Dedicatie Speciala

Isus Hristos nu s-a nascut pe 25 decembrie, dar s-a nascut. Acesta este cel mai important eveniment pentru noi oamenii. Este treaba fiecaruia ce crede si in cine crede sau nu crede. Nici macar Bunul Dumnezeu nu ne forteaza sa credem in El. Atunci de ce am face-o noi oamenii ? Nu avem dreptul. Adevarul se poate afla, nu este ascuns de nimeni. Toti avem acces la adevar. Putem sa-l acceptam sau sa-l respingem. Este numai decizia noastra.

Dedic acest post in mod special prietenei si colegei mele Oana (Bizi) care l-a ascultat pentru prima oara acum cateva zile intr-un concert la care am fost impreuna. Pentru ca ea l-a indragit si ii place foarte mult acest cantec, si pentru ca este o fata de toata isprava, pe care noi toti o iubim si o apreciem foarte mult, postez aceasta melodie draga ei pe blogul meu, in mod special pentru ea.

Si pentru ca toate articolele de pe acest blog sunt publicate automat si pe conturile mele de Facebook (multumesc Claudio !) si Twitter, dedic acest cantec si prietenilor mei de acolo, precum si cititorilor acestui blog, fie ca sunt prieteni sau neprieteni ai lui.

Va doresc TUTUROR toate cele bune, cat mai multa sanatate, bucurie si toata dragostea si respectul meu.

Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Cu drag si respect,

P.S. Din cauza celor de la Sony nu-l puteti viziona aici, dar va rog sa-l vizionati si ascultati pe YouTube. Merita. Doar apasati pe link-ul Watch on YouTube.

Un gând despre „Dedicatie Speciala

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s