Din nou despre IAD

Nu asi mai fi redeschis acest subiect daca prietenul meu Sergiu Marius Popilian nu facea recent un comentariu la articolul „Dumnezeu vulgaru’” pe care puteti sa-l cititi acolo, la acel articol, si in care imi spune ca el nu prea crede ca ACUM traim in IAD, si imi spune cam cum vede el lucrurile. Destul de confuz si de „filozofic” dupa parerea mea, si cam deloc dupa Biblie. De aceea m-am hotarat sa-i dau acest raspuns mai amplu, si sa nu fac asta doar ca un simplu comentariu. Eu stiu ca sunt foarte multi „crestini” care nu cred acest lucru, inclusiv Sergiu. Ei se lasa influentati de frumusetea naturala a IADULUI, si cand spun asta ma refer la natura, la soare si stele, la flori si arbori, la vant si la apa, la mare si la munte, la animale, etc… Dar… Ceea ce uita prietenul meu Sergiu, si ce uitam noi „crestinii” in general, este faptul ca leii, tigrii, panterele, rechinii, crocodilii, hienele, lupii, vulturii, ulii, etc… nu trebuiau sa ne manance pe noi sau pe alte animale, ci trebuiau sa pasca iarba ca vitele. Ca viperele, insectele veninoase, pestii veninosi, etc… nu trebuiau sa ne muste pe noi sau pe alte animale cu otrava din dintii si organismul lor, si sa murim din aceasta cauza, ca sa le fim hrana sau nu. Ca aceasta planeta nu a fost creata de Dumnezeu ca sa fie moartea la tot pasul pe cuprinsul ei. Ca oamenii nu trebuiau sa omoare oameni si animalele nu trebuiau sa omoare animale.

„Iar tuturor fiarelor pamantului, tuturor pasarilor cerului si tuturor vietatilor care se misca pe pamant, care au in ele o suflare de viata, le-am dat ca hrana toata iarba verde.” Si asa a fost.” (Geneza 1)

Ca OMUL trebuia sa fie STAPANUL de necontestat al intregii planete cu fauna si flora ei, si nimeni sa nu-i fie vreodata dusman de moarte. Acum omul e alergat de aproape toti pradatorii planetei dn toate regnurile, inclusiv de specia lui. Mai este el stapan pe ceva, cand o tornada sau un uragan, un cutremur sau o inundatie, un incendiu sau o calamitate oarecare il face imediat varza si il da cu cracii in sus distrugandu-i casa, satul, orasul, tara, lasandu-l de multe ori doar cu hainele de pe el ? Ba il mai si omoara cu zecile de mii de cele mai multe ori.

„Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau, l-a facut dupa chipul lui Dumnezeu: parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut. Dumnezeu i-a binecuvantat si Dumnezeu le-a zis: „Cresteti, inmultiti-va, umpleti pamantul si supuneti-l, si stapaniti peste pestii marii, peste pasarile cerului si peste orice vietuitoare care se misca pe pamant.” (Geneza 1)

A venit insa Dracu’ cu minciunile si aburelile lui, ne-a mintit si ne-a luat planeta, transformand-o in ceea ce se vede astazi: IAD, iar pe noi si pe toate animalele si plantele ne-a transformat IN ROBII LUI. Nu mai suntem fiii lui Dumnezeu. Am devenit fiii lu’ Dracu’. Nici asta nu cred „crestinii”. Cica acum si aici este civilizatia cea mai civilizata si traiul cel mai trai pe vatrai. Cica in Imparatia lui Dumnezeu e plictiseala mare. Nimeni nu violeaza pe nimeni. Nimeni nu minte pe nimeni. Nimeni nu fura pe nimeni. Nimeni nu ucide pe nimeni. Plictisitor, nu-i asa ?

In alta ordine de idei, ce dracu’ trai o mai fi si asta de 80-85 de ani chinuiti, in comparatie cu cei aproape 1000 de ani traiti de Matusalem la inceputurile istoriei acestei omeniri, fara operatii, medicamente si operatii estetice. Si ce sunt 80-85 de ani fata de VESNICIA din Imparatia lui Dumnezeu ? Or fi mai buni astia decat ailalti fara numar, fara numar ? Cine oare traia mai in civilizatie si bunastare, noi sau generatiile din care a facut parte si nentu’ Matusalem ? Ce ziceti ? Am evoluat sau am involuat ? Ce ziceti, suntem mai tari sau mai moi decat celelalte generatii care au trait inaintea noastra pe Pamant ? Eu zic ca suntem mai moi, nu mai tari.

Prietenul Sergiu mai uita faptul ca OMUL nu trebuia sa fie un mincinos, un criminal, un hot, un curvar, etc… Nu trebuia sa fie nimic din toate acestea. Asta este felul de a fi al lu’ Dracu’ nu al lui Dumnezeu, si se numeste PACAT. Si atunci, unde decat in IAD va mai exista acest comportament pacatos ? In RAI nu v-a mai fi PACAT, ci doar NEPRIHANIRE. In RAI comportamentul se numeste NEPRIHANIRE, nu PACAT ca acum. Si daca nu va mai fi nicaieri in alta parte PACATUL, unde traim noi de fapt ACUM ? Nu cumva fix in IAD ? Pe de alta parte in RAI nu se moare spune Dumnezeu, moartea exista numai in IAD pentru ca este cadoul lu’ Dracu’ facut noua cu ocazia pacalirii noastre. Deocamdata doar pe planeta Pamant se moare. Va aduceti aminte ca Dracu’ i-a spus lu’ Eva ca nu vom muri, si ca ne minte Dumnezeu cand ne spune ca vom crapa daca mancam din pom. Cine s-a dovedit ca a mintit, Dumnezeu sau Dracu’ ? Dracu’ a mintit nu Dumnezeu !  Toti murim, nimeni nu scapa. Cum este atunci ? Daca si murim, nu credeti ca doar in IAD se moare, adica pe planeta Pamant ?

Prietenul meu Sergiu uita ca Isus Histos ii spune lui Pilat urmatoarele:

Imparatia Mea nu este din lumea aceasta„, (vezi Sergiule !) a raspuns Isus.” Daca ar fi Imparatia Mea din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca sa nu fiu dat in mainile iudeilor, dar acum, Imparatia Mea nu este de aici.” (Ioan 18)

Pai daca Isus Hristos spune foarte clar ca nu este ACUM si AICI Imparatia lui Dumnezeu, nu cumva este ACUM si AICI Imparatia lu’ Dracu’ ? Ba da ! Asa este ! Suntem toti in IAD, slugile lu’ Dracu’. Fara eliberarea si libertatea oferita de Hristos, suntem doar niste prizonieri pacatosi in IAD.

Ce facem si ce este Iazul de Foc de la sfarsit, vor zice unii ? In care vor arde Dracu’ dimpreuna cu ingerii lui si cu toti pacatosii din toate veacurile, carora le-a placut minciuna, crima, hotia, curvasaria, etc…adica le-a placut de Dracu’, adica de PACAT ? Simplu de raspuns: Iazul de Foc nu este IADUL. Iazul de Foc este MOARTEA A DOUA. Moartea cea definitiva, din care nimeni nu mai inviaza vreodata ca din PRIMA MOARTE care este doar UN SOMN, asa cum spune Dumnezeu in Biblie. Un somn din care toti ne vom trezi si pacatosii si neprihanitii. Pacatosii ca sa arda in Iazul de Foc si neprihanitii sa-si reprimeasca planeta Pamant recreata de Dumnezeu dupa ardere. 

„Dar noi, dupa fagaduinta Lui, asteptam ceruri noi si un pamant nou, in care va locui neprihanirea. Apoi am vazut un cer nou si un pamant nou, pentru ca cerul dintai si pamantul dintai pierisera, si marea nu mai era… Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintai au trecut.” Cel ce sedea pe scaunul de domnie a zis: „Iata, Eu fac toate lucrurile noi.” Si a adaugat: „Scrie, fiindca aceste cuvinte sunt vrednice de crezut si adevarate.” (2Petru 3) si (Apocalipsa 21)

Nu trebuie sa confundam IADUL cu MOARTEA A DOUA. Sunt lucruri total diferite. Atunci mai poate fi un IAD in viitor ? Nu ! Atunci concluzia simpla este ca ACUM si AICI este acel IAD de care ne vorbeste Dumnezeu. Cum de nu putem intelege asta ? Uite ca nu putem.

„Si Moartea si Locuinta mortilor au fost aruncate in Iazul de Foc. Iazul de Foc este Moartea a doua. Oricine n-a fost gasit scris in Cartea Vietii a fost aruncat in Iazul de Foc.” (Apocalipsa 20)

Ma gandeam in ultimul timp la ceea ce am scris eu aici pe blog legat de acest subiect, si stiam ca multi, foarte multi „crestini” nu cred ca traiesc in IAD, fiind inselati in multe feluri, inclusiv de frumusetea lui. Adica de frumusetea naturala a lui. Toti acestia uita ca IADUL este o parte din teritoriul Imparatiei lui Dumnezeu. Acest teritoriu actual al IADULUI a fost creat de Dumnezeu sa fie RAI nu IAD, de aceea este INCA, asa de frumos. Adica are munti, ape, mari, campii frumoase, dealuri, flori, pomi, etc… Ceea ce uitam este ca oamenii si animalele si chiar plantele si-au schimbat comportamentul initial din RAI, din cauza PACATULUI, asa cum deja am aratat. Nu va lasati pacaliti de „frumusetea” IADULUI. Este asa de frumos pentru ca repet, este un teritoriu ocupat vremelnic de Dracu’, dar este un teritoriu al Imparatiei lui Dumnezeu. De aceea este INCA asa de frumos. Uitam foarte usor cat de mult a schinguit si maltratat omul pacatos aceasta minunatie de planeta primita in dar de la Dumnezeu. Am otravit-o, am despadurit-o, am desertificat-o, am dat cu bombe atomice in ea, am mutilat-o in fel si chip, am… 

 

Stiati ca 70 % din uscatul planetei este supus fenomenului de DESERTIFICARE ? Sunt convins ca multi habar nu au. Ei daca vad 3 fire de iarba intr-un beton sau asfalt, este ok. Nu este deloc ok. Am zapacit planeta asta de tot. Dumnezeu ne-a dat-o verde si frumoasa si noi am desertificat-o. Daca ne-a pus Dracu’ sa facem tot ce am facut, asta este rezultatul, nu trebuie sa ne miram ca acum respiram, bem si mancam otrava. Dracu’ ne vrea morti pe toti, nu vii asa cum ne vrea Dumnezeu. Dracu’ este doar un ucigas sinistru.

Tot legat de acest subiect, ma gandeam recent la povestile si basmele lumesti si religioase despre IAD. Cum dracii in IADUL asa cum si-l imagineaza „crestinii”, vor sta toata ziua sa impunga, sa beleasca, si sa chinuiasca la pacatosi. Si in urma acestor schinguiri pacatosii aia or sa mai fie si ei raniti, nu ? Si o sa trebuiasca sa aiba si ei nevoie de niste ingrijiri medicale, nu ? Adica trebuie sa existe ceva ca spitalele, nu ? Ca daca nu-i trateaza, pierd dracii obiectul muncii lor. Si sa nu uitam ca printre pacatosi sunt criminali notorii, oameni violenti, etc… Acestia trebuie musai sa fie tinuti inchisi, intr-un fel de inchisori nu ? Si ei trebuie sa fie paziti de alti draci, ca un fel de politie, nu ? Dracii in frunte cu Dracu’ al mare, nu cumva vor fi ca un dictator cu guvernul si acolitii lui, care stapanesc despotic peste pacatosii care sunt poporul lor ? Si nu cumva ei, Dracu’ si dracii lui, vor avea si vor juca rolul clasei conducatoare, politice, militare si economice, ca acum pe Pamant ? Si incet, incet nu vi se pare ca se recompun si cam seamana acest scenariu cu toate insitutiile si societatea deja existenta pe planeta noastra ? Nu aveti cumva un deja vu’ ? Si asta nu va spune nimic, nu va da putin de gandit ? Si atunci ce pot fi toate acestea ACUM ? Nu cumva viata din IAD ? Nu cumva scenariul prezentat de mine seamana izbitor cu ceea ce deja traim ? Ce ziceti ?!

Si in plus de tot ceea ce am spus pana aici, stiind ca te gasesti in IAD, nu mai esti atat de surprins cand esti mintit la tot pasul, cand esti furat la tot pasul, cand esti ucis la tot pasul, cand esti manipulat la tot pasul. Stii unde te afli si stii ca aceste lucruri sunt asolut normale AICI si ACUM, in IAD. Unii inca se mira ca li se intampla toate astea, de parca ar trai in Imparatia lui Dumnezeu nu a lu’ Dracu’ ! Ca nu degeaba cei care vor adevar, dreptate, lipsa violentei de orice fel, sa nu mai fie furati, ucisi, mintiti, adica cei care iubesc neprihanirea pentru ca asa se numeste acest comportament, spune Dumnezeu ca vor fi saturati de toate acestea in cu totul alta parte decat aici in IAD, si anume in RAI. In IAD, adica pe planeta Pamant, stiti ce patesc neprihanitii ? Asta: „…toti cei ce voiesc sa traiasca cu evlavie in Hristos Isus vor fi prigoniti.” (2Timotei 3) Si nu este asa ? Pot oamenii cumsecade, onesti sa conduca o gasca de hoti cum este guvernul Romaniei de exemplu, ca sa nu mai vorbim de altii ? Nu. Imediat sunt zburati cei carora nu le place sa minta, sa fure, sa abureasca. Nu au loc in sistemul satanic de furt si de minciuna. Ce vreti exemplu mai bun de prigonire ?

„Ferice de cei flamanzi si insetati dupa neprihanire, caci ei vor fi saturati! Ferice de cei cu inima curata, caci ei vor vedea pe Dumnezeu! Ferice de cei prigoniti din pricina neprihanirii, caci a lor este Imparatia cerurilor! Bucurati-va si inveseliti-va, pentru ca rasplata voastra este mare in ceruri.” (Matei 5)

Unde sunt prigoniti cei neprihaniti, in IAD sau in RAI? Normal ca in IAD. In RAI sunt apreciati. Unde vor fi rasplatiti ? Pe Pamant ? Nu, in ceruri si apoi din nou pe Pamant dupa ce va fi refacut, adica va fi fara pacatosi pe el, si se va reintegra in marea Imparatie a lui Dumnezeu. Vedeti ce simpla este Biblia daca te lasi pe mana lui Dumnezeu sa ti-o talcuiasca, si nu-ti speli creierii la tot felul de biserici bisericoase care-ti ascund adevarul si te tin in intuneric ?

Pana la urma, intrebarea intrebarilor pe acest subiect ar cam fi urmatoarea: „Daca ACUM pe planeta Pamant nu este Imparatia lui Dumnezeu-RAIUL, si asta stim cu totii ca nu este, si daca „crestinii” spun ca nu este nici Imparatia lu’ Dracu’-IADUL, pentru ca acest IAD va fi undeva in viitor cred, spun si sustin ei, atunci UNDE traim noi ACUM ?” Poate sa-mi spuna si mie cineva ? Poate cineva sa ma lumineze si pe mine in ce imparatie traim noi acum ? Din aceasta dilema nu prea putem iesi ! Am zis !

Iubitii mei prieteni, dupa parerea mea si a altor savanti (sic!) ca Dumnezeu Tatal si Fiul, traim in IAD original. Eu personal nu am nici un dubiu in aceasta privinta ! Daca cineva se mai indoieste ca ar fi asa, il sfatuiesc sa citeasca Biblia. Raspunsul este foarte clar acolo, in ea, ca doar este Cuvantul lui Dumnezeu.

Cu respect,

12 gânduri despre „Din nou despre IAD

 1. Si eu am ajuns la aceasta concluzie de fff multa vreme, ba si mai multe concluzi mi-au venit (revelat)… dar mai bine tac de sila … Altfel nu se explica alte daravele de care ne acuza atei pe care tot noi crestini i-am fatat.

 2. Nea Danute,sa traiesti!
  sa stii ca-mi place sa pasc pe pajistile matale,iarba-i grasa,si mai sunt si flori!

  chestia asta cu iadul din lumea noastra o comenta Steinhardt in Jurnalul fericirii cu referire la o observatie a Simonei Weil, daca nu ma insel,cum ca dracul a creat o lume parazita pe creatia Domnului(ca in cartile prost tiparite unde se vad litere duble -exemplul lui)
  Si apoi despre dezvrajitor-crestinul intruchipat de Don Quijote:spune-i carciumii castel si devine castel!
  nu cred nici in ruptul capului ca aici e iadul!ca poate fi mai rau ca in iad , da, cred ca se poate,dar salvarea e inca posibila, ceea ce face diferenta .
  Doamne – ajuta!

 3. Sa traiesti si tu Manole !
  Ma bucur ca mai treci pe aici.
  Imi place despre tine ! Esti si citit si simtitor, adica sensibil la frumos, ceea ce este lucru mare in ziua de azi! Mai ales la noi romanii care incet, incet devenim semianalfabetii Ieuropii.
  Nu am citit Jurnalul fericirii, si nici pe Simona Weil, dar daca asa au spus, asa si este. Amandoi au dreptate. Au exprimat acelasi adevar, fiecare dupa sensibilitatea si viziunea lui.
  Cat despre faza cu carciuma, nu prea este asa, zic eu. Oricat ai zice carciumii ca este castel, ea tot carciuma ramane. Poate doar sa fie un castel al vinului sau al votcii, si asta doar in mintea CONSUMATORILOR, ca vin la ea ca la un castel sau un templu, dar ea tot carciuma ramane. Prostia noastra congenitala pe care Dracu’ ne-a donat-o din ADN-ul lui este de cu totul alta natura. Este ceva mult, mult mai grav. Ceva de genul ca amandoi ne uitam la Basescu de exemplu, iar unul vede un luptator anticoruptie si corupti, iar altul vede un corupt sef al unei bande de hoti si de corupti. Ce zici de asta ? Si pietene, asta vad cam 5.000.000 de oameni si de-o parte si de alta. Cum iti explici asta ? Mie imediat imi vine in minte ceea ce spune Dumnezeu: ca mintea pacatosilor de pe planeta Pamant este ORBITA de dumnezul veacului acestuia. Adica de Dracu’. Vezi ce de neanteles par lucrurile, dar ele se esplica foarte simplu daca il crezi pe Dumnezeu.
  Dar ceea ce m-a uimit sincer la comentariul tau este afrmatia ca „salvarea e inca posibila”. Sigur ca da prietene! Am afirmat eu altceva ? Ai inteles tu de undeva de pe acest blog ca eu afirm cum ca salvarea nu mai este posibila? Sincer nu am inteles ce ai vrut sa spui. Poate detaliezi un pic ca sa inteleg ? Merci.
  Cu respect,
  P.S.Mutumesc pentru aprecieri.

 4. Lili,
  EGW nu este profet.
  Cand mi s-a descoperit si mie acest adevar, pentru ca Dumnezeu nu te lasa niciodata in intuneric daca esti cinstit in tot ceea ce faci, adica privesti cu onestiatate toate aspectele acestei vieti, inclusiv pe cel religios, am urcat la amvonul comunitatii in care eram presbiter si am predicat acest adevar: ca EGW nu este profet. Asa mi s-a parut ca este corect sa fac. Normal ca am fost excomunicat, adica exclus din biserica.
  Nu regret nimic. Am fost onest cu mine si cu biserica mea de la acea vreme, BAZS, pana la capat, indiferent de deznodamant. Asta credeam, asta am predicat. Am mai pierdut o biserica, eu fiind si ortodox inainte de a fi AZS, dar am ramas cu Hristos cel Viu. Pentru mine asta este tot ce conteaza. Nu voi mai fi niciodata membrul unei biserici. Imi ajunge Dumnezeu.
  Cu respect,

 5. Danut problema se pune dacai profet adevarat,am citit comentariul tau si avem aceeasi istorie,am fost exclus si eu de la a,z,s, si nu mai vreau sa fiu membru nici o data scris aici pe pamint intrun registru al unei grupari religioase,ELLN WHITE FALS,TE SALUT,

 6. Buna seara,Danut!
  in mintea mea,ideea de iad inseamna in primul rand absenta lui Dumnezeu,si lipsa sperantei.Ori de aici ,de pe Pamant,care dupa mine e „un fel de iad „,dar nu iadul autentic,avem acces la amandoua,si de aici putem gusta inca din bunatatile raiului: de exemplu poezia si muzica care o pui tu pe blog.

  si eu strig din toti bojogii: Ellen White nu e profet!
  in rest,toate bune,Doamne-ajuta!

 7. Manole,
  tu inca nu intelegi niste lucruri, dar Dumnezeu te va ajuta sa le intelegi, daca vei dori. Eu nu vreau sa insist pe acest subiect, pentru ca eu nu sunt in masura sa fac asa ceva, adica sa schimb gandirea umana, nu sunt Dumnezeu. Numai El poate. Eu pot fi cel mult un glas care striga in pustie, adica la toti si la nimeni daca vrei, pentru ca este datoria fiecaruia sa stea din nou in fata pomului cunostintei Binelui si a Raului si sa faca ce ii doreste inima.
  In postul „Cu Dumnezeu in IAD” pe care il gasesti la categoria RELIGIE, este raspunsul meu la ceea ce ai scris tu in comentariu. Asa cum Dracu’ a aparut si s-a dezvoltat in Rai, adica i-a mintit si pacalit pe o parte din ingerii Imparatiei lui Dumnezeu, apoi pe Eva si pe Adam, tot asa si Dumnezeu a venit in IAD, Imparatia lu’ Dracu’, ca sa-si protejeze si sa-si salveze poporul. Era si este dreptul Lui sa faca asta, asa cum si Dracu’ a avut libertatea sa abereze cu privire la Dumnezeu. De aceea in IAD sunt si lucruri frumoase si speranta, si ai acces si la Dumnezeu. Iadul este o parte din teritoriul RAIULUI, de aceea inca este frumos. Oamenii sunt cei mai urati in IAD. In IAZUL DE FOC care este Moartea a 2-a, ORICE SPERANTA este desarta si iluzorie. Acolo nu mai exista speranta. Drum inapoi nu mai exista nici el. Nu confunda si tu IADUL cu MOARTEA A DOUA. Sunt lucruri diferite. Aceasta greseala o fac majoritatea „crestinilor”, si de aici a iesit si mitul cu arderea intr-un foc vesnic, intr-un IAD viitor . Este o minciuna. Citeste Biblia si ai sa vezi. Sa fii iubit !
  Cu respect,

 8. Dragă Dănuț,

  Iată în câteva cuvinte punctul meu actual de vedere care se poate schimba în funcție de noi informații ce le pot primi.

  În evanghelia lui Matei (5:22) găsim următoarele, citez: „ Dar Eu vă spun că oricine se mânie pe fratele său, va cădea sub pedeapsa judecăţii; şi oricine va zice fratelui său: Prostule! (atenție Dănuț!!!) va cădea sub pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice: Nebunule, va cădea sub pedeapsa focului gheenei.”

  Cum percepi tu acest sfat dumnezeiesc ?

  Dacă Pavel afirmă în 2 Corinteni (5:10), citez: „ Căci toţi trebuie să ne înfăţişăm înaintea scaunului de judecată al lui Hristos, pentru ca fiecare să-şi primească răsplata după binele sau răul, pe care-l va fi făcut când trăia în trup.”

  Crezi că nu se poate găsi o bucățică de rai în duhul fiecăruia dintre noi cei de pe pământ ? Dar cu cei ce cred că au un Tată în ceruri cum rămâne ?

  Să cred că Pavel nu știe ce spune când afirmă în 1 Corinteni (6:19), citez: „ Nu ştiţi că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt, care locuieşte în voi, şi pe care L-aţi primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu sunteţi ai voştri?”

  Poate locui Duhul Sfânt în iad ?

  • Da Sergiu, Hristos, si implicit Duhul Sau, au locuit in Iad. A stat cu noi in Iad peste 30 de ani. Iar Iadul din noi nu poate sa fie scos decat de Isus prin Duhul Sau. A demonstrat asta si cand a fost pe la noi prin Iad, adica pe Pamant, cand scotea dracii din demonizatii vremii. Dumnezeu poate sa dea afara Iadul din noi, dar si iadul din noi poate sa-l dea afara pe Dumnezeu. Stii ca scroafa se mai intoarce la noroi, si cainele acolo unde a vomitat. Spune Biblia toate acestea.
   Cu respect,

  • Eu sunt convins ca domnul Tanase are intentii bune, chiar si atunci cand, din pricina faptului ca este uneori poate prea patimas, rosteste cuvinte gen: prostule samd… Eu personal ii prefer pe aceia in a caror inima se ascund intentii bune, dar nu si un limbaj intelept de fiecare data, in detrimentul acelora care vorbesc frumos, dar in inima lor se afla intentii rele…adica lupi imbracati in blana de oaie.
   Cred ca cu totii ar trebui sa meditam profund la urmatorul verset: „…Dar cunostinta ingamfa, pe cand dragostea zideste.” (1Cor.8:1)

   Cu respect, Roro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s