Eternitate.La fel cum dumneata explici despre Dumnezeul cel Viu,asa si eu pot explica despre Existenta Vie.Amandoi avem dreptate prin felul nostru de a gandi,dumneata cu Biblia,eu cu stiinta.Am sa-ti raspund la intrebari,dar pentru asta este nevoie de cateva articole.Este cam mult de vorbit,crede-ma.

  Cum functioneaza Universul?
  Biblia spune ca „La inceput a fost Cuvantul”…
  Eu cred ca la inceput a fost Gandirea…cuvantul nu poate exista fara gandire!Aceasta Gândire Infinita eu as numi-o Dumnezeu Tatal.Cum a aparut aceasta Gandire?Din Vid,din nimic, pentru ca la Inceput a fost doar spatiu gol.Acest Gand a evoluat si a devenit Constiinta Divina.Din aceasta scanteie a aparut Creatia,dar cum?

  De câte ori un gând este cuprins de emotie, acel gând se dezvolta si devine lumina.
  Aceasta Constiinta Divina gandea,se emotiona si se contempla pe ea însasi,in interiorul ei.Toti maestrii spirituali ce au trecut pe pamant au incercat sa spuna acelasi lucru:DIRECTIONAREA SIMTURILOR LOR CATRE INTERIOR PRIN MEDITATII SI RUGACIUNI pentru conectarea cu firea infinita.Iisus,Buddha…au spus ca „Imparatia Cerurilor este in interiorul tau si-n in interiorul tuturor lucrurilor.”De ce au spus asta?
  Pentru ca ei stiau ca partea exterioara a firii noastre este un univers in expansiune,iar cea interioara un univers in contractie.Meditatia si rugaciunea sant secretul echilibrului din om si totodata al Universului ,pentru ca exista un perfect echilibru dintr-e expansiune si contractie.Partea ce se contracta este partea ce GENEREAZA,iar cea in emanatie(imprastierea,alienarea) e cea care DISTRUGE.Tot Universul iradiaza(respira),dar unde?In Vacuum,in vidul cosmic!Vacuumul nu este gol ci este extrem de dens,pentru ca este intr-un echilibru perfect.Din aceasta cauza nu-l putem simti.Are o infinitate de forte vectoriale in el.Expansiunea este ceea ce vedem noi ca realitate,emisia radianta electromagnetica ce o vedem:o stea,o planeta,un atom,toate acestea radiaza energie si din aceasta cauza le putem vedea.Partea ce nu o vedem ar fi energia vidului curband spatiul/timp temporal in sinea lui generand campul gravitational

  Tot ceea ce vedem si simtim este in general Spatiu care este plin de energie.Cel mai mare secret pe care majoritatea oamenilor nu l-au descifrat este ca aceasta energie este constienta!Universul este conectat de o forta nevazuta,nu?Ce poate fi acea forta nevazuta ce conecteaza toate lucrurile?SPATIUL!n spatele acestui Spatiu se afla o singura inteligenta care se manifesta prin ea insasi ca vibratie energetica.Totalitatea planetelor,galaxiilor,si universurilor este de fapt un sistem inchis ,un ocean de energie care are propietatea de a vibra,de a crea unde.Este pretutindeni si in tot ceea ce este.
  Dar atentie!Aceasta energie vibranta nu se poate manifesta fara aportul unei constiinte divine,a unei Hiperconstiinte!
  -va urma-
  Cu respect Baron.

 19. Cum a aparut Universul?

  Si Dumnezeu ar fi ramas mereu fara forma daca nu s-ar fi contemplat pe El insusi deoarece se afla intr-o stare de visare,si de contemplare.
  Ce a facut sa se nasca în Tatal dorinte de a se cuprinde într-o existenta mai mare ? Dragostea!
  Cand un om mediteaza ,cu cat se interiorizeaza mai mult in el, cu atat va intampina mai multa stralucire,mai multa lumina.Pentru ca are o relatie de revenire intre prabusirea gravitationala interna si expansiunea exterioara a campului electromagnetic.Fiecare punct pe care-l vedem contine Intregul si are toate informatiile si este conectat cu toate punctele din Univers.Universul este astfel conceput,incat el aranjeaza punctele in felurite moduri si alcatuieste Tot ceea ce vedem noi.Cand murim,nici un atom din noi nu va disparea,ci traversam orizontul evenimentului propiilor nostrii atomi!Trec de la o scala la alta,pentru ca atomii nostrii sant de fapt gauri negre,noi santem gauri negre!Tot timpul noi absorbim materie si apoi o aruncam afara…exact ca o gaura neagra,producem energie pentru existenta.Orice celula are pe ea o impletitura ce mentine membrana.Se numeste LIPOPROTEINA si frecventa ei este de 10 Hz,atat de rapid vibreaza celula.Celula care este o gaura neagra,este cea care genereaza o cantitate imensa de energie.Toate celulele fiecaruia dintre noi colaboreaza sa ne reprezinte ,pentru ca sant mentinute impreuna de un centru gravitational singular:DUHUL.Cand duhul paraseste corpul trece intr-o alta realitate,pe cand celulele se dezorganizeaza si se imprastie.

  Noi santem o extensie a spatiului uitandu-se inapoi spre el.Santem Universul traindu-se pe sine,invatand despre el.Curba emanatie/contractie sau intern/extern este cea ce alimenteaza dinamica tuturor fortelor Universului.Se reduce la 2 forte:gravitatia si electromagnetismul.
  Cum au luat fiinta ele?La inceput a fost o singura forta,sa o numim electrogravitatia.
  Si astfel aceasta Constiinta Divina interiorizandu-se foarte mult timp in ea,a generat si a devenit Lumina!„Si DUMNEZEU a zis: <>” Aceasta Lumina s-a marit si evoluand ,a devenit o „gândire coagulata”, o gândire vibrând cu o frecventa foarte ridicata.

  Astfel a aparut o entitate,un Duh,un Spirit Divin care avea potentialul sa faca ce dorea pentru ca ea gandea.Nu avea nici o experienta deoarece se afla intr-o stare de visare.Mintea omeneasca nu poate sa-si imagineze vreodata nivelul de super-inteligenta al acestei Gandiri.Aceasta entitate super-inteligenta s-a divizat in sub-entitati ca o ierarhie.El a dat mana libera sub-entitatilor creand un program cu anumite sarcini pentru fiecare in parte.Fiecare sub-entitate a creat o galaxie diferita de a altuia,dar supusa aceleiasi Gandiri. Fiecare om,animal si planta,are in interiorul sau o sub-entitate,un spirit,un duh.Dar mai intai sa creeze sub-entitatile,Dumnezeu a creat materia.
  -va urma-
  Cu respect Baron.

 20. Cum a luat nastere materia?
  Dorind sa se extinda,Spiritul Divin si-a dat seama ca numai miscandu-se si rotindu-se putea crea ceva.Rotindu-se intr-o spirala si invartindu-se in jurul axei,a produs in interiorul spiralei forta numita electrogravitatie si astfel a aparut materia care este o forma de energie „condensata”. Datorita rotirii extrem de rapide,a luat nastere sunetul .Sunetul il putem asemui Luminii in Lumina… Lumina Divina si Sunetul Divin sunt purtatoare ale capacitatii de creatie si deci, sunt cele care genereaza ceea ce numim energie.

  Aceasta energie la o frecventa joasa a dus la compresia materiei.In interiorul acestei miscari spiralate s-a produs astfel antimateria,particule de energie la viteze extrem de mari care s-au ciocnit intr-e ele producand o explozie de particule,marea explozie primordiala.Masa de energie declansata de explozia primordiala începe expansiunea în spatiul
  dintre „peretii tari” care sunt fortele magnetice de acelasi semn aflate în opozitie.
  S-A NASCUT UNIVERSUL ÎN CARE EXISTAM!
  (GALAXII, STELE, PLANETE, ASTEROIZI, METEORITI etc.)Dumnezeu este Gândirea Suprema, „lipiciul cosmic” numit iubire. Gândirea este cea care asigura coeziunea materiei. Este dragostea la cel mai înalt nivel (suprem) caci toate lucrurile au fost mai întâi concepute de gândire, care este Existenta, si este Dragostea Tatalui pentru gândire care tine la locul lor toate lucrurile.Gândirea este cea care creeaza viata si care mentine împreuna si leaga toate lucrurile.Existenta este bucurie plenara, caci nu stie a fi altceva. Ea este orice forma de viata vibrând în armonie unele cu celelalte, si aceasta vibratie emite un sunet comparabil cu un râs rasunator.Este Fiinta care este Gândire,Dumnezeu este calitatea de a fi toata viata,o Inteligenta Suprema.Dumnezeu nu este Duh, ci un sentiment care traieste în fiecare.El nu se gaseste undeva pe un tron,ci se afla in interiorul tuturor lucrurilor.

  Concluzie.Dumnezeu în forma limitata este numita materie iar Dumnezeu Absolut este Intinderea imaculata a Gândirii care isi imagineaza Universul adica Tot Ce Este .
  Cum a aparut viata?
  Galaxiile se rotesc toate in jurul axei propii pentru a tine planetele in jurul lor.De la marile galaxii pana la un atom de nisip,Universul a fost creat din vortexuri de energie spiralate.Cercurile giratorii a dat nastere la praf stelar,cosmic,caci sute de tone de praf cosmic cad pe pamant zilnic.Din aceste miscari a luat nastere viata.Cerc in cerc rotindu-se prin spatiu,solidificandu-se in forme,evoluand prin timp s-a creat ADN-ul uman.Viata a fost generata de inima spiritului divin comprimand manifestarea unuia in toti.Dupa ce galaxiile au fost gata,sub-entitatile au creat apoi regnul animal si vegetal,dar aparu o mare problema…tot ceea ce construisera ei era energie cu vibratie joasa.Ori Dumnezeii(sub-entitatile) exista la vibratii inalte!In vederea posibilitatii de a simti parfumul unei flori, de a atinge floarea, de a cunoaste frumusetea si a face experienta stralucirii ei, Dumnezeii au trebuit sa creze un vehicol de materie, care sa vibreze cu aceeasi frecventa cu cea a florii.De acum înainte, Dumnezeii, ca oameni, puteau trai o aventura complet noua a materiei – din pricina invizibilei esente numita sentiment.Facând-o, ei deveneau Dumnezei, gândul ca Dumnezeu este, manifestat în inteligenta celulara având ca nume om. Ei devenira Dumnezeu-om, om-Dumnezeu, Dumnezeu exprimat în minunata forma omeneasca, omul exprimând Dumnezeu în el, în sfârsit, pentru a perpetua pentru totdeauna dezvoltarea Tatalui.Dupa miliarde de ani de învatatura si de explorare, omul deveni o creatura vie, ce respira si constituie gândire coagulata din materie vibranta.Suntem extraordinarii Gândirii infinite, mariti ,apoi coborâti pâna la a forma materia. Noi suntem Dumnezeii, eternei Gândiri, facând experienta prin forma umana.

  Motto.Nu sta oare in legea voastra ca santeti cu totii D-zei? (Ioan 10-34).Vezi Danute cum se leaga stiinta de religie?
  Haide ,sa avem un an Nou si plin de realizari si succes la ceea ce va-ti propus.Dumnezeu sa fie cu tine!
  Cu respect Baron.

 21. Asa se prezinta adevarul! bravo! Foarte la subiect…limpede si clar…moare dracu de plans cand te aude! :)…abia astept sa il mai faci sa planga…scrie cat poti de des! exact asa se simte cuvantul Lui Dumnezeu..ca o sabie..care ajunge sa desparta sufletul de trup…NERECOMANDAT IPOCRITILOR!!! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s