Militia romana

Militia romana, pentru ca tot militie comunista este, nu a fost niciodata politie, pentru ca are un singur scop in viata si in activitatea ei, la fel ca jandragneria, armata, serviciile secrete, justitia, etc… sa fie sluga hotilor, a coruptilor si a criminalilor, adica a politicienilor si a clanurilor interlope de care se folosesc toti, pe care le sprijina si le protejaza toti. Puligofrenul, adica asa zisul cetatean roman, da-l in ma-sa, ca ne doare fix in cur de el. Este nimeni, este zero. Asa gandeste statul roman si institutiile lui, inclusiv mafia din militie, despre cetatenii acestui teritoriu numit romania.

Militia din romania este mereu pe loc repaus, adica este mereu prin baruri, restaurante, benzinarii, carciumi, bordeluri clandestine, hoteluri, oriunde poate sa bea in liniste, la umbra sau la caldurica, o cafeluta, o bericica, un vinulet si o tarie buna, sa manance si sa bea ceva fara sa plateasca, iar sefii, ooooh, sefii pot sa se infrupte si din niste carnita tanara, tot gratis, care apoi este traficata sau ucisa, functie de nevoi, carnita pusa la dispozitie de clanurile interlope, pe care le protejeaza ei impreuna cu politicienii hoti, corupti, criminali si futareti. Asa ca daca ii chemati pe undeva unde este nevoie de ei, sa stiti ca ii deranjati profund din siesta lor continua, zilnica. Asa arata romania profunda. Scriu romania cu „r” mic, pentru ca bazaconia asta de stat mafiot, nu mai este de mult timp o tara. Este doar un teritoriu, in care o mana de criminali, hoti si corupti, care se cred smecheri, reguleaza pe rupte o populatie de puligofreni mioritici lasi si pupincuristi, fara coloana verticala, fara tel in viata, fara printipuri si fara moral, o populime care ii pupa-n cur pe mafioti, ii voteaza, si vrea sa fie fututa si mai bine, si mai des, si mai profund. Cam asa arata adevarul adevarat despre romania si militia romana. Restul e… cancan pentru fraieri. Fraierii, oricum nu conteaza. „Da-i in masa, ca oricum moare toti.” Sunt buni doar ca sa munceasca, sa plateasca taxe, sa fie furati, fututi, batuti, gazati si ucisi. Atat.

Militia romana este viteaza doar cu oamenii cinstiti, pe care ii bate, ii tortureaza, ii amendeaza, ii abureste si ii sicaneaza cu succes inca din epoca Ceausescu. De borfasi nu se prea atinge. Cu borfasii este mana in mana, bea cu ei, chefuieste cu ei, si fute fetite primite in dar de ei, de la clanurile interlope prietene si protejate.

MAI, este un minister profund corupt si incompetent, o mafie care apara mafiile.

Ai pup iu ol!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s