21 Mai sau Ziua Imbecilitatii Maxime

„Biblia o garantează!

Ziua Judecăţii – 21 mai 2011.

Strigă cu putere către Dumnezeu!”

Citind si vazand eu porcaria asta cu 21 Mai ca Zi a Judecatii lui Dumnezeu si a sfarsitului lumii, mi-am adus aminte instantaneu de caterinca aia cu „Garantat Vanghelie”. Mai tineti minte ? Pastoru’ asta american il copiaza pe Vanghelie care este? Na, ca ne mai copiaza si americanii pe noi, nu numai noi pe ei.

Inca un dobitoc sinistru care sta cu Biblia in mana degeaba pentru ca nu a inteles nimic din ea desi este PASTOR, ii mai face un deserviciu imens lui Dumnezeu in fata intregii omeniri. Mai livreaza o bazaconie in numele lui Dumnezeu. Media, cum este avida de traznai si de imbecilitati de tot felul a popularizat instantaneu ineptia idiotului. Nu este nici primul si nici ultimul care vine cu asa ceva. Nu este nici primul si nici ultimul care nu stie sa citeasca negru pe alb Biblia. Sigur ca nu este Dumnezeu de vina ca planeta pamant este plina de dobitoci prosti si retardati. Dracu este vinovat pentru asta, nu Dumnezeu. Este opera lui asta. Asa i-a „deschis” Dracu’ ochii Evei in Eden: facand-o proasta ca noaptea. Ca nu degeaba este el printul intunericului nu al luminii. Si uite asa urmasii ei retardati au umplut aceasta planeta superba. Mama, mama ce „destepti” am mai devenit ! Suntem atat de „destepti” incat bubuim de prostie ! Sa vii cu aceasta pretentie absurda in numele lui Dumnezeu, si cu Biblia in mana, asta inseamna retard maxim. Handicap mintal sever. Si normal ca alti handicapati mintal il urmeaza pe tiriplicu asta, iar Dracu’ jubileaza si isi freaca mainile de bucurie si de placere maxima cand vede grandiosul specatcol al prostiei omenesti pe care el personal l-a pus in scena pe planeta Pamant..

Acest nou episod, acest nou puseu de „crestinism imbecil si retardat” dovedeste inca o data ca tot ce am scris eu pe acest blog este adevarat 100%. Ca bisericile sunt varza, ca pastorii sunt varza, ca preotii sunt varza si ca toti habar nu mai au de capul lor. Si culmea, omenirea, adica enoriasii, sunt la randul lor sunt extrem de prosti. Quod erat demonstrandum.

Campania asta idioata este promovată de americanul Harold Camping şi de Organizaţia „Family Radio” pe care o conduce. Fugiti de astia oameni buni ! Fugiiiiiti!

Garanteaza Biblia ca Harold Camping este inca un prost prostit de Dracu’ care sta degeaba cu Biblia in mana! Nu-i foloseste la nimic. Tot un prost a ramas.

„Cat despre ziua aceea sau ceasul acela, nu stie nimeni, nici ingerii
din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal.” (Marcu 13)

Garantat!

Concluzia: Nene pastor Harold Camping, Strigă cu putere către Dumnezeu: „Doamne, da-mi intelepciune si pricepere pentru ca sunt un dobitooooooc !

Cu respect,

19 gânduri despre „21 Mai sau Ziua Imbecilitatii Maxime

 1. Pai schema e simpla: cu cat apar mai multe bazaconii de acest gen, cu atat subiectul Sfarsitului va fi mai putin credibil printre oameni.
  2000, 2012, berbecul asta, alti berbeci, pe viitor se vor inmultii astfel de „preziceri garantate” pana in punctul in care majoritatea va fi saturata de acest subiect…de aceea specia umana va fi surprinsa de evenimente in „expresia goala”, adica cu lampa fara ulei, in bezna spirituala, asa cum ii place stapanitorului acestui „sistem”. Nimic nou sub soare.

 2. Mental,
  exact asa este precum spui.
  Stii si povestea cu ciobanul glumet care striga la caterinca lupu’. Si cand a venit lupul cu adevarat nu l-a mai crezut nimeni si nu i-a sarit nimeni in ajutor. Si uite asa a fost halit. C-asa-i in tenis!

 3. Haios blogg-ul tau. Inteleg ca ai facut parte din AZS si acum esti pe „cont propriu”.
  Nu te simti ca fiind afara din corpul lui IH ? Chestia cu organele, care nu pot trai singure in afara corpului…tu cum chestia asta ?
  Am inteles ca in state, unii si-au cheltuit toate economiile de frica zilei de 21 mai. Astept cu mare interes alinierea planetelor si alte flatulatii marete.

 4. Da, asa este.

  Nu ma simt in afara trupului, ci in trup. Nu sunt singur. Mai sunt si altii ca mine.

  Da, in state unii si-au risipit economiile de-o viata pentru tampenia asta cu 21 mai. Bietii oameni, ce usor pot sa fie dusi de nas…
  Da, flatulatiile astea or sa fie din ce in ce mai dese, ca doar: „Vor veni multi in Numele Meu… sa nu va duceti…”

 5. HRANA TARE

  Si eu am ras cu pohta la raspunsul tau…spunea Iisus ca nu e bine sa arunci margaritare porcilor.Cand Pilat l-a intrebat pe Iisus ce este adevarul,acesta nu i-a raspuns…a preferat sa taca,deoarece nivelul sau intelectual era atat de mare,incat chiar daca ar fi vorbit nu ar fi fost crezut de un neghiob ca Pilat.Acelasi lucru se intampla si cu tine ‘Nicodime’,aveam pretentii mai mari din partea ta,zau !

  ***

  “Cat despre ziua aceea sau ceasul acela, nu stie nimeni, nici ingerii
  din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal.” (Marcu 13)

  ‘Nicodime’,nu mai amesteca tu Biblia aia idioata,cu ceea ce a spus Iisus/Ilie.Imperiul Roman a infiintat cu ajutorul evreilor care i-au sustinut financiar o religie,folosind numele lui Iisus pentru ca era o REZONANTA !Au folosit personalitatea lui Ili care nu era evreu,construind un Iisus Hristos.Ei spun ca Biblia e o carte sfanta,dar e o ILUZIE.Daca as scoate din ea Geneza,psalmii si frazele originale ale lui Iisus,ceea ce ar mai ramane ar fi un GUNOI.
  Ar mai ramane Dracu’ gol pusca.Stiu ca te agati ca disperatul de personalitatea lui Iisus/Ili ,si ca El ar fi Salvatorul sau Mantuitorul…bla ,bla, bla.Eu iti spun ca Iisus nu a venit sa mantuie lumea,ci sa ne arate calea prin care ne putem mantui fiecare in parte.E o mica mare diferenta.

  Sa-ti amintesc acum ce scrie in Matei (11:14) se spune: ,,Si daca vreti sa întelegeti, El este Ilie care trebuia sa vina” ,afirmatie care dovedeste ca se cunostea exact evenimentul istoric, dar din smecherie draceasca s-a mintit cu nemiluita. Traditia noastra populara povesteste într-un colind din Maramures, evenimentul astfel:

  Doamne, tu ai trimis
  Dracii sa cutremure,
  Pe Ilie, Sfînt Ilie,
  Pagînii sa crestineasca.
  Sa fulgere, sa trasneasca

  Hai sa-ti mai arunc inca un ‘margaritar’,poate-ti va dispare zambetul ala dracesc dupa fata.” Iar altii ziceau: Acesta este Hristosul. Iar altii ziceau: Nu cumva din Galileea va sa vina Hristos ?N-a zis, oare, Scriptura ca Hristos va sa vina din samânta lui David si din Betleem, cetatea lui David ? (Ioan 7:41,42)

  Sigur ca Scriptura spune ADEVARUL,dar Vaticanul cand a redactat Biblia,a facut o „mica greseala”.
  Textul corect este urmatorul:”Hristos va sa vina …din cetatea Davei…a Dacilor.Si iata cum o „greseala” poate da peste cap o intreaga istorie.Scribii sant de vina !

  Un alt ‘margaritar’ se gaseste in Apocalipsa cu privire la cei doi ‘martori’.Ne scrie Ioan de doi prooroci care dau tare cu gura dar o vor pati rau cum gasim la (11:7): ,,Cînd îsi vor ispravi marturisirea lor, fiara, care se ridica din Adînc, va face razboi cu ei, îi va birui si-i va omorî.” Nicodime,cine este ‘Fiara’ si cei doi ‘martori’ ?
  Stiu foarte bine ca esti ‘paralel’,deoarece ai fost intrebat odata intr-un articol de pe acest blog,cine sant cei doi ‘martori’ si ai raspuns ca D-zeu nu ne spune ?!…nu iti spune tie.

  Sa completez informatiile din Apocalipsa (11:1) „Apoi mi s-a dat o trestie asemenea unei prajini si mi s-a zis: «Scoala-te si masoara Templul lui Elohim, altarul si pe cei ce se închina în el. (11:2) Dar curtea de afara a Templului las-o nemasurata; caci a fost data Neamurilor, care vor calca în picioare sfînta cetate patruzeci si doua de luni».” În acest templu ceresc, Neamurile prin proorocul mincinos, balaurul adica sarpele vechi ca simbol al vechiului Dumnezeu pe care Ioan îl numeste Satana si fiara erau stapîni pe curte unde si-au facut de cap patruzeci si doua de luni. Stim ca Ili/Iisus a avut mai multe rafuieli cu vînzatorii de animale pentru jertfa din curtea Templului din Ierusalim si tot pe acolo au încercat iudeii de mai multe ori sa-l gabjeasca. Sa ne dumirim, Neamurile au fost prin reprezentantii lor vizitatori tenace în Ierusalim pîna ce iudeii au hotarît sa curme aceasta poveste rau mirositoare si l-au rastignit pe Ili care venise sa se înfrunte cu ei, cearta ce a durat patruzeci si doua de luni. Ne mai spune Ioan ca iudeii au avut doi martori plini de rîvna care au înfruntat fiara si proorocul mincinos dar au fost învinsi si ucisi însa Iahwe i-a înviat dupa trei zile si i-a urcat la ceruri pentru a prooroci împotriva hulitorilor. Acesti doi martori pot fi apostolii Apolo si Saul care au triumfat dupa ce a fost rastignit Ili chiar daca si de plasmuirile lor s-a ales praful în confruntarea cu fariseii si saduceii.

  Profetul mincinos nu este altul decat Iisus/Ilie coborat din cetatea Sarmisegetuza,pentru a se infrunta cu apostolul Apolo,spionul trimis de Filon din Alexandria in comunitatea de la Qumran.
  Dupa ce au pus stapînire pe Qumran în anul 26 prin actiunea lui Apolo trimis de Filon, a urmat cearta cu getii si galii, stapînii si mentorii spirituali ai acestor lacase de cult iar în anul 30 îl rastignesc pe Ili, marele preot al getilor si conducatorul Fratiei Celui Ales din Sarmisetuza. Fanaticii farisei dupa ce s-au înstapînit pe Qumran, au uzurpat si titlul de mare preot iar scrierile getilor au fost înlocuite cu cele mozaice. De unde crezi ca vine ‘Nicodime’ numele
  de Galileea,nu cumva de la gali ?Dupa cate stiu eu,mentorii spirituali ai galilor erau getii din Sarmisegetuza.

  ***

  Mostenirea lui Iisus a fost data lui Petru conform acestui citat Biblic:”Si Eu îti zic tie, ca tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi Biserica Mea si portile iadului nu o vor birui.Si îti voi da cheile împaratiei cerurilor si orice vei lega pe pamânt va fi legat si în ceruri, si orice vei dezlega pe pamânt va fi dezlegat si în ceruri.
  (Matei 16:18,19)

  Mesajul divin a lui Iisus catre Petru a fost desfintat de vicleanul Pavel,uite aici:
  „Iar de cei ce sunt ei mai de seama – oricine ar fi fost ei cândva, nu ma priveste;(se refera la apostoli) Dumnezeu nu cauta la fata omului, – cei mai de seama n-au adaugat nimic la Evanghelia mea,ci dimpotriva, vazând ca mie mi-a fost încredintata Evanghelia pentru cei netaiati împrejur, dupa cum lui Petru, Evanghelia pentru cei taiati împrejur,Caci Cel ce a lucrat prin Petru în apostolia taierii împrejur a lucrat si prin mine la neamuri.” (Epistola catre Galateni 2:6,7,8)

  Deci daca va lasati condusi dupa Evanghelia lui Petru (cea care nu a avut loc sa fie inclusa in Biblie) va asteptau cheile cerului…asa ca prin Biblia mincinoasa a carui samanta a pus-o Pavel…va asteapta ce ?Nu cumva cheile Iadului,caci insusi Iisus recunoaste in Apocalipsa (1:18) ca este Stapanul cheilor Iadului !

  ‘Nicodime’,cand esti pregatit sufleteste,si cand vei avea curajul sa o facem parte-n parte,alege-ti orice doresti tu din Biblia aia idioata,
  si dovedeste-mi tu mie ca ma insel.Vrei sa-ti traduc Geneza ?Ori Apocalipsa ?Cu ce evanghelie vrei sa incep ?

  PS. Spune-mi si mie ceva din Biblie ce nu stiu !

  PSS. Pai daca tu care cunosti Biblia din scoarta in scoarta,nu ai reusit sa realizezi ca Iisus nu fost evreu,ce pretentii pot avea la un Pavel Corut ?…Aoleo moooor de ras!!!

  PSSS. Si pentru ca esti un tip tare ‘dragut’,am sa-ti spun un secret…dar nu mai spune la NIMENI.Si Vanga si Sungar Singh au vorbit despre CINEVA care va da peste cap toata minciuna Satanei.Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau.Ei bine eu sant ACELA !Eu sant asa-zisul Antichrist,adica cel ce va da de pamant cu toti proorocii mincinosi care au falsificat invataturile lui Iisus/Ili.
  Numele meu tradus in greaca nu este altul decat Christheos Christos
  ,adica un Christh ales de D-zeu.Ghici cum o cheama pe mama mea ?…Maria.Nu cumva aveti voi frica,c-a venit MESIA ?

  Ghici cand m-am nascut ?Haide sa o las balta caci oricum nu vei crede.Basescu are cancer si este EVREU.

 6. Satanel,
  acest ultim comentariu al tau demonstreaza cu varf si indesat varza cu carne care este in mintea ta aia proasta.
  Hai sa-ti demonstrez asa, scurt, din poinier, ca in capul tau este Babilon curat. Sfatul meu pentru tine este sa mai iei o pauza din cititul maculaturii pe care o citesti si o ingurgitezi ca pelicanul. Cretinatatile tale cu dacii, cu romanii si cu toate imbecilitatile pe care le tot vanturi tu eu nu le voi cumpara in vecii vecilor, asta ca sa nu-ti faci cumva iluzii. Eu nu vreau sa-ti demonstrez tie nimic si nici nu mi-am propus sa destructurez toata prostia pe care Dracu’ a bagat-o in mintea ta de retardat. Hai sa facem un blitz coment la gogomaniile pe care le debitezi ca boul.
  1.Isus Hristos ca si oricare alt urmas al Sau are dreptul asa cum ai spus si tu, aici ai inteles corect, sa raspunda sau nu la toata gogomania umana care misuna prin lumea asta, dar…. Isus a spus foarte limpede ca sa priceapa toata prostimea, ce este ADEVARUL. EL ESTE ADEVARUL si ceea ce SPUNE EL ESTE ADEVARUL. Asa ca nu trebuie sa trunchiem adevarul. Ca nu i-a raspuns lui Pilat este una, iar ca a raspuns la aceasta intrebare este alta. Nu manipula poporul cu comentatorul!
  2.OK, iar vii cu aceeasi minciuna ordinara si gretoasa a Satanei cu „noi ne mantuim singuri ca ne-a aratat Hristos calea”. Hai sictir! Inapoia mea Satano! Nu cumpar.
  3.Rolul lui Ilie nu l-ai inteles absolut deloc. Bati campii. O sa scriu odata si despre acest subiect. Stai prin zona daca ai chef, daca nu du-te invartindu-te!.
  4.Isus a spus sa nu mai aruncam margaritare la porci, dar tu nu intelegi zicerea asta. Daca un om, este inca dispus sa asculte, sa dialogheze, sa inteleaga anunmite lucruri, atunci trebuie sa vorbesti cu el. Daca insa o tine langa numai cu idioteniile lui, atunci va veni un timp cand trebuie sa te opresti. Adica sa-l lasi pe prost in prostia lui. Daca prostul o tine pe a lui, asta se mai numeste si HULA IMPOTRIVA DUHULUI LUI HRISTOS. Capisci? Tu esti la limita acestor lucruri. Probabil ca va veni si vremea cand te voi ignora total. De cateva ori am facut-o deja. Dar asta nu inseamna ca nu ma pot amuza copios de tampeniile pe care le debitezi. Sa nu cumva sa crezi ca eu vreau sa te conving pe tine de ceva. Ma doare in cot ca vrei tu sa ramai un prost prostit de Dracu’. Este doar alegerea ta asta si eu ti-o respect. Daca vrei sa ramai dobitoc, nimeni nu te opreste prietene. Eu cu atat mai putin. Si cretinii au dreptul la viata. Asa ca stai linistit in tampenia ta. Eu nu-ti vreau raul asa cum mi-l vreit tu mie. Asta face diferenta dintre noi doi.
  5.Daca tu in mintea aia a ta de imbecil poti sa crezi ca Dumnezeul atotputernic isi zideste Imparatia pe un cacacios de muritor prostovan ca Petru, te inseli amarnic. Esti foarte, foarte prost amice. M-ai dezamagit crunt. Cum poti sa fii atat de cretin incat sa crezi asa ceva? Iar fantasmagoriile tale cu Sarmizegetusa, dacii, dumnezeul branzii si al viezurelui si alte alea sunt de-a dreptul jalnice si penibile. Nu-mi pierd timpul sa comentez aberatii aberante debitate de retardati ca tine si ca Pavel Corut.
  6.In incheiere nu pot sa-ti spun decat ca tu esti prea prost ca sa fii Antihrist. Esti doar o sluga foarte proasta a lui, doar plevusca din aia mica, mica de tot. Plancton.
  P.S.
  Dracu’ are nevoie de prostitori meseriasi, cu carisma, care sa fie in stare sa prosteasca multimile cu ajutorul lui. Tu nu esti de teapa asta. Cu gogomaniile tale nu esti in stare s-o prostesti nici pe coana Veta care si asa este vai mama ei. Pupa morti si bucati de lemn sau isi pune bazma pe cap ca Eli ca sa-i placa lu’ Dumnezeu, crede ea. Capisci?!

 7. bla bla bla,tactica de 2,5 lei.Vad ca-ti e frica sa iesi la interval,asa santeti voi jidanii.Ocoliti raspunsurile si va ascundeti dupa niste fraze.Am pus o intrebare simpla:Unde a vazut Moise si toti ‘profetii’ pe D-zeu?…devreme ce dai lectii aici pe blog,si te crezi vreo ‘personalitate’.Tu cu mana ta demonstrai in cele 3 articole de la Adevarata Biserica,ca D-zeu e inauntrul nostru.Atunci cum mama masii a primit Moise poruncile pe varful muntelui Sinai,daca D-zeu e inauntrul nostru ?Vezi de ce te fac PROST ?

  Apoi ai spus ca evreii au multe ‘realizari’.CARE SANT REALIZARILE ?Tu ai spus-o cu gura ta bai PROSTULE,nu eu !
  Daca tu jidanule te dai mare cu ‘infaptuirile’ voastre,iesi la interval.Daca nu ciocul mic !

  Bineinteles ca acum esti suparat ‘fleasca’,si stiu ca e foarte nasol cand vine unul si va spune dintr-o data ca Biblia e o facatura,si ca ati invatat toata viata voastra dupa cartea diavolului.Asa ca nu fii suparat pe mine PROSTULE !

  Zici ca propovaduiesti invatatura lui Iisus.Ok !De ce nu-i urmezi atunci sfaturile ?De ce-ti plimbi ‘mormantul’ de colo pana colo,ba pe la Viena,sau Paris,ba prin Egipt etc,si faci umbra pamantului degeaba ?Iisus spunea sa ne ferim de CARTURARI…dupa ROADE ii veti cunoaste.ROADELE de ce nu le dai la saraci ?CACI NU POTI AVEA DOI STAPANI.Alegeti: ori banii ori D-zeu.

  Iisus/Ili a fost foarte clar:
  „Fiindca mai lesne este sa treaca o camila prin urechea acului, decat sa intre un om bogat in Imparatia lui Dumnezeu.”

  Te crezi o personalitate ?Iesi la interval si decarteaza cat esti de bun!Ti-am aruncat manusa si te faci ca ploua.Pentru mine nu esti decat o carpa de sters pe jos,un zid varuit.Daca ai sange in ‘car’ de ce nu traduci tu Geneza capitol cu capitol ?Sau Apocalipsa capitol cu capitol ?Sau Evanghelia lui Ioan ?..Why ?Because you are asshole.

  Asa ca sictir jidanule,daca nu-ti place in Romania iati catrafusele si mars in tara ta ‘sfanta’.V-am dat atatia ani paine si sare si voi ne-ati dat otrava voastra.O sa platiti voi pentru asta,caci putin timp a mai ramas pana in luna AUGUST !!!

  P.S.Esti un mare DOBITOC.Nu poate omul sa faca o gluma,si tu pui repede botul.Pai normal ca nu eu sant Antichristul bai PROSTULE.TU chiar ai crezut ?Mooor de ras cat de PROST esti !Nu-ti convine nu-mi mai raspunde,care e problema ?

  Hai adio jidan imputit.

 8. Satanel, Satanel,
  nu stii ma ca DOAR PROSTII SE SUPARA?!
  Iata inca o dovada ca esti asa cum esti, adica prost. Te-ai suparat!
  A facut si gaina babii o margica, adica un comentariu mai frumos, mai uman, mai… si a simtit imediat nevoia, in prostia ei, sa faca un mare gainat urat mirositor imediat dupa aceea. Asta esti TU. Asa ai tu impresia ca esti mai destept si mai interesant. Nu este deloc asa. Facand asa esti doar o parte, o minuscula particula a vulgului ignorant.
  Hai sa-ti spun ceva: esti foarte urat si grestos cand dai drumul haznalei din mintea ta. Pe bune. Nu-ti sta bine deloc. Parca esti un ultras din ala handicapat din galeria lu’ Steaua sau a lu’ Dinamo. Hai ma mai spre calitatea de om, nu de maimuta proasta. De ce-ti place ma sa ramai maimuta retardata? De ce nu-ti place ma spiritul fin, frumosul, etc.?

  Nu-mi este frica ma sa comentez versete din Biblie, dar eu nu fac asa ceva. Este o mare tampenie asta pe care prietenul tau Edi Constantinescu o face. Eu nu servesc. Ai vazut unde a ajuns Constantinescu facand asta? Nicaieri. A ramas pierdut si intepenit printre brontozauri si fotoni. A devenit mai mult agentul electoral al Satanei decat al lui Hristos. Bate campiiiii prin erele geologice crezand ca o sa-l gaseasca pe Dumnezeu in scoici….El ghiceste in ghioc acuma. Ramai ma acolo pe blogul lui Edi langa Anubis si alti cretini care se cred destepti ca tine, dar care in realitate sunt prosti de bubuie. Nimic pe lumea asta nu se studiaza asa. Citesti tot episodul despre care se vorbeste undeva si tragi o concluzie. Nu iei cuvant cu cuvant, propozitie cu propozitie si fraza cu fraza ca sa le analizezi, ca nu o sa mai vezi padurea din cauza copacilor. Capisci?! Va dau lectii la toti aia de pe Oxigen 2, cand vreti voi! Sunteti o gasca de penibili acolo si nimic mai mult, in frunte cu penibilul sef, Edi Constantinescu, un fel de jumatate de om calare pe jumatere de Dracu’ gol sau de iepure schiop. Cum vrei.

  Da ma, ma cred o personalitate pentru ca si SUNT. Fiecare om in sine este o personalitate unica si irepetabila. DA, sunt o personalitate. Sunt Danut Tanase. Tu ce esti, un obiect?

  Evreii au dat mari oameni de stiinta, de arta, de cultura, in economie, politica, etc… Einstein de exemplu. Si alte popoare au dat oameni mari, deci nu sunt ei singurii. Cine spune si sustine ca numai evreii sunt desteptii lumii acesteia dobitocule?

  De ce trebuie ca eu sa dau banii cuiva? Si eu din ce o sa traiesc, o sa cersesc pe strada? Nu vezi cat esti de tampit! Tu nu ai inteles deloc pilda cu tanarul bogat. Ai pus botu’ la prostiile „crestinismului” de duzina, pentru prosti. Dupa mintea ta aia creata crestinii ar trebui sa fie sarantocii lumii. Sa nu aiba casa, masa, o familie ceva, ca trebuie sa dea toata munca lor la nu stiu cine. Sa traiasca din cersit. Nu vezi cat esti de idiot?

  Esti atat de prost incat nici nu ai sesizat ca am intrat in jocul tau cu Antihristul. Ai pus bot ca boul in loc sa ne jucam mai departe. Fraiere!

  Nu sunt ba evreu! N-avea cum sa iasa evreu din mama moldoveanca si tata oltean, dar daca tie iti face placere sa „ma jignesti” asa, ok, sunt evreu ba (desi NU SUNT). Hai sa-ti fac si placerea asta de dobitoc ce esti.

  Aveam pretentii de la tine. Ai dat iar cu mucii in fasole!
  Iti sta mult, mult mai bine fara idioteniile si nazismele cretine pe care le scoti din creiere si le transmiti in tastatura. Crede-ma.

 9. Acum am inteles de unde vine incapatanarea aia idioata si cretina.E taica-tu oltean !Parca asa mai vii de acasa.Si eu sant dupa mama mea tot oltean…deci doua pietre tari !

  Arienii au dat peste 80% din descoperirile omenirii,iar poporul meu a dat cu 6% mai mult decat oricine !

  Einstein nu a fost evreu pur,devreme ce el nu a stat in tara aia de cacat !Mai mult de atat,nici macar nu a recunoscut traditiile idioate ale iudeilor,iata parerea lui despre jidani:””Daca cineva ar descotorosi iudaismul profetilor si crestinismul lui Iisus Hristos de toate adaugirile ulterioare ale preotilor,ceea ce ar ramane ar fi o invatatura care este capabila de a vindeca toate bolile sociale ale omenirii.”

  A fost incinerat,deoarece nu recunostea religia iudaica pe care o considera idioata si cretina.Celebra formula E=mc²,a fost inventata din cercetarea scrierilor stramosului meu Enoh,daca vrei sa stii.In Predica iata ce gasim:,,Caci energia este cea care produce schimbarea ori devenirea… De unde rezulta fiule ca întregul univers este plin de energii”. teoria lui Einstein era cunoscuta de stramosii mei, iar mozaicul priceput a înteles-o dupa ce a citit continutul acestor scrieri !!!

  „De ce trebuie ca eu sa dau banii cuiva? Si eu din ce o sa traiesc, o sa cersesc pe strada?” ..pai nu te ajuta Isus din Nazareth ???…Mooor de ras!
  Aici ai fost simpatic !

  Nu sant idiot ca tu nu ai inteles sensul frazelor…Daca vrei sa ajungi in Imparatie,trebuie sa alegi intre familie sau D-zeu.Nu poti sluji la doi stapani.Aceste lucruri le-a spus Isus nu crestinii.Si a stiut el de ce.

  Si ca sa-ti demonstrez cat esti de jalnic,am sa-ti pregatesc o HRANA TARE in viitorul articol,pe care din pacate nu o vei putea digera.Si anume „Ce trebuie sa faca un OM sa ajunga in Imparatie”.

  Sa auzim de bine!

 10. Hai sa mori tu ! Chiar asa ? Trebuie sa aleg intre Dumnezeu si familie ? De unde ai scos-o p’asta? Din putul gandirii tale idioate?
  Tu dai si retragi evreismul dupa bunul tau plac. Unde ai tu interes ala nu este evreu, vezi Isus si Einstein, si unde nu ai tu interes, TOTI sunt jidani imputiti.
  Hai sictir ma panarma ce esti!
  Du-te ma la retardatii tai de la OTV unde abereaza Pavel Corut al tau si vinde-le lor bulshit-ul asta nu mie. Eu sunt prea destept pentru tine mai trepanatule.

 11. HRANA TARE PENTRU CRESTINI – (Art. 1)

  E complicat rau cu tine,singura modalitate care a mai ramas este sa-ti explic totul de A la Z,ca unui copil de la scoala ca sa intelegi.Am sa afisez cateva articole extrase din cartea mea TRUCAJE ORDINARE.
  Iti atrag atentia ca iti vor zdruncina constiinta,nu chiar din primul articol,ca acesta este doar introducerea….Si pentru ca nu vreau sa faci stop cardiac si sa te am pe constiinta,te atentionez de pe acum sa nu le citesti daca ai probleme cu inima.Vorbesc foarte serios !Nu de alta,dar nu mai am de cine face misto…

  Diavolul (Satana) este partea din D-zeu ce s-a separat in urma ‘caderii’ spune Biblia ‘desteptilor’,numai ca acolo nu se specifica clar cum vine treaba…pesemeni m-au lasat pe mine sa explic.Evolutia sufletului uman se face in cicluri foarte mari de timp (aproximativ 24.000 de ani),cat ii i-a Pamantului sa faca o rotatie completa in jurul centrului galactic.Sant 4 epoci ciclice de constientizare globala :Aur,Argint,Bronz si Fier.Acum aproximativ 13.000 de ani a inceput caderea din epoca Luminoasa in cea a Intunericului.Exact la jumatatea ciclului galactic – adica acum aproximativ 2000 ani – omenirea se afla in perioada cea mai intunecata.Atunci au fost trimise pe pamant fiintele angelice sa ajute omenirea in evolutia ei.Si-au luat corpuri umane si au creat religii in diferite parti ale lumii.Si-au luat nume de invatatori ca
  Krishna,Zarathrusta,Buddha,Moise,Ilie,Mahomed,Iisus etc.
  Sa vedem ce zice Ioan in primul capitol,verseturile 12 si 13:”Si celor câti L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca sa se faca fii ai lui Dumnezeu,Care nu din sânge, nici din pofta trupeasca, nici din pofta barbateasca, ci de la Dumnezeu s-au nascut.”

  ‘Caderea’ a afectat psihicul uman,oamenii au inceput sa ucida animalele si sa consume carnea lor,in ciuda celor spuse de D-zeu in Geneza (9:3,4) „Tot ce se misca si ce traieste sa va fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca si iarba verde.Numai carne cu sângele ei, în care e viata ei, sa nu mâncati.”

  In acest fel oamenii au devenit ‘bestii umane’ si nu au mai putut comunica cu D-zeu,decat prin profeti.

  Ia sa vedem ce ne povatuieste Dumnezeu in Geneza sa mancam:
  „Apoi a zis Dumnezeu: „Iata, va dau toata iarba ce face samânta de pe toata fata pamântului si tot pomul ce are rod cu samânta în el. Acestea vor fi hrana voastra.” Geneza (1:29)

  Oamenii s-au separat astfel de D-zeu,intrucat sangele si hormonii din carne au indus la stari dereglabile in creier,lucru ce a dus si la comportari animalice.In acest mod ADN-ul uman s-a impregnat cu ‘neghina’!Daca in perioada de Aur a omenirii ADN-ul era format numai din ‘grau’,in epoca Intunecata avem de-a face cu ‘graul’ si ‘neghina’.Ca sa scapi de ‘neghina’ trebuie sa renunti la nivelul inferior la care te tine Ego-ul,si sa urci la un nivel superior.E nevoie de conectarea cu D-zeu care te poate ajuta,CACI NUMAI DUMNEZEU II POATE SCHIMBA PE OAMENI.

  E ceea ce tu Tanase Danut spui :”Ai nevoie de Duhul lui Hristos.”
  Meritul lui Iisus (si nu numai al Lui) a fost ca a reusit sa lase mesajele care sa dainuie de-a lungul timpului.A fost un mesager prin care D-zeu a vorbit oamenilor,iar mesajele din scripturi ca sa nu fie total modificate de catre preoti,au fost spuse in parabole.Par simple la prima vedere,dar cat adevar esential se afla inauntrul lor !
  Daca ar fi stiut preotii adevaratele Lui mesaje…ar fi golit scripturile de ele.

  Acum 2000 de ani poporul israelit (si nu numai el),faceau sacrificii omenesti.V.Testament este plin de asemenea fapte reprobabile,tatal traia cu fica,fiul traia cu mama sau sora.Moise a incercat sa-i stapaneasca creand legi foarte dure,tocmai ca sa-i poata stapani.

  Cuvantul Diavol tradus din latina inseamna ‘cel ce separa’.Diavolul a separat constiinta umana,a separat pe D-zeu de oameni creand Ego-ul uman.Deci Diavolul (Satana) ,este partea dumnezeiasca din noi insine,care este neevoluata.Mai este numita Ego-ul sau Fiul Omului,cel care s-a separat de partea divina din noi in urma „caderii”.Cand vom reusi sa o „dizolvam” ne vom putea uni cu spiritul divin din noi,cu alte cuvinte vom inalta pe Fiul Omului.
  Cei care au dus o viata departe de ‘lumea dezlantuita’,cei pe care noi ii numim sfinti,au inaltat pe Fiul Omului,adica au reusit sa ‘capteze’ informatii de la SURSA care i-a sprijinit in viata lor.

  Oamenii care nu doresc decat bogatia,placerile,distractiile,ura,
  etc.,sant condusi de Ego,adica de Diavolul (Satana).El face orice sa impiedice comunicarea cu D-zeu.E nevoie deci de o purificare pentru a scapa din ghearele Satanei.Cei care iubesc,iarta,ajuta aproapele etc.,sant condusi de D-zeu,pentru ca si-au purificat atat corpul,dar si sufletul si mintea.E foarte simplu de inteles acest lucru.

  Caderea Babilonului ce semnifica ?Faptul ca oamenii s-au separat nu numai de D-zeu,dar si intre ei !Au creat state separate,si s-au apucat sa se bata ca chiorii intre ei.Nu mai intru in amanunte.
  In exact mijlocul perioadei de Intuneric,in jurul anului 0,s-a incarnat pe Pamant cel mai mare maestru spiritual…Iisus !
  De ce tocmai atunci ?Pentru ca omenirea avea neaparat nevoie de un asemenea invatator spiritual,care sa-i indrume pe calea dreapta.
  Dupa moartea Lui,Inaltul Cler bisericesc,pentru a nu-si pierde autoritatea,au falsificat si distorsionat mesajele Lui nemuritoare.Mesajul de baza era:SANTETI CU TOTII DIVINI.FIECARE DINTRE VOI SANTETI FII SI FIICELE LUI DUMNEZEU. NIMENI NU ARE CE CAUTA INTRE OAMENI SI DUMNEZEU PENTRU A FACE VORBIREA IN LOCUL VOSTRU.NICI UN REGE,NICI UN PREOT,NICI UN GUVERNATOR, N I M E N I !!!
  Mesajul lui Iisus a distrus Roma 397 de ani mai tarziu,ce s-a intamplat atunci ?Constiinta este tot ce s-a intamplat!Constiinta ca Cezar nu a fost zeu,si nici un alt imparat.Ca fiecare persoana are VOCEA sa,si ca Roma era departe de aceste idei.Asa ca dute Dracului tu Roma,pentru ca noi santem pe cont propiu.Constiinta individuala a dus la caderea Imperiului Roman.
  Aceasta a fost de fapt ‘scanteia’ care a aprins ‘focul’,caci iata ce spunea Iisus in Luca (12:49-51):”Foc am venit sa arunc pe pamânt si cât as vrea sa fie acum aprins!….si câta nerabdare am pâna ce se va îndeplini! Vi se pare ca am venit sa dau pace pe pamânt? Va spun ca nu, ci dezbinare.”

  Acesta este deci sensul ascuns al vorbelor Sale nemuritoare…si din aceasta cauza mesajele Sale au inceput sa fie distorsionate !…
  pentru ca puneau in pericol pozitia celor ‘mari’.

  Perioada ce se situeaza aproximativ în jurul anului 500 dupa Christos, a fost cea mai întunecata a întregului ciclu de 24.000 de ani,confirmând existenta ignorantei si suferintei ce cuprindea atunci toate tinuturile.Pe o perioada de 1.100 de ani cat a durat Era de Fier (cea mai intunecata din cele 4),în domeniul politic, în nici un regat nu a domnit pacea.Intelegerea umana a fost atât de marginita, încât a fost incapabila sa sesizeze electricitatea. Din anul 499 dupa Christos,cand soarele a început sa se apropie de punctul cel mai apropiat de marele centru, forta intelectuala a omului a început sa se dezvolte. Incepand deci cu anul 1.600 (cand a inceput perioada de Bronz),oamenii au început sa faca observatii asupra materiilor subtile, atributele celor cinci electricitati, pacea si politica au început sa se restabileasca.A început sa fie respectata fiinta umana iar civilizatia a avansat în multe privinte.
  S-a desfiintat sclavagismul,comunismul,intr-un cuvant – CONSTIINTA – mai ales dupa anul 2.000 ,cand aparitia Internetului a facut ca omul sa poata culege foarte multe informatii.Acum ne aflam in perioada cand si ‘capitalismul’ isi traieste ultimii ani de viata.
  Asa influenteaza timpul legile universului. Nimeni nu se poate sustrage acestei influente, în afara celor ce sunt dotati cu darul Divin al Naturii de a deveni ei însisi divini.Numai ei vor întelege împaratia lui Dumnezeu.Asa actioneaza Dumnezeu in Creatie !
  Trimite o constiinta din ce in ce mai amplificata asupra tuturor organismelor de pe planeta,iar cine nu face fata ESTE DAT JOS DIN ‘AUTOBUZ’ !

  Aceasta diagrama ne poate ajuta sa intelegem ce s-a intamplat cu adevarat pe pamant.Profetii dinainte de Christos cunosteau foarte bine toate aceste lucruri,si deci le-a fost destul de usor sa faca profetii !!!

  P.S. Spune-mi unde nu esti de acord.

 12. MESAJ PENTRU CRESTINI

  Motto.”D-zeu este in toti oamenii,dar nu toti oamenii sant in D-zeu.”

  „lisus a fost unicul Fiu al lui Dumnezeu”, zic crestinii. „Cum as putea eu, un muritor, sa-L egalez?” Dar toti oamenii sunt creatie divina si trebuie într-o zi sa se supuna cuvintelor lui lisus: „Fiti deci desavârsiti, asa cum Tatal vostru ceresc desavârsit este!”(MATEI, 5.48)”Vedeti ce dragoste ne-a aratat Tatal, sa ne numim copii ai lui Dumnezeu…si suntem!

  Dorinta lui D-zeu este sa devenim cu totii cetateni ai Raiului,indiferent de religia imbratisata de oameni.Dar ca sa intram in Imparatia Lui e necesar sa deschidem ‘poarta catre noi insine’,acea usa ‘stramta’ de care pomenea Iisus.
  El nu este o scriptura moarta ,ci un Dumnezeu VIU !Este o ENERGIE VIE ce exista peste tot in jur,dar in corpul nostru
  se gaseste in stare latenta,undeva la baza osului sacru al coloanei sub forma spiralata,numita Energia feminina Kundalini sau Duhul Sfant.Aceasta energie feminina trebuie sa se uneasca cu cea masculina pentru a fi completa,dar pentru aceasta singura cale este deschiderea ochiului spiritual !Cand acesta se deschide,energia luminoasa a iubirii divine invadeaza trupul nostru luminandu-l cu puterea Sa binecuvantata,conform cu ce scrie in Matei (6:22)

  „Luminatorul trupului este ochiul; de va fi ochiul tau curat, tot trupul tau va fi luminat.”…asta inseamna sa fii un om ‘viu’.

  „Iar de va fi ochiul tau rau, tot trupul tau va fi întunecat. Deci, daca lumina care e în tine este întuneric, dar întunericul cu cât mai mult!” (6:23) …asta inseamna sa fii un om ‘mort’.
  De aici si sensul frazei din Matei (8:22) “Lasati mortii sa-si îngroape mortii!” …cei ‘vii’ nu au nevoie sa ingroape pe nimeni.

  „Caci precum Tatal are viata în Sine, asa I-a dat si Fiului sa aiba viata în Sine;Si I-a dat putere sa faca judecata, pentru ca este Fiul Omului.Nu va mirati de aceasta; caci vine ceasul când toti cei din morminte vor auzi glasul Lui,Si vor iesi, cei ce au facut cele bune spre învierea vietii si cei ce au facut cele rele spre învierea osândirii.” Ioan (5:26-29)

  Traduse aceste fraze magnifice inseamna asta:Asa cum D-zeu are viata in El insusi,asa i-a dat oricarui Om energia Kundalini (Duhul Sfant) ca sa se poate manifesta;i-a dat si libertatea de alegere intre a o manifesta sau nu.Omul este un copil a lui D-zeu inchis intr-un corp omenesc,si de aceea se mai numeste Fiul Omului.Daca va evolua intr-o asemenea masura incat va putea auzi chemarea Tatalui din Ceruri,va iesi din carapacea trupului unindu-se cu energia cosmica – si se va duce in Rai.Ceilalti care nu reusesc sa obtina trezirea interioara,din cauza faptului ca nu au inteles si nici nu au aplicat cele spuse in scriptura,nu vor putea fi luminati de lumina dumnezeiasca,si vor continua sa faca rele.Caci vor iubi mai mult Intunericul.

  Ochiul spiritual se afla in mijlocul fruntii,mai este numit a 7-a pecete sau sigiliu.Cele 7 potire de aur, biserici sau cei 7 ingeri ,corespund celor 7 centrii energetici din interiorul corpului omenesc.Ei sant mentionati in Apocalipsa(1:12,13,16,20) si (2:1).
  „Am vazut apoi, în mâna dreapta a Celui ce sedea pe tron, o carte scrisa înauntru si pe dos, pecetluita cu sapte peceti.” (5:1)

  Atunci cand Ego-ul sau Fiul Omului trece gradual prin cele 7 locuri amintite,retragandu-si Sinele de sub influenta creatiei materiale subtile – el dobandeste cunoasterea.Cand le-a strabatut pe toate,intelege intreaga natura a Universului,purificandu-se in Lumina dumnezeiasca.Iata deci motivul pentru care Ioan ne prezinta cunoasterea sub forma unei carti cu peceti.
  Atunci,datorita puterii si cunoasterii dobandite,omul ia in stapanire cele 7 Ceruri specifice celor 7 centrii vitali.Sant 7 stari de constiinta ce pot fi atinse dupa o viata de om,cine o dobandeste pe cea de-a 7-a va deveni un om sfant – un Fiu a lui D-zeu.Vezi Ioan (1:12) „Si celor câti L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca sa se faca fii ai lui Dumnezeu.”
  Cei care au deschis ochiul spiritual si au permis Duhului Sfant sa lumineze corpul lor,au ajuns ‘baietasii’ pe care bietii crestini ii tot pupa in biserici !…icoane,statui sau moaste.
  Puteti deveni Fii ai lui D-zeu asteptand pe Iisus sa coboare de undeva din Ceruri si sa faca treaba in locul vostru ?Normal ca nu !
  Cand ni se atrage atentia ca D-zeu nu este numai un concept,ci si o stare inalta de constiinta ce poate fi realizata chiar aici pe pamant,privim cu mirare si zambim ironic cu un aer superior.Faptul brutal este ca si calamitatile s-au abatut deasupra noastra si am uitat cine santem cu adevarat.Ce se intampla atunci cand citesc fara rost verseturi din Biblie ?ABSOLUT NIMIC.Dar daca pun in practica ceea ce scrie acolo ?Atunci am toate sansele sa-mi deschid poarta catre mine insumi si sa vad Imparatia Cerului,asa cum au facut-o sfintii.Daca insa dupa o viata de om nu reusesc sa deschid nici un sigiliul,locul unde ma voi duce dupa moarte este undeva la subsol – adica in Iad !
  ‘Crestinii’ din Romania se duc si se maimutaresc in fata unor imagini din biserici,crezand in mod eronat ca asta-i salveaza de Dracu.Dar ei habar nu au ca Dracu e chiar in interiorul corpului lor,si ii conduce prin cele 5 simturi.Deci,daca ei nu urmeaza invataturile lui Iisus,Dracu isi va face in continuare de cap ,si ii va conduce incet dar sigur acolo unde ei se asteapta cel mai putin.Adica in Imparatia lui…

  Spre exemplu,un meserias care face o casa,sta sa se maimutaresca toata ziua in fata schitei,sau se apuca de treaba ?Intelegeti acum de ce santem in halul asta? Daca ‘crestinii’ inca mai traiesc din mituri ebraice,cum pot ei sa gaseasca Adevarul ?

  Daca eu va spun acum ca oricare dintre crestini poate sa devina un Fiu a lui D-zeu,cu siguranta voi fi omorat,asa cum a patit si Iisus…
  sau voi fi ‘transformat’ intr-un mic Hitler sau ceva de genul asta.
  Nu este mai bine sa va trimit la anumite pasaje pe care le-ati interpretat gresit timp de 16 secole,si sa realizati ca puteti deschide ochiul spiritual pentru a va convinge de adevarul spuselor mele ?
  N-ar fi mai bine sa deveniti propii vostrii maestrii si sa va vedeti cu propii vostri ochi,Lumina dumnezeiasca ce straluceste in cele 7 chakre ?Realizarea poate aparea prin cautare in interior. Intrebarea „Cine sunt eu?” este cheia cu ajutorul careia poti fi in aici si acum. Intrebarea ataca chiar radacina mintii. De fapt, depaseste mintea complet si ne dezvaluie ceea ce suntem cu adevarat.

  Daca nu suntem acest sac de oase, sange si carne, daca nu suntem simturile, mintea, care este doar o gramada de ganduri, idei si notiuni – atunci cine sau ce suntem? Ceea ce suntem cu adevarat nu poate fi descris si nici experimentat. Poate fi doar realizat, deoarece totul este dincolo de minte, iar cuvintele nu pot descrie starea aceea. Ceea ce suntem este infinit, in afara timpului. Poate fi denumita constiinta, spatiu, iubire, tacere sau, mai degraba, ceea ce este dincolo de tacere. Noi suntem Unul, noi suntem Dumnezeu, noi suntem Vacuitatea,o Vacuitatea totala. Nici un nume, nici o forma. O minunatie totala si un mister nebanuit.

  Cred ca D-zeu s-a tot saturat sa tot trimita atatia maestrii pentru a fi batjocoriti de ‘primitivii universului’,adica oamenii ce adera la crestinismul lui Dracu’ !Cei din Orient nu au facut niciodata asa ceva cu sfintii lor,numai noi ‘modern-europenii’ am creat cruciade,razboaie,inchizitii etc.Orientalii au dat sfinti ca pe banda rulanta pentru ca in scripturile lor evreii nu si-au putut baga coada.

  Asadar Tanase tata,pe D-zeu nu-l intereseaza ca tu citesti Biblia aia ‘moarta’ ,chiar daca acolo se afla o parte din Cuvintele Sale ‘vii’,IL DOARE-N PLACHIURI DE ASTA.Atata timp cat nu pui in practica ceea ce scrie acolo,te vei trezi cand vei muri cu Dracu’ in pat.
  Cu Intunecimea sa Dracu’ vei petrece clipe ‘de neuitat’.Veti pleca amandoi intr-un lung si placut sejur in Imparatia Talpii Iadului.
  Iti doresc un ‘concediu’ placut !

  Zice D-zeu:”Satanel,ia dute tu pe pamant si invata-i pe retardatii aia de crestini adevaratele sensuri ale scripturii.Nu de alta,dar nu mai sant locuri disponibile in Iad,in scurt timp se vor termina si rezervele de smoala … !Caci dupa cum stau treburile,voi fi nevoit sa mai construiesc un nou Iad special pentru crestini.”

  P.S. Pai daca primul sigiliul,luat de jos in sus,incepe undeva din zona organelor genitale si se termina in crestetul capului,ghici unde vei ramane tu daca nu vei deschide nici unul dintr-e ele…nu cumva in gaura din dos ?Acolo este Imparatia tuturor ‘crestinilor’ ce asteapta in zadar venirea lui Iisus,caci asta patesc toti cei care traiesc cu impresia ca El trebuie sa faca treaba lor.

  P.S.S Astept cu sufletul la gura comentariile ‘crestinilor’,caci am sa trimit mesajul pe toate blogurile ‘crestine’ din Romania !

  Hai,sa fii iubit ‘crestine’.Si veniti odata cu premiul cel mare,caci nu mai am rabdare.

  Semnat ‘Antichristul’

 13. MESAJ PENTRU IMBECILI CA SATANEL !

  Mai Satanel,
  Cat esti tu de prost si de imbecil ma ! Doamne cat esti de retardat !
  Iar mi-ai ridicat mingea la fileu, iar ti-o iei in freza ! Vezi daca esti doar un dobitoc arogant? Asa patesti.
  Mai Satanel, TU nu ai deschis ma decat un singur ochi: OCHIUL MARO.
  Asta este singurul tau ochi deschis, crede-ma. Si il deschizi zilnic. Probabil dimineata.
  Ai perfecta dreptate, TU esti exact ceea ce sustii: Vacuitatea intruchipata, o Vacuitate totala. Ai dreptate Satanel, prin ochiul maro iese zilnic Vaxuitatea totala, asta daca nu esti constipat. Asa ca te las sa-ti deschizi in continuare ochiul maro cat mai tare si cat mai des, dar ai grija la diaree, ca asta nu are nici o forma, niciun nume, dar este o minunatie totala si un mister nebanuit, care face sa iasa tot, si ramai intr-adevar intr-o Vacuitate perfecta asa cum iti doresti.
  Acesta este comentariul crestinilor pentru imbecili retardati ca tine.
  Daca mai vrei, ne spui, si percutam imediat.
  Sa fii iubit Vaxuitate fara nume si forma ! Pardon, Vacuitate.
  Ai mare grija de ochiul tau maro, ala de la capatul osului sacru al coloanei, sa nu-ti intre prea adanc in el sarpele Kundalini, ala spiralat. Ca cine stie, te poate confunda cu energia feminina care trebuie sa se uneasca cu cea masculina pentru a fi completa, dar pentru aceasta singura cale este deschiderea ochiului tau maro. Cand acesta se deschide, energia luminoasa a iubirii, sarpele Kundalini spiralat, invadeaza trupul tau prin ochiu’ maro si… dai de Intunecimea sa Dracu’ cu care vei petrece clipe de neuitat. Asta inseamna cautare in interior. Ai grija ca trezirea ta interioara cu sarpele Kundalini spiralat sa nu fie prea brusca si sa nu-ti atinga prea tare cei 7 centri vitali. Foloseste alifie daca este nevoie, ca sa nu te patrunda prea dur energia spiralata.
  Ce zici, am inteles bine ce ai vrut sa spui ?
  Satanel, toate acestea nu reprezinta un mister nebanuit.

  Cred ca ti-am acordat si premiul cel mare ! Am folosit materialul clientului, adica al tau. Sunt cuvintele tale in raspunsul meu. Adica Copy-Paste. Multumesc mult pentru ajutor.
  Hai sa fii iubit Handele!

  Semnat: Danut Tanase, „jidan imputit”, din mama moldoveanca si tata oltean, mult mai destept ca tine.
  P.S. Sper sa nu citeasca si prietenii tai raspunsul meu, ca te faci de… ochiu’ maro!
  P.P.S. Sa nu te superi pe noi crestinii, stii doar…numai prostii se supara.
  P.P.P.S. Iar m-am distrat maxim de comentariul tau, dar am ras si mai tare cand iti scriam raspunsul meu. A fost un moment pe cinste ! In tampenia ta totala cateodata esti hazliu mai Satanel.

 14. Motto. Daca vrei sa sa schimbe lumea din jurul tau,incepe cu tine insuti.

  Fiindcã m-ati provocat, o sã vã rãspund cu argumente logice, nu cu texte scrise de altii… Sper sã gânditi cu mintea proprie, nu prin prisma pãrerii altora…Fiindca santeti un ‘teolog’ ortodox convins, nu vã cere nimeni sã acceptati alte puncte de vedere – dar nici sã-i obligati pe altii sã vã creadã.
  Numai teologia ortodoxã detine „adevãrul absolut”, nu-i asa?!
  Dar aici gresesc toti ‘teologii’ tuturor religiilor si, de aceea, nu se vor întelege niciodatã din punct de vedere teoretic. Fiecare îsi sustine pãrerea, care nu reprezintã decât O PARTE DE ADEVÃR.

  Tanase tata,ai o ideologie defetista specifica animalelor superioare – a maimutelor evoluate – pe care ivritii acum 20 de secole le-au pus în scrierile lor religioase, si prin mîrsavia grecilor si romanilor ne-a fost adusa si noua pe cap. Atat doctrina lui Buddha cat si a lui Iisus (care sant foarte asemanatoare),sant opuse acestei viziuni.
  Nu am nimic nici cu crestinismul,nici cu evreii,dar sant total impotriva ideologiei lor primitive.Pentru ca ea conditioneaza oamenii sa se simta vinovati,iar acest lucru creaza blocaje in corp ce duc treptat la instaurarea bolilor .Stiu ca nu poti intelege aceste simple adevaruri.Te compatimesc !Religiile toate sant bune in esenta pentru ca ne reamintesc de D-zeu,dar oamenii le-au orientat catre bani si putere.Toate problemele care le avem este ca religia crestina in special,nu orienteaza credinciosul catre cautarea de sine,ci mai ales spre a demonstra ca Iisus s-a sacrificat numai pentru anumite popoare,ca santem pacatosi si rai etc.E un lucru prostesc.
  Cum puteti impune parerile unor oameni primitivi si retardati de acum 2000 de ani oamenilor de astazi,dvs stiti ce vorbiti ?

  El a preferat mereu sã se comporte cât mai normal, sã nu socheze, decât când era nevoie. Si-a asumat rolul de om ca sã ne convingã sã-L urmãm pe calea moralitãtii, sã ne arate cã este posibil sã devenim sfinti ca si El, desi suntem oameni din carne. Dacã El si-ar fi luat trupul în Cer, iar trupul nostru merge în pãmânt, ar fi cumplit pentru zelul credinciosilor, fiindcã îndemnurile la credintã nu ar fi rãsplãtite nici mãcar dupã moarte! Din fericire, credinciosii nu cred chiar tot ce spun teologii, ci merg pe intuitia proprie, venitã de la spiritele din Cer, îngerii pãzitori care ne ajutã pe fiecare…

  Nu ma intereseaza decat frazele rostite de asa-zisul Iisus Hristos,desi eu din cercetarile mele stiu ca exista o alta persoana venita din alta parte,care ulterior a fost ajustata de catre evrei,dar asta e o alta poveste care cere un prea mare efort de gandire din partea ta.Si cu toti teologii cu care am incercat sa deschid discutii despre semnificatiile ascunse ale frazelor lui Iisus,cu totii au facut stanga imprejur !…la fel ca si tine.ABSOLUT TOTI .

  O alta aberatie o prezinta ingerii cazuti din capitolul 6 al Genezei.
  De ce spun aberatie ?Pentru ca de aici s-a impamantat ideea ca vezi Doamne,Satana e la fel de puternic ca si D-zeu,si ca poate face ce vrea pe pamant atatia mii de ani,fara ca D-zeu sa poata interveni in nici un fel.Aceasta este rezultatul falsificarii intelepciunii originale pe care profetul Enoh (care nu a fost evreu) a primit-o de la D-zeu intr-o stare profunda de transa,prin iluminarea fiintei sale.Si in textele originale ale lui Enoh evreii si ceilalti teologi ai vremii si-au bagat coada,dupa care au considerat cartea de capatai a lui Iisus ca fiind eretica !?!

  D-zeu nu trimite la toti sarlatanii lumina dumnezeiasca,pentru ca anumiti ‘profeti’ sa o poata folosi pentru putere si bani,asa cum s-a intamplat cu iudeo-crestinii pe care dumneata ii tot lingi acolo jos !Eu nu port ura la nimeni,nici chiar evreilor,doar explic de ce s-a ajuns aici.Atata tot.

  O alta aberatie sant duhurile rele…cum puteti spune ca D-zeu creeaza duhuri rele care posedeaza oamenii ?O asemenea erezie ar cutremura tot Cerul dacã v-ar lua cineva în serios. Ca acele duhuri au intrat in porci…evreii nu consuma carne de porc !!!S-au incurcat pesemeni scribii,evreii erau porcii !…iar apoi ca sa nu se faca de ras au inventat porcii pe care-i prezinta in N.T.Vedeti cum minciuna iese la suprafata ?Ii multumesc lui D-zeu in fiecare seara ca ma condus la acest site,eu si prietenii mei ne distram MAXIM.
  Cred ca si ingerii din Ceruri se amuza !Poate insusi D-zeu…

  Crezi ca dupa o amarata de viata traita prin judecarea semenilor sai pentru opiniile lor,si printr-un limbaj neadecvat o sa traiti nestingherit in Rai vesnic ?Off Doamne !…iarta-i ca nu stiu ce zic.

  Sau ca Iisus a fost singurul Sau Fiu…chiar asemenea jicniri aduceti voi divinitatii ?Chiar nu va e rusine ?Din atatea miliarde si miliarde de fiinte umane incarnate pe pamant,samanta Tatalui a putut da nastere doar unui singur fiu reusit,iar noi ceilalti santem niste rebuturi ?

  Devreme ce D-zeu ne va judeca,atunci de ce mai este nevoie sa ma judec eu ?Faptele mele ma judeca.
  Daca voi crestinii santeti buni doar pentru ca va este frica de D-zeu,sperand in acelasi timp o rasplata in Rai,nu santeti decat o adunatura jalnica. Voi santeti niste rebuturi !

  In momentul de fata un om cat de cat inteligent,nu poate trai din miturile ebraice de acum cateva mii de ani.Va las pe voi sa va bucurati de ele…Toate personajele din V.T. nici macar nu au existat istoric vorbind,nici evreii de astazi nu le recunosc,pentru ca nu-i mai crede nimeni.Nu exista nici o dovada arheologica,si chiar daca ar exista,MA DOARE-N PLACHIURI DE ELE !
  Eu am citit invataturile tuturor Maestriilor,si pe cele ale musulmanilor,hindusilor sau budistilor.Toate spun acelasi lucru,pentru ca ele au fost revelate de o singura sursa: DUMNEZEU.
  Nu are importanta din ce religie faci parte sau daca esti ateu.Sa fii OM,asta-i partea grea.Cu siguranta ca facem greseli,caci doar santem fiinte umane…nu santem dumnezei.Ceea ce scrie in scriptura nu este decat un TRUCAJ ORDINAR,nu-i asa ?

  Crestinii sustin sus si tare ca Iisus a fost insusi D-zeu,iar daca incerci sa-i contrazici risti sa te trezesti cu blesteme pe cap.Daca insa nu s-ar gandi la blesteme,ar avea totusi timp sa discearna faptul ca,
  dacã venea Însusi Dumnezeu pe Pãmânt, cine mai conducea Universul în acest timp ? Sfântul Duh?
  Iisus a devenit un Fiul a lui Dumnezeu, nu Dumnezeu. Ce întelegem prin „Fiu”, este o altã chestiune. Eu înteleg cã a fost si este un Spirit Desãvârsit. Deci un spirit creat de Dumnezeu, care în decursul timpului (milioane de ani) a atins maximum de evolutie posibilã, devenind una cu Divinitatea. Iisus este modelul de desãvârsire spiritualã pe care îl are în fatã orice spirit. Orice spirit, dacã se strãduieste, poate ajunge, în timp, la acelasi nivel.

  Sustineti cã sufletele nu continuã sã trãiascã imediat dupã moarte, ci „dorm” undeva, în asteptarea unei presupuse „învieri”. Deci dupã moarte vine somnul, adicã NIMICUL. Nu vi se pare cã doctrina asta e nihilistã si pesimistã? Dacã încercati sã convingeti oamenii cã asa este, cu totii vor fugi de religia crestinã ortodoxã, crezând cã aceasta le ia speranta unei lumi mai bune dupã moarte…! În plus, ea contrazice unele dovezi concrete. De exemplu, multi oamenii au probleme cu fantomele rudelor decedate, dupã cum se stie. Dar dumneavoastrã nu prea cunoasteti realitatea fenomenelor „paranormale”. La dumneavoastrã realitatea este filtratã de Biblia scrisa pentru oamenii secolelor trecute.

  Te credeam un om cu care pot avea discutii mai serioase,dar tu astepti numai mingi la fileu.Altceva nu te intereseaza.Ce sa faci,atat de duce mintea,ca doar nu tu esti de vina…NATURA !

  P.S.N-am de ce sa ma supar jupan Tanase,atat ma duce mintea.Dar macar sant ideile mele,nu ale primitivilor care au scris Biblia.
  P.S.S. Vad ca santeti foarte precaut si nu prea aveti curajul sa va aventurati in discutii mai ‘dificile’ in ceea ce priveste frazele ‘unicului’ Fiu a lui D-zeu !

  Hai sa auzim de bine !

 15. HRANA TARE PENTRU CRESTINI (Art. 2)

  Am pus odata o intrebare ‘cuiva’,si anume:Unde l-a vazut Moise si toti profetii pe D-zeu ?Hmm!Acea persoana nu a putut raspunde.

  Când Dumnezeu a avut dorinta: ”Eu sunt Unul si doresc sa devin Multi”, a avut loc o vibratie, iar acea vibratie s-a manifestat sub forma Luminii si Sunetului. Dumnezeu este deci Lumina si Principiul Sunetului, Dumnezeu este ”muzica sferelor”. Cine spune asta ?…
  „Nu era el Lumina ci ca sa marturiseasca despre LUMINA.” (Ioan 1:8) „El a zis: Eu sunt glasul (SUNETUL) celui ce striga în pustie.” (Ioan1:23)

  Exista doua forme de manifestare, doua aspecte exterioare ale Puterii Divine ce se manifesta, denumite ”Cuvântul”. ”Cel fara de cuvânt s-a manifestat si a devenit Cuvântul.” ”La început a fost Cuvântul, iar Cuvântul era la Dumnezeu si Dumnezeu era Cuvântul.” Ioan (1:1) – Apoi a fost facuta întreaga Creatie.

  Acest lucru l-au spus toti Maestrii: ”Când Dumnezeu a avut dorinta ca sa faca din Unul mai multi, a fost Lumina , apoi s-a nascut Sunetul.”Eu sunt Lumina lumii; cel ce Îmi urmeaza Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vie?ii.” Ioan (8:12)
  Moise a primit poruncile Domnului în mijlocul tunetelor (sunetului) si a fulgerelor (luminii).Sunetul care vine de sus este ‘muzica sferelor’, muzica din lumea de dincolo.Deci Lumina si Sunetul sunt calea înapoi catre Dumnezeul absolut.
  În Cartea Apocalipsei lui Ioan veti gasi: ”Ochii Lui erau ca si para focului, vocea Lui era ca un vuiet de ape multe. Fata Lui stralucea ca soarele!” Acestea sunt declaratiile celor ce au avut experiente în lumea de dincolo, cu Puterea care se manifesta. – ”Si am auzit un glas ca si vuietul apei si rasunator de tunete.” – ”Si am auzit sunetul de harpe ceresti. ” Aceste declaratii sunt pentru crestini, indieni, francezi, chinezi, oameni din Asia Centrala sau din alta parte. Cei ce au mers în interior, au spus cu totii acelasi lucru, este învatatura centrala dintre toate.Învatatura de baza a tuturor Maestrilor a vorbit de ea: ”Exista o Lumina interioara, din care vine Sunetul.Daca voi veniti în legatura cu ea, va va conduce catre telul ultimativ, de unde ea vine. Puterea Divina ce se manifesta. ”
  ”În voi este o Lumina, din care iese un Sunet. Cine-l poate auzi? Doar cel ce se ridica deasupra simturilor corpului.”
  ”Prima data se aude un murmur precum valurile oceanului, precum ploaia care cade, precum susura pârâul. Apoi se aude amestecat sunetul clopotelor si al scoicilor”. Întelegeti acum de ce rasuna clopotele în bisericile noastre? Si în temple? De ce se aprind întotdeauna în biserici si temple lumânari? Aceste case ale Domnului sunt construite dupa modelul corpului omenesc.
  Bisericile sunt lungi si au forma nasului – si acolo exista lumina si sunet regulat de clopote.Acestea sunt simboluri care ar trebui sa ne aminteasca de Dumnezeu – sunt simboluri pentru ambele aspecte ale Puterii Divine, care se manifesta prin Lumina si Sunet.
  Adevaratul templu al Lui Dumnezeu este însa corpul omenesc în care traim. Suntem fiinte constiente, picaturi din marea constiintei. Suntem spiritul care traieste în corpul omenesc. De ce ne va e frica sa muriti, daca spiritul e etern?…Oh,poate aveti averi !NASOL.
  Iisus parca spunea sa nu strangeti averi pe pamant.

  Corpul omenesc este deci adevaratul templu al Lui Dumnezeu si de aceea e considerat ca fiind cel mai superior în toata Creatia. El îi este cel mai apropiat Domnului. În Coran se spune ca îngerii au trebuit– sa se plece în fata corpului omenesc atunci când el a fost creat. Unicul drum înapoi catre
  Dumnezeu se poate face doar în corpul omenesc. Corpul omenesc este o posibilitate de aur. Toti Maestrii au vorbit de acest lucru, eu i-am citat. Si Profetul Mohammed a auzit aceasta muzica cereasca, ce s-a format în cuvinte si apoi a luat întruchiparea lui Gabriel.
  Stiati ca Profetul Mohammed a auzit timp de sase ani Sunetul? Când a fost atent la principiul Luminii si Sunetului, a auzit mesaje de la niveluri mai ridicate.

  Haideti sa-l vedem si pe profetul Ilie cum a ‘comunicat’ cu D-zeu.
  „Dupa cutremur (Sunetul) va fi foc (Lumina), dar nici în foc nu va fi Domnul. Iar dupa foc va fi adiere de vânt lin si acolo va fi Domnul”. 3 Regi (19:12)

  Exista (aceasta putere) în doua forme în noi,puterea de a vedea si puterea de a auzi. Când mergeti în interior, vedeti prima data sclipirea lumânarilor – vedeti lumina, apoi urmeaza sunetul. Prin lumina puteti vedea unde va aflati, iar sunetul va conduce pe calea pe care trebuie sa mergeti. Socrate exprima astfel: ”Am auzit un sunet care m-a dus într-o noua lume! ” Platon a numit-o muzica sferelor.” Pitagora o numeste ”muzica tuturor armoniilor” si ”adevarul care e îmbracat în lumina”. Indicii asemanatoare exista la zoroasti, în Upanishade si la buddhisti.

  Maestrii care vin ca fiind ”Cuvântul întruchipat” si cei în care aceasta putere s-a manifestat, pot sa va dea o legatura prin a va retrage atentia complet din afara si de jos din corp si sa va deschida ochiul interior, încât sa vedeti Lumina Divina. ”Daca ochiul tau este unul, întregul tau trup va fi Lumina! ” Exista deci Lumina si exista Sunetul, care va conduc si va arata calea. ”Cuvântul întruchipat ” poate sa va faca legatura, El va fi denumit ”Piatra Înteleptilor” . În El este relevata aceasta putere care locuieste în fiecare inima.

  Hristos a spus: ”Am venit ca sa-i fac pe acei oameni ce nu vad, sa vada. Cei ce cred ca vad, sunt orbi!” În terminologia Sfintilor a fi ”orb” înseamna ca ochiul vostru interior, unicul vostru ochi nu este deschis si voi nu puteti vedea Lumina Domnului. ”Orb” aici nu înseamna ca cineva nu are ochi în cap, ci descrie pe cineva, al carui ochi interior nu este deschis. Se mai numeste cel de-al treilea ochi, unicul ochi, ochiul lui D-zeu.Acest ochi se afla în fiecare dintre voi.

  Maestrii spun: ”Omule cunoaste-te pe tine însuti! Cine esti tu, ce esti tu cu adevarat? Esti doar corpul? Nu! Ai primit corpul, intelectul si simturile orientate în exterior, dar tu esti cel ce le animeaza. ” Si când putem vorbi de aceasta capacitate de a vedea? Doar daca ne ridicam deasupra simturilor corpului prin autoanaliza.
  El va retrage total atentia din exterior si din partea inferioara a corpului si o aduce la locul sufletului, care se afla în spatele ochilor. Unde anume? Când cineva moare, ochii lui se îndreapta în sus, iar din acest punct mergem noi în lumea de dincolo.
  În momentul mortii, cele patru sunete – numite „sunetele care inspira teroarea sacra” – sunt auzite: sunetul fortei vitale al elementului Pamânt,adica un sunet care se aseamana cu prabusirea unui munte; sunetul fortei vitale al elementului Foc, un sunet care seamana cu al unei paduri în foc; sunetul fortei vitale al elementului Aer, un sunet care se aseamana cu sunetul declansat de o mie de detunaturi simultane;si sunetul asemanator cu un izvor,cel al elementului Apei.In afara de aceste Sunete se vede si Lumina unui tunel;sant declaratiile tuturor oamenilor ce au fost in moarte clinica.

  Plutarch ne spune ca : „Sufletul celor ce sunt initiati în misterele interioare, face aceleasi experiente la parasirea corpului, ca în momentul mortii.” Este acelasi proces.Hristos spunea ”Trebuie sa renasteti” „Sa va naste-ti din nou”.Prima nastere e cea în corpul omenesc, cea de-a doua conduce în lumea de dincolo.

  Lumina este deci în fiecare dintre noi. Hristos a spus: ”Aveti grija ca Lumina din voi sa nu devina întunecime! Noi impiedicam ochiul interior sa se deschida prin introducerea in alimente a fluorului.Aceasta calcifiere a creierului este ce Biblia numeste „Semnul Fiarei” – spune ca nu ai acces la spiritul deschis.

  ***

  Moise a fost un bun medium si un vehicul grozav pentru exprimarea puterii divine,pentru ca nu exista nimic care sa inhibe fluxul exprimarii prin el.”Iar când se pogora Moise din Muntele Sinai, având în mâini cele doua table ale legii, el nu stia ca fata sa stralucea, pentru ca graise Dumnezeu cu el.”

  Atunci cand Moise a rostit celebrele cuvinte „Eu sant cel ce sant” se afla intr-o stare modificata de constiinta !Tocmai realizase ca in el se afla Prezenta Divina,deoarece Ego-ul sau nu o putea impiedica.
  Tocmai descoperise ca D-zeu este acea voce ca de batran din interiorul sau care-l indemna la maretie,este o voce extrem de usoara,si trebuia sa fie suficient de tacut pentru a o putea auzi…Din aceasta cauza s-a suit pe muntele Sinai si a stat in singuratate la fel ca si Ilie,Iisus,Buddha,Mahomed etc.In practicile spirituale de rugaciune,ascultare interioara si meditatie,dupa o perioada poti realiza diferenta intre vocea lui D-zeu si Ego-ul (Fiul Omului).
  Definitia maretiei este capacitatea si dispozitia ta de a servi.Cand acea voce centrala,incepe sa vorbeasca si e linistita si inceata,Te cheama la un nivel mai inalt de servire a naturii umane,al familiei tale,a oricarui cu care vii in contact.Asta este unul din modurile de a face diferenta intre acele voci.Te indeamna sa servesti ?Sau te indeamna sa ai grija numai de tine?Vocea care te impinge sa ai grija numai de tine,cu siguranta vine din Ego.Intrebarea este cum sa fac diferenta intre vointa lui D-zeu si vointa mea ?Unde este D-zeu ?Iisus a spus ca Imparatia lui D-zeu este in tine.Dar in interiorul nostru stim ca avem acea parte faraonica in intelect care acuza si critica orice,si mai avem si o parte profetica,acea parte din noi care are un destin,care are o chemare,de a face diferenta in bine.

  Povestea lui Moise din Biblie este simbolica !

  Faraonul din tara egiptului este Ego-ul din noi ce ne impiedica sa ajungem in Tara Fagaduintei (Imparatia Cerurilor).Marea Rosie trebuie despicata,adica trebuie sa dam la o parte gandurile noastre cotidiene ce vin din Ego,si sa ascultam vocea cea de batran a lui D-zeu.Faraonul personal este intelectul nostru,este acea parte din noi in concordanta cu totalitatea vietii noastre,asa cum o cunoastem,cu totul asa cum este,calitatea vietii,zona de confort.Si mai este si partea din noi care vrea sa ia atitudine,sa faca diferenta si este o intreaga contradictie care are loc in interior pentru a face posibila acea schimbare.Povestea lui Moise este a ta si a mea,este calatoria Eroului spre Tara Fagaduintei.Iisus spunea ca nu putem sluji la doi stapani,asa ca trebuie sa renuntam la Ego pentru a vorbi cu D-zeu.

  Trebuie sa ne scufundam adanc in esenta noastra pentru a putea fi ceea ce este D-zeu.Fraza ‘EU SANT CEL CE SANT” a fost inteleasa gresit inca de la inceputurile timpurilor,este modul simplu a lui D-zeu,forma umana a divinitatii de a spune un adevar enorm:Eu sant aceea,Eu sant.Este prezenta lui D-zeu care spune:Eu sant „aia”.Caci D-zeu nu spune doar Eu am creat „aia”…El ne spune Eu sant asta…(Eu sant aia),sant persoana asta,eu sant experienta asta.D-zeu nu poate sa fie gelos,deoarece El este Unic,asadar a fost un model mental primitiv care a proiectat emotii umane asupra unor forte pe care nu le putea intelege.

  Moise si ‘codul sau’ nu au ajuns niciodata in Tara Sfanta,pentru ca urmasii sai l-au pastrat secret si omenirea nu l-a aflat.
  Israelul a fost constant in conflict (si este !),milioane si-au pierdut viata din cauza unor interpretari gresite a numelui lui D-zeu.Fractiunile religioase sau luptat timp de secole intr-un mod ironic,in numele lui D-zeu.

  CUM REUSIM SA COMUNICAM CU DUMNEZEU ?…vom vedea in cel de-al treilea articol.

  P.S. Astept comentariile crestinilor.

 16. Satanel,
  esti atat de prost, atat de prost incat numai Dumnezeu te mai poate salva. Tu chiar nu poti sa vezi aberatiile pe care le debitezi? Sigur ca nu poti, pentru ca tu ai mintea orbita de dumnezeul veacului acestuia, adica de Dracu’. Imi pare rau pentru tine. Raspunsul meu la toate aberatiile tale se afla pe acest blog, nu trebuie nimic in plus.
  Esti chiar penibil. Rade lumea de tine! Si un copil de scoala generala iti poate demonta ineptiile.
  Cum ai ajuns la aceasta performanta de a te imbeciliza in halul asta ?
  Te-a facut Dracu’ de comanda.

 17. vai de capul meu, citind asa pe sarite m-am zapacit de cap. Numai prostii se scriu pe aici.
  1. Unui crestin autentic nu ii sta bine limbajul urat si vulgar
  2. Isus este evreu
  3. Israel este poporul ales de Dumnezeu, nu trebuie batjocorit. multi o fac din invidie
  4. Crestinii adevarati se cunosc dupa roade, nu dupa cat de mult sau bine scriu intr-un blog.

 18. Lena, ai dreptate: se vede de la o posta ce esti zapacita de cap rau de tot, asa ca… VAI DE CAPUL TAU! Esti varza cu carne. Habar nu ai de Dumnezeu dar ai arogante de 2 lei. Se vede ca si Biblia ai citi-o tot pe sarite sau daca ai citit-o toata, cu siguranta ai inteles-o pe sarite.
  Cu respect,

 19. -Va salut si bun gasit,
  As dori sa ma prezint:
  Eu cu mine care…este ,
  Vreau sa intru in poveste!

  De-nteles al vostru ton
  Si parerile…oneste(!)
  Dar trecutul nu vi-l stiu,
  Pe (acela)care…este!

  Cand erati copii de trupa,
  Si stiati dar nu ati vrut,
  Pana prin (optzecisinoua!),
  Cam ce ”lapte ,,v-a placut?!

  Adevarul nu-i al nostru,
  Domnul cica-i (vorba Lui!)
  Voi v-ati cam balacarit
  Ca la …usa …Cortului…,

  Cum fii lui tata Eli,
  Cu tentacule de sepii,
  Pandeau zeama din galeata
  Si se harponau cu …tepii!
  …………………………………………
  Voi va stiti(…)
  Va faceti …tema,
  Dar ce facem cu un (suflet)
  Inocent cum are …Lena?!

  Care cand o doare capu’,
  Analgezic de minune(…)
  Mai citeste doua randuri
  Din (prezenta)…lectiune!

  Neuronii-s saturati,
  Cati o fi avand saraca(?!)
  Ca toti au( doar) un raspuns,
  Si-asa-l zice …toata banca!!(pam,pam!)

  Iar cu Edy,cu Anubis,
  Si tovarasii cu ei,
  De le-ai prins un talc ascuns(…)
  Nu te-asemana…de vrei!

  Caci sindromul ,dupa mine,
  Simp’…,,tomnatic,,ca atare,
  Ati mancat (covrigi) de mici,
  Dar covrigii-s …hrana Tare!!

  Si s-au dus dintii de ….lapte,
  ,,Viziuni,,si falfait;
  Dupa ani de pacaleli,
  Ati ramas c-un …sasait!

  Si cunosc acum prea bine,
  Ca va stiu de peste an,
  Sant in limba bifurcat
  Si imi zice…Nehustan!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s