Iehova, batjocorit de „martorii” Lui

Motto: „Asa ca, dupa roadele lor ii veti cunoaste. Nu oricine-Mi zice: „Doamne, Doamne!” va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri. Multi Imi vor zice in ziua aceea: „Doamne, Doamne! N-am prorocit noi in Numele Tau? N-am scos noi draci in Numele Tau? Si n-am facut noi multe minuni in Numele Tau?” Atunci le voi spune curat: „Niciodata nu v-am cunoscut; departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege.” (Matei 7)

Zilele acestea, toate televiziunile si presa au vuit pe buna dreptate, fiind scandalizate de o noua aberatie religioasa. Nu stiu ce este in mintea si in perceptia colectiva a opiniei publice pe acest subiect, dar cu siguranta Dumnezeu a primit din partea lu’ Dracu’ o noua palma nemeritata. Dumnezeu este din nou prezentat in fata lumii ca un individ aberant, un scelerat care cere bietelor fiinte umane lucruri aberante si scelerate, tampite si idioate. Dupa ce ca biata fiinta umana sub jugu’ lu’ Dracu’ este vai mama ei, mai vine si Dumnezeu asta prostovan, ca sa-i ceara toate imbecilitatile posibile. De unde scot oamenii toate imbecilitatile, cretinismele si tampeniile acestea despre Dumnezeu ? Raspuns: ele vin de la Dracu’, asa cum vine si pupatul oaselor de mort, si tarasul pe coate si pe genunchi in jurul bisericii, si multe, multe alte aberatii. Dumnezeu este batjocorit astfel taman de cei care se considera martorii si slujitorii Lui in lumea aceasta. Eu nu am atacat si nu o sa atac niciodata pe acest blog, o biserica, un cult sau o denominatiune anume, voi comenta doar FAPTELE oricarui om, oricarei biserici, cult sau denominatiune care se lauda cu Numele lui Dumnezeu. Ori, si in acest caz prezentat de mass media din Romania, Dumnezeu este batjocorit, asa cum Il batjocoresc si preotii catolici pedofili de exemplu. Pacatul, nelegiuirea, ticalosia, transcende cultele, denominatiunile, bisericile, religiile.

In cazul de fata, o tanara de 30 de ani, ranita intr-un accident de circulatie, refuza in numele credintei si a loialitatii ei fata de Dumnezeu, transfuzia sau transfuziile de sange care o puteau salva. In mintea ei, ea credea ca Dumnezeu se opune transfuziei de sange. Nu vreau sa intru acum in speculatii de unde si pe ce baza a inteles ea ca Dumnezeu s-ar opune si ar cere oamenilor sa nu faca asa ceva. Un lucru insa este sigur: ea credea ca Dumnezeu nu vrea ca ea sa faca transfuzie de sange si punct. Si ea, a respectat cu pretul propriei vieti, vointa lui Dumnezeu, chipurile. Cine a invatat-o prostia si gogomania asta ?! Numai Dumnezeu stie, dar este o mare prostie si o mare gogomanie sa crezi asa ceva. Dumnezeu nu cere oamenilor asta ! Nu exista niciun argument biblic, niciunul, pentru a crede si a sustine asa ceva, si a proceda apoi in consecinta. Aceasta nefericita femeie s-a SINUCIS pur si simplu, facad astfel un pacat major: si-a luat singura viata. A devenit astfel o victima a Satanei. Cred ca va avea mari surprize la inviere. Cred ca Dumnezeu o sa-i adreseze exact cuvintele din motto. Poate ca o sa va intrebati in ce a constat nelegiuirea femeii, atata timp cat ea a ramas fidela lui Dumnezeu cu pretul vietii, respectandu-i poruncile pana la capat. Simplu de raspuns: SINUCIDEREA ! Dumnezeu nu i-a cerut sa se sinucida in numele Lui. Dumnezeu nu cere niciunui om de pe planeta Pamant sa se sinucida in numele Lui. Dracu’ isi freaca mainile de bucurie ca a reusit sa mai piarda un suflet, si sa mai arunce o data cu noroi in Dumnezeu, dand astfel apa la moara tuturor celor care cred ca Dumnezeu este un satrap, un tiran, un dictator imbecil si obtuz, un retardat si un obsedat de propria marire, care cere oamenilor numai lucruri traznite si cretine, un dobitoc care se opune stiintei si binelui creaturilor Sale. Iehova este batjocorit de „martorii” Lui ortodocsi, catolici, martori, etc… Nimeni nu este mai breaz. Degeaba se falesc ei fiecare in fata fiecaruia si toti in fata oamenilor. Sunt varza, si fara Dumnezeu, ii face Dracu’ de competitie !

Jakub Wozniak

Foto: Jakub Woźniak

„Doamne, Doamne! N-am prorocit noi in Numele Tau? N-am scos noi draci in Numele Tau? Si n-am facut noi multe minuni in Numele Tau?” Atunci le voi spune curat: „Niciodata nu v-am cunoscut; departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege.” (Matei 7)

Cu respect,

P.S. Pentru cei care vor sa afle argumente PRO sau CONTRA acestei invataturi aberante, satanice, cum ca nu trebuie sa apelezi la transfuzii de sange in caz de nevoie, pentru ca asa zice Dumnezeu, sa citeasca comentariile de la acest post. Biblia, care este Cuvantul Viului Dumnezeu pentru noi oamenii, nu sustine aceasta invatatura mincinoasa si aberanta.

12 gânduri despre „Iehova, batjocorit de „martorii” Lui

 1. nu ştiu ce mă face să sper că, totuşi, ea a fost sinceră în ceea ce a crezut şi Dumnezeu o va mântui, deşi a păcătuit… iar surpriza să fie a celor care-au îndoctrinat-o cu aşa ceva: pentru că Biblia spune că, dacă duci la erezie pe cineva, tu vei plăti… ei să descopere că nu sunt mântuiţi, datorită influenţei negative pe care-au avut-o asupra multora din aşa-zisul popor al Lui…
  cu acelaşi respect. 🙂

 2. eumiealmeu,
  se poate sa se intample si asa cum spui tu. Nu contest asta, dar… Isus i-a intrebat si pe ucenicii Sai: ” TU, ce crezi ?” TU, nu altcineva. Sigur ca decizia finala este la Dumnezeu, si El va lua decizii dupa criterii pe care noi nu avem cum sa le stim, dar… raspunderea personala nu se exclude absolut deloc. Atunci de ce ne mai da Dumnezeu Duhul Sau care este Duhul Adevarului, ca sa ramanem tot niste prosti prostiti de Dracu’ sau ca sa ne lumineze si sa ne destepte, sa ne dea pricepere si sa ne intelepteasca ? Sigur ca cei care au mintit-o pe biata fata vor suporta consecintele faptelor lor cand vor da ochii cu Dumnezeu, daca nu se vor indrepta intre timp, dar… fata are si ea responsabilitatea ei. Altfel, toti putem sa ajungem in RAI dand vina doar pe Dracu’ care ne minte pe toti, si astfel ne-am scos, noi toti am scapat de raspundere. Oare asa sa fie ? Ma indoiesc, eu nu cred asa ceva. Apoi, in Eden, mai tii minte cum fiecare dadea vina pe fiecare ca sa scape fiecare de raspunderea faptelor LUI ? Si asta nu le-a ajutat cu nimic cand au dat ochii cu Dumnezeu. Raul era facut si a ramas facut. Fiecare trebuia sa rspunda de ceea ce a facut EL, nu altcineva. Adam a dat vina pe Eva, Eva a dat vina pe sarpe. Dumnezeu a intrebat-o atunci pe EVA: „Ce ai facut?” Adica TU, EVA, ce ai facut, nu sarpele. TU, Eva, esti de vina. TU ai facut ceva rau, nu altcineva. Tu vei suporta consecintele faptelor tale si sarpele consecintele faptelor lui. Care au fost consecintele tuturor acestor fapte la judecata lui Dumnezeu facuta chiar atunci in Eden ? Raspuns: Sarpele si-a luat portia lui, Eva si-a luat-o pe a ei si Adam si-a luat-o pe a lui. NIMENI nu a fost absolvit de vina si consecintele propriilor fapte.
  Cu respect,

 3. Danut
  martorii lui Iehova afirma ca ei se ghideaza dupa Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia. Cred ca nu cunosti interpretarea lor cu privire la transfuziile de sange si de aceea voi expune aceasta interpretare culeasa din cartea „Ce ne invata in realitate Biblia” care este foarte populara in randurile lor si apoi vom mai comenta pe tema transfuziilor daca doresti.
  ” Dupa ce Cain l-a omorat pe fratele sau Abel, Iehova i-a zis lui Cain: „‘ Glasul sangelui fratelui tau striga din pamant la Mine „‘ ( Geneza 4 : 10 ). Cand a vorbit despre sangele lui Abel, Dumnezeu s-a referit la viata acestuia. Cain i-a luat viata lui Abel si trebuia sa fie pedepsit. Era ca si cum sangele lui Abel, sau viata lui, striga la Iehova cerand dreptate. Legatura dintre sange si viata a fost scoasa in evidenta si dupa potopul din zilele lui Noe. Inainte de potop, oamenii se hraneau numai cu fructe, legume si cereale . Insa dupa potop, Iehova le-a spus lui Noe si fiilor sai: ”’ Tot ce misca si are viata sa va slujeasca de hrana: toate acestea vi le dau, ca si plantele verzi”’. Totusi, Dumnezeu a pus o restrictie: ”’Numai carne cu viata ei,adica sangele ei
  sa nu mancati ”'( Geneza 1:29 ; 9: 3,4 ). Iehova a aratat cu claritate ca exista o stransa legatura intre viata si sangele unei fapturi vii.
  Putem arata respect fata de sange refuzand sa-l consumam. In Legea pe care a le-a dat-o israelitilor, Iehova a poruncit : ”’ Daca vreunul… vaneaza un animal salbatic sau o pasare care se poate manca, sa-i verse sangele si sa-l acopere cu tarana… Am zis fiilor lui Israel : ‘ Sa nu mancati sangele nici unui trup ‘ ”’ ( Leviticul 17 : 13, 14 ). Porunca lui Dumnezeu de a nu consuma sangele animalelor, data prima oara lui Noe cu circa 800 de ani inainte, era inca valabila. Vointa lui Iehova era clara : slujitorii sai puteau consuma carnea animalelor, dar nu si sangele lor. Ei trebuiau sa-l verse pe pamant, inapoind astfel lui Dumnezeu viata acelei fapturi.
  Crestinii trebuie si ei sa respecte o porunca asemanatoare. In secolul 1, apostolii si alti barbati cu pozitii de raspundere intre continuatorii lui Isus s-au intrunit pentru a decide ce porunci trebuiau respectate de toti membrii congregatiei crestine. Iata concluzia la care s-a ajuns :’ Spiritul sfant si noi insine am considerat ca este bine sa nu va adaugam nici o alta povara, decat aceste lucruri necesare: sa va abtineti de la lucrurile jertfite idolilor, de la sange, de la ce este strangulat [ sangele ramanand in carne ] si de la fornicatie ‘ { curvie, in trad. Cornilescu } ( Faptele 15 : 28, 29 ; 21 : 25 ). Asadar trebuie sa ne abtinem de la sange . In ochii lui Dumnezeu, acest lucru este tot atat de important ca evitarea idolatriei si a imoralitatii sexuale.
  Dar ce putem spune despre transfuziile de sange ? Se aplica porunca de a ne abtine de la sange si la ele ? Da. Gandeste-te la urmatoarea situatie: sa presupunem ca un medic iti recomanda sa nu consumi bauturi alcoolice. Inseamna aceasta ca n-ai voie sa bei alcool, dar ca ti-l poti injecta in vena ? Bineinteles ca nu ! In mod asemanator, a ne abtine de la sange inseamna a nu-l introduce in nici un mod in corpul nostru. Prin urmare, daca respectam porunca de a ne abtine de la sange nu-i vom permite nimanui sa ne transfuzeze sange.
  Dar ce se intampla daca un crestin este in stare grava sau are nevoie de o operatie dificila ? Sa presupunem ca medicii ii spun ca va muri daca nu i se face o transfuzie. Bineinteles, persoana respectiva nu vrea sa moara. Intrucat apreciaza darul pretios al vietii primit de la Dumnezeu, ea va face tot posibilul sa ramana in viata. De aceea, va accepta alte tratamente care nu implica folosirea gresita a sangelui. Ea chiar va cauta astfel de tratamente si va accepta diverse alternative la transfuzii.
  Va incalca un crestin legea lui Dumnezeu doar pentru a-si prelungi viata in acest sistem de lucruri ? Isus a spus : ” Cine vrea sa-si salveze sufletul ( sau viata ) il va pierde; dar cine isi pierde sufletul pentru mine il va gasi” ( Matei 16 : 25 ). Noi nu vrem sa murim. Insa daca incercam sa ne salvam viata prezenta incalcand legea lui Dumnezeu, riscam sa ne pierdem viata vesnica. Prin urmare, este o dovada de intelepciune sa ne incredem in justetea legilor lui Dumnezeu, fiind ferm convinsi ca, daca murim, Datatorul vietii isi va aduce aminte de noi la inviere si ne va oferi din nou darul pretios al vietii. – Ioan 5 :28,29 ; Evrei 11 : 6
  In prezent, slujitorii fideli ai lui Dumnezeu sunt ferm hotarati sa respecte porunca referitoare la sange. Ei nu vor consuma sange in nici un mod si nici nu-l vor accepta din motive medicale. Crestinii sunt siguri ca Cel care a creat sangele stie ce este ce mai bine pentru ei.”
  Acest capitol mai contine cateva date, dar ma opresc aici considerand ca s-a inteles destul de bine refuzul martorilor lui Iehova de a accepta transfuziile de sange.
  Multa sanatate !

 4. Draga Tyty,
  multumesc pentru comentariul tau competent, care a subliniat aspectele importante ale textelor biblice despre sange, viata si implicit a doctrinei, a dogmei Martorilor lui Iehova construita pe aceste texte, cu privire la sange, viata, si refuzul lor de a accepta sangele altei persoane in propriul organism. NIMIC din tot ceea ce ai prezentat tu nu justifica un astfel de comportament aberant, o astfel de doctrina aberanta, o astfel de dogma aberanta: de a refuza transfuzia de sange. Orice om normal la cap poate vedea ca Biblia nu sustine aberatia Martorilor lui Iehova. Cu atat mai mult daca ai si Duhul lui Dumnezeu, nu ai cum sa te ratacesti cu privirea la acest subiect.
  Hai sa comentez si eu putin cele prezentate de tine.
  Sa nu uitam nicio clipa ca si Dracu’ se ghideaza dupa Cuvantul lui Dumnezeu. Il stie pe dinafara. Dracu’ stie mai bine decat noi toti ce si cum este Dumnezeu, ce si cum este Imparatia lui Dumnezeu, si singura lui treaba pe planeta noastra este sa ne prosteasca in continuare pe noi toti, prostii deja prostiti de el prin Eva. Numai ca Dumnezeu ii strica planurile.
  Da, este o legatura stransa intre SANGE si VIATA, asa cum prezinta si Biblia, dar… NICIODATA, NICIODATA Dumnezeu nu a vrut sa spuna ca Viata este numai Sange si Sangele este Viata, si punct. Ce facem atunci cu suflarea de viata data de Dumnezeu, ce facem cu Duhul lui Dumnezeu care este tot viata ?
  „Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului, i-a suflat in nari suflare de viata, si omul s-a facut astfel un suflet viu.” (Facerea 2:7)
  „Au intrat in corabie la Noe, doua cate doua, din orice faptura care are suflare de viata.” (Facerea 7:15)
  Nu Sangele a dat si da VIATA omului sau animalului, ci numai suflarea de viata a lui Dumnezeu. Biblia este foarte clara in privinta aceasta. Dumnezeu nu spune ca am pus SANGE in omul si in animalele pe care le-am creat si astfel omul impreuna cu animalele au devenit suflete, fiinte vii. Este o aberatie si o mare gogomanie sa sustii si sa crezi asa ceva cu Biblia in mana. Il faci mincinos pe Dumnezeu. Dumnezeu a spus oamenilor cu totul altceva, ceva ce stiinta de mai tarziu a si confirmat, demonstrand inca o data ca Dumnezeu este cel mai mare om de stiinta, pentru ca El ne-a creat, si El stie cel mai bine ce suntem si cum suntem. Tarana pamantului din care am fost creati, datorita suflarii de viata data de Dumnezeu s-a transformat in ceea ce suntem noi la ora actuala. Nu Sangele a facut asta. Sa ne fie foarte clar.
  Ce a vrut sa spuna Dumnezeu in textele prezentate de tine ? Simplu de raspuns. Dumnezeu ne spune prin aceste texte si prin altele de aceste gen, ca sangele este echivalent cu viata noastra, in sensul ca pentru organismul uman este un fluid ESENTIAL, care strabate intreg organismul nostru, un fluid in care se varsa tot ceea ce bem, ce mancam, tot ceea ce produc alte organe din corp, un fluid care este curatat permanent de catre alte organe din corpul nostru, un fluid care este oxigenat, transportat, pompat de alte organe, si tot asa. Sangele este prezentat ca esenta a vietii, si asa si este, dar… el nu este Viata, sa ne intelegem foarte bine. Fara suflarea de viata data de Dumnezeu noua, Sangele este NIMIC, ZERO. Nici n-ar fi existat. Stiinta de mai tarziu, cea din zilele noastre, il confirma pe Dumnezeu. Dumnezeu nu avea cum sa spuna altfel retardatilor de la inceputurile omenirii si de mai tarziu, lucruri pe care nu aveau cum sa le inteleaga la vremea respectiva, si din aceasta cauza a spus ceea ce a spus in legatura cu Sangele si Viata. In lumea moderna de astazi, se vede clar ca ceea ce a spus Dumnezeu este corect si adevarat. Prin analizarea probelor de sange se poate vedea si analiza starea intregului organism uman. Iata de ce sangele este echivalat cu viata organismului nostru, dar NU ESTE VIATA ! De ce a spus Dumnezeu poporului Sau din toate timpurile sa nu consume, sa nu manance, sa nu bea sange ? Simplu de raspuns. Sunt doua aspecte legate de asta. Primul este spiritual, si ne transmite mesajul ca prin varsarea sangelui, adica A VIETII Fiului lui Dumnezeu pentru noi toti, am fost salvati din pacat si din moarte, de aceea nu trebuie batjocorit si tratat cu usuratate, si doi, ca nu este bine din multe alte motive sa consumam acest sange. In sange pe langa lucrurile bune pot sa fie si multe lucruri rele: microbi, boli, etc.. Un animal mort sau omorat din care nu este scurs sangele este impropriu consumului din nenumarate motive pe care le putem afla astazi de pe internet. Oricum o mica cantitate de sange tot mancam, pentru ca nu putem sa scoatem TOT sangele din animalele pe care le consumam. Dumnezeu ne invata apoi sa nu batjocorim sangele in niciun fel, pentru ca este foarte important pentru noi, oameni si animale. El a purtat intr-un fel viata noastra prin organism si de aceea nu trebuie batjocorit. Trebuie respectat. Asa cum nu trebuie sa batjocorim painea cea de toate zilele, si ea trebuie respectata, pentru ca fara ea crapam. La fel cu apa, cu natura in general. Asa cum putem sa crapam daca ni se scurge sangele din noi, daca ne este perforata inima, ficatul, rinichii sau alte parti ale corpului nostru. De aici si pana la ajunge la concluzia ca o transfuzie de sange este ceva ce Dumnezeu nu doreste ca noi sa facem, este o interpretare prosteasca, imbecila, cretina si FORTATA a Bibliei, si a tot ceea ce ne spune Dumnezeu legat de acest subiect, adica O MINCIUNA SATANICA.
  Exemplul cu alcoolul injectat este o mostra de „intelepciune” imbecila si cretina a lumii acesteia, adica de intelepciune mincinoasa, draceasca, a lu’ Dracu’.

  Hai sa vedem acum acest text pe care l-ai prezentat: ” Cine vrea sa-si salveze sufletul ( sau viata ) il va pierde, dar cine isi pierde sufletul pentru Mine (Hristos) il va gasi” ( Matei 16 : 25 ). Ce vrea sa spuna acest text in realitate, este cu totul altceva decat ceea ce spun si interpreteaza Martorii lui Iehova, spre pierzarea lor, asa cum s-a putut vedea si cu aceasta nefericita tanara prostita de Dracu’. Aceste cuvinte ale lui Hristos spun cu totul si cu totul altceva. Spun ceva de genul :
  „Nimeni nu poate sluji la doi stapani. Caci sau va uri pe unul si va iubi pe celalalt sau va tine la unul si va nesocoti pe celalalt, nu puteti sluji lui Dumnezeu si lu’ Dracu’ „. (Matei 6:24) Adica: cine vrea in viata aceasta sa se faca frate cu Dracu’ ca sa treaca puntea, se minte singur. Oricine ma va lepada pe Mine, spune Isus, ca sa-si scape pielea in diverse situatii dandu-se pentru asta de partea lu’ Dracu’ va culege roadele acestei tactici, adica va pierde, va crapa, dar oricine imi ramane loial Mie pana la capat, spune Isus, in orice situatie, va castiga. Acesta este sensul real al textului prezentat de tine. Aceasta afirmatie biblica citata de Martorii lui Iehova nu are NIMIC de-a face cu Viata si cu Sangele. Absolut nimic. A o cita ca dovada a loialitatii tale fata de Dumnezeu, in sensul ca nu permiti transfuzia de sange strain in corpul tau, este o gogmanie fara margini. Nu merge. Cu atat mai mult nu merge in lumina venita de la Isus Hristos prin Noul Testament, in care Isus Hristos spune clar ca nimic in afara de VIATA LUI, adica DUHUL LUI, adica tot O SUFLARE DE VIATA, nu ne salveaza. Nici sangele nostru, nici al animalelor jertfite, nicio mancare si nicio bautura, ci DOAR EL. Aceasta nefericita femeie trebuia sa creada ca are Duhul lui Hristos in ea ca sa fie salvata, nu ca trebuie sa-si tina sangele ei curat ca sa fie pe placul lui Dumnezeu. Sangele nostru, viata noastra este oricum murdarita de pacat. Ce vrem noi sa pastram curat, murdaria lu’ Dracu’ din noi ? ADN-ul spurcat a lu’ Dracu’ care este in noi, ne duce implacabil spre final, adica spre ziua mortii. In sangele noatru nu este decat boala, batranete si moarte. Asta este tot ce avem in el. De unde atata curatenie ce trebuie protejata ?!
  Ca o prima concluzie, o transfuzie de sange nu are nimic in comun cu mancatul de sange, cu scurgerea lui, cu onorarea lui, in sensul ca nu trebuie batjocorit, etc. O transfuzie de sange nu ma transforma pe mine din Danut Tanase in Vasile sau Vasilica, adica in donatorul sangelui care-mi este perfuzat si transfuzat. O transfuzie de sange nu-mi afecteaza nici personalitatea, nici gandirea, nici organismul, nimic. O transfuzie de sange nu ma transforma in alta persoana. Daca cineva gandeste altfel, aceasta gandire este profund cretina, imbecila si retardata. Nu ma feresc de cuvinte.
  Deocamdata atat.

 5. .IN SFANTA SCRIPTURA ESTE SCRIS SA NE FERIM DE SANGE ASTA CE INSEAMNA PENTRU TINE si daca aceasta tanara accepta sange si tot murea .Poate tu bei sange sau faci sangerete din sage si o sa pui ca nu este nici o problema sau o femei cand este bolnava la ciclu te poti culca cu ea ca nu e nici o problema . Problema nu este ce vrem noi ci ce vrea Bunul DUMNEZEU de la noi ,de asemenea ai scris intrun alt comentariu despre copii ca unii fac copii prea multi si nu are cu ce sa-i creasca ,de asemenea copii vin de la DOMNUL si tot EL ne si ajuta sa avem ceea ce ne trebuie pentru ai creste dupa cum e scris ca cu nici un chip nu am sa te las ,nu noi trebuie sa decidem cati copii sa avem in timp ce multe versete spun cresteti inmultiti-va ,

 6. Darius,
  ce inseamna la tine asta: „IN SFANTA SCRIPTURA ESTE SCRIS SA NE FERIM DE SANGE ?” In ce sens sa ne ferim de sange? Atentie mare ca si tu ai sange in tine, da-l repede afara ! Fereste-te de el ca de Dracu’ ca-i caca, iti face numai rau.
  Nu beau sange si nu fac si nu consum porcaria aia de sangerete, din motive cat se poate de normale.
  Darius, o femeie la ciclu nu este bolnava asa cum crezi tu ! Este foarte sanatoasa. Doar MINTILE bolnave pot crede asa ceva, ca ciclu este o boala. Eu nu ma culc cu o femeie la ciclu in primul si primul rand pentru ca este total aiurea sa faci asa ceva chiar daca nu il iei in calcul pe Dumnezeu. Este la mintea cocosului ca nu este nici bine, atat pentru femeie cat si pentru barbat, si nici placut, sa faci asta in ACEA perioada, din motive cat se poate de normale si de bun simt. Este ca si cum te-ai duce sa faci baie in apa cu care a fost spalat bazinul de inot sau sa bei apa in care ai spalat vasele. Tu crezi ca Dumnezeu este un dobitoc fara minte asa cum cred multi „crestini” si atei ?! Nu omule. Dumnezeu stie ce spune.
  Cat despre copii, eu cred ca a aduce pe lume copii este o mare responsabilitate. Trebuie sa te gandesti bine inainte de a-i face. Trebuie sa stii bine daca ai cu ce sa-i cresti, adica sa-i haranesti, sa-i imbraci, sa le poti da o educatie, adica sa poti sa-i trimiti la scoala, etc… Sa dai din cur si sa torni la copii cu duiumul este simplu. Ce faci DUPA ACEEA? Plangi pe la televizor ca esti sarac si amarat, si ca ai de crescut o duzina de copii ? PUTIN IMI PASA MIE DE ASTA ! Spala-te pe cap cu ei. Cum adica, tu crezi ca Dumnezeu spune in Biblie sa dai toata ziua din cur si sa faci copii ca disperatu’ sau Dumnezeu spune ca trebuie sa fii RESPONSABIL in tot ceea ce faci? Daca se intampla sa ai si copii, egal cati, trebuie sa-i cresti cum se cuvine, sa fii responsabil. Intelegi?! Dumnezeu spune ca fiecare sa se inmulteasca atat cat poate duce, nu ca prostu’. Trebuie sa tii cont de toti factorii vietii tale, adica de timpul si timpurile in care traiesti. Nu este obligat Dumnezeu sa ne creasca noua copiii asa cum crezi tu. Adica noi dam din cur toata ziua si apoi il obligam pe Dumnezeu sa fie bona noastra.
  Si acum sa-ti spun esentialul Darius: Dumnezeu prin Pavel spune ca este bine si de dorit, cine poate, NU ESTE OBLIGATORIU CA TOTI SA FACEM ASTA, sa nu se mai insoare sau sa se mai marite, si sa nu mai faca nici copii. Stii de ce spune Dumnezeu asta oamenilor? Simplu de raspuns: pentru ca vremurile vor fi din ce in ce mai grele. Una era sa iei in primire o planeta minunata, proaspat creata, la cheie, noua, cu de toate pentru toti pe ea, si sa incepi sa te inmultesti asa cum a spus Dumnezeu, ca sa o populezi pentru ca era pustie, sa te bucuri de ea tu si urmasii tai, asa cum au facut Adam si Eva, si alta este situatia cand planeta asta trebuie sa hraneasca acum din ce in ce mai multe miliarde de nebuni (nu ca n-ar putea sa o faca) dar… miliardele astea de nebuni si de prosti, o violeaza si o otravesc zilnic, o seaca de puteri, adica de resurse, o batjocoresc si o macelaresc zilnic, o ucid in fiecare secunda care trece. Poti vedea diferentele? Eu cred ca nu. Lasa dracu’ invataturile astea tampite care le ai bagate in cap de biserica ta, oricare ar fi ea, pune mana pe Biblie, si Dumnezeu te va ajuta sa intelegi cum sta treaba cu adevarat.
  Cu respect,

 7. Iti multumesc pentru raspuns dar ce inseamna a te ferii de sange si dobitoace sugrumate eu unul cred ca stii ca doar nu esti copil mic .daca vrei poti sa vezi documentare cu oamanei bolnvi care omoara fac baie in sange si altele doar nu esti copil mic sa nu stii ce inseamna sa te feresti de sange eu unul am acceptat sangele mantuitorului si nu ai am nevoie de alt sange pentru a fii salvat apropo nu fac parte din nici o biserica .
  De copii ce sa spun eu unul fac dragoste cu sotia nu dau doar din cur si rodul acestei iubri sun copii pe care ii primim de la DOMNUL .
  Multa lume da din cur dar copii tot nu au multa lume se crede mai desteapta decat DOMNUL si nuface copii cand trebuie sii planifica pe mai tarziu spun mai intai cariera si altele si apoi cpii dar ei sau casatorit doar sa dea din cur ei sunt proprii dumnezei ei stiu ce si cum sa faca mai nou pot programa si in ce data sa vina copilul dar sa lasam biblia sa vedem ce spune in legatura cu acest subiect
  IOV a avut zece copi dar nua cersit painea si cum sami fac griji cevoi manca sau ce voi be cand biblia ma invata sa numi fac griji
  Ps 78,5 si a poruncit copiilor nostri sa-si invete in ea copii
  6 ca sa fie cunoscuta de cei ce vor veni dupa ei ,de copii cari se vor naste ,si cari cand se vor face mari ,sa vorbeasca despre ea copiilor lor
  ps 115.14 DOMNUL sa va inmulteasca tot mai mult pe voi si pe copii vostri
  ps 127 3 iata fii sunt o mostenire de la DOMNUL rodul pantecelui este o rasplata de la el
  gen 33 .5 ……… Sunt copii pe cari ia dat DUMNEZEU robului tau
  gen 48.9 ……….Sun fii mei ,pe cari mi ia dat DUMNEZEU aici
  Eu ma incred in DOMNUL EL stie ce e mai bine pentru mine si casa me eu nu am de unde sa stiu cati copii voi avea cati vor trai , eu cat voi trai, acestea Domnul le stie noi doar rebuie sa credem in EL si in CUVANTUL LUI adica Biblia cu respect

  • Corect,dupa Codex,in Faptele Apostolilor scrie clar,de doua ori:SA VA ABTINETI DE LA…SANGE.Daca dvs.,primind o transfuzie pretindeti ca VA ABTINETI de la sange…nu mai este nimic de spus !
   Degeaba intrebati:IN CE SENS? Intrucat nu este limitata ABTINEREA ,se cheama ca este totala.
   In alta ordine de idei,se pare ca aveti serioase lacune privind CUNOASTEREA TEXTULUI BIBLIEI ! De ce afirm aceasta?Pt.ca,in totala ignoranta,faceti afirmatia ca VIATA OMULUI si SANGELE nu au legatura biblica.Asa sa fie oare?Vreti sa cititi Leviticul 17:11-14 sau Ezechiel 3:18?

 8. Darius draga:Dumnezeu ne-a inzestrat cu darul procreerii,insa noi decidem cati copii sa facem ! Daca faci prea multi si nu-i poti creste si educa in mod corespunzator,ajungi in postura celui care NU-SI ADMINISTREAZA BINE CASA LUI,FIIND MAI RAU DECAT UN NECREDINCIOS .Sau acolo nu ai citit ???

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s