CIP, cirip lu’ Dracu’

Motto: „Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte…” (Apocalipsa)

Cipu’ care ne ciripeste lu’ Dracu’, Diavolul, Satana, s-a inventat de mult, este un pic mai mare decat un bob de orez tinut in palma, dar eu cred ca la ora aceasta este deja mult mai mic si mai performant decat cel din fotografia de mai sus. Mai este doar  o chestiune de timp pana va fi implemetat in noi intr-o forma sau alta, la nivel planetar. Iata o stire de zilele trecute, una din multele pe aceasta tema. Nu vreau sa sperii pe nimeni, dar in timp ce noi ne uitam la cate cute fac chilotii tuturor tutelor din ziare, de la televizor sau din reviste, pe ritmuri de manele, in fum de gratare cu mititei si ceafa de porc, ragaind satisfacuti dupa berea noastra cea de toate zilele, Dracu’, Diavolul, Satana, isi face treaba nestingherit. Am vazut multi naivi, ca sa nu le spun idioti, care isi pun la masina numere cu 666, vrand porbabil sa dovedeasca la modul ostentativ, ca pe ei ii doare fix in plachiuri de Dracu’, Diavolul, Satana. Treaba lor, prostia se plateste. Cu viata. Poate ca unii dintre ei sunt pe fata slujitorii lu’ Dracu’, si vor sa-i faca pe fata reclama, cine stie. Orice este posibil. Iata stirea cu pricina:

„Toti stiam ca va urma si acest moment, dar nu stiam cand. Iata ca de acum se vor folosi implanturi cu microcipuri in randul soldatilor pentru a le creste performanta.

Defense Advanced Research Projects Agency a anuntat ca va produce nano-chipuri pe care sa le foloseasca pentru a monitoriza sanatatea soldatilor pe front.

Aceste nano-chipuri se vor implanta in corpul lor, si scopul principal declarat, este de a preveni imbolnavirile, prima problema cu care se confrunta pe front trupele medicale de interventie, si un cost important al Armatei americane.

Dar ceea ce pare un mod de a economsi cheltuielile si de a creste eficienta sperie insa si prin faptul ca acesta ar putea fi primul pas in crearea ‘chipurilor pentru fiecare om’ care in viitor ar conduce la monitorizarea fiecarui individ, unde merge si ce face.”

sursa: Newz.ro

Cu respect,

P.S. Am uitat ca pentru unii dăştepţi in creierii lor, Dumnezeu nu ezista. Atunci cum Dracu’ se face ca se cam intampla lucrurile ca la carte ! Cartea aia… Biblia. Apocalipsa parca ne spune de lucruri din astea pe care incepem sa le vedem cu ochii nostri, dar sa stam linistiti, Dumnezeu nu ezista, nu-i asa ?!

„Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte, si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.” (Apocalipsa 13)

„Am vazut ridicandu-se din mare o fiara cu zece coarne si sapte capete, pe coarne avea zece cununi imparatesti, si pe capete avea nume de hula. Balaurul (Dracu’) i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie si o stapanire mare…. Si au inceput sa se inchine balaurului (lu’ Dracu’), pentru ca daduse puterea lui fiarei.” (Apocalipsa 13)

Ce frumos conlucreaza Dracu’ cu fiara lui ! Dracu’ + Fiara = Love ! Dar astea-s povesti, Dumnezeu nu ezista. Chiar asa sa fie ?!

Si inca ceva… Ceilalti „dumnezei” ai planetei stau muti. Nu au pareri cu privire la posibilul sfarsit al acestei lumi. Numai Dumnezeul iudeo-crestin isi permite sa aiba pareri pe acest subiect. Stiti de ce ? Pentru ca poate ! Pentru ca este singurul Dumnezeu adevarat, care ce zice se si face.. Restul e… tacere !

UPDATEIntre timp s-a adoptat si ACTA, c-asa-i in tenis. Au oracait putin pe facebook multimile, au iesit cativa speriati in strada, dar pana la urma tot cum vrea Dracu’ se face, pentru ca intre timp a trebuit sa ne uitam la Finala UEFA League si la Finala Champions League, la Lady Gaga, si uite asa ne-am luat iar cu berile si caterinca, si am uitat de lucrurile esentiale. Incet dar sigur, Dracu’ ne incaleca cu fiecare zi care trece…, iar ceea ce trebuie sa se intample se va intampla. Sa nu va faceti iluzii ca nu. VIne acusica si Campionatul European de Fotbal, apoi Olimpiada de la Londra, concerte, barfe, smenuri, susanele cum ziceau Catavencii, si uite asa ne-mbrobodeste Dracu’ pe toti, pana-n ziua cand nu vom mai avea incotro, adica pana-n ziua in care ori primim semnu’ lu’ Dracu’, ori vom fi ucisi de Dracu’. Simplu nu-i asa ?

12 gânduri despre „CIP, cirip lu’ Dracu’

 1. Update-ul dvs. m-a surprins, chiar nu stiam ca ACTA a fost adoptata…
  Asadar, cum comentati aceasta stire preluata de pe Adevarul.ro:

  Victor Ponta: „România nu va ratifica ACTA”

  Premierul a declarat în cadrul conferinţei RoNewMedia 6.0, care se desfăşoară între 16 şi 18 mai la Biblioteca Naţională, că România nu va ratifica controversatul tratat anti-piraterie ACTA.

  Premierul a spus că Guvernul României nu va ratifica ACTA până când Parlamentul European nu va adopta modificări ce garantează viaţa privată. Tratatul Comercial împotriva Produselor Contrafăcute (ACTA) a fost semnat de statele Uniunii Europene, printre care şi România, la începutul anului, în cadrul unui eveniment desfăşurat în Japonia. Anterior el fusese semnat, pe 1 octombrie 2011, de Australia, Canada, Japonia, Coreea de Sud, Maroc, Noua Zeelandă şi Statele Unite.

  Scopul ACTA este de a combate comerţul cu bunuri contrafăcute şi pirateria informatică, însă oponenţii săi susţin că lasă loc unor abuzuri legate de libertatea şi dreptul la viaţă privată ale cetăţenilor.

  Victor Ponta s-a declarat un împătimit al noilor tehnologii: „Dacă într-o dimineaţă cineva mi-ar fura tableta nu mi-aş putea îndeplini toate sarcinile de premier”.

  ACTA a fost ţinta unor proteste masive de stradă în mai multe state europene şi în alte părţi ale lumii din cauza prevederilor privind pirateria pe internet. Contestatarii ACTA susţin că formulările vagi din tratat pot conduce la îngrădirea unor drepturi şi libertăţi precum libertatea de expresie, dreptul la viaţă privată sau libera circulaţie a ideilor.

  Mai multe state europene contestă acordul şi au blocat ratificarea lui până la clarificarea situaţiei.

  Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu a decis, imediat după instalarea la Palatul Cotroceni, ca ratificarea acordului să fie amânată până când Curtea Europeană de Justiţie (CEJ) urma să se pronunţe pe acest subiect. În cele din urmă, tratatul ACTA n-a mai fost însă analizat de CEJ.

  La începutul săptămânii trecute, premierul Victor Ponta declarase că tratatul ACTA nu va fi ratificat până când Parlamentul European nu va adopta modificări ce garantează viaţa privată. „Nu-l ratificăm până când nu vor fi aduse în Parlamentul European modificări care să asigure, aşa cum este corect, protecţia drepturilor de proprietate intelectuală, dar nici să nu atingă drepturile la viaţa privată. În momentul în care laşi furnizorii de internet să îmi intre în adresa de e-mail, să îmi citească mesajele, aşa ceva eu unul nu vreau să mi se întâmple mie personal şi atunci cu atât mai puţin să i se întâmple oricărui cetăţean român”, a spus atunci Ponta.

  Contrar declaraţiilor lui Victor Ponta, tratatul ACTA nu poate fi ratificat însă decât în varianta actuală. Chiar dacă va fi ratificat totuşi de Parlamentul European, în forma actuală, ACTA va putea fi respins de parlamentele din fiecare ţară UE semnatară în parte.

  Cu mult respect, Roro…

  • Roro,
   citeste asta:

   „Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, cu 197 de voturi „pentru”, 18 voturi „împotrivă” şi 13 abţineri, proiectul legii privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de reţele publice de trafic de telefonie şi internet, cunoscută ca Legea „Big Brother”.

   Proiectul a fost respins de Senat, în decembrie 2011, însă Camera Deputaţilor este forul decizional.

   Proiectul de lege prevede obligativitatea furnizorilor de telefonie fixă şi mobilă şi de internet să reţină timp de 6 luni anumite date ale abonaţilor care să fie trimise, la cerere, autorităţilor din domeniul siguranţei naţionale pentru acţiunile de prevenire, cercetare, descoperire şi urmărire a infracţiunilor grave.

   „Furnizorii de telefonie fixă, mobilă şi internet sunt obligaţi să stocheze timp de şase luni toate datele legate de convorbirile telefonice şi schimbul de email-uri, cu excepţia conţinutului corespondenţei electronice sau al convorbirii telefonice. În cazul reţelelor de telefonie fixă şi mobilă trebuie să se reţină numărul celui care formează, numărul destinatarului, numărul celui spre care a fost redirecţionat apelul, precum şi numele acestora. În cazul serviciilor de internet, se vor reţine utilizatorul, serviciul de telefonie folosit, numărul de telefon al apelantului şi al destinatarului, numele şi adresa abonaţilor, identitatea echipamentului folosit”, prevede proiectul.

   Furnizorii de telefonie şi internet au obligaţia ca timp de 48 de ore de la cererea organelor de urmărire să transmită datele solicitate, iar dacă acest lucru nu este posibil în 48 de ore, datele trebuie transmise în cel mult cinci zile.

   Proiectul de lege privind stocarea datelor de trafic de telefonie şi internet mai prevede că organele de urmărire penală au obligaţia de a informa persoana ale cărei date sunt reţinute în termen de 48 de ore de la momentul transmiterii solicitării, cu excepţia cazurilor în care persoana este implicată în acţiuni care periclitează siguranţa naţională.

   Ministrul Afacerilor Externe, Leonard Orban, a declarat, în 7 mai, că România riscă amenzi de peste 30.000 de euro pe zi dacă nu va adopta cât mai repede legea privind retenţia datelor, cunoscută şi ca legea „Big Brother”, pentru care este deschisă procedură de infringement împotriva ţării noastre.

   Proiectul de lege privind reţinerea datelor de trafic de către operatorii de telefonie mobilă a fost depus la Parlament la începutul lunii noiembrie 2011 de către ministrul Comunicaţiilor de la acea vreme, Valerian Vreme, şi deputatul PDL Adrian Bădulescu, fost ofiţer SRI.

   Proiectul care obligă operatorii de telefonie mobilă să stocheze pentru o perioadă toate apelurile şi mailurile a fost adoptat pentru prima dată de Parlament în 2008, dar a fost declarat neconstituţional de către judecătorii Curţii Constituţionale în 2009, deoarece „afectează exerciţiul drepturilor sau al libertăţilor fundamentale – drept la viaţă intimă, privată şi de familie, dreptul la secretul corespondenţei şi libertatea de exprimare”. Sursa: Gandul

   • Multumesc frumos pentru lamuriri… Pe de o parte, ma bucur si ma minunez sa vad cum Apocalipsa dupa Ioan incepe usor-usor sa se-mplineasca sub ochii nostri; insa pe de alta parte, ma intristez sa vad ignoranta majoritatii oamenilor si faptul ca, desi toate acestea se intampla sub nasul nostru, ramanem orbi, pasivi si ignoranti…si nu pot sa nu-mi amintesc versetul: „Si cu privire la ei se implineste prorocia lui Isaia, care zice: „Veti auzi cu urechile voastre, si nu veti intelege; veti privi cu ochii vostri, si nu veti vedea.” (Mat.13:14)

    Oare e posibil sa traim vremurile de pe urma, sa fim ultima generatie…?

    All the best…

    Cu mult respect, Roro…

    • Roro,
     traim vremurile de pe urma, eu nu am niciun dubiu in asta.
     Oamenii nu vor sa auda si nu vor sa vada, pentru ca nu cred. Pare ceva incredibil asta pentru ceilalti care vad si aud, dar uite ca se intampla si asta, exact asa cum spune Biblia. Comportamentul uman atins de pacat este ABERANT, iar cand Dumnezeu ne face prosti si nebuni ca sa ne venim in fire, ne suparam si spunem ca este vulgar si prost crescut. Dumnezeu ne face asa doar ca sa ne trezim la realitatea cruda, ca nu suntem asa cum ne credem noi, dastepti foc, ci doar niste inapoiati, atat stiintific si tehnologic, cat si mintal evident.
     In rest bucura-te si minuneaza-te pentru ca asta mai avem de facut. Sigur ca ne doare ca oamenii sunt prosti, dar este alegerea lor, singura care le sta in putere: PACATUL.
     Cu respect,

 2. Desi e atat de dureros, din pacate, aveti mare dreptate… Altfel spus, cel putin 90% dintre „crestini” sunt niste SINUCIGASI din punct de vedere biblic, spiritual…

  „Pe viata Mea, zice Domnul Dumnezeu, ca nu doresc moartea pacatosului, ci sa se intoarca de la calea lui, si sa traiasca. Intoarceti-va, intoarceti-va de la calea voastra cea rea! Pentru ce vreti sa muriti voi, casa lui Israel?”

  Cum bine spunea cineva: A fi crestin nu inseamna doar sa crezi in Iisus Hristos; ci a fi crestin inseamna ca El sa locuiasca in inima ta, sa fii nascut din nou (sa devii o faptura noua, nascuta din Duhul Sfant). A fi crestin nu inseamna doar sa urmezi un crez, desi include si acest aspect. Nu inseamna doar sa crezi anumite adevaruri, desi include si asta. A fi crestin inseamna sa Il primesti pe Iisus in viata ta ca Domn si Mantuitor.

  „Dar tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred in Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu; nascuti nu din sange, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.”

  Nu stiu daca dvs. ati observat, dar eu am observat ca te poti contrazice cu oricine, despre orice subiect, si persoana respectiva are o atitudine normala, specifica unei contraziceri; insa, atunci cand subiectul este despre Adevar, Dumnezeu, si tot ce tine de spiritualitate, atunci acea persoana isi iese pur si simplu din minti, reactia lui e una extrem de ciudata, practic ii poti simti intunericul din inima lui…

  „Asa ca, daca lumina care este in tine este intuneric, cat de mare trebuie sa fie intunericul acesta!”

  Daca un om este bolnav, si, din anumite motive, el nu vrea sa fie operat de exemplu, atunci mai ramane o sansa pentru el…cei dragi lui pot, spre binele lui, sa ii „aranjeze” fortat (legat, adormit, anesteziat, etc…) operatia si, astfel, el sa se faca bine; insa, din punct de vedere spiritual nu se mai poate face nimic pentru omul pacatos care nu vrea sa fie vindecat… Stiu ca scenariul meu nu a fost unul prea bine ales, dar sunt convins ca ati inteles aluzia…

  „Daca vezi un om care se crede intelept, poti sa ai mai multa nadejde pentru un nebun decat pentru el.”

  In final, nu ne mai ramane decat sa ne rugam pentru ca cati mai multi oameni sa se trezeasca din somnul mortii, si sa speram ca Dumnezeu, in marea sa mila, ne va da suficienta Lumina pentru a iesi din acest somn…

  „Voi pune Duhul Meu in voi, si va voi face sa urmati poruncile Mele; si sa paziti, si sa impliniti legile Mele.”
  „In zilele de pe urma, zice Dumnezeu, voi turna din Duhul Meu peste orice faptura; feciorii vostri si fetele voastre vor proroci, tinerii vostri vor avea vedenii, si batranii vostri vor visa vise! Da, chiar si peste robii Mei si peste roabele Mele voi turna, in zilele acelea, din Duhul Meu si vor proroci. Voi face sa se arate semne sus in cer si minuni jos pe pamant, sange, foc si un vartej de fum; soarele se va preface in intuneric, si luna in sange, inainte ca sa vina ziua Domnului, ziua aceea mare si stralucita. Atunci oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit.”

  Vreau sa stiti ca va apreciez enorm pentru tot ceea ce faceti, pentru ca incercati mereu, dupa puterea dvs. sa ma lamuriti, si sper ca o veti face si in continuare fiindca, din pacate, cred ca sunteti singura persoana cu care pot vorbi despre cele spirituale…

  Sa iubiti, si sa fiti iubit! Cu mult respect, Roro…

  • Roro,
   achiezez la tot ce ai scris aici. Asa este, din nefericire.
   Tot din nefericire, NIMENI intre cer si pamant, ca om, nu poate sa faca mai mult.
   Totul este doar intre om si Dumnezeu, daca omul vrea este bine, daca nu vrea, Dumnezeu nu-l forteaza la nimic si nu-l ameninta cu nimic. Va suporta consecintele propriei alegeri.
   Multumesc pentru aprecieri, dar din fericire, mesajul adevarului nu-mi apartine, este al lui Dumnezeu. Eu doar il transmit mai departe catre semenii mei, cu vocabularul meu si in stilul meu. Acest adevar poate sa fie aflat individual sau in grup, nu se exclude grupul, de catre oricine, daca oamenii ar citi Biblia.
   Asta este situatia si nu putem sa facem mai mult, oricat de mult ne-am dori, si oricat am fi de bine intentionati.
   Cu respect,

 3. Am intrat dimineata pe sport.ro, si am dat peste aceasta stire referitoare la ACTA. Desi din articolul cu pricina reiese ca ACTA a fost invalidata de Curtea Europeana de Justitie, eu cred ca e doar o alta diversiune a celor care fac jocul Diavolului…sau poate ca, intr-adevar, validarea ei va fi amanata momentan, amanare care ma face sa ma gandesc ca poate Dumnezeu, in indelunga-i rabdare, ne prelungeste perioada de har… Mi-ar placea sa stiu si care este parerea dvs. despre aceasta ultima stire, desi…o banuiesc.:)
  Iata si stirea:
  Acordul ACTA a primit o lovitura din partea Curtii Europene de Justitie. Ce au decis judecatorii:
  „Nimeni nu poate sa urmareasca, ce faci pe internet”. Iata decizia Curtii Europene de Justitie, care da astfel o lovitura controversatului acord ACTA, prin care se doreste infiintarea unei politii a internetului.
  Hotararea judecatorilor din Luxemburg se aplica in toate tarile Uniunii Europene.

  Decizia Curtii este perceputa ca o gura de oxigen de cei care se tem ca tratatul ACTA ii va obliga pe furnizorii de servicii on-line sa controleze traficul de pe net.

  Judecatorii europeni au spus foarte clar ca: „Administratorul unei retele sociale online nu poate fi constrans si instituie un sistem de filtrare general, care sa-i vizeze pe toti utilizatorii sai, pentru a preveni utilizarea ilicite a operelor muzicale si audiovizuale”.

  ACTA are insa o serie de prevederi controversate, cum ar fi sa ii oblige pe furnizorii de net sa iti divulge datele personale, daca transmiti materiale pentru care se pot percepe drepturi de autor.

  Decizia Curtii Europene de Justitie are putere de lege la nivelul intregii Uniuni Europene.

  Iar in acest caz nici Romania nu poate sa ratifice ACTA, spun juristii…

  Cu mult respect, Roro…

  • Roro,
   lucruile sunt mult mai simple. Romania deja a adoptat un fel de ACTA, chiar daca nu este ACTA 100%. Eu asta am vrut sa spun, ca este ACTA 10%, dar probabil ca nu s-a inteles asta. Ca ACTA se va aproba in forma propusa, sub alta forma sau asa cum am facut noi romanii, este mai putin important si relevant. Important este ca ea se va adopta, iar in realitate, IN PRACTICA DE TOATE ZILELE, ea este deja ADOPTATA.
   Suntem deja supravegheati de ani buni, prin sateliti, mobile, televiziunea prin cablu, GPS, calculatoare, etc… Adoptarea ACTA este doar ceva pur formal. ACTA functioneaza deja in principiul ei de baza: supravegherea populatiei lumii.
   Acum cred ca lucrurile sunt clare si putem sa incheiem subiectul.
   Cu respect,

   • Sunt total de acord cu dvs… Vreau sa stiti ca, inca de la inceput, am inteles mesajul din postul dvs, mesaj pe care il cunoastem intr-o proportie de 99%, insa tot ce a urmat a fost datorita acelui 1%,; de aceea v-am si „fortat” sa-mi spulberati orice urma de indoiala, lucru pentru care va si multumesc… Un alt aspect benefic al acestei „fortari” ar fi si faptul ca toti aceia care vor citi postul propriu-zis, vor fi si ei cat mai convinsi despre mesajul pe care l-ati transmis…
    Cu mult respect, Roro…

 4. bay si eu am dreptate …nu stiu ce ar insemna nibiru …biru ar insemna bani ni.. ar insemna fara bani …nu stiu ce civilizatie vom continua dar cred ca Isus vine..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s