Rugby: Bravo baieti !

Romania s-a calificat astazi la Cupa Mondiala de Rugby din 2011 care se va desfasura in Noua Zeelanda, invingand cu scorul de 39-12 reprezentativa Uruguayului, in returul barajului de acces la turneul final. Vom evolua in turneul final din Noua Zeelanda intr-o grupa alaturi de Argentina, Anglia, Scotia si Georgia (Grupa B).

Bravo baieti ! Rugbystii nu au nici pe departe banii fotbalistilor si tot ne fac din cand in cand cate o mica bucurie.

Rugby-ul romanesc a mai facut recent ceva de toata lauda si de toata stima: si-a schimbat sigla. Noua sigla este extrem de reusita. Profi ! Mie imi place foarte, foarte mult. Este de-a dreptul minunata. Simpla, expresiva, frumoasa ! Felicitari celor care au creat-o si celor care au aprobat-o. Sunt baieti destepti toti. Noua sigla a Federatiei Romane de Rugby este la ani lumina ca si calitate de design, conceptie, relaizare grafica, etc… de panarama de brand de tara a Romaniei care este de tot penibilul. Asa se intampla cand toti incompetentii cu ifose de competenti, hotarasc acolo unde nu se pricep si habar nu au despre ce vorbesc si ce aproba. Asi fi curios sa stiu cat a costat aceasta mica bijuterie a FRR. Cred ca nu foarte mult, stiut fiind ca Federatia de Rugby nu prea este in bani. Cred ca o nimica toata fata de frunza de banan copiata de pe internet si vanduta prostilor de romani cu sume astronomice, si cu care ne mai si impaunam ca prostii, ca sa dovedim inca odata cat am fost si suntem de prosti, inghitind galusca desteptilor. Iata si noua sigla a FRR:

Sincer, nu cred ca este o alta sigla mai frumoasa ca a noastra. Este superba ! Eu nu pot sa mai spun decat asta:

Cu respect,

4 gânduri despre „Rugby: Bravo baieti !

 1. Stimate Domnule Danut Tanase,

  permiteti va rog un off topic” datorat unei situatiuni extreme recent ivite. Este vorba de miscarea carismatica a strajerilor la care a aderat patriarhul baptist Iosif Ton. Situatiunea este foarte adânca pentru crestinism in ansamblu sau, nu doar pentru un cult, V-asi propune sa analizati problema , sa trageti dvs un articol in care sa incepem dezbate mai serios, pentru a exista o varianta in spatiu virtual care sa lumineze naivi. Întâmplarea face ca sa ma fi intersectat cu-n lider al strajerilor inainte de 89 in grupul crestin din care faceam parte, este vorba de Poetul Ioan Alexandru, si tot întâmplarea face sa se brodeasca multe ciudateni cu-n nou lider ortodocs care ne-a facut multe suprize gen strajeri si el provenit din aceiasi familie spirituala dinainte ca acest baptist, azi strajerist sa se pocaiasca… Cum eu urmaresc fenomenul am multe detali de oferit, nu insa ataca vreo persoana ci intra in analiza fenomenului mai aprofundat, ca sa se priceapa odata cum sta daraveaua cu draci de care d-ta vorbesti.

  Ma gândesc ca întreaga lume crestina indiferent de confesiune trebuie mobiliza contracara dracovenile gen Benny Hinn, strajeri sunt legati de-un sarlatan din Africa de Sud, unul Chris, care cica ar face la comanda minuni, daca aveti nevoie de linkuri spre documentare va ofer, dar gasiti si singur daca dati pe I.T si strajeri lui. Am incercat intra si comenta pe siturile lor, fie a dusmanilor lui I.T fie al sutinatorilor si, absolut totii mi-au refuzat comentariile.. Eveident ca se refuza o perspectiva independenta si oarecum aflata in cunostinta de cauza a fenomenului.

  Este doar o propunere pe care o consider necesar a-se dezbate, pe de alta parte, avem privilegiu a nu fi agatati in nici-un sistem , putem analiza la rece, desigur, fara a ataca pe cineva, da nume, ptr a nu ne trezi la bara… banditi (satanisti), astia sunt superexperti in aceste practici, inclusiv crima, ritualuri satanice prin care si reusesc foarte multe, simbolurile sunt vizibile.

  Cu stima

  boborul

 2. Am sa postez la dvs trei mesaje trimise spre A.C, pe blogul sau privitor la tema, sunt în asteptare, poate va faceti o imagine asuora tematici.
  –––––– mesajul pt blogul lui A.C.––––––––––

  Stimate Domnule Alin Cristea,

  nu stiu daca d-ta esti mai deschis dialogului pragmatic pe net, colegi dvs nu par fi, dusul rece luat pe blogul unui alt carismatic (C.I, din USA, d-eo luna intrat pe blogareala), ce pozeza in penticostal moderat care mi-a taiat mesajele, trunchiat mi-a lasat un gust si mai amar fata de miscarea NP, nu fata de bieti oameni abil manipulati de “teologi” în arta manipulari ordinare si vai; in Numele Domnului o fac cu un suces infiorator. V-asi recomanda viziona predicile sale (C.I), de unde veti trage si singur conluzile care se impun.. va mai mirati ca in România au suces curente curat baliste, pericol major pentru Biserica lui Hristos indiferent de confesiune.

  Va pot spune ce va fi peste 10-15 ani, am incercat transmite (avertiza) dl predicator C.I, consecitnele pe care nu vrea vedea, acepta nici de-l pici cu sare ( vezi metoafora cu sacu de sare a matale). Nu cred ca merita pierde timpul cu oameni preasarati, saramurizati precum acest dl C.I. Si mai cred ca a sosit vremea ca acesti zisi predicatori trebuie sa fie scosi din pastoratie daca miscarea NP doreste face in continuare istorie, a fi sare pentru o societate debusolata, agresata de tot felu de curente pseduospirituale, strajeri sutn o astfel de creatie, extrem de periculoasa. Cine sutine asemena miscari, cine nu vede consecintele, cine nu observa simbolurile, nu are drept a se mai numi crestin detinator al Sfântului Duh si nici învatator (teolog-predicator).

  Intr-un mesaj taiat de tov predicator C.I, spuneam ca cunosc foarte bine pe unul din initiatori strajerilor, dinainte de 89, a participat in grupul nostru la anumite manifestari spirituale de calibru a carui stâlp era un ortodocs, care prin Sfântul Duh dadea Cuvânt de se sfârma pietrele, deci, acest strajeri stie bine cu ce se haleste vindecarea prin cuvânt.. Am ramas socat, sunt si acum inca sub soc ca tocmai acesta persoana sa cada in asemena eroare, ba mai mult, a avut parte in cadru cultului sau (baptist), de cel mai bun si respectabil teolog baptist, as zice cu tot risuc, unul din cei mai de calibru teolog român în viata, foarte bun prieten cu acest om a lui Dumnezeu (ortodocs), de care vorbesc. Nu voi da identitatea ptr ca sunt anonim, iar lauda sub anonimat o detest, pun acent doar pe fenomen.

  In ce priveste polita ce-o platesc dlui I.T cei de la Oradea.. fie cu iertare dar nici dânsi nu mai sunt demni de luat in serios. Aderarea dl I.T la strajeri.. ar trebui pune pe gânduri toata suflarea crestina, eu am ceva explicati in afara celor de ordin uman care vor fi punctul vulnerabil prin care anumite energi optin suces halucinant. Este anormala aceasta sutinere ce-o acorda dl I.T miscari strajeresti. I.T impreuna cu persoana de care vorbeam m-au pus serios pe gânduri. Este vadit ca in miscarea strajerilor nu poate fi vorba de manifestari cu puteri specifice sf apostoli a Sfântului Duh, ci mai degraba de-a balilor.

  Ma tem ca vor reputa un suces devastator, iar dupa betia asta va urma nota de plata, pe care o vom plati absolut totii crestini indiferent de confesiune. Aspect care ma nelinisteste, care ma obliga urmari si implica in problema, fie si limitat la blogareala, altfel nu ma interesa ograda NP, pe care o respect.

  Doamne ajuta!
  boborul spune: Comentariul tău e în așteptare.
  29 noiembrie 2010 la 09:28

  P.S. Problema este alta; acest lider al strajerilor provine din aceiasi familie spirituala (înainte a se pocai la baptisti) cu a unui ortodocs al nostru , recent convertit, care ne-a facut multe belele asemantoare, ciudat de asemantoare.. ce-a ce ma face sa cred ca este vorba de o agenda… Si mai ciudat; atât ortodocsul nostru cât si baptistul dvs, au fost ciudat de rapid propulsati ascede în univ teologice…. de catre personalitati respectabile. Sper sa aprinda beculetul cui trebuie si mai ales , sa se înteleaga ca de asta data nu mai priveste doar NP ci loveste în biserica lui Hristos direct in moalele capului, asa cum lovi CDR in moalele capului tuturor românilor.
  boborul spune: Comentariul tău e în așteptare.
  29 noiembrie 2010 la 09:51

  Mai postez un mesaj, nu stiu daca se va aproba, imi fac datoria avertiza atât cât mi-a fost dat si mie de Dumnezeu pricepe. Nu am pretentia fi expert sau profet mandatat de Dumnezeu avertiza, inima imi spune ca trebuie sa o fac cu orce risc inclusiv acela ca mesajele mele sa fie aruncate la cosul de gunoi cum proceda acelt tov C.I.

  Problema crestinilor NP este ca dânsi nu au cunostinte temince de simbolistica si ritualuri, dânsi sunt experti manipula prin cuvânt. Cine are cunostinte in domeniu va observa lejer anumite ritualuri atât la Chris, revedeti imaginile, inclusiv fundalul, dar si-a strajerilor ciudat de identice, o persoana de acolo tine in mâna desfasurarea “slujbei”, revedeti cu atentie imaginile, anumite poziti si mai ales priviriea unuia, care daca ar lipsi de la manifestare nu stiu daca ar mai curge acele energi. Persoana asta este frate de spiritualitate (înainte a pocai), cu ortodocsul nostru. Astfel imi explic mai bine cum a fost pâna si I.T atras in miscare, adica pe-o cale nenaturala. Din ce am prins si de pe la Alfa si Omega, acolo se observa deslusit simbolul folosit de Chris pe care si lideri strajerilor il aplica ( bine mascat), in emisiuni. Nu voi intra în detali, sugerez doar aceasta pista, greu de aceptat de catre curentul NP,insa, acesta prin aceste metode va fi pus pe butuci, curentul NP este vulenrabil din aceasta pricina, din el vor proveni hulitori lui Dumnezeu, rolul acestor miscari baliste este sa dea nastere lepadari in masa de Hristos si-a huliri Sale, aceasta este una din consecitnele cele mai dramatice. Nu atei il vor huli pe Dumnezeu, nu ei se vor lepada de Hristos ci cei care l-au cunsocut, adica crestini.

  Cred ca ma spus tot ce trebuia. Ramâne ca mintile inca santoase sa analizeze si actioneze cât mai este timp.
  Lasă un răspuns

 3. Draga Boborule,
  pentru ca m-ai rugat, am aprobat postarile tale care nu au nimic in comun cu blogul meu, dar stiu ce inseamna cenzura si mi-e scarba de ORICE FEL de cenzura. In alta ordine de idei nu sunt nici las ca sa ma ascund in spatele unor motive, desi asi avea suficiente ca sa te pot refuza.
  Parerea mea este ca nu aceasta este calea pe care trebuie mers. Nci tu si nici altcineva. Cred ca esti pe un drum gresit. Eu nu voi scrie nici un articol pe aceasta tema din simplul si UNICUL motiv ca eu nu „lupt” impotriva nici unei biserici, nici unui cult, nici unei organizatii, oricare ar fi ea. Singurul lucru pe care l-am facut si am sa-l fac pe orice forum si pe acest blog, este sa comentez orice subiect crestin din perspectiva Evangheliei Vesnice. Atat. Hristos nu ne-a trimis in lumea aceasta ca sa combatem religiile si credintele altora, ci doar sa spunem tare si raspicat Evanghelia Vesnica a Lui, Fiul lui Dumnezeu. Atat si nimic mai mult. Evanghelia Vesnica loveste puternic si decisiv in TOATE minciunile Satanei. Sabia Duhului este singura sabie acceptata de Hristos.
  In viitor nu voi mai aproba si alte postari pe aceasta tema sau de genul acesta, din motivele exprimate mai sus. Multumesc pentru intelegere.
  Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s