Relaxareee!

Motto: „Pe mine m-ai omorat, da’ cu calu’ ce-ai avut?”

Observ o oarecare frenezie in populimea din romanica, ca Iohannis si Cîtu au abolit masca pe ici pe colo, si le dau liber la infectare, prostilor care cred ca pandemia a cam luat sfarsit! Nu, pandemia nu a ajuns la sfarsit, mai este mult pana departe.

Intrebare: Vom renunta la masca, doar pentru ca ne spun la televizor Iohannis si Citu, ca suntem in siguranta? Raspuns corect: nu. Eu nu dau doi bani pe spusele lor. Am un creier si o minte cu care pot sa gandesc si singur, sa pun in balanta informatii si argumente, si sa iau decizii pentru mine, in cunostinta de cauza. Imi cer scuze, dar nu sunt oligofren, si nici idiot, ca sa cred ca pericolul si riscul de imbolnavire este mai mic acum, incat sa renunt la masca si la distantare, asa ca am sa port in continuare masca, peste tot, si in aer liber, desi sunt vaccinat cu prima doza, si in curand am sa fac si rapelul. Pericolul de infectare exista, nu este mic, au aparut noi tulpini, si or sa mai apara, asa ca nimic nu este atat de sigur pe cat pare unora. Daca prostii cred ca pandemia isi da duhul si este pe moarte, se insala amarnic. Va veni si urmatorul val de imbolnaviri, pentru ca lumea care nu gandeste nici cat o bibilica, se relaxeaza prosteste prematur. Fiti intelepti, nu prosti! Purtati masca in continuare, chiar daca sunteti vaccinati, si stati cat mai departe de turmele de idioti care se cred imuni si nemuritori, se cred in siguranta peste tot, si se vor inghesui si flenduri peste tot fara masca: prin magazine, parcuri, la munte, la mare, in restaurante, cluburi, teatre, la concerte, in autobuz, tren, etc… Eu nu am sa ma duc la bar, la restaurant, la concerte, teatru, etc. Pot sa mai traiesc foarte bine si fara ele, pana va mai trece pericolul pe bune.

Nu lasati garda jos, pentru ca pericolul inca nu a trecut, boala inca exista, si omoara, iar vaccinul nu imunizeaza pe nimeni 100%. Vor mai muri oameni, si se vor mai imbolnavi multi altii, pana o sa se termine cu necazul acesta. Uitati-va la India, si luati aminte. Cand credeau ca au scapat, au lasat garda jos, si s-a dezlantuit iadul. Aveti rabdare, nu va grabiti. Fiti intelepti, nu puligofreni decervelati, si nu uitati vorbele acelea populare intelepte: „Paza buna, trece primejdia rea.”, si… „Nu te juca cu focul, ca poti sa te arzi.”

Ai pup iu ol, si aveti grija de voi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s