Iulian Canaf si „What a Wonderful World”

Aseara, Iulian Canaf a parasit cu fruntea sus competitia „Vocea Romaniei”. Fara el, concursul nu o sa mai aiba acelasi haz. Cu siguranta ! Melodia romaneasca nu a interpretat-o asa de bine, pentru ca nu este stilul lui. Canaf nu este nici lautar, nici manelist, ci doar bluesman. Cand a intrat pe felia lui, si a cantat „What a Wonderful World”, a cantat-o magistral. De exceptie ! Cea mai buna si mai originala interpretare pe care eu am auzit-o, EVER ! Superba ! Minunata ! Geniala ! Unica !

Loredana era la sfarsitul melodiei, pur si simplu siderata, fara cuvinte, statuie vie, coplesita de interpretarea impecabila si unica a lui Canaf. Nu-i venea sa creada ce a putut sa auda ! Smiley, a recunoscut si el, ca nu a mai auzit niciodata asa ceva, o asemenea varianta, pe aceasta melodie celebra.

Sa-i multumim Loredanei, ca l-a adus pe Canaf in acest concurs. Sa nu uitam ca a fost SINGURA care l-a vrut. Fara ea, Canaf ramanea necunoscut Romaniei. Mai mult decat a facut Loredana, probabil ca nu putea sa faca…nu stiu. Canaf oricum a castigat in acest concurs. A castigat notorietate, ceea ce este foarte, foarte mult. Bravo Canaf ! TU esti Vocea Romaniei, cel putin pentru mine.

Cu respect,

P.S. Acum, din cei care au ramas, imi place Stefan Stan. Are acel ceva salbatic, viu, necontrolat, necenzurat de nimeni, ca si Canaf. Dar Canaf este campion si la asta, adica la „salbaticie”. Face numai ce vrea el.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s