10 gânduri despre „Din nou… ZAZ

 1. DĂNUŢ,

  Mulţumesc pentru frumoasele poze din munţii noştrii … din Austria.
  Mulţumesc pentru ultimul interviu cu Dan Puric. Este magistral. Am găsit multe opinii de pus la colecţia mea.
  Mulţumesc pentru atitudinea ta faţă de circul O2. Accesul subsemnatului pe blogul oxigenaţilor a fost interzis. Văd că şi accesul tău pe O2 este pus în discuţie de M. Luther. Ce îi deranjează de fapt ? Adevărul văzut din perspectiva ta ? N-ar fi interesantă o confruntare directă cu Şarlatanul biblicist (EDYCON) care se tot ascunde după Derrida şi alţi muritori ?

  • Sergiu,
   Martin Luther este doar un ipocrit idiot, care face la fel ca si oxigenatii cu sulf ai lui Edi, acelasi lucru de care se lamenteaza ei si il blameaza la altii, adica pun pumnul in gura oamenilor care indraznesc sa le arate ipocrizia si impostura in care se afla si se complac. Si panaramele astea, adica Martin Luther asta, precum si Edi cu sulfurosii lui retardati, behaie si oracaie din toti bojocii pe tot internetul, ca ce au patit ei de la altii, adica de la pastorii, conducerea si elita BASZ, adica… au fost CENZURATI, li s-a pus pumnul in gura, etc. Si ei ce fac pe blogurile lor ? Ei, la randul lor, CENZUREAZA, INTERZIC, ARD PE RUG, OMOARA cu DELETE, pe altii care le arata LOR, ca sunt gresiti, tampiti si prosti, asa cum si ei le spun alora din BAZS si nu numai. Nimic nou sub soare. Altfel spus, hotul striga hotii, cenzuratorul se plange ca este cenzurat, interzis, boicotat. Niste ipocriti jegosi si slinosi, mincinosi si aburitori. Ei fac fix aceleasi lucruri, pe care de ani de zilele, le critica la altii. Dar cand esti cu Dracu’ nu ai cum sa fii altfel, decat tot mincinos, cenzurator, ipocrit si aburitor. Niste cretini idioti, tampiti, psihopati si imbecili. Asa este toata oastea lu’ Dracu’: prostita si retardata. Oricat le-ai spune, le-ai arata, le-ai explica si le-ai aduce argumente decente, ei nu pot sa inteleaga nimic. Sunt varza, tabula rasa.
   Boul ala Apis de Martin Luther, se mai si lauda ca m-a cenzurat el pe blogul lui de cacat, pe care il citesc 3 speriati. Cand i-am aratat dobitocului ca este doar o panarama, s-a suparat, si in numele curateniei verbale, nu a mai postat ceea ce nu-i convenea, si il arata intr-o lumina in care nu voia sa fie vazut de altii, pe care-i prosteste el. Adica vreo 3-4 speriati.
   Blogul de cacat a lui Edi, este citit de 15-20 de speriati. Oamenii mai seriosi s-au retras de pe mizeria aia. Nu mai comenteaza si nu mai asculta aberatiile si ineptiile lui Edi si ale sulfurosilor lui. Niste caraghiosi penibili. TOTI. Nu asi fi comentat pe Sulf 2, dar erau prea gogonate tampeniile vehiculate acolo. Nu stiu de ce am intrat pe Sulf 2, ca nu intru acolo cu lunile, dar poate ca asa a vrut Dumnezeu, sa spun si eu ceva acolo, o vorbulita. Am vrut sa vad ce spune un forumist al acelui blog, si am vazut calitatea si valoarea omului: ZERO taiat in patru. Nimeni in drum. Nici crestin, nici ateu, nici cal, nici magar. Un sulfuros dezorientat, care debita numai ineptii.
   Sa fii iubit !
   P.S. Cat despre o confruntare cu Edi, fata catre fata, pe internet sau oriunde vrea el, ORICAND. Dar nu cred eu ca vrea el asa ceva, sa dea ochii cu mine. Ii este frica sa stea de vorba cu unul care nu prea e dus la biserica, adica nu abureste, nu este ipocrit ca el, si spune ceea ce gandeste.
   Accept oricand o astfel de discutie.

  • Sergiu,
   nu ma intereseaza subiectul. Sa-si rezolve singuri problemele. Nu sunt eu chemat de nimeni, ca sa dau note bune sau rele cuiva anume. Sunt majori si vaccinati, asa ca fiecare sa raspunda de vorbele si de faptele sale.

 2. Draga Dănuţ,

  Am citit ultimul tău comentariu pe Sulf 2. Din păcate eu nu mai pot reacţiona la acest circ deoarece Şarlatanul Biblicist mi-a tăiat contul, după ce în cor cu psiholoaga Alexa au ajuns la concluzia că sunt în stadiul anal. Ipocrizia este cu atât mai mare cu cât Petrică (NIMENI) tocmai se plângea în emisiune de un alt cioban mercenar care i-a zis că este un NIMENI. Deci aventura continuă.

  Ai sesizat, sper că şi domnul Ionică a pus în discuţie gestul acestui M. Luther. Deci ai confirmarea cât de tare pute hidrogenul sulfurat de pe O2.

  În altă ordine de idei, am găsit un text care s-ar putea să-ţi placă. Se referă la un schimb de păreri mai vechi între noi privind raiul şi iadul.

  Dar iată textul:

  O veche poveste japoneză vorbeşte despre un războinic samurai care l-a provocat pe un maestru Zen să îi explice ce înseamnă rai şi iad. Călugărul însă i-a răspuns cu dispreţ: „Eşti un mocofan — n-are rost să-mi pierd vremea cu unul ca tine!“

  Simţindu-se ofensat, samuraiul s-a înfuriat cumplit, a scos sabia din teacă şi a zbierat: „Te-aş putea omorî pentru obrăznicia asta.“

  „Acesta este iadul“, a răspuns calm călugărul.

  Uluit să constate realitatea în spusele maestrului care îşi îndreptase atenţia asupra mâniei ce-l cuprinsese, samuraiul s-a liniştit, şi-a băgat sabia în teacă, a făcut o plecăciune şi i-a mulţumit călugărului că l-a luminat.

  „Iar acesta este raiul“, a spus călugărul.

  Conştientizarea bruscă de către samurai a stării agitate în care se afla ilustrează diferenţa covârşitoare între a fi cuprins de un sentiment şi a deveni conştient că poţi fi înghiţit de el. Îndemnul lui Socrate: „Cunoaşte-te pe tine însuţi“ face referire tocmai la ceea ce este esenţial în inteligenţa emoţională: conştientizarea propriilor sentimente în momentul în care ele apar.
  La o primă privire, ar putea părea că sentimentele noastre sunt evidente; o gândire mai atentă ne aminteşte însă că am trecut cu vederea ceea ce am simţit cu adevărat în legătură cu un anumit lucru sau că am reacţionat târziu faţă de aceste sentimente aflate în joc. Psihologii folosesc un termen destul de ponderat, metacunoaştere, pentru a se referi la conştientizarea acestui proces de gândire, şi metadispoziţie, pentru conştientizarea emoţiilor. Eu prefer termenul conştientizare-de-sine, în sensul unei atenţii permanente acordate stărilor (de spirit sau sufleteşti de la un moment dat) interioare (Felul în care eu folosesc termenul de conştientizare de sine se referă la o atenţie îndreptată către sine, introspectivă, către propriile experienţe, ceea ce uneori se mai numeşte şi reflecţie).

  În legătură cu experienţa relatată mai sus mi-am adus aminte de roadele Duhului Sfânt (Dumnezeu este dragoste) amintite de Pavel în Galateni 5:22 (înfrânarea poftelor sau stăpânirea de sine) precum şi de experienţa lui Ştefan şi Isus:

  Luca 23:34 Isus zicea: Tată, iartă-i, căci nu ştiu ce fac! Ei şi-au împărţit hainele Lui între ei, trăgând la sorţi.

  Proverbe 17:15 Cel ce iartă pe vinovat şi osândeşte pe cel nevinovat, sunt amândoi o scârbă înaintea Domnului.

  Psalmi 103:2 Binecuvântează, suflete, pe Domnul, şi nu uita nici una din binefacerile Lui!
  Psalmi 103:3 El îţi iartă toate fărădelegile tale El îţi vindecă toate bolile tale;
  Psalmi 103:4 El îţi izbăveşte viaţa din groapă, El te încununează cu bunătate şi îndurare;
  Psalmi 103:5 El îţi satură de bunătăţi bătrâneţea, şi te face să întinereşti iarăşi ca vulturul.
  Psalmi 103:6 Domnul face dreptate şi judecată tuturor celor asupriţi.

  Faptele Apostolilor 6:5 Vorbirea aceasta a plăcut întregii adunări. Au ales pe Ştefan, bărbat plin de credinţă şi de Duhul Sfânt, pe Filip, pe Prohor, pe Nicanor, pe Timon, pe Parmena şi pe Nicolae, un prozelit din Antiohia.
  Faptele Apostolilor 7:55 Dar Ştefan, plin de Duhul Sfânt, şi-a pironit ochii spre cer, a văzut slava lui Dumnezeu, şi pe Isus stând în picioare la dreapta lui Dumnezeu;
  Faptele Apostolilor 7:57 Ei au început atunci să răcnească, şi-au astupat urechile, şi s-au năpustit toţi într-un gând asupra lui.
  Faptele Apostolilor 7:60 Apoi a îngenuncheat, şi a strigat cu glas tare: Doamne, nu le ţine în seamă păcatul acesta! Şi după aceste vorbe, a adormit.

  Matei 18:35 Tot aşa vă va face şi Tatăl Meu cel ceresc, dacă fiecare din voi nu iartă din toată inima pe fratele său.

  Galateni 5:19 Şi faptele firii pământeşti sunt cunoscute, şi sunt acestea: preacurvia, curvia, necurăţia, desfrânarea,
  Galateni 5:20 închinarea la idoli, vrăjitoria, vrăjbile, certurile, zavistiile, mâniile, neînţelegerile, dezbinările, certurile de partide,
  Galateni 5:21 pizmele, uciderile, beţiile, îmbuibările, şi alte lucruri asemănătoare cu acestea. Vă spun mai dinainte, cum am mai spus, că cei ce fac astfel de lucruri, nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu.
  Galateni 5:22 Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia,
  Galateni 5:23 blândeţea, înfrânarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.

  În cazul în care Isus este modelul unora de viaţă, să ne reamintim că ultimele Lui cuvinte pe cruce au fost: „Tată, iartă-i, căci nu ştiu ce fac!”

 3. Dragă Dănuţ,

  Am observat că între timp ai clarificat lucrurile pe Sulf 2. Fă-o cât te mai lasă Apologetul Exotic. Am observat şi tactica „Marelui Monkey” de a se ascunde în spatele gălăgioşilor lui simpatizanţi. Mă mir că nu a activat „arma secretă SAMSON”. Este probabil asul din mânecă. Oricum în laşitatea lui mercenarul nu iese în ring. Ca deobicei este penibil.

  • Sergiu,
   Edi este doar un derbedeu de cea mai joasa speta, un mincinos, un ipocrit si un manipulator jegos, care permite dubla si tripla masura pe blogul lui de rahat. Un las care mai prosteste cativa fraieri cu ifose de ‘telectuali, si pusti care se cred mari filozofi, psihologi si „oameni de stiinta”, iar Petre NIMENI ala, un penibil si un inept, care a ajuns si el vedeta pentru 15-20 de speriati si retardati. Il fac praf cand vrea el. Este atat de prost, incat a inceput discutia despre Dumnezeu, cu citate din EGW, in loc sa o inceapa cu ce spune Biblia. El crede ca eu voi sta vreodata sa analizez ineptiile EGW-iste si adventiste din mintea lui drogata cu prostii ! Se insala amarnic.
   Nu imi este frica de o gasca de golani cibernetici de la SULF 2. Sunt prea prosti ca sa fie redutabili, si prea idioti ca sa fie luati in serios. Internetul, ca si hartia, suporta orice, inclusiv inepti ca Edi si gasca lui de cretini.

 4. buna ma numesc Mihai si am intrat pe blogul tau din greseala acum vreo 2 zile.Ce vreau sa spun tine marturia pe care o ai pana la sfarsit ca sa primesti cununa ce nu se poate vesteji.Eu de 2 ani nu mai frecventez biserica penticostala si asta din motivul ca am anceput sa citesc biblia.Anul acesta este primul an care nu mai am dea face cu minciuna craciunului.Nui simplu lucru sa stai legat an lanturi de un cult care se pretinde de la :domnul: cate am vazut acolo ajungeam mai rau decat un ateu.Una din cele mai perverse religi este penticostalismul cu anchinarea lor la dracu,daca te duci la ei la staruinta pentru :duhul: si ancepi sa faci spumesi, convulsi si dupa 3 ore repetand antruna :revarsa revarsa;din greseala din cauza repetari continue zici levalsa an loc de revarsa toti sar an sus ca esti botezat cu :duhul; mia fost greata de mine si am anceput sa citesc biblia ruganduma la Dumnezeu sami dea calauzire.Am ajuns la concluzia caci Cristos a murit pt toti nu doar pt smecheri si sa fi crestin trebuie sa iesi afara dintre ziduri si legaturile datinilor.Ai multumesc la Dumnezeu ca team antalnit pe net domnule Tanase

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s