M-am rapelat!

Astazi, dupa 21 de zile de la prima doza cu vaccinul Pfizer, despre care am scris AICI, intr-o la fel de frumoasa zi de sfarsit de primavara, am facut rapelul, impreuna cu Carmen, sotia mea. Sa fie primit! E viata pe pamant, si este bine sa o traiesti, nu sa mori sau sa te imbolnavesti ca prostul.

Ca va place sau nu va place, vaccinul este unul din mijloacele prin care te poti proteja in plus, pe langa masurile clasice ca purtarea mastii, distantarea sociala si igiena personala. Ca le place sau nu le place prostilor acestei planete, aceste masuri atat de simple si de eficiente, dar si atat de controversate si de hulite de retardatii acestei lumi, au fost si sunt singurele care au putut si pot sa tina in frau pandemia, imbolnavirile si infectarile zilnice cu acest Covid 19, si moartea din cauza lui, of course. Acesta este singurul, unicul adevar dovedit de viata reala, de viata de zi cu zi, nu de povesti vanatoresti, adevar care spulbera toate elucubratiile si teoriile constipatiei la creieri, ale tuturor oligofrenilor de pretutindeni, teorii cu Oculta, 5G, Bilgeit, dictatura medicala, lipsirea de libertate, si toate celelalte basini puturoase si imbecilitati sinistre, cu care a fost umplut pamantul, si balamucita lumea. Retelele sociale si media aservita criminalilor, nationalistilor de cacat, prostilor, hotilor si coruptilor acestei lumi, ii manipuleaza in continuare pe prosti, in interesul lor, si in detrimentul fraierilor. Religia, ca de obicei, a fost cu mici exceptii, in fruntea prostiei si a prostirii mondiale, si a minimizarii pericolului. Preoti si pastori retardati, au varsat tone de prostie umano-religioasa, pseudo stiinta, pseudo religie, peste tot pe unde au putut, iar idiotii lumii au crezut si inca cred, toate prostiile spuse de ei. Multi astfel de pastori si de popi orbi, incuiati si prosti, ignoranti sau ticalosi, si-au condus turmele de creduli in gura lupului, pardon, a Covidului, au imbolnavit si au ucis mii de oameni cu ignoranta lor sinistra si macabra. Si inca mai fac asta, in numele lui Dumnezeu, de parca Dumnezeu ar fi un prost retardat si oligofren, ca ei. Dumnezeu nu este ca ei, va asigur. Dumnezeu este varful stiintei si al cunoasterii, nicidecum al prostiei, asa cum sunt acesti rataciti in meandrele prostiei si ale ignorantei. Astia nu stiu nici religie, nici stiinta, sunt praf la toate capitolele, exact cum spune si Isus: „Lasati-i, sunt niste calauze oarbe, si cand un orb calauzeste pe un alt orb, vor cadea amandoi in groapa.” (Matei)

Va mai amintiti dragi oligofreni, cum fugeati ca prostii de un banal termometru digital, pe care astazi nici nu-l mai bagati in seama? Acum este peste tot, si nu mai deranjeaza pe nimeni. Acum un an, toti oligofrenii planetei tipau, urlau si fugeau de el, pentru ca au aflat ei de la un popa din epoca de piatra, sau de la un pastor primitiv si incult, sau de la vreun politician pervers si interesat de voturile prostilor acestei planete, ca ti se fura sufletul sau datele personale cu acel termometru! Va mai amintiti cat ati fost de idioti? Unii inca mai sunteti, si nu putini. Mai tineti minte cum nu voiati sa purtati banala masca, care va poate proteja familia, prietenii, sanatatea si viata, iar acum nu mai vreti sa o dati jos? Foarte bine faceti ca inca o purtati si vreti sa o purtati, si eu fac asta, pentru ca pericolul inca nu a trecut, iar pandemia si Covidul inca nu si-au dat duhul, si nici nu si-au spus ultimul cuvant, asa cum cred prostii, asa ca fiti intelepti, si respectati in continuare regulile simple si banale stiute, care va pot proteja in continuare de infectare, de moarte, sau de un pat de spital cu tuburi bagate in gat sau in gura. Nici vaccinul nu protejeaza 100%, asa ca nu lasati garda jos. Morala la toate acestea este una singura: faceti ce este bine si corect, lasati prostia si veti trai, asa cum ne spune si Dumnezeu in Biblie.

Eu nu am facut acest vaccin ca sa calatoresc sau ca sa merg la restaurant, sau la teatru, la film, la concerte, sau la ce mai vreti dumneavoastra. L-am facut ca sa fiu cat mai protejat, si sa nu risc in plus, intr-o lume de ignoranti inconstienti, care se joaca zilnic cu viata si cu sanatatea lor, si a celor din jur. Ca celelale vor veni in mod firesc, in timp, ca nu este nicio graba, este altceva. Oricum voi sta cat mai departe posibil de aglomeratiile de orice fel, pentru ca multimile, sunt un real pericol intr-o pandemie, sunt locul ideal in care infectarea se face rapid si bine, sa nu uitati niciodata asta. Acolo, in multime, virusul „sare” voios si fericit, de la un om la altul. Fiti destepti, ca lumea geme!

Sa iubiti si sa fiti iubiti dragilor, si sa nu fiti prosti. Asta este tot ce conteaza. Sa nu uitati niciodata, ca Dumnezeu nu este un retardat care se opune stiintei, ca Dumnezeu nu ucide, trimitandu-si cu buna stiinta creaturile in mijlocul bolilor si la moarte, asa cum va indeamna si va invata pe voi, popii si pastorii cre(s)tini ai acestei lumi.

Ai pup iu ol, si aveti grija de voi.

Update: nu am avut nicio reactie adversa dupa rapel, asa cum nu am avut nici dupa prima doza. Sa fie primit!

4 gânduri despre „M-am rapelat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s