Dumnezeu nu vrea fani si like-uri

Dupa cativa zeci de ani traiti pe planeta Pamant, eu, am realizat ca nu este nimic mai important in viata aceasta pentru noi muritorii, decat sa stim ce cautam noi pe planeta aceasta si in universu’ asta. Oferta de explicatii este bogata, si o stiti cu totii, mai mult sau mai putin. Exista fel de fel de variante, de la cele religioase si pana la cele „stiintifice”. Am pus intre ghilimele cuvantul STIINTIFICE pentru ca pana la urma tot ce ne serveste „stiinta” sunt tot basme lumesti, adica ipoteze de lucru, teorii, himere… O teorie, o supozitie, o himera este si Big Bang-ul stiintificilor, de exemplu. Nimeni nu a vazut cu ochii lui Big Bang-ul, dar pe Isus Hristos l-au vazut cateva zeci de mii de oameni, cel putin. Unii l-au ascultat si l-au aclamat, altii l-au scuipat si l-au palmuit, altii l-au biciuit si l-au crucificat, altii l-au ingropat, iar altii l-au pipait. Si colac peste pupaza, tot ceea ce a spus El, se intampla. Pana acum, avantajul este de partea lui Dumnezeu, nu al stiintei, c’asa-i in tenis. Eu unul nu am niciun fel de complexe de inferioritate ca si credincios in Dumnezeu, in fata stiintificilor de tot felul, care se dau mari destepti in creierii capului lor.

Cand am decis sa deschid acest blog am facut-o pentru ca nu mai puteam sa suport toate gogomaniile si toate aberatiile care se spuneau si se spun despre Dumnezeu. Este aberant sa crezi ca Dumnezeu este asa cum spun bisericile, si ca El iti cere ceea ce bisericile cer credinciosilor lor. Asa cum am dovedit deja de multe ori pe baza Bibliei, lumea este prinsa in mrejele minciunilor diavolesti despre Dumnezeu, iar bisericile „crestine” sunt oarbe si surde la adevarul lui Dumnezeu. Dar nu asta vreau sa spun astazi. Astazi vreau sa atac un alt subiect interesant, si anume, acela ca Dumnezeu nu face prozelitism, asa cum cred si il acuza toti prostii. Evanghelia Vesnica este o stire, o informatie ca oricare alta. Poti sa o iei in seama sau poti sa o ignori. Nu ne obliga nimeni la nimic. Dumnezeu nu pierde si nici nu castiga nimic din atitudinea noastra fata de vestea Lui catre noi. Daca eu, tu sau altcineva il aprobam sau ii dam cu flit, daca luam seama sau nu la ceea ce ne spune El, indiferent de decizia noastra, in ceea ce-l priveste, Dumnezeu ramane acelasi. Nu-l crestem si nici nu-l micsoram noi, prin faptul ca-l acceptam sau il negam. Singurul care poate sa piarda sau sa castige ceva este doar omul muritor. Stirea, informatia aceasta, Evanghelia Vesnica, te poate salva daca o iei in seama, ai o sansa, iar daca nu dai 2 bani pe ea, vei crapa oricum, si crapat ramai, din simplul motiv ca acesta este mersu’ pe planeta asta. Simplu. Crestinii de multe ori fac greseala sa se bage in sufletul omului si sa-l piseze cu informatii despre Dumnezeu, turuind ori de cate ori au ocazia, intr-o limba de lemn „crestina”, niste fraze imbecile despre un Dumnezeu pe care nici ei nu-l inteleg si nu-l cunosc cu adevarat. Sigur ca pot sa inteleg dorinta unui crestin de a avertiza lumea cu privirea la posibilitatea salvarii ei, dar de aici si pana la a deveni penibil prin insistentele tale, nu este decat un pas pe care foarte multi il fac, si se mai si mandresc cu asta. Cica ei fac lucrare pentru Dumnezeu. O aiureala! Plictisesc si enerveaza oamenii.

Lumea „cresina” de astazi este doar o lume de LIKE-uri mai mult sau mai putin sincere. Profunzime nu prea mai exista. „Crestinismul” de astazi este un imens Facebook si nimic mai mult. Fiecare biserica alearga sa aiba cat mai multi „prieteni” sau fani, si cat mai multe like-uri. Mi-au scris si mie unii pe acest blog prin comentariile lor, ca si eu vreau sa-l impun pe Dumnezeul crestin oamenilor, prin tot ceea ce scriu eu pe acest blog. Nu este deloc asa. Eu scriu si punct. Fiecare este liber sa accepte sau sa arunce la gunoi tot sau doar ceea ce vrea el. Eu nu silesc pe nimeni sa faca nimic. Nici sa creada ca mine, nici sa-l inteleaga pe Dumnezeu ca mine, pentru ca nici Dumnezeu nu ma sileste pe mine cu nimic. La Dumnezeu totul este liber consimtit. Nimic nu se face cu sila, cu forta si de frica cuiva. Eu am acceptat crestinismul ca fiind singura alternativa credibila din multele posibile, care imi poate explica pe intelesul meu de muritor prost, tot ceea ce vedem si traim noi in acest univers, si pe aceasta planeta. Eu personal cred in argumentele iudeo-crestinismului ca fiind imbatabile, si timpul demonstreaza ca singurele profetii implinite sunt cele ale Dumnezeului iudeo-crestin, iar viziunea si informatia iudeo-crestina, Biblia, despre aparitia noastra pe aceasta planeta si in Univers, precum si tot ceea ceea ce ni se intampla pe aici, este cea mai conforma cu realitatea pe care o vad si o traiesc zilnic, si cu conditia mea de fiinta umana, pe care o percep in fiecare zi, cu fiecare celula a corpului si a mintii mele. Pe cale de consecinta, pentru mine, informatia iudeo-crestina despre lume si viata este singurul adevar capabil sa-mi descopere ceea ce ma intereseaza. Sa inteleg trecutul, prezentul si viitorul. De aceea pentru mine explicatia iudeo-crestina oferita de Dumnezeu prin Cuvantul Sau care este Biblia, este singura credibila si suficienta ca sa inteleg lumea si viata pe care o traiesc, si de ce functioneaza totul asa cum functioneaza. De ce sunt asa oamenii, relatiile sociale, politice, economice, natura, de ce crapam, ce se poate face si ce nu, si multe altele. Eu nu vreau sa atrag pe nimeni la nimic. Fiecare trebuie sa se convinga singur, adica cu mintea lui, ajutat fiind de Dumnezeu, pentru ca singur nu poate, si asta numai daca doreste. Unul din job-urile lui Dumnezeu este sa ne ajute pe noi muritorii tinuti in intuneric de Dracu’, sa intelegem ceea ce singuri nu am putea afla niciodata, si apoi, dupa ce aflam si varianta lui Dumnezeu, sa ia fiecare deciziile pe care le crede de cuviinta. Simplu.

Acum vreau ca inca o data, cu ajutorul Bibliei, care este Cuvantul Viului Dumnezeu pentru noi toti, sa va arat ca asa stau lucrurile, si nu altfel. Si ca Dumnezeu nu are nevoie de fani si de like-uri ca sa faca El burta mare.

  • „Daca nu va va primi cineva, nici nu va asculta cuvintele voastre, sa iesiti din casa sau din cetatea aceea si sa scuturati praful de pe picioarele voastre.” (Matei 10)
  • „Si, daca in vreun loc nu va vor primi si nu va vor asculta, sa plecati de acolo si sa scuturati indata praful de sub picioarele voastre, ca marturie pentru ei. Adevarat va spun ca, in ziua judecatii, va fi mai usor pentru pamantul Sodomei si Gomorei decat pentru cetatea aceea.” (Marcu 6)
  • „Si, daca nu va vor primi oamenii, sa iesiti din cetatea aceea si sa scuturati praful de pe picioarele voastre, ca marturie impotriva lor.” (Luca 9)

Vedeti dumneavoastra in spusele lui Isus Hristos ca un crestin trebuie sa piseze pe cineva la cap ? Nu. Isus Hristos este mult mai pragmatic decat cred oamenii si „crestinii”. El stie ce spune si ce face. El stie ca dragoste cu sila nu se face, este viol. Ce inseamna sa-ti scuturi praful de pe picioare ? Inseamna ceva de genul: „Dragi cetateni, daca nu va place ce auziti, nicio problema, noi plecam, nu va plictisim cu insistentele noastre, si nici macar de praful satelor sau oraselor voastre nu avem nevoie ca sa-l luam cu noi pentru Dumnezeu si in numele lui Dumnezeu. Dumnezeu nu are nevoie de nimic de la voi. Daca nu vreti sa-l luati in seama este OK, nu veti pati nimic rau din partea Lui, dar… sa nu va plangeti in ziua aceea cand veti merge in foc, la gheena, ca oameni-gunoi ce sunteti, adica ca robi ai lu’ Dracu’, ca nu ati fost avertizati asupra pericolului in care va aflati, si ca nu vi s-a spus care este solutia ca sa fiti salvati si sa scapati de necaz.” Simplu nu ?

„De aceea, pe oricine Ma va marturisi inaintea oamenilor il voi marturisi si Eu inaintea Tatalui Meu care este in ceruri, dar de oricine se va lepada de Mine inaintea oamenilor, Ma voi lepada si Eu inaintea Tatalui Meu care este in ceruri.” (Matei 10)  Mie mi se pare foarte corect ceea ce spune Isus aici. Dumnezeu stie cel mai bine ca dragoste cu sila nu se poate si nici nu-si doreste asa ceva. Ori dragoste adevarata si reciproca ori nimic. Dumnezeu curvet si prostitutie „crestina” nu accepta. Adica si cu El si cu Dracu’. Asa ceva nici nu exista si nici nu se poate, asa cum cred unii, care acum il slujesc pe Dracu’ la greu, se duc la biserica sambata sau duminica, si ei cred ca intr-o zi vor fi in Rai. Nema! Niciodata asa ceva! Isus Hristos a spus foarte clar omenirii, ca nimeni nu poate sa slujeasca la doi stapani, adica si la El, si la Dracu’. Acest lucru este IMPOSIBIL.

Sigur ca se va gasi cineva sa spuna: „Da, ba Tanase, dar Dumnezeu asta al tau ii ameninta pe aia care nu-l vor cu distrugerea, daca nu-l accepta pe El de jupan.” Nimic mai fals sa crezi asa ceva. Dumnezeu doar le atrage inca o data atentia ca urmarea neascultarii lor va sa fie moartea, distrugerea definitiva, ca la Sodoma si Gomora. Atat si nimic mai mult. Ei vor suporta consecintele starii lor de pacat in care au dorit sa ramana. Oricum moartea este doar o chestiune de timp. Pacatosii vor fi inviati de Dumnezeu doar ca sa vada ca totul a fost adevarat, nu ca sa se razbune Dumnezeu pe ei, asa cum invata toti prostii, slugile lu’ Dracu’, pe oameni. Dupa ce vor vedea ce au pierdut, este si normal ca vor fi aruncati la gheena, ca oameni-gunoi, ca rebuturi ale Universului. Nu este vina lui Dumnezeu ca ei au ales asta, sa ramana oameni-gunoi. El a vrut sa-i faca oameni-aur, dar ei au refuzat oferta Lui. De aceea vor suporta consecintele acestei stari de fapt. Gunoiul este aruncat la gheena pentru ca acolo este locul lui. Gunoiul nu este pastrat in mijlocul sufrageriei asa cum cred toti idiotii ca va face Dumnezeu, prin acel Iad vesnic pe care-l propovaduiesc, si care nu va exista niciodata. Nu va fi o razbunare a lui Dumnezeu pentru ca muritorii nu l-au acceptat pe El de jupan, asa cum invata toti prostii care se dau religiosi si cunoscatori. Daca au dat DISLIKE salvarii oferita gratis de Dumnezeu prin Isus Hristos, asta vor avea: GHEENA, adica MOARTE VESNICA. Disparitie totala si definitiva.

Concluzia: Dumnezeu nu are nevoie de LIKE-urile noastre. Nu-l incalzesc cu nimic. Sigur ca se bucura MAXIM cand acceptam salvarea oferita de El, dar nimic mai mult nu facem pentru El, acceptand aceasta oferta a salvarii noastre. Multi traiesc cu impresia gresita ca Dumnezeu vrea sa ne aduca cu arcanul in Imparatia Lui, si pentru asta ne ameninta cu toate nenorocirile posibile, si ca noi ii facem Lui un mare favor ca-l bagam si pe El in seama, mai mult de frica decat din placere. Aceasta este viziunea satanica despre Dumnezeu. Minciuni dracesti. Nici dislike-urile noastre nu-l afecteza cu nimic. Singurii afectati suntem noi. Doar noi, oamenii, avem de castigat sau de pierdut TOTUL. 

Un WE frumos sa aveti!

Cu respect,

Un gând despre „Dumnezeu nu vrea fani si like-uri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s