Regele si Patria

Motto: NIHIL SINE DEO

Ieri, dupa 64 de ani, Regele Romaniei, Mihai I, s-a adresat din nou Parlamentului Romaniei. A fost un moment frumos, superb. Un moment din acela care iti ramane in suflet pentru mult timp, la unii, pentru toata viata. Un moment din acela de gratie, cum mai sunt atat de putine in lumea noastra de astazi. Am trait si respirat LIVE, istorie. Istorie adevarata, nu contrafacuta. Pentru o zi, timpul a devenit mai bun, mai nobil, mai suportabil, mai…regal. Ieri, un om, Regele, a dominat la modul cel mai frumos posibil, o tara intreaga: Patria lui. A fost Regele si Patria sa. Inegala relatia. Regele a ramas acelasi: demn, loial, adevarat, onest, iar Patria, vai, Patria, a devenit intre timp o curva proasta, mincinoasa si hoata, care se vinde pe propria centura, pe centura Europei si a lumii. O toapa peniblia, plina de silicoane si de sclipici hidos. O mama vitrega pentru copiii ei, pe care ii omoara imediat dupa nastere, sugrumandu-i cu cordonul ombilical. O Patrie care isi arunca batranii prematur in groapa, pentru ca le asigura o batranete in saracie, boala si… moarte. O Patrie care nu se ridica si nici nu se mai poate ridica vreodata, la nivelul Regelui ei. Din nefericire. Diferenta dintre Patrie si Rege este acum enorma, si nu se va mai putea recupera niciodata. Nu va mai faceti iluzii. Nu va mai veni niciun bine. Ieri, Regele Mihai I a dominat Romania cu mainile goale. Fara nici un fel de putere, a reusit sa aiba puterea suprema. Singura putere cu care a dominat TOTUL, a fost doar PUTEREA EXEMPLULUI PERSONAL. 90 de ani de exemplu personal. 90 de ani de demnitate si onestitate. 90 de ani de loialitate fata de Patrie. 90 de ani de bucurie si de tristete. 90 de ani de verticalitate. Puterea morala a Regelui vine de aici, si mai vine si din tot ceea ce au facut stramosii lui pentru Romania. Regele a dominat categoric Presedintia, Executivul, Parlamentul, Academia, Armata, Biserica, TOTUL. Paradoxal, doar hulitul Parlament a facut gestul pe care nicio alta institutie (cu exceptia Operei Romane), nu l-a facut: a dat ocazia Regelui sa se adresze natiunii, Patriei. Bravo !

Ieri nu am vrut sa comentez nimic legat de acest subiect pentru ca pur si simplu nu era cazul. Ieri trebuia spus doar un simplu „La Multi Ani Majestate!” si atat. Eu asa cred. Sigur ca imediat s-a inceput despicarea firului in patru, asa cum numai noi romanii stim sa o facem, adica jegos. Doamne cat de geniala a fost zicerea lui Octavian Paler: „Nu există sentiment tragic la români. Cred că dragostea la noi parcurge doar distanţa dintre romanţă şi pat. Avem o psihologie de popor superficial, de popor care poate frige mititei pe orice Golgota.” Subscriu ! Asa este !

Vreau acum sa postez si discursul regelui din Parlamentul Romaniei, si apoi sa comentez si eu comentariile celor care si-au dat cu parerea ieri despre toate aceste lucruri care s-au petrecut pe 25 octombrie 2011.

Acum sa comentez si eu cateva zise ale unor facatori, lideri, vectori de opinie din Romania, in gura carora se mai uita romanii ca sa se destepte si sa se intelepteasca, chipurile. TOTI au zbarcit-o in fel si chip, TOTI si-au dat masura incompetentei si superficialitatii tipic romanesti, pe care o critica zilnic la altii dar care si la ei se gaseste din belsug. TOTI au dovedit ca sunt varza din diferite motive: lasitate, obedienta, servilism, interese ascunse, etc. Este foarte greu sa gasesti in Romania oameni care sa aiba caracter, cultura necesara, simtul dreptatii si al masurii, deontologie profesionaa, pe langa multe alte alea. Fiecare da din fleanca ca sa se dea important, fiecare isi face jocul lui, fiecare slujeste interesele lui sau a gastii din care face parte, fiecare isi scuza neputintele si lasitatile in comentarii jegoase, tendentioase, mincinoase si manipulatoare.

Sa incepem cu CTP-ul sau Cristian Tudor Popescu. Acest ziarist, acest intelectual atat de alunecos de-a lungul timpului, un servitor al unor idealuri si interese pe care numai el le stie, desi el pozeaza permanent in aparatorul neanfricat al adevarului si al dreptatii. Cristian Tudor Popescu nu a fost niciodata asa ceva. CTP-ul a zbarcit-o de multe ori, iar acum a zbarcit-o rau de tot prin comentariile sale, cazand in ridicol, de la inaltimea propriei arogante intelectuale in care se scalda cu voluptate. Sa va spun si de ce. In viziunea domnului CTP, orice tasti basti care ajunge presedinte poate sa fie numit presedinte si dupa ce isi termina mandatul (mandatele) dar un rege, deposedat ABUZIV de regat, de catre o putere striana, nu mai poate sa fie chemat cu apelativul de Rege sau Majestate. Ca nu mai are dreptul. Domnul CTP invoca si Dex-ul ca sa-si sustina aberatia si judecata chioara la adresa Regelui Mihai I. Se pare ca CTP-ul stie tot istoria comunista a Romaniei si gandeste la fel de comunist, ca si comunistii insisi. Intr-un final, asa… treaca de la el, accepta sa-i spuna Majestatii sale, Rege. Face asa…. un compromis, de dragul lui politic corect. Asta se intampla in scris. La televiziune, CTP-ul spunea plin de el, ca referirea Regelui la infrastructura Romaniei, autostrazi, porturi, aeroporturi este o imixtiune in zona Executivului (guvern) si ca un Rege nu trebuie sa se refere la asa ceva intr-un discurs regal, nu este treaba lui asta. Ce s-a apucat Regele sa se bage in asa ceva. Nimic mai gresit. Regele Mihai I se dovedeste si acum, in 2011, un adevarat om de stat, mai cunoscator si mai vizionar, decat sunt majoritatea politicienilor, guvernantilor, analistilor si ziaristilor din Romania. Ce a spus Regele de fapt cand a afirmat ca: „România are nevoie de infrastructură. Autostrăzile, porturile şi aeroporturile moderne sunt parte din forţa noastră, ca stat independent. Agricultura nu este un domeniul al trecutului istoric, ci al viitorului.” Regele a spus aici doua lucruri extrem de importante, pe care CTP-ul nu le-a sesizat, pentru ca nu-l duce mintea comunistoida, doua lucruri STRATEGICE pe termen scurt, mediu si lung, a caror importanta foarte putini romani o inteleg cu adevarat, in Romania manelista.

1.Fara infrastructura iti este amenintata, periclitata, subrezita, independenta ca stat. De ce ? Simplu de raspuns: Pentru ca razboaiele de astazi si de maine sunt ECONOMICE, iar fara infrastructura solida, ritmul dezvoltarii tale ca stat este subminat, incetinit pe toate planurile, si de aici va rezulta saracie si implicit vulnerabilitate. Simplu, nu? Dar CTP-ul nu poate sa inteleaga asta. El a ramas cu vechile minciuni, fantasme si basme comuniste despre Rege si regalitate, in mintea lui comunistoida. A uitat foarte repede ca firma Mercedes a renuntat la o uzina pe care voia sa o construiasca in vestul Romaniei din cauza ca Romania nu are drumuri. Asta ar fi insemnat ceva locuri de munca, taxe si impozite platite statului roman, deci un pic de prosperitate, nu-i asa domnule CTP?

2. Agricultura este si va sa fie urmatoarea mare arma strategica a Romaniei, atat interna cat si externa, spune Regele. Asta daca vom sti sa ne folosim de ea, sa o dezvoltam, sa investim in ea si sa profitam in viitor de ea, intr-o lume in care se anunta din ce in ce mai des si apasat, spectrul foametei. Foarte buna referirea la agricultura a Regelui. Regele a mai vrut sa ne spuna ca trebuie sa parasim cliseul imbecil cum ca agricultura este istorie, si este valabila doar pentru tarile sarace si inapoiate. Regele ne-a spus ca trebuie sa ne iasa din cap imbecilitatea ca doar IPhon-ul si Ipad-ul sunt importante pe lume, adica tehnologia de ultima ora. Gresit, spune Regele. Nimic nu este mai important ca hrana. Regele ne cere sa iesim din sabloanele prostiei. CTP-ul nu a inteles nici asta. Pentru el, Regele s-a amestecat in treburile Executivului. Atat a priceput el.

Piţifelnicul penibil de Ion Cristoiu, scoate si el din mintea lui putina, o minte de politruc, de asa zis ziarist, istoric, comentator tv, etc. cateva afirmatii halucinante: „”A fost mesajul unui rege în exerciţiu, cu ideile lui Radu Duda”. De unde a ajuns acest piţifelnic penibil la aceasta concluzie ? Ion Cristoiu spune că a regăsit el în textul citit de Rege, toate temele din campania electorală, din 2009, ale Principelui Radu Duda. Teme precum: moralitatea, civilitatea, România modernă. Pentru Ion Cristoiu, moralitatea, civilitatea, România modernă, sunt doar teme de campanie electorala, nu valori eterne si durabile ale unei societati, a unei natiuni si ale unei tari. Ati prins ideea? Ion Cristoiu spune de fapt: Lasati-le dracu’ de moralitate, civilitate si Romanie moderna, ce ne pierdem timpul cu prostii din astea, daca este nevoie sa ramanem la putere prin minciuna, prin hotie, prin crima, prin manipulari ordinare, asta o sa facem. Mai lasati-ne cu adevarul, moralitatea, etc. Aceasta este adevarata fata a lui Ion Cristoiu. Stiti ca si piţifelnicul asta pozeaza tot in cavalerul dreptatii absolute, ca si CTP-ul. Si mai sunt multi, foarte multi fraieri care se uita in gura lor. Apoi, Ion Cristoiu mai spune că Traian Băsescu şi PDL-ul au împins momentul discursului regelui în braţele PSD-ului.
„S-a intenţionat şi s-a reuşit o împingere a acestui moment în braţele PSD-ului. Asta s-a văzut din discursul lui Mircea Geoană care în calitate de preşedinte al Senatului nu ştia cum să împace capra monarhică cu varza republicană. Prezenţa masivă a PSD-ului, la care adăugăm scrisoarea şcolărească a lui Ion Iliescu adresată Regelui Mihai, dovedeşte că a fost manevra lui Traian Băsescu şi a PDL de a prezenta acest moment ca fiind unul creat de social-democraţii lui Ion Iliescu, şi nu de PNL”, opinează triumfator pitifelnicul, ca a descoperit el piatra filozofala. Asta, pitifelnicul, nu mai poate sa vada altceva decat comploturi si scenarii. Cica mare smecherie ce a mai facut PDL-ul lu’ Basescu si gasca lui de hoti si de criminali. Mare realizare mare, pe care o trambiteaza piţifelnicul basist, Ion Cristoiu. Nu este deloc asa. Este o noua manipulare mizerabila si jegoasa marca Ion Cristoiu, sluga tuturor regimurilor de pana acum. Mircea Geoana a prezidat sedinta reunita a Camerelor ca Sef al Senatului Romaniei, nu ca membru PSD. Voia cumva Ion Cristoiu, ca sedinta sa fie condusa de impartiala femeie de servici a Camerei Deputatilor sau a Senatului? Cat este de mizerabil acest om ! Dar gogomania suprema a pitifelnicului manipulator este asta: „Cea mai mare lovitură o reprezintă absenţa Patriarhului pentru că Monarhia stă sub semnul Bisericii.” In mintea lui Ion Cristoiu, daca in Parlamentul Romaniei nu a venit seful pupatorilor de moaste, adica de oase de oameni morti, tot ceea ce este si reprezinta Regele Mihai I este egal cu zero. Hai sa faci plici mai pitifelnice ! Chiar asa ?! Ce are sula cu prefectura ? Aaaaa, daca mneata mergi pe ideea ca Regele este unsul lui Dumnezeu pe pamant, ca este de natura divina si alte bălării din astea, poate ai avea dreptate, desi nici atunci nu ai putea sa afirmi asa ceva, intr-o tara in care sunt multe biserici si culte, dar… un Rege nu este nimic din toate acestea, cel putin pentru mine. Regele nu este nici unsul lui Dumnezeu si nici divin. Si sa mai stie Ion Cristoiu un „secret”, nici Seful pupatorilor de oase de oameni morti nu este unsul lui Dumnezeu pe pamant, asa cum poate crede el. Nici popii si nici pastorii nu sunt unsii lui Dumnezeu pe pamant. SINGURL UNS al lui Dumnezeu este doar Isus Hristos, MESIA, Fiul lui Dumnezeu. Atat. Cine nu crede, sa citeasca Biblia.

Si romanii se uita cu miile in gura acestor oameni, ca sa afle adevarul chipurile! Care oameni, care adevar?

La B1TV apare ieri seara si nefericitul ticalos de Floriiiiiinnnn Calinescuuuu, ca sa-si verse si el balele „intelectuale” pe subiectul zilei. Si vine el cu argumentul suprem impotriva regalitatii moderne a Romaniei, care a obtinut Independenta de stat a Romaniei, si a creat statul roman modern. Stiti care a fost? Mihai Viteazu calare pe breazu’. Cica adevarata unire si independenta nu au facut-o regii Romaniei, ci Mihai Viteazul. OK, a facut si Mihai Viteazu asa ceva, nimeni nu contesta, dar vremelnic, adica pentru foarte putina vreme. Ceea ce au facut Carol I, Ferdinad I, Carol al II-lea si Mihai I nu a mai reusit sa faca nimeni. Ei au creat ceva ce functioneaza si astazi. Este foarte greu pentru Floriiiiiinnnn Calinescuuuu sa mai si gandeasca, si sa mai si priceapa asa ceva. El face divertisment istoric, nu istorie adevarata. E greu cu romanii ca sa gandeasca si ei putin si sa mai fie si drepti in aprecierile lor. Este foarte greu. Le cerem foarte mult. Noua ne place minciuna, hotia, lasitatea, obedienta, etc. E greu sa fii demn si vertical. Foarte greu.

Apoi au mai fost aduse argumente de genul: de ce-i critica Regele pe cei de azi, ca si pe vremea cand era el rege si sef al statului, aia erau la fel de ticalosi ca si astia de astazi. Cei care afirma asa ceva uita ca Regele raspunde doar de faptele lui, nu si de ale altora. Daca ar fi vrut sa faca cum gandeste el si ii dadea pe aia ticalosi la o parte, atunci am fi spus si am fi strigat din toti bojocii ca: uite dictatoru’. Daca i-a lasat pe ticalosi sa guverneze conform unei monarhii constitutionale, iar nu-i bine, e de porc. O sfanta ipocrizie si mizerie umana!

Alt set de argumnete impotriva Regelui si a Monarhiei au fost acelea ca si regii pot sa fie ticalosi si sa faca lucruri ingrozitore. Asa este. Nimeni nu contesta asta. Si regii si presedintii pot sa faca lucruri ingrozitoare, dar… in epoca moderna, in ultimele sute de ani, cei mai mari criminali si ticalosi ai umanitatii au fost presedintii lumii, nu regii pamantului. Nimeni nu poate sa conteste asta. Presedintii au fost macelarii Pamantului, in toate colturie lumii, nu regii. Lenin, Stalin, Hitler, Pol Pot, nu au fost regi, dupa stiinta mea.

Unii au ras de parlamentari ca s-au fotografiat cu Regele. Nu este nimic de ras in asta. Bine au facut. Altii le reproseaza fostilor antimonarhisti feroci, ca Ion Iliescu si altii, ca ieri au fost civilizati. Foarte bine au facut ca au fost civilizati. Cinste lor! Daca au fost prezenti nu inseamna ca au devenit si monarhisti. O alta manipulare jegoasa. Parlamentarii prezenti la discursul Regelui s-au comportat decent. Nu trebuiesc anatemizati. Cinste lor. Eu apreciez si incurajez orice manifestare a binelui, indiferent de la cine vine. Analistii si ziaristii lu’ peste prajit nu pot intelege asta. Ei vor cearta mereu.

Cat despre Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, si alti intelectuali fara coloana vertebrala ai Romaniei de azi, nici nu merita sa-mi mai pierd timpul cu comentarii la adresa lor. Oricum pentru mine sunt zero. Nu-i mai citesc de mult si nu ma mai intereseaza de mult parerile lor despre lume si viata.

Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei nu a fost ieri si nu a fost niciodata, nici normal, nici simplu, nici stilat, nici modest, nici demn, nici nobil, nici loial. A fost, este si va fi, pur si simplu… REGAL ! Adevarata regalitate le insumeaza pe toate, si inca multe altele. Eu personal, nu am vazut niciun presedinte al lumii acesteia, asa cum este regele nostru. Niciunul, poate Havel, putin.

Ieri, 25 octombrie 2011, am vazut un regal al regalitatii, s-a numit: Mihai I, Regele Romaniei.

Mai puteti sa cititi pe acest blog si Lectia de DEMNITATE.

Cu respect,

7 gânduri despre „Regele si Patria

 1. Multumesc ,domnule Danut Tanase.

  sunt foarte indurerat zilele astea de extrema marlanie a unor lepre din spatiul public(curve hoate de politicieni si necrofagi de jurnalisti,etc) care ne-au rapit dreptul la decenta . Imi crapa obrazul ca am ratat sansa de a nu fi nerusinati,de a ne smulge ,in ceasul al doispelea de sub fantasmele rosii ale comunismului!
  Prin comportamentul nostru suntem dezonorati vis a vis de ceea ce Romania datoreaza Casei Regale ,suntem parca blestemati!
  Regele mi-a adus aminte de Scipio Africanul: „Ingrata patria, ne ossa quidem habebisi ”
  Dumnezeu sa ne ierte nedreptatea!

 2. Manole,
  asa este. Subscriu, Asa suntem noi romanii. De aceea nu o sa ajungem niciodata departe si vom ramane asa cum a spus Dumnezeu: o tara de LUT. O tara slaba, neimportanta pentru nimeni. Noi romanii, ca si toti ceilalti locuitori ai planetei, suntem doar niste bieti oameni ce trebuiesc salvati de ei insisi. Doar pentru EL mai suntem si noi importanti, nu si pentru puterile lumesti
  Cu drag,

  • DANUT, prea multa pasiune si uneori CUVINTE NEPOTRIVITE-dialogul cu dracusorul satanel. Dar vorba maestrului in PUTREGAIURI, din astea vin frumusetea si preturile NOI. ADEVARUL E undeva la mijloc, dar AI DREPTATE. TU ZICI CA SUNTEM UN POPOR DE LUT. EU ZIC „DE NIMIC”. SLUGI HOATE SI TRADATOARE CU AROGANTE DE POETI UNIVERSALI. EXCEPTIE EMINESCU SI ALTI CATIVA mari cu adevarat. AIA CU CENTURA EUROPEI a fost GENIALA ! PS Nici REGELE nu a fost un SFANT. UN SFANT S-ar fi JERFIT ca un MARTIR.

 3. Nu mai intrasem de mult timp pe blogul tau,asa ca mi-am zis sa mai arunc o privire si bine am facut.Caci ceea ce am vazut si citit la art. Regele si Patria ,m-a cutremurat !E ceea ce stiam eu dintotdeauna,si anume ca DRACU’ poate lua orice forma umana.Si cand te gandesti ca te laudasem la articolul despre basescu…
  Citez din „superbul” tau articol:”Am trait si respirat LIVE, istorie. Istorie adevarata, nu contrafacuta. Pentru o zi, timpul a devenit mai bun, mai nobil, mai suportabil, mai…regal…Puterea morala a Regelui vine de aici, si mai vine si din tot ceea ce au facut stramosii lui pentru Romania.”
  O sa vedem „ce au facut” stramosii lui pentru Romania”…

  In primul rand,un om cat de cat istet care a ascultat acest discurs,chiar daca nu stie cine a fost Mihai,poate trage din start urmatoare concluzie:presedintelui Basescu i se apropie sfarsitul !Cei care au pregatit lovitura de stat din 89′ au hotarat sa renunte la serviciile sale,fapt ce se poate constata si de modul in care este primit in Europa.Probabil Basescu nu a respectat in totalitate „indicatile pretioase” ale masoneriei europene,cea care a introdus monarhia prin ciocoii liberali condusi de I.C.Bratianu (o sluga a masonilor);ei l-au exilat pe Cuza si ne-au adus pe cap monarhia pentru a putea profita fara scrupule de bogatiile tarii noastre.

  Tanase tata,nu cunosti cele mai elementare lucruri despre adevarata istorie,si mai ales despre falsificarea ei.La Mircea Badea,Radu Tudor,Ion Cristoiu etc. nu pot avea pretentii,pentru ca stiu ca sant niste SLUGI.Tot adevarul in aceasta lume a fost FALSIFICAT de Mr.Dracu’ si tot el a creat conceptul revolutionar de „libertate,fraternitate si egalitate”,implementat de catre masonerie in Romania prin pasoptisti.Cine dracu’ a vazut in ultimii 2000 de ani egalitate intre oameni ?

  Dupa cum observi,in cuvantarea regelui Mihai
  sant folosite conceptele de democratie,drepturile omului,egalitatea oamenilor,idealurile marilor istorici etc.
  Dar Mihai spune sa avem incredere in toate acestea…”aveti incredere in democratie si in institutiile lor”…spune el.Mor de ras !Asta are orbul gainii sau orbul lu’ Dracu’ ?Eu am incredere numai in D-zeu,punct !Cine are incredere in idealurile oamenilor este cel mai mare fraier posibil.

  Sper ca mai ai un pic de demnitate ca sa nu imi dai ‘delete’,asa cum ai facut in ultimul timp,caci tot asa a facut si prietenul tau Mr.Dracu’ cu istoria trecutului nostru dar si cu Biblia.Au aruncat in foc toate adevarurile trecutului si ne-a bagat pe gat comunismul bolsevic indobitocindu-ne.Un exemplu VIU esti chiar TU !Asa ca nu trebuie sa ne mai mire de ce romanii se afla in halul asta.Intrebarea este „Cine i-a adus pe rusi pe capul nostru ?”…Nu cumva Mihai a jucat teatru atunci cand a abdicat ?
  Atunci cand un rege abdica isi pierde toate drepturile,atunci de ce Mihai primeste 200.000 de dolari lunar de la statul roman ?El nu are nici un fiu mostenitor,asadar in mod normal nu ar trebui sa aibe pretentii pentru nimic.Castelul Peles a fost construit din sudoarea poporului roman pentru ca regele sa aiba unde sa stea,nu l-a construit din banii lu’ mãsa !

  Tu nu vezi decat lucrurile de suprafata si nu ai mintea sa intri in miezul problemei,pentru a sesiza lucrurile mizerabile ce se ascund in spatele democratiei,religiei,Bibliei etc.De cate ori am venit cu argumente ca Biblia a fost falsificata,ai sarit cu curul in sus.
  Traim prost pentru ca gandim prost si gandim prost pentru ca am fost educati sa fim prosti ! Comunistii au urat dintotdeauna valorile,iar indivizii ce se afla astazi in fruntea tarii au fost educati in vremurile comunismului de cazarma,ideologie adusa de catre spionul Mihai.Asa ca nu vad de ce iti place sa-l critici pe Cristian Tudor Popescu sau Ion Cristoiu,slugi care se tem ca-si vor pierde painea daca va veni iarasi monarhia.

  Si acum sa-ti spun un secret nu numai tie,ci si naivilor care te aproba.Regele Mihai a adus de bunavoie pe bolsevici in 23 august 1944,dupa arestarea lui Antonescu (ceruta tot de el) si impuscarea lui in 1946.Mihai – acest rege venetic german, i-a adus pe jidani in Romania ca sa poata sa jefuiasca si sa o distruga,este membru al lojei masonice.Imediat dupa abdicare a primit decoratii din partea lui Truman (presedintele SUA) si a lui Stalin (Rusia).De ce ?Pentru ca a sprijinit implementarea comunismului bolsevic in Romania (1944-1947) prin emiterea unor decrete.Dar acest rege Mihai dupa 89′ a devenit dintr-o data…anticomunist !!Asta-i viata,astazi santem monarhisti-hitleristi-comunisti si apoi devenim anti. La 4 iulie 89′ regele Mihai a primit la resedinta sa de langa Geneva,grupul romanilor care au redactat declaratia comuna de la Budapesta,impreuna cu forumul maghiar.Adica cei care au atacat cu sticle incendiare Romania in 15 martie la Targu Mures.”Saracul” rege Mihai era amarat,asa ca a trebuit sa plece cu atatea tone de aur,caci dusese la indeplinire sarcinile jidanilor:implementase comunismul si acum era liber.Majestatea sa a aprobat continutul declaratiei ce exprimau intr-u totul convingerile sale privind reimpartirea Romaniei,dezmembrarea ei si infintarea republicii autonome Transilvania.Guvernul Boc cu UDMR-ul urmeaza acum acest plan,pentru ca veneticul Mihai sa fie iarasi rege.Caci nu degeaba printul Charles a cumparat domenii in Transilvania,stie el de ce !Regele Mihai a facut o conventie cu cei de la radio Europa Libera (sa auda Radu Tudor si Mircea Badea),iar acestia fac parte acum din comisiile prezidentiale Basescu si in TVR,formeaza chiar „grupul pentru dialog social” si „liga pentru apararea drepturilor omului”. Dar unde sant drepturile omului cand are loc genocid de 20 ani,si sant aruncati in strada militari,politisti,profesori,doctori,muncitori etc ?
  Tot ei sant membrii si in institutul de investigare a crimelor comunismului,dar si a holocaustului impotriva evreilor.Hoops !A fost holocaust in Romania si va trebui sa platim si despagubire ?Oare cine a implementat comunismul in lume ?Dar ce se intampla acum in Romania nu este genocid si holocaust ???Dar crimele agentilor rusi KGB,evrei,maghiari care au venit pe tancuri in 44′ care au implementat comunismul in Romania (desi era monarhie) ,nu trebuiesc judecate si pedepsite ?Dar nu se pune ca nu vrea comisia Basescu-Tismaneanu !Trebuie sa existe moralitatea casei regale,care a jefuit Romania de tezaurele ei si a exterminat poporul roman.Dar nu se pune,ca ceea ce fac regii este MORAL si LEGAL,ei pot sa schimbe oricand macazul,pot fi hitleristi,bolsevici sau anglo-americani – dupa interese.Asa ca domnilor pro-monarhisti, nu mai umblati cu fofarlica si sustineti niste aberatii precum ca ex-regelui Mihai I, ii era „frica” de rusi cand se stie bine ca el a fost agentul lui Stalin si al anglo-americanilor si i-a adus pe rusi la putere in tara noastra.Acestei secãturi umane nu pot sa-i transmit decat un singur cuvant: HUO!

  Despre ceea ce au facut Carol I, Ferdinad I, Carol al II-lea si Mihai I – Casa Regala – o sa vorbesc intr-un alt articol mai pe larg.

  „Pesimistul vede intr-un tunel intunericul, optimistul vede lumina de la capatul lui, realistul vede luminile trenului care vine. Mecanicul de locomotiva vede trei idioti pe sine. A studia si a nu gândi este o risipa. A gândi si a nu studia este periculos.
  <>

  Cu respect !

  PS. Oameni buni treziti-va,imi este mila de voi!

 4. Satanel,
  mi-am pierdut rabdarea sa mai dialoghez cu imbecili ca tine. Sincer. Gata. Ajunge. Este PROBABIL ultima oara cand iti mai raspund. Cred ca o sa ajungi iar in SPAM. Nu mai pot sa-mi pierd timpul meu pretios cu cretini ca tine, care nici macar nu au bunul simt sa nu mai repete la infinit lucruri pe care EU le stiu de mult si nu le-am sustinut niciodata, dimpotriva. Hai sa-ti raspund succint la comentariul tau baligos si idiot, ca sa terminam definitiv „polemica”.
  1.Ca Regele Mihai este istorie vie, orice cretin lobotomizat isi poate da seama, numai tu, nu, pentru ca esti doar o maimuta proasta si atat. Cand il vezi pe Regele Mihai, este ca si cum l-ai avea in fata ochilor pe Churchill, Stalin, Roosevelt, Hitler, Antonescu, Mussolini, etc. Capisci ?! Cred ca tu trebuie sa te cutremuri de cat esti de prost.
  2.Istoria comunista cu tonele de aur ale Regelui, abdicarea (tradarea) si toate celelalte balarii rumegate si rasrumegate de toti cretinii ca tine, eu nu le servesc. Asa ca… Hai Sictir!
  3.Da, este adevarat ca Masoneria si nu numai ea, si bisericile, si lumea economica, si cea politica, si alte organizatii mai mult sau mai putin secrete, si clubul Bilderberg, etc. fac jocurile pe planeta in frunte cu Dracu’. Eu am scris de mult asta pe blog. Nu citesti ? Ce mare noutate mi-ai adus tu cu „dezvaluirile” tale? Citeste postul meu „Dracu’ conduce IADUL si prostii se mira” si ai sa vezi ca sunt mai destept ca tine cu cel putin cateva luni, dar eu sunt mai destept ca tine cu ani lumina. Ai descoperit si tu mersul pe jos, retardatule.
  4. Ca Basescu si toti cei care or sa mai vina sunt doar marionete in mana lu’ Dracu’, iar am scris cu mult inaintea ta dobitocule. Citeste ! Si Obama este marioneta lu’ Dracu’, si Sarkozy, si Merkel, etc… Ai desoperit si tu apa calda fraiere coclit ce esti.
  5.Un cretin ca tine nu poate sa inteleaga ca nu avea cum sa faca Cuza ceea ce au facut Hohenzollernii, tocmai din cauza ca nu avea Cuza conexiunile, fie ele si masonice, si regale, pe care le aveau si inca le mai au Hohenzollernii. Cuza ar fi fost la masa marilor puteri ale vremii exact cum este Basescu acum la Bruxelles, s-ar fi plimbat ca prostu’ pe acolo fara sa-l bage nimeni in seama. Pe Carol I l-au bagat in seama pentru ca era unul de-al lor. Pricepi retardatule ? Fara aceste conexiuni ale lui Carol I cu casele regale ale Europei, erai tu astazi Romania, din parti. Cine stie ce dracu’ mai eram, pasalac turcesc, gubernie rusa sau dispaream ca tara, poate. Dar tu esti prea cretin ca sa vezi si sa intelegi toate acestea. Ura ta cretina, te face ORB, dobitocule.
  6.Apoi, in sfarsit, spui si tu ceva bun, ai si tu o sclipire de geniu , ceva ce eu scriu de mult pe blogul asta, dar tu nu vezi asta, si vii sa-mi dai lectii despre lucruri pe care LE STIU. Despre asta este vorba: „Tot adevarul in aceasta lume a fost FALSIFICAT de Mr.Dracu’ si tot el a creat conceptul revolutionar de “libertate,fraternitate si egalitate”,implementat de catre masonerie in Romania prin pasoptisti.Cine dracu’ a vazut in ultimii 2000 de ani egalitate intre oameni ?” Aici sunt 1000/1000 de acord cu tine !
  7. Apoi ai alta sclipire de geniu, si spui asa: „Dar Mihai spune sa avem incredere in toate acestea…”aveti incredere in democratie si in institutiile lor”…spune el.Mor de ras !Asta are orbul gainii sau orbul lu’ Dracu’ ?Eu am incredere numai in D-zeu,punct !Cine are incredere in idealurile oamenilor este cel mai mare fraier posibil.” Bai Satanel, iar sunt de acord cu tine. Bai, si eu sustin aceleasi lucruri pe blogul asta, n-ai vazut asta pana acum, dobitocule ? Ai orbul gainii ? Si apoi, cine spune ma ca Regele Mihai I este Dumnezeu pe Pamant ? Eu nu. Daca ai impresia ca eu il inlocuiesc pe Dumnezeu cu Regele Mihai I, te inseli amarnic fraiere. Daca am scris ceea ce am scris in articolul „Regele si Patria”, asta nu inseamna ca pentru mine Regele Mihai I = Dumnezeu. Am scris clar in post asta. Este normal ca Regele sa vorbeasca despre democratie, institutii, drepturile omului, bla, bla, bla, pentru ca prin astea este condus IADUL, prostule, prin astfel de instrumente. Ce voiai, sa-ti vorbeasca Regele Mihai in parlament despre RAI, adica despre Imparatia lui Dumnezeu? Nu vezi cat esti de idiot, tampit si cretin ? Chiar nu vezi ?
  8. Ca regele i-a adus pe rusi si pe evrei la noi este imbecilitatea suprema, pe care o colporteaza doar oligofrenii intelectual, ca tine. Regele Mihai avea intr-o mana o punga cu rusi si in alta mana o punga cu evrei, si le-a desertat pe amandoua in tara ta draga. Cat de prost trebuie sa fii, ca sa fii atat de prost incat sa crezi asa ceva ? Foarte prost. Extrem de prost. Mega prost. Galactic de prost. Ma faci sa ma zvarcolesc de ras cand iti citesc gogomaniile si ineptiile. Sa-ti spun un secret gogomanule: rusii veneau si neadusi de rege, iar evrei sunt peste tot in lume, inclusiv in Romania, imbecilule. Repet: RUSII veneau ORICUM. Cat de prost poti sa fii Doamne ! Ma uimeste la tine amestecul asta de inteligenta si imbecilitate. Este un cocktail marka DRACU’. Eu il recunosc usor la oamenii lu’ Dracu’.
  9. Castelul Peles nu a fost construit din banii si sudoarea poporului roman, cretin comunist-fascist ce esti. Uite ce scrie in Wikipedia: „Domeniul regal Sinaia este compus din Castelul Peleș, Pelișor și Foișor, diferinte dependințe precum și stâna regală. O zonă însemnată din pădurea Sinaia este deasemenea inclusă în domeniu. Castelul Peleș, la fel ca și Pelișor și Foișor, a fost construit din bani personali ai Regelui Carol I, care și-a vândut o moșie din Germania pentru a putea plăti costurile terenului și a ridicării edificiului. Regele a evitat să folosească bani din lista civilă, astfel domeniul nu a făcut niciodată parte din Domenile Coroanei, care erau proprietățile statului puse doar la dispoziția suveranului. După moarte Regelui Carol I, domeniul trece în proprietatea Regelui Ferdinand I și a succesorului acestuia dinastic, Regele Mihai I.”
  Iata acum si un fragment din testamentul Regelui Carol I:
  „Tot pentru tara, nimic pentru mine”
  „Cu toate greutatile pe care le-am intalnit, cu toate banuielile care s-au ridicat, mai ales la inceputul Domniei mele in contra mea, expunandu-ma la atacurile cele mai violente, am pasit, fara frica si fara sovaire, inainte pe calea dreapta, avand nemarginita incredere in D-zeu si in bunul-simt al credinciosului meu popor. Inconjurat si sprijinit de fruntasii tarii, am reusit sa ridic, la gurile Dunarii si pe Marea Neagra, un stat inzestrat cu o buna armata si cu toate mijloacele spre a putea mentine frumoasa sa pozitie si realiza odata inaltele sale aspiratiuni. Succesorul meu la tron primeste o mostenire de care el va fi mandru si pe care el o va carmui, am toata speranta, in spiritul meu, calauzit fiind de deviza „Tot pentru tara, nimic pentru mine”, scria regele Carol I, in testamentul sau intocmit in februarie 1899. „Castelul Peles il hotarasc ca resedinta de vara pentru mult iubita mea sotie, iar intretinerea acestei resedinte este in sarcina succesorului meu, caruia ii las mostenire Castelul impreuna cu intreaga mosie Sinaia-Predeal cu toate cladirile si stabilimentele.”

  Asa ca pe blogul meu nu o sa mai faci niciodata propoaganda comunisto-fascista, capisci ? De aceea ai si ajuns in SPAM. Astazi te-am scos de acolo ca sa-ti raspund la cateva imbecilitati pe care le tot vanturi, si pe care romanii inca le mai cred si astazi. Cretini ca tine i-au adus pe romani in halul in care sunt, pentru ca sunt mult mai multi decat romanii care gandesc. Si imbecili ca tine mai si voteaza! Concluzia: Regele Carol I a construit castelul Peles din banii lu’ masa dobitocule, dar un comunist-fascist ca tine nu vrea sa vada asta, este orbit doar de o ura prosteasca, pe care nu o sa o mai versi pe blogul acesta, te asigur. SPAM scrie pe tine, asa ca nu te mai obosi sa mai scrii scarnaviile tale imbecile despre ceea ce nu vrei sa vezi si sa intelegi.
  Ineptiile celelalte nu le mai comentez, pentru ca oamenii de buna credinta si cu elementarul bun simt la purtator, le pot vedea goliciunea. Ma refer aici la aducerea evreilor, decorarea regelui de catre americani si de catre rusi, etc. Acesti regi venetici germani, cu sau fara masonerie, cu s-au fara Dumnezeu (sa-l lasam pe Dumnezeu sa decida asta) au creat pentru imbecili ca tine, o tara in care sa traiasca cat de cat decent, si decervelati nerecunoscatori ca tine. Imbecili ca tine nici nu stiu ce inseamna Monarhie Constitutionala. Nu regele conduce statul dobitocule, ci Guvernul. In conditiile date, Regele Mihai I a facut si el ce a putut. Repet: Regele Mihai I nu este Dumnezeu pe Pamant.

  Concluzia: TU nu esti in masura si nici in stare, sa dai lectii nimanui, esti prea prost, deci esti SPAM retardatule ! Stai linistit, ca Romania oricum este pe cale de disparitie cu imbecili ca tine formand majoritatea populatiei, si cu conducatori corupti, criminali si hoti. Dracu’ o sa va conduca in curand pe toti (si acum va conduce), intreaga lume, si o sa primiti si semnul lui pe frunte sau pe mana, ca sa fiti robii lui cu acte-n regula.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s