A’nebunit lumea!

Ce lume de-napoiati!

In secolul 21.

Suntem razna rau!

Chiar trebuie sa-ti spuna Papa, pastorul sau popa ca este bine sau nu este bine sa te vaccinezi?! Pe bune? De unde stiu ei asta? Sunt medici?

Daca aveti incredere mai multa in popi si in pastori, atunci dati-i dracu’ de doctori, desfiintati spitalele, si faceti biserici si adunari peste tot, puneti moaste peste tot, icoane facatoare de minciuni, pardon, „minuni”, si ati rezolvat problema! Sa va trateze de boli si sa va opereze pastorii, popii si ciozvârtele de morti, lemnele si carpele pictate, adica icoanele si sfintii de lemn, aur si argint.

A’nebunit lumea de tot, sa mora Cici Valdez!

Prezentam ca o mare realizare, implicarea Papei si a BOR in campania de vaccinare! Adica popa este mai tare ca stiinta, ca medicina si ca medicii! Baiejnebun?!

Ce-si bate Dracu’ joc de retardati!

Hai sa va mai spun una tare de tot: cine nu crede in stiinta, nu crede nici in Dumnezeu cu adevarat. Cine neaga stiinta, il neaga pe Creatorul stiintei. Dumnezeu este stiinta si intelepciune in stare pura, la cel mai inalt nivel posibil din Univers. Dumnezeu este topul stiintei si al intelepciunii. Insusi faptul ca vrei sa ramai un prost prostit de Dracu’, este o insulta si o dezonoare la adresa lui Dumnezeu. Ati fost invatati in bisericile voastre satanizate, ca stiinta este de la Diavolul. Este exact invers! Stiinta este de la Dumnezeu, iar prostia, nestiinta, ignoranta, primitivismul, sunt de la Dracu’. Sa-l crezi pe Creatorul Cerului si al Pamantului, un oligofren care anatemizeaza medicina si stiinta in general, ei bine, asta inseamna sa fii retardat.

Rau e sa fii prost!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s