Simply Falling

Este vineri seara ! E de bine ! A inceput WE-ul.

Stiu, Papa a demisionat, nu ma intereseaza.

Cad meteoriti in Rusia, or sa mai cada si in alte parti, pentru ca asa trebuie sa se intample. In viitor, unii or sa faca distrugeri colosale. Asa spune Biblia.

Sunt cinic ? Va asigur ca nu. Sunt realist si foarte bine informat. Am informatii sigure cu privire la viitor. Nu am cum sa fiu luat prin surprindere. Sursa ? Dumnezeu. Nu greseste niciodata. Stiu, unii o sa ma credeti nebun, si eu pe unii dintre dumneavoastra. De ce ? Pentru ca va place ignoranta. Dar decat sa ne certam, mai bine un cantec vesel sa cantam, sau… sa ascultam. N-o fi el atat de vesel, dar e frumos.

Stiti ce aveti de facut in aceste vremuri tulburi si interesante ?! Traiti ! Inca este viata pe Pamant, si … liniste cat de cat ! Asa ca…. bucurati-va de tot ce inca mai aveti !

Eu va ofer asta, o melodie, sper sa va placa, enjoy, pentru ca este vineri, simteti-va bine, si nu uitati de Dumnezeu:

Cu respect,

Un gând despre „Simply Falling

 1. Dragă frate Dan,
  Pentru că sîntem în Ziua Domnului, și pentrucă „În Ziua Domnului eram în Duhul”, vă trimit cîteva comentarii legate de aceste lucruri din cele mai sublime:
  Rugăciunea în Duh Sfînt
  “Prin orice rugăciune şi cerere rugîndu-vă, în orice vreme, în Duhul, şi la aceasta veghind…” Efeseni 6. 18
  “Voi dar iubiţilor, pe preasfînta voastră credinţă clădiţi-vă, în Duh Sfînt rugîndu-vă.” Iuda 20 (traduceri din originalul Grec al NT).
  Aceste îndemnuri din apostolul Pavel şi Iuda, fratele Domnului, au ca punct comun rugăciunea în Duhul Sfînt. Ele arată că în biserica primară rugăciunea era înţeleasă şi învăţată ca fiind făcută nu de credincios, ci de Duhul Sfînt. Credinciosului i se spunea că nici cu cele mai bune merite ale sale nu poate dobîndi mîntuirea, dar Isus a murit în locul păcătosului pentru ca Puterea de care are nevoie să-i fie dată fără plată.
  În scrisoarea sa, apostolul învăţa pe cei din Roma, că « noi nu ştim să ne rugăm, dar Însuşi Duhul mijloceşte pentru noi cu suspine negrăite. Si Cel ce cercetează inimile ştie care este năzuinţa Duhului, căci El mijloceşte după voia lui Dumnezeu pentru sfinţi.» Romani 8. 26,27. Scriind sub inspiraţie, apostolul Neamurilor, face în favoarea bisericii din Efes, şi din toate timpurile, o rugăciune, pe care o încheie astfel : « Iar a Celui ce, prin Puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decît cerem sau gîndim noi, a Lui să fie slava în biserică şi în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor ! Amin ! » Efeseni 3. 20, 21.
  Această rugăciune, făcută şi pentru credincioşii de astăzi, este mijlocirea pe care o face Isus în Locul Preasfînt al Templului din cer. Trebuie doar să acceptăm ca Puterea, care este Duhul Sfînt, să fie Cel care să înlocuiască eul, ceea ce « cerem sau gîndim noi », după cum este scris : « Noi dar, Gîndul lui Hristos avem » 1 Corinteni 2. 16, şi « Să aveţi în voi Gîndul Acesta, care era şi în Hristos Isus… » Filipeni 2. 5.
  Un Sabat lîngă Mîntuitorul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s