Ce nu vad „crestinii”, vad ceilalti

Motto: „Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul”, zice Domnul Dumnezeu,
„Cel ce este, Cel ce era si Cel ce vine, Cel Atotputernic.”
(Apocalipsa)

Am sa va prezint astazi un articol de pe site-ul „DC NEWS”, care are legatura cu crestinismul. Veti vedea de ce. Am sa marchez cu bold pasajele relevante. Pentru cine are ochi sa vada si urechi ca sa auda, se intrevad deja semnele sfarsitului acestei lumi nelegiuite si blestemate. Totul de intampla ca la carte, adica ca in Biblie. Noua Ordine Mondiala, adica ultimul imperiu antihristic, se naste sub ochii nostri. Profetia crestina se implineste zilnic. Imperiul Roman se reface sub ochii nostri in fiecare zi, saptamana, luna, an, in Uniunea Europeana, iar America il susitne cu toata puterea sa, iar in spatele tuturor sta Dracu’, cu toata puterea lui. America si Uniunea Europeana sunt actorii principali si pilonii centrali pe care se cladeste ultimul imperiu mondial, ultima dictatura mondiala, in frunte cu Dracu’, care da TOATA PUTEREA LUI acestor entitati. Iata articolul, articol la care eu vibrez si achiesez din toata inima, si pe care il puteti citi in original AICI. Tot teatrul acesta ieftin si de prost gust, pe care il joaca UE si America in fata omenirii, cu libertatea si democratia, nu-i poate pacali pe adevaratii copii ai lui Dumnezeu. Se vede cu ochiul liber ca presedintii si guvernele acestei lumi, au alta agenda decat popoarele care i-au votat si i-au adus la putere. Pe oricine ai aduce la putere, acel cineva, partid, guvern sau presedinte, face jocurile mai marilor lumii. Cine se opune sistemului, este demonizat, discreditat, batjocorit, si daca este nevoie, eliminat fizic ca Ceausescu, Saddam si altii. Vezi caderea comunismului central si este european, si maturarea vechilor regimuri din Orientul Mijlociu, care nu joaca cum se canta. Mesajul principal al acestor vremuri este FRICA. Daca nu faceti ca noi, smecherii lumii, in frunte cu Dracu’, o sa fie rau de voi in toate felurile, si apoi incep amenintarile mai mult sau mai putin voalate. Ca se devalorizeaza moneda nationala, ca vine saracia daca iesim din UE, ca nu va mai dam bani, ca nu va mai dam aia, ca nu va mai dam ailalta, ca va reintroducem vize, ca va luam dreptul la munca, ca ne retragem investitiile, si pana la urma, de voie, de nevoie, trebuie sa joci, pentru ca nu ai incotro. Cei din capu’ trebii mondiale stiu bine ce fac, planul este stabilit, si cale de intoarcere nu mai exista. Lumea este deja pusa pe sinele dorite de Dracu’ si merge in directia dorita de el. Ceea ce s-a intamplat in Romania cu ocazia suspendarii lui Traian Basecu, sluga sinistra a sistemului satanic mondial, a devoalat o parte a adevaratelor mecanisme care guverneaza lumea noastra, in anul de gratie 2012, mecanisme prezentate foarte bine de Bogdan Chirieac, in articolul de mai jos. Enjoy, si bagati la cap, nu este de gluma, si nu este de joaca. Azi, maine, poimaine sau in alta saptamana, luna sau an, va puteti hotari soarta vesnica: Viata sau Moartea.

„17 octombrie va rămâne o dată de referință în istoria modernă a României. În Casa Poporului, numită azi Palatul Parlamentului, la adăpostul zidurilor ridicate de Nicolae Ceaușescu, liderul de azi de la București, Traian Băsescu, s-a întâlnit cu liderii populari din Europa. Între ei, cunoscuta d-na Merkel și dl. Barroso. La 2 kilometri distanță, pe Arena Națională, poporul se manifesta prin intermediul a 80.000 de reprezentanți, dorind libertate, democrație și pâine pe masă.

Cele două manifestări au definit România de astăzi. De o parte, guvernatorul Băsescu susținut de câțiva lideri europeni puternici, în pofida voinței poporului român. De partea cealaltă, o masă de oameni care este luată în seamă doar în cazul în care opinia ei coincide cu opinia liderilor.

Să nu fim triști. Situația României de astăzi poate fi regăsită în tot mai multe state europene. Notabilă este Italia, unde guvernul lui Mario Monti se află la putere, nu din voința italienilor, ci din ordinul d-nei Merkel…

Practic, în România de astăzi se experimentează ceea ce se va întâmpla în Europa de mâine. Faptul că voința poporului român a fost călcată în picioare și un președinte demis a devenit un guvernator numit are legătură cu ceea ce va urma în Uniunea Europeană. Astfel, pentru a face față crizei și provocărilor economice, Germania trebuie să forțeze integrarea europeană. O monedă unică, un buget unic și chiar taxe, impozite, legislație bancară, poliție și armată comune. Aceste lucruri nu vor fi întotdeauna înțelese de popoare. De aceea, “pentru binele lor” se va trece peste voința lor. Adică, exact ce s-a întâmplat în România, doar că nu s-a avut în vedere, aici, binele sau răul, ci, pur și simplu, s-a demonstrat că se poate. De exemplu, ministrul german de Finanțe a propus ca bugetele naționale să fie aprobate de Parlamente, după care să urmeze verificarea… comisarului european pentru buget. Sigur, din 2014 comisarii vor fi aleși, dar în orice caz va exista o instanță superioară Parlamentelor naționale. Dacă dl. comisar nu e mulțumit, se fac recomandări și bugetele sunt retrimise la revotare. D-na Merkel a explicat la București esența superioară Parlamentelor naționale. Dacă dl. comisar nu e mulțumit, se fac recomandări și bugetele sunt retrimise la revotare. D-na Merkel a formulat la București esența problemei: “Uniunea Europeană are 8,5% din populația globului și 50% din cheltuielile sociale. Situația nu mai poate continua”. Ceea ce este perfect adevărat, când pe piață au apărut China, India, Brazilia.

Astă vară, Berlinul i-a umilit pe români. În câteva luni, alte națiuni europene, dacă nu vor înțelege de vorbă bună, vor fi umilite, la rândul lor. Cale de întors nu este. Nimeni nu se va retrage din zona euro, iar moneda unică nu se va desființa. Toată lumea știe că, dacă s-ar petrece așa ceva, nivelul de trai de astăzi din România – cea mai săracă țară membră UE – va fi un vis pentru popoare precum spaniolii, italienii, grecii, portughezii.

Ca o ironie a soartei, zidurile ridicate de Ceaușescu au adăpostit pe 17 octombrie mugurii Europei de mâine. Care, în acest moment, nu mai arată deloc democrată, primitoare, tolerantă și zâmbitoare, așa cum era cu zece ani în urmă. Pentru români, imaginea Europei de mâine este cea a guvernatorului Băsescu primind oaspeți europeni între zidurile lui Ceaușescu.” (Bogdan Chirieac)

Iata acum ce spune si Biblia, in legatura cu vremurile pe care le traim, si care or sa vina:

 • Unul din capetele ei parea ranit de moarte, dar rana de moarte fusese vindecata. Si tot pamantul se mira dupa fiara.  Si au inceput sa se inchine balaurului (lu’ Dracu’), pentru ca daduse puterea lui fiarei. Si au inceput sa se inchine fiarei, zicand: „Cine se poate asemana cu fiara si cine se poate lupta cu ea?” I s-a dat o gura care rostea vorbe mari si hule. Si i s-a dat putere sa lucreze patruzeci si doua de luni. Ea si-a deschis gura si a inceput sa rosteasca hule impotriva lui Dumnezeu, sa-I huleasca Numele, cortul si pe cei ce locuiesc in cer. I s-a dat sa faca razboi cu sfintii si sa-i biruie. Si i s-a dat stapanire peste orice semintie, peste orice norod, peste orice limba si peste orice neam. Si toti locuitorii pamantului i se vor inchina, toti aceia al caror nume n-a fost scris, de la intemeierea lumii, in cartea vietii Mielului care a fost junghiat. Cine are urechi sa auda!
 • Apoi am vazut ridicandu-se din pamant o alta fiara, care avea doua coarne ca ale unui miel si vorbea ca un balaurEa lucra cu toata puterea fiarei dintai inaintea ei si facea ca pamantul si locuitorii lui sa se inchine fiarei dintai, a carei rana de moarte fusese vindecata. Savarsea semne mari, pana acolo ca facea chiar sa se coboare foc din cer pe pamant in fata oamenilor. Si amagea pe locuitorii pamantului prin semnele pe care i se daduse sa le faca in fata fiarei. Ea a zis locuitorilor pamantului sa faca o icoana fiarei care avea rana de sabie, si traia. I s-a dat putere sa dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sa vorbeasca si sa faca sa fie omorati toti cei ce nu se vor inchina icoanei fiarei. Si a facut ca toti, mici si mari, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte, si nimeni sa nu poata cumpara sau vinde fara sa aiba semnul acesta, adica numele fiarei sau numarul numelui ei. Aici e intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei. Caci este un numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.” (Apocalipsa)  Asa va arata ultima dictatura mondiala in frunte cu Dracu’. Imperiul Roman isi vindeca rana de sabie, adica se reface in UE, iar mielul cu doua coarne care vorbeste ca un balaur este SUA. De ce ? Pentru ca ea ne vorbeste de libertate si democratie, a fost o natiune care s-a nascut pe princippile Mielului, adica pe Biblie, dar care in realitate, acum, la sfarsitul veacurilor, ea sprijina dictatura elitelor vandute Diavolului. Iar pe cei care inca mai sunt sceptici cu privire la viitorul prezis in Biblie de Viul si SINGURUL Dumnezeu adevarat, ii rog sa intre AICI, sa vada videoclipul si sa citeasca stirea cu titlul: „Plata cu degetele inlocuieste cardurile bancare in Franta”. 

(sursa: Antena1)

Lumea merge inainte dupa spusele lui Dumnezeu, si cu toate acestea, preoti si pastori care s-au lasat de Dumnezeu, precum si destui enoriasi care acum sunt foarte mandri ca au devenit atei, si il batjocoresc din inima pe Dumnezeu, si cred in stiinta mai mult decat au crezut vreodata in Dumnezeu, se straduiesc din rasputeri sa-l minimalizeze pe Creator, sa-l desfiinteze, sprijinindu-se pe stiinta acestei lumi. O sa le fie din ce in ce mai greu, dar foarte multi nu se vor lasa. Vor continua in prostia si in nebunia lor, si vor nega pana la capat ceea ce traiesc si vad cu ochii lor, exact ca acel general irakian care se facea ca nu vede trupele si blindatele americane care erau exact in spatele lui, in timp ce el facea declaratii pompoase pentru televiziune, ca dusmanii tarii lui sunt varza, si ca nu vor ocupa niciodata Bagdadul. Este foarte interesant de observat, ca „stiinta” care descfreaza stinta ALTUIA, a lui Dumnezeu, isi aroga meritele descoperirilor, ca si cum ea, stiinta si cercetatorii umani, au facut toate lucrurile care se vad pe cer si pe pamant. E ca la nebuni dragii mei. Stiintificii in cap se holbeaza si studiaza creatia lui Dumnezeu, ii descopera legile si principiile, atat cat au putut si ei, si apoi, cu tupeu maxim, si le aroga ca proprie desteptaciune si inteligenta ! Au tupeu nu gluma hahalerele astea penale. Eu, fiind mai „prost” de felul meu, merg in continuare pe mana lui Dumnezeu, c-asa-i in tenis !

Cu respect,

P.S. Daca mai doriti ceva suplimentar pe aceeasi tema, cititi si ce scrie AICI.

27 de gânduri despre „Ce nu vad „crestinii”, vad ceilalti

 1. Acest articol nu trebuia nicidecum sa lipseasca din postarile dvs; si ma bucur foarte mult ca, intr-un final, l-ati postat. A fost cu siguranta o alegere foarte „inspirata”, fiindca MESAJUL acestui articol trebuie neaparat sa fie auzit si crezut de catre majoritatea dintre noi…
  Desi in articolul dvs ati adus destule argumente pentru ca MESAJUL sa fie suficient de clar pentru toata lumea, as dori sa fac o mica completare; si anume faptul ca (este doar o parere personala…) adevaratul papusar care trage din umbra toate aceste sfori este Vaticanul (Ordinul Iezuitilor).
  Cu respect, Roro

  • Roro,
   nu exclud ca si o parte din catolici (Vatican, Iezuiti si cine mai vrei tu) sunt slugile lu’ Dracu’, dar nu toti. Asa cum in nicio grupare, biserica, organizatie, cult, secta, miscare, etc. nu toti sunt ticalosi pana la urma. Unii mai dezerteaza de la RAU la BINE, adica de la Dracu’ la Dumnezeu si viceversa. Si de la Dumnezeu mai pleaca unii la Dracu’, vezi Edi Constantinescu si multi din cei care-l inconjoara si il cred, de exemplu. Stiu ca tu astepti decrete duminicale si alte bazaconii din astea, dar adevarul nu este acesta. Nu o sa fie niciun decret duminical, iar Papa nu este si nu o sa fie Antihristul. Ca o sa ia parte la complotul impotriva lui Dumnezeu ca piesa din acest joc, este altceva, dar nu el, Papa, va conduce piesa si fiara, ci Dracu’ cu Antihristul sau.
   Cu respect,

   • Domnule Tanase, am mai spus-o si o repet, desi vad ca, fara sa aveti vreo intentie rea, iarasi ati uitat: Eu nu fac parte din nicio denominatiune religioasa, nici macar din cea adventista, denominatiune pe care o consider (este doar parerea mea…) cea mai apropiata de Adevar (ca interpretare biblica…).
    Dumnezeu m-a invatat (sfatuit0 sa nu ma incred orbeste in niciun om sau denominatiune religioasa, ci mai degraba sa cercetez toate lucrurile si sa pastrez ceea ce consider eu ca este bun (in armonie cu Cuvantul Sau).Evident ca nu tot ceea ce consideram noi a fi bun, trebuie neaparat sa si fie bun – „Multe cai pot parea bune omului, dar la urma se vad ca duc la moarte.” (Prov.14:12), insa eu cred ca Dumnezeu nu poate fi suparat pe mine, de exemplu, ca sunt prost si nu inteleg anumite lucruri; insa, cu siguranta, are tot dreptul sa fie suparat pe mine atunci cand nu aduc roada buna dupa lumina care mi-a fost data si atunci cand, din ignoranta sau alt motiv, nu cautam sa-L cunoastem cat mai bine, complacandu-ne intr-o anumita etapa a cautarii noastre (atunci cand credem ca am inteles totul sau macar suficient pentru a obtine mantuirea, samd…). Cautarea Adevarului si, implicit, a lui Dumnezeu trebuie sa fie una continua, doar in modul acesta Il putem descoperi mai mult…
    Eu nu ma astept la niciun decret duminical, asa cum gresit ati anticipat dvs… Daca as fi inteles toate doctrinele „bisericii” adventiste, atunci, cu siguranta, ca nu as mai fi fost un FREELANCER din acest punct de vedere… Nu pot sa fiu de acord cu ceea ce, momentan, nu inteleg…iar asta nu inseamna ca o doctrina (dogma) anume nu poate fi in armonie cu Cuvantul lui Dumnezeu doar fiindca eu nu inteleg acea doctrina (dogma).
    Sunt convins ca nu ati uitat, de exemplu, ca mi-am exprimat in trecut neintelegerile mele asupra Sabatului… Daca nici macar despre doctrina Sabatului nu sunt total incredintat, o doctrina de baza a „bisericii” adventiste, ce sa mai zic de altele… Asadar, din acest punct de vedere, nu ma puteti acuza nicidecum de subiectivism (adventism).
    Deodata ce inca nu sunt incredintat despre aceasta doctrina (Sabatul), desi va spun sincer ca mi-am tocat creierii luni de zile pentru a o intelege, atunci imi este clar ca motivul nu poate fi altul decat acela ca, din pacate, nu aduc inca roada suficient de buna dupa lumina care mi-a fost data pana in prezent; asadar e numai si numai vina mea…

    Referitor la Sabat, vreau sa va spun ca urmatoarele versete din Evrei 4 m-au cam pus pe ganduri, mai ales al 9-lea:
    „Caci intr-un loc a vorbit astfel despre ziua a saptea: „Dumnezeu S-a odihnit in ziua a saptea de toate lucrarile Lui.”
    Si aici este zis iarasi: „Nu vor intra in odihna Mea!”
    Deci, fiindca ramane ca sa intre unii in odihna aceasta si pentru ca aceia carora li s-a vestit intai vestea buna n-au intrat in ea, din pricina neascultarii lor,
    El hotaraste din nou o zi: „astazi” – zicand, in David, dupa atata vreme, cum s-a spus mai sus: „Astazi, daca auziti glasul Lui, nu va impietriti inimile!”
    Caci, daca le-ar fi dat Iosua odihna, n-ar mai vorbi Dumnezeu dupa aceea de o alta zi.
    Ramane, dar, o odihna ca cea de Sabat pentru poporul lui Dumnezeu.” (Evr.4:4-9)
    O sa va rog sa ma lamuriti in privinta versetului 9 – „Ramane, dar, o odihna ca cea de Sabat pentru poporul lui Dumnezeu.” fiindca, dupa parerea mea, si daca traducerea este corecta, atunci mie mi se pare destul de clar, desi stiu ca o sa spuneti ca nu are legatura cu ziua a saptea, ci doar cu ziua mantuirii) ca nu este indicata clar nicio zi din saptamana. Daca este „o alta zi”, atunci e clar ca nu e vorba de ziua a saptea (sambata-sabatul), si nici de o alta zi din saptamana fiindca nu ne este specificata nicidecum care…de aceea cred ca adevarata zi de Sabat este ASTAZI (Ziua Mantuirii – ziua cand omul, nascut din nou (devenind o faptura noua) intra in Odihna lui Dumnezeu…
    Sunt absolut convins ca parerea mea in privinta Sabatului poate fi total gresita, fiindca, in acelasi timp, nu-mi pot scoate din cap faptul ca celelalte 9 porunci din Decalog, desi toate incep cu „sa nu…”, sunt universal valabile, iar cea de-a patra, care difera clar de celelalte noua fiindca nu mai incepe cu „sa nu….”, ci cu „adu-ti aminte…”, nu ar mai fi valabila in litera, ci doar spiritual sau altfel interpretata…
    Poate ma puteti lamuri mai bine, desi o sa sustineti ca ceea ce ati avut de spus in privinta acestui subiect, ati facut-o deja prin acele doua articole…
    Referitor la „decretul duminical”, eu nu cred ca e in armonie cu Cuvantul lui Dumnezeu, ci mai degraba ma astept ca cei care fac jocul Diavolului sa oblige majoritatea oamenilor sa lucreze si sambata, asta in cazul in care Sabatul zilei a saptea este neaparat valabil pentru orice crestin…
    Va multumesc anticipat, si sper ca-mi veti intelege nedumeririle…
    Cu respect, Roro

    • Roro,
     ti-ai dat singur raspunsurile.
     Subiectele invocate de tine au fost tratate si rastratate pe acest blog, asa ca… ma doare fix in plachiuri de nedumeririle tale, vesnic aceleasi.
     Cum Dracu’ pe iezuiti ii intelegi imediat, ce fac si ce planuri au, si pe Dumnezeu NU ?!
     Cu respect,

 2. Apropo de numarul Fiarei…mi-ar placea sa va expuneti si parerea vizavi de acesta…
  Din cunostintele mele, va pot spune ca acest numar ar putea avea o mare legatura cu faptul ca omul a fost creat in ziua a 6-a (ar putea fi vorba despre ideologia care urmareste „inaltarea” omului la nivelul Divinitatii…), apoi cu faptul ca acest numar il gasim in dimensiunile statuii facute la comanda regelui babilonian (iar aici ar putea fi vorba despre IDOLATRIE – icoana Fiarei…) si apoi cu cantitatea de aur pe care o primea regele Solomon ( si aici ar putea avea legatura cu economia, sau ceva de genu’….)
  Astept totusi si parerea dvs in privinta acestui misterios numar…
  Cu respect, Roro

  • Roro,
   este tot ce ai spus tu si mai mult decat atat. Este Dracu’ insusi, la apogeul minciunilor si a manipularilor sale, la apogeul crimei si al tiraniei sale, al nemilei si a nedreptatii. 666 va fi ceva care va avea clar de-a face cu economia si sistemul global de supraveghere electronica a umanitatii, cu scopul de a te supune si a slavi pe Antihrist, si regimul sau dictatorial.
   Cu respect,

 3. Rectific :
  Nimic nu-i nou sub soare .Tot ce-a fost va mai fi . Cand unul crede c-a descoperit ceva ,
  acel lucru a fost deja de mult descoperit . Ecleziastul

  • Domnule Cristy,
   in acest post al meu nu am afirmat niciunde ca am descoperit eu focul si apa calda. Prin aceste postari vreau doar sa actualizez, sa aduc la zi, pasii care se fac in directia aratata atat de clar in Biblie. Nimic mai mult. Desteptaciunea nu este a mea, ci a celui care ne-a aratat-o TUTUROR, si care este singurul Dumnezeu Viu si adevarat din Univers. Ca principii de actiune diavoleasca nu este nimic nou sub soare, si totusi, ceea ce va urma in curand pe planeta Pamant, nu a mai fost niciodata pana acum, si nici nu va mai fi vreodata. Vor avea loc fenomene pe care omenirea nicioadata nu le-a mai vazut in veacurile trecute. Asa spune Biblia.
   Cu respect,
   P.S. Va reamintesc ca nu aprob comentarii cu link-uri in ele, de aceea nu apare videoclipul de pe YouTube „Apocalipsa Francmasoneriei” Cine vrea, poate sa-l vada acolo.

 4. Biblia Ortodoxă Cartea întâi a Macabeilor
  Cartea întâi a Macabeilor Prima daramare a templului din Ierusalim,incetarea jertfei necurmate,uraciunea pustiirii,prigonirea credinciosilor,lepadarea de credinta,amagirea celor alesi….

 5. Biblia Ortodoxă Cartea a doua a Macabeilor
  Aratarea ostilor ceresti in vazduh peste Ierusalim timp de 40 de zile…

 6. Totul se repeta altfel a 3- a oara .Ni se manipuleaza constiinta colectiva .
  Ne-au implementat scenariul in subconstient , iar noi cream realitatea dorita de ei .
  In Proverbe ne spune :
  Capitolul 1
  1. Pildele lui Solomon, fiul lui David, împăratul lui Israel,
  2. pentru cunoaşterea înţelepciunii şi învăţăturii, pentru înţelegerea cuvintelor minţii;
  3. pentru căpătarea învăţăturilor de bun simţ, de dreptate, de judecată şi de nepărtinire;
  4. ca să dea celor neîncercaţi agerime de minte, tânărului cunoştinţă şi chibzuinţă –
  5. să asculte însă şi înţeleptul, şi îşi va mări ştiinţa, şi cel priceput, şi va căpăta iscusinţă –
  6. pentru prinderea înţelesului unei pilde sau al unui cuvânt adânc, înţelesul cuvintelor înţelepţilor şi al cuvintelor lor cu tâlc.
  7. Frica Domnului este începutul ştiinţei; dar nebunii nesocotesc înţelepciunea şi învăţătura.
  20. Înţelepciunea strigă pe uliţe, îşi înalţă glasul în pieţe:
  21. strigă unde e zarva mai mare; la porţi, în cetate, îşi spune cuvintele ei:
  22. „Până când veţi iubi prostia, proştilor? Până când le va plăcea batjocoritorilor batjocura şi vor urî nebunii ştiinţa?
  23. Întoarceţi-vă să ascultaţi mustrările mele! Iată, voi turna duhul meu peste voi, vă voi face cunoscut cuvintele mele…
  24. Fiindcă eu chem şi voi vă împotriviţi, fiindcă îmi întind mâna şi nimeni nu ia seama,
  25. fiindcă lepădaţi toate sfaturile mele şi nu vă plac mustrările mele,
  26. de aceea şi eu voi râde când veţi fi în vreo nenorocire, îmi voi bate joc de voi când vă va apuca groaza,
  27. când vă va apuca groaza ca o furtună şi când vă va învălui nenorocirea ca un vârtej, când va da peste voi necazul şi strâmtorarea.
  28. Atunci mă vor chema, şi nu voi răspunde; mă vor căuta, şi nu mă vor găsi.
  29. Pentru că au urât ştiinţa şi n-au ales frica Domnului,
  30. pentru că n-au iubit sfaturile mele şi au nesocotit toate mustrările mele.
  31. De aceea se vor hrăni cu roada umbletelor lor şi se vor sătura cu sfaturile lor.
  32. Căci împotrivirea proştilor îi ucide, şi liniştea nebunilor îi pierde;
  33. dar cel ce m-ascultă va locui fără grijă, va trăi liniştit şi fără să se teamă de vreun rău.
  Iar Domnul Isus spune : Adevarul ne face liberi .

 7. „Lumea merge inainte dupa spusele lui Dumnezeu, si cu toate acestea, preoti si pastori care s-au lasat de Dumnezeu, precum si destui enoriasi care acum sunt foarte mandri ca au devenit atei, si il batjocoresc din inima pe Dumnezeu, si cred in stiinta mai mult decat au crezut vreodata in Dumnezeu, se straduiesc din rasputeri sa-l minimalizeze pe Creator, sa-l desfiinteze, sprijinindu-se pe stiinta acestei lumi ”
  Danut,stiinta inca nu l-a desfiintat pe Dumnezeu. L-a inlocuit (sau il explica). Cred ca numai descoperirea unei teorii a „tot” va putea sa il desfiinteze sau dimpotriva.
  Salutari si numai bine.

  • pentrupetunii, cu sau fara voia ei, adica intentionat sau doar ca o consecinta, oamenii fascinati de stiinta, nu toti, l-au aruncat la gunoi pe Dumnezeu. Asta este o REALITATE, imposibil de eludat. Folosind si invocand STIINTA, ateii, isi bat joc de cei credinciosi, ca fiind prosti si creduli, in timp ce ei se bazeaza pe lucruri REALE, DOVEDITE STIINTIFIC cum spun ei. Rahat cu perje le spun eu. Stiinta, asa cum am spus si in post, nu a facut decat sa descifreze, intr-o foarte mica masura, o parte din mecanismele si legile CREATIEI, puse de CREATOR in ea.Atat. TOTUL este deja ACOLO, in CREATIE. Nimic nu lipseste. Noi doar descoperim, si numim asta STIINTA.
   Cu respect,

 8. „Danut,stiinta inca nu l-a desfiintat pe Dumnezeu. L-a inlocuit (sau il explica).”
  pentrupetunii, stiinta nu se ocupa cu desfiintarea, inlocuirea sau explicarea lui Dummnezeu.

 9. Te prefer copt. Stiinta intr-adevar” nu se ocupa cu desfiintarea, inlocuirea sau explicarea lui Dummnezeu.” ,ea a generat fie din curiozitatea unora fie datorita abuzurilor religioase sau de alta natura. Unii au facut pasiune din ea in urma unor traume.E. si asta un motiv.

  „. Stiinta inca nu l-a desfiintat pe Dumnezeu. L-a inlocuit (sau il explica). Cred ca numai descoperirea unei teorii a “tot” va putea sa il desfiinteze sau dimpotriva.”

  Oricat as tine sa neg existenta unui Dumnezeu ,oricat ar tine altcineva sa il sustina,inca nu s-a descoperit originea tuturor lucrurilor.,Inca nu exista o lege a legilor ,sau o teorie a tot ce exista.

 10. „Dumnezeu este SURSA tuturor lucrurilor (cele care se vad, si cele care nu se vad), SURSA nefiind altceva decat DUHUL, iar DUHUL este si sursa CUNOASTERII (STIINTA – ADEVARUL), si CUNOASTEREA (ADEVARUL) nu poate fi “cunoscuta” de om decat prin REVELARE (DUHUL ADEVARULUI)…”
  Roro..daca …..DUHUL este sursa tuturor lucrurilor care se vad sau nu ..
  si daca EL este sursa CUNOASTERII (STIINTA – ADEVARULUI)
  cat si a STIINTEI (CUNOASTEREA – ADEVARUL) … rezulta de aici ca inspiratia o poate primi oricine nu neaparat credinciosii.
  Textul biblic confirma altceva insa:

  ..”si anume Duhul ADEVARULUI, pe care lumea nu-L poate primi, pentru ca nu-L VEDE si nu-L CUNOASTE; dar voi Il CUNOASTETI, caci ramane cu voi si va fi in voi.”

  „In concluzie, “stiinta” nu va putea descoperi niciodata sursa tuturor lucrurilor, sau teoria (formula) care sta la baza formarii acestora; fiindca SURSA este Dumnezeu, iar EL este DUH, si nicidecum o formula matematica sau orice altceva ce sta in limitata noastra cunoastere… – “Te laud, Tata, Doamne al cerului si al pamantului, pentru ca ai ascuns aceste lucruri de cei intelepti si priceputi, si le-ai descoperit pruncilor.”
  Nu iti contrazic concluzia ,se prea poate ca STIINTA sa nu reuseasca niciodata sa descopere o sursa a tuturor lucrurilor insa nici religiile lumii nu vor reusi. Sa fim realisti,ca altfel dam in basme. Zi tu alta alternativa .Darrr…una care sa schimbe infatisarea lumii in mai bine…sau macar a unui om.

  • Sarut’mana, dna scumpa…

   Din pacate, se pare ca nu prea ati inteles ideea pe care am intentionat sa o transmit, si asta deoarece, cel putin partial, vina imi apartine si mie…asa ca, pentru a evita o discutie inutila, o sa va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs vizavi de Mangaietor (Duhul Adevarului):
   – Cine este Acesta…?
   – Este Acesta o „persoana spirituala”, un Duh samd…?
   – De unde provine Acesta, etc…?

   In legatura cu „religiile” va pot spune urmatoarele:
   – Acestea, asa cum foarte bine a mentionat si domnul Tanase, nu provin de la Dumnezeu, si, implicit, nu te pot calauzi spre El…
   Biblia este singura carte sfanta inspirata de Dumnezeu fiindca, in comparatie cu toate celelalte, este singura care contine PROFETII, profetii care, cu exceptia celorlalte dovezi pro-Dumnezeu, spulbera orice indoiala referitoare la inexistenta Acestuia, si confirma UNICITATEA si VERIDICITATEA Cuvantului Sau…
   – Sursa tuturor lucrurilor este Dumnezeul vel Viu, Dumnezeul lui Avraam, Isac si Iacov – Yehshua HaMaschiah; iar aceasta SURSA ne este revelata partial, insa auto-suficient spiritual in privinta mantuirii fiecaruia dintre noi, pana la „implinirea vremii” – „Acum, vedem ca intr-o oglinda, in chip intunecos; dar atunci, vom vedea fata in fata. Acum, cunosc in parte; dar atunci, voi cunoaste deplin, asa cum am fost si eu cunoscut pe deplin.” (1Cor.13:12)

   Cu respect, Roro

 11. Obisnuiam sa cred ca Duhul este o persoana, acum insa daca ar exista cu adevarat Dumnezeu mi s-ar parea mai corect sa cred ca Duhul este de fapt gandul ,insufletirea ,mentalitatea ,spiritul,judecata Lui. Creierul sau mecanismul Lui…mai exact.
  „Biblia este singura carte sfanta inspirata de Dumnezeu fiindca, in comparatie cu toate celelalte, este singura care contine PROFETII, profetii care, cu exceptia celorlalte dovezi pro-Dumnezeu, spulbera orice indoiala referitoare la inexistenta Acestuia, si confirma UNICITATEA si VERIDICITATEA Cuvantului Sau…”
  Roro…cred ca mai exista oameni care au scris carti ce contin profetii inspirate la fel de autentic(diferite marturii de expl) .Sunt si acestea „carti sfinte”? spune-mi te rog de ce o numesti sfinta? De ce unica?

  • Ma bucur ca ati inteles faptul ca Dumnezeu este DUH…
   Dumnezeu este SFANT, si este DUH; asadar: Dumnezeu este DUHUL SFANT, iar Isus Hristos este manifestarrea vizibila a Dumnezeului invizibil (Insusi Dumnezeu intrupat, si nu „Dumnezeu Fiul” intrupat asa cum gresit cred „trinitarienii”…)

   „Credeti-Ma ca EU SUNT IN TATAL, si TATAL ESTE IN MINE; credeti cel putin pentru lucrarile acestea.” (Ioan.14:11)
   „Caci in El locuieste trupeste TOATA PLINATATEA Dumnezeirii.” (Col.2:9)
   „Duhul Domnului Se va ODIHNI peste El, DUH DE INTELEPCIUNE si DE PRICEPERE, duh DE SFAT si DE TARIE, duh DE CUNOSTINA (Duhul Adevarului – Mangaietorul) si DE FRICA DE DOMNUL”. (Isa.11:2)

   Referitor la faptul ca ar mai fi si alte carti ce contin profetii in afara de Cuvantul Domnului (Scriptura), va pot spune ca eu, personal, nu mai cunosc nicio astfel de „carte sfanta”…asadar, mi-ar placea sa-mi spuneti la ce allte „carti sfinte” ati facut referire…
   Cu respect, Roro

   • Roro nu vreau sa fac din expresia „carte sfanta” un gen de unicat ,un gen de placa comemorativa sau legislativa. Pt mine poate fi „sfant” (a) orice idee care ma ajuta sa ma dezvolt(sa devin si sa ma pastrez om) .Sunt asadar in Biblie lucruri care imi repugna(.luptele sangeroase din VT) pe care refuz sa le asimilez,Pe de alta parte numai in Biblie am gasit sfatul de-a iubi „pana la capat”..o invatatura care mi se pare fascinanta Am citit intr-o vreme carti religoase in care autorii isi povesteau anumite aspecte ale vietii pana sa accepte credinta in Isus Hristos,sau dupa aceea .Cele mai multe dintre ele aveau la baza macar o profetie cat se poate de „sfanta”odata ce datorita ei au acceptat sa isi schimbe radical /partial opiniile.Ei bine la asta faceam referire in comentariul anterior.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s