Corect politic sau Politically correct

Astazi vreau sa mai demontam o manipulare draceasca, satanica, diavoleasca. O noua forma de cenzura, si de pus pumnul in gura fraierilor de pe planeta Pamant. O mare imbecilitate care este la moda in lumea de astazi. Acest concept este numit: Politically correct sau Political correctness, pe romaneste: corectitudine politica sau politic corect sau corect politic, cum vreti sa spuneti. Acest corect politic, este o alta manipulare pentru a-i prosti pe prosti. Acest principiu se doreste a fi aplicat, si este aplicat, in toate domeniile, inclusiv in religie. Este un fel de pact de neagresiune impotriva minciunii, a hotiei, a violentei, a manipularilor, a mizeriilor de tot felul, si a nelegiuirii in general, din aceasta lume a pacatului, asa cum este si PR-ul, adica relatiile publice, adica o alta prosteala pe fata. Prin acest concept, corectitudinea politica, nelegiuirile lumii in care traim, se doresc a fi poleite cu aur. Prin acest concept, ti se pune practic pumnul in gura, ca sa nu mai poti sa spui si sa definesti corect, tot ceea ce vezi, traiesti si auzi cu ochii si urechile tale. Este o noua forma de prosteala, de impunere, si de… CENZURA. Este acelasi pumn de fier, imbracat in catifea, deocamdata, prin care se doreste si deja se si reuseste, ca sa ti se rupa dintii obiectivitatii. Corectitudinea politica, nu are nimic in comun cu adevarul, si nu are nimic corect in ea. Au inceput sa apara si legi care iti interzic sa-i spui prostului ca este prost, si hotului ca este hot, curvei ca este curva, criminalulului ca este criminal, si mincinosului ca este mincinos. Prin politically correct, trebuie sa imbraci aceste adevaruri urate ale vietii noastre zilnice, in cuvinte, propozitii si fraze, prin care sa nu-ti mai dai seama de adevarul, uratenia si hidosenia a ceea ce reprezinta ele. Sa nu te mai izbeasca in urechi si in ochi stirile despre ele, si sa nu te mai oripileze. Sa-ti para acceptabile, si chiar de dorit, de ce nu. Corect politic, ucide libertatea de exprimare. Corect politic ucide adevarul. Corect politic, este cenzura si pumn in gura.

Am vazut la statusul unui prieten, un text care mie mi-a mers la suflet, si care defineste exact asa cum este el, acest concept idiot, manipulator si opresor, de „corectitudine”. Se pare ca este o definitie premiata in 2010, la un concurs din SUA. Iata textul:

„Corectitudinea politică este o doctrina, cultivata de o minoritate deliranta, ilogica, promovata de mass-media oficiala, care sustine că este posibil să apuci o bucată de căcat, de partea curată.”

Ce vrea Dracu’ de fapt, cu aceasta corectitudine politica ? Asta, ce se vede in fotografia de mai jos. Sa nu mai gandim cu mintile noastre, pentru ca nu mai are rost. Au gandit altii pentru noi. Au hotarat altii ce este bine si ce este rau. Au hotarat altii care este adevarul. Acesti altii ne sunt prezentati pe toate canalele media, ca fiind „mult mai destepti decat noi toti”, iar noi trebuie doar sa ne supunem gandirii lor, adica… gandirii lu’ Dracu’ of course. In biserici, culte si in religie in general, este fix la fel. Daca nu accepti ce au gandit altii inaintea ta, zbori imediat, esti persecutat, exclus, si in foarte multe cazuri (milioane de cazuri), licidat fizic, omorat. Asa a patit si Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Nimic nou sub soare. Dracu’ vrea sa ne invete in continuare, asa cum a invatat-o si pe Eva in Eden, cum sa apucam cacatul, de partea lui cea mai curata, frumoasa si poleita cu aur, ca sa uitam (sa nu mai stim) ca tinem in mana doar un… cacat, si ala trecator, si urat mirositor!

Dumnezeu nu este corect politic, si atunci nici eu nu o sa fiu vreodata. Dumnezeu este adevar, si punct. Dumnezeu este llibertate, si punct. Dumnezeu nu este manipulare, nici opresiune sau prigonire, si nu isi lipseste niciodata creaturile de libertate, de adevar, asa cum face Dracu’, si asa cum se intampla acum in IAD, adica pe planeta Pamant, unde conducator suprem este Dracu’ si slugile lui, demonii si oamenii gunoi, pacatosii de pe aceasta planeta, care sunt majoritari. Prin adevarul lui Dumnezeu, se pot evita toate cursele intinse de Dracu’ lumii noastre proaste si prostite de el, de la caderea in pacat, si pana in ultima zi de existenta a Iadului in care traim. Crestinii adevarati, nu sunt corect politic, si nu vor fi niciodata! Vor fi totdeauna liberi sa spuna adevarul, oricare ar fi acesta.

„Veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face LIBERI.” (Ioan)

Cu respect,

5 gânduri despre „Corect politic sau Politically correct

  1. Hai sa nu le ofensam pe curve, mari sau mici. Cel putin acolo ai optiunea sa nu te foloseti de serviciile ei, iar daca da, pierzi doar bani, si poate ai si ceva placere (inclusiv boli venerice 🙂

    Cu corectitudinea politica, iti pierzi integritatea, demnitatea si adeseori si libertatea. Cred ca e mai rau decat cu curvele 🙂

  2. In fond, noi ca indivizi, raspundem unei dresuri. Vor sa impinga dresura mai departe, dupa ce ne-au determinat sa ne lasam pe mina/capul lor, noi sa nu mai avem initiativa, acum sa ne faca sa spunem si, culmea, sa si credem ca „haznaua politica” lucreaza in interesul nostru, fiind model de gindire, inteligenta, corectitudine, morala, etc. Noi nu ne mai apartinem, iar uniformizarea facuta de comunism parca nu era asa de … puturoasa si nesimtita.

  3. Foarte util este să îi identifici pe cei care au impus şi s-au luptat pentru „corectitudinea politică”. Eu pot să-i numesc pe cei care n-au nici o vină, care n-au cerut aşa ceva: ţiganii, curvele, debilii, bisexualii, hoţii, drogaţii. Ei, cine au mai rămas? Evident, „superdeştepţii”, cei care în permanenţă revendică şi acuză!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s