Hristos Vs. Zamolxes

Motto: „Pana cand veti iubi prostia, prostilor ? Pana cand le va placea batjocoritorilor batjocura si vor uri nebunii stiinta ?” (Proverbe)

zamolxe

Exista in anumite cercuri de handicapati ‘telectual, adica de oameni carora le este foarte greu sa gandeasca cu creierii capului lor, si de aceea se lasa indobitociti de altii mai smecheri, o moda prin care romanii sunt invatati sa se creada ‘telectuali maxim si patrioti asijderea, prin care noi romanii suntem declarati buricul pamantului, centrul Universului, al mai sfant loc de pe planeta, si alte nazbatii si bazaconii de genul acesta. Astfel de specimene carpato-danubiano-pontice delirante, se cred mari ‘telectuali in creierii lor, si vor sa reanvie cumva cultul dacilor si al lui Zamolxe, ca fiind salvarea si mandria maxima pentru noi romanii. Pavel Corut este campionul acestor fantasmagorii de 2 bani. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu contest ca stramosii noastri, dacii, sa fi fost niste oameni harnici, drepti si aprigi in lupta, adica viteji, care si-au vazut linistiti de viata lor pe aceste meleaguri, si au reactionat napraznic cand cineva a venit sa le strice aceasta liniste, asa cum ne spune si nenea Herodot: „Daciicei mai viteji și mai drepți dintre traci , dar de aici si pana la exacerbarea imbecila, cum ca noi romanii suntem buricul pamantului, centrul Universului, este cale lunga. Nici macar evreii nu sunt buricul pamantului, asa cum isi inchipuie ei, si cum le place lor sa creada. Doar Dumnezeu cel adevarat este singurul buric al Pamantului si al Universului. Nimeni altcineva. Punct. Si ca imbecilitatea sa fie suprema, si ca totul sa fie rotund in prostia lor, alde Pavel Corut si discipolii lui retardati, il scot de la naftalina pe nenea Zamolxes, ca fiind cel mai zeu dintre zei, adica cel mai viteaz si mai drept dintre zei. (Sic!) Ca dacii nostri erau pagani, se vede de la o posta, la fel ca multe alte popoare de pe planeta, deci nimic nou sub soare. Pana la Zamolxes, dacii au avut mai multi zei, la fel ca si grecii, ca si romanii, iar incet, incet, zeul Zamolxes, a ajuns seful celorlalti zei, adica cel mai tare din parcarea cu zei. OK, toate bune si frumoase, dar de aici si pana la a-l compara pe nenea Zamolxes cu Facatorul cerului si al pamantului, prin excluderea celui din urma, este cale lunga si sminteala totala. Ce mai tura vura, sa trecem la subiect. O sa va spun astazi, de ce eu, D.T.-ul, nu dau doi bani pe panarama asta de Zamolxes, care nu a existat niciodata ca zeu, ca dumnezeu ? Iata de ce:

Hai sa o luam acum babeste, si sa gandim putin cu tartacutele noastre destul de proaste, fara de Dumnezeu. Care zeu este mai ok, mai aproape de ceea ce este normal sa se petreaca intre fiinte inteligente si civilizate: ala care ca sa vorbeasca cu tine, iti cere sa te omori ca sa te duci pana la el in audienta sau ala care ca sa vorbeasca cu tine, coboara El la tine de fiecare data, si colac peste pupaza, se mai si intrupeaza la fel cum esti tu, ca sa poti tu sa-l privesti, sa-l pipai, sa-i pui intrebari, sa-l scuipi, sa-l bati, sa-i tragi la cap, si apoi sa-l crucifici putin, spre deliciul maselor populare ? Care este cel adevarat, adica bun, dumnezeiesc, si care vi se pare rau, satanic, adica dupa chipul si asemanarea lu’ Dracu’ ? Stiut fiind din Biblie, ca Dracu’ este criminalul Universului si tatal minciunii. La zeul Zamolxes, trebuiau credinciosii sa se jertfeasca pentru el, iar Dumnezeul cel adevarat si vesnic, se jertfeste El pentru noi, ca sa ne fie bine, si ne mai si spune dinainte tot ce o sa fie pe planeta, ca sa nu mai trebuiasca sa ne aruncam noi din cand in cand, cu cururile in niste sulite, facand pe mesagerii. Cum este dragii mei romani ? Ia ganditi-va putin ! Eu cred ca Zamolxes este doar o alta inventie a lu’ Dracu’, ca atatea altele, asa cum au fost si sunt toti zeii omenirii, si nimic mai mult. Dumneavoastra ce credeti ?!

Tu n-ai voit si n-ai primit nici jertfe, nici prinosuri, nici arderi de tot, nici jertfe pentru pacat… „Iata-Ma, vin sa fac voia Ta, Dumnezeule.”… Prin aceasta „voie” am fost sfintiti noi, si anume prin jertfirea trupului lui Isus Hristos o data pentru totdeauna…El a fost facut de Dumnezeu pentru noi: intelepciune, neprihanire, sfintire si rascumparare,” (Evrei, 1 Corinteni)

Faptul ca noi romanii am devenit crestini, este un urias pas inainte, nu unul inapoi, asa cum sugereaza idioti ca Pavel Corut si discipolii lui trepanati la creier. Daca astazi am fi sub conducerea zeului Zamolxes, Basescu ar trebui sa-si sacrifice pe una din fetele lui (asta daca accepta Zamolxe, pentru ca s-ar putea sa vrea numai baieti, si atunci vai de Boc), ca s-o trimita la Zamolxes, sa-l intrebe daca sa-si dea demisia sau nu, sau daca va avea succesuri in lupta cu opozitia.

Cu respect,

4 gânduri despre „Hristos Vs. Zamolxes

 1. Versiunea d-lui Corut este utopica aproape pe de-antregul, am incercat sa folosesc forum-ul d-lui, imposibil, te poate face oricine acolo , orice , nu conteaza, incerci sa raspunzi civilizat si ti se raspunde iar in doi peri si de-a dreptul dubios, deci pararea mea despre tot ce face d-l Corut, interesant si interesat.

 2. Altii copii crestini, acel cult pentru sacrificii era in realitate pentru Gebeleisis, Zamolxis nu cerea sacrificii absurde, de exemplu cand Deceneu a devenit conducator spiritual, a interzis practici de genu, dar Dumenzeul biblic a sacrificat si ucis populatii intregi, deci e si El un fel de dracu.Istoricii antici faceau o confuzie proasta intre Zamolxe si Gebeleisis, cand defapt, aveau si simboluri diferite si doctrine diferite, gebeleisienii era mai dogmatici si mai indepartati de realitatea universului, ca si crestinismul, in timp ce zamolxienii erau interesati de natura si existenta in genere si nu erau dogmatici, erau liber cugetatori.

 3. In mare parte istoria acestei planete este o falsitate, putin au avut sansa sa se citeasca documente cu istoria adevarata. Majoritatea acestor documente de valoare se afla in arhivele vaticanului si in alte locatii.

  Dumnezeul cel razbunator din biblie este de fapt creeatorul rasei umane actuale, adica Anu. Nu este Prima Sursa universala. Anu, the fallen angel, a fost lasat sa isi duca la indeplinire experimentul, care de fapt consta in a crea un instrument uman in care sufletul poate sa aiba experienta separarii de Sine, sau de Prima Sursa, ca asta sintem.
  Daca cineva este interesat sa investeasca timp in a face research, a fost un mare razboi intre Atlanti si Anunnaki, din care Atlantii, cu toate ca spiritual erau mai avansati au fost pacaliti de ceilalti. Atlantii erau entitati multidimensionale, care nu erau in totalitate materializati in frecventa aceasta, parte a populatiei nu era.
  Dacii sint urmasii Atlantilor, si ca atare am fost opresati de elite de-a lungul vremilor, elitele fiind controlate de catre fosti preoti babilonieni, si Anunnaki. Parte din motivele cotropirilor au fost bogatiile si siteurile sacre, de care doar elitele stiau, insa elitele controleaza armatele.

  Zamolxes nu a cerut sacrificii, este o misconceptie. Dimpotriva, viata era inteleasa la justa ei valoare, si stiinta sufletului era studiata cu adevarat, lucru pierdut de atunci incoace. Exista indivizi care se trezesc la ora actuala, in sensul ca se nasc fara anumiti inhibitori genetici, asa incit isi aduc aminte de trecut si istorie, si vin codificati cu anumite misiuni, fie ca sint constienti de ele sau nu. Event strings, in engleza, sint foarte complicate, si planificate de mii de ani, nu sint intimplari, cu toate ca la suprafata ar putea parea.
  Sint constient de faptul ca ce spun aici pare …”out there”…insa spatiul limitat nu permite o dezvoltare cit de cit simplistica a subiectului.

  Cu toate ca religia descrie purgatoriul, dracu, etc, ele nu exista cu adevarat. Prima Sursa nu are contrapondere, sau competitie, sau cum vrei sa o numesti. Ingerul cazut, si cu ai lui, poti sa ii asemuiesti cu dracul, insa este o eticheta care ascunde substanta, motivele trebuie intelese pentru a intelege istoria.

  Zamolxes este o parte din constiinta universala, care a venit cu misiunea lui, si care apara Romania nu pentru ca e Romania, ci pentru faptul ca aici au trait entitati foarte avansate spiritual, si este un loc cu rezonanta speciala. Dacii la rindul lor s-au trezit din „somnul cel de moarte” in care au fost adinciti de „tirani”, incercau sa revina pe linia constiintei divine, si asta faceau Deceneii in munti, reconectau indivizii unul cate unul la entitatea divina din ei insisi. Era o trezire a speciei in corpurile astea, catre o reuniune cu Tatal creatiei, in asa fel incit sa fie emisarii Primei Surse pe aceasta planeta. Sa traiasca ca entitati divine in acest punct din univers, sa largeasca teritoriul divin in planul fizic.

  • Scorillo,
   nu pot sa spun decat atat: Saracul de tine!
   Tu si altii ca tine, sunteti un exemplu de ceea ce poate sa faca Dracu’ cu mintea si cu ratiunea oamenilor!
   Cum si-a batut el joc de tine, si de toti cei ca tine.
   Oare mai poti sa te trezesti din somnul cel de moarte?! Eu asta iti doresc.
   Stiu, tu vei spune acelasi lucru despre mine.
   Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s