Romanica cu politicieni mici, de Obor, cu mustar, bere la PET, si manele

Motto: „Ce ţară mică! Câteva mese…”

Micii din Obor sunt celebrii in Bucuresti, si nu numai. Cu ceva timp in urma, dl. Ludovic Orban, seful la PNL, facea urmatoarea declaratie:

„La ora actuală există în România aproximativ 65-70% din populaţie care adoră sau simpatizează, vibrează la elemente de doctrină naţională, patriotică, creştină, cu baza conservatoare, cu fundamentele tradiţionale ale societăţii româneşti, satul românesc, şcoala, biserica, familia, sunt lucruri fundamentale în dezvoltarea societăţii româneşti, sunt valori pe care noi trebuie să le apărăm, ca şi partid politic. Nu pot să mă bat pe o nişă de 15-17% care cuprinde numai publicul ăsta, să-i zicem, modern sau progresist, în condiţiile în care avem un bazin atât de larg de expunere pe care noi PNL trebuie să îl reprezentăm, nu să lăsăm PSD-ul mincinos care a ţinut România pe loc şi care nu a făcut altceva decât să menţină subdezvoltarea României şi statul pe loc în competiţie cu celelalte ţări occidentale sau nu o să le lăsam la alţi demagogi care s-au trezit peste noapte şi se bat cu cărămida în piept că sunt naţionalişti”.

Sa comentam putin aceasta afirmatie. Asa este, peste 70% dintre romani, nu vor sa se civilizeze, nu vor sa progreseze, nu vor sa inainteze, nu vor multe. Nu le pasa de nimic daca au mici, bere si manele. Romanul este un om care se multumeste cu putin si prost, nu cu putin si bun, asa cum spune o alta vorba mult mai inteleapta. La romani, lucrul prost facut este lege, in orice facem: case, masini, partide politice, drumuri, scoli, spitale, etc. Lucrul prost facut impreuna cu celebrul „merge si asa”, sunt in sangele si in firea majoritatii romanilor, in ADN-ul nostru, cu mici exceptii fireste, asa cum precizia si lucrul bine facut este in firea nemtilor, a elvetienilor, etc. Nu-l includem aici, la nemti, pe ciumatul rosu K.V. Iohannis, care nu mai este de mult timp neamt, s-a romanizat perfect: mincinos, duplicitar, corupt, aparatorul mafiei, etc. Un mascarici care se crede si se vrea important, dar nu este. Prin ceea ce a facut in ultimul timp, cu siguranta ca va avea soarta mascariciului Emil Constantinescu, alt comunist vopsit in democrat, care nu a facut nimic pentru romanica in mandatul lui. K.V. Iohannis, ingrijoratul de la Cotroceni, nu a facut nimic pentru romani, in doua mandate, nu in unul, ceea ce este si mai grav! Muie PNL!

Ce-i de facut atunci cand un popor este de o factura joasa, din diferite motive, ca nu vrea sau ca nu poate, o factura atat de joasa incat sa se multumeasca si sa se rezume doar la a manca si a bea, fara niciun fel de ambitie si de planuri de a evolua? In acest caz, sunt doar doua cai posibile:

-prima cale este aceea practicata de peste 30 de ani de Ciuma Rosie securisto-comunista PSD-PNL-UDMR, si toate celelalte partide inventate de ea de-a lungul timpului, cu exceptia USR PLUS, partid aparut recent, dar care reprezinta doar 15% din populatia romanicii, partid care chiar vrea sa reformeze aceasta tara inapoiata cu 100 de ani fata de Occident.

– a doua cale este cea in care o tara si un popor, au norocul sa fie conduse de barbati de stat adevarati, mari, nu mici, de Obor, barbati care sa traga natiunea dupa ei, prin viziune si fapte, nu sa o tina pe loc intru profitul lor, asa cum se intampla cu primitiva si ignoranta societate romaneasca actuala. La noi, in trecut, acest rol l-a avut Dinastia Romana, cu multi ani in urma. Sa luam un exemplu si de la altii, mai de langa noi: Turcia. Turcia a avut un adevarat barbat de stat, un mare barbat de stat, in Mustafa Kemal Ataturk, cel care a dus Turcia din Evul Mediu in modernitate. Mare noroc a avut Turcia!

Ca sa nu o mai lungesc, pentru ca trag nadejde ca dumneavoastra, cititorii mei, sa fii inteles ceea ce vreau eu sa spun, ii transmit o provocare Orbanului cel calcat in picioare de Citu cel inept: va tine cureaua dle. Ludovic Orban, sa incercati macar un 10% din ceea ce a reusit Kemal? Altfel spus, nu ati vrea sa mai smulgeti cat o sa puteti, din cele 70 de procente inapoiate, si sa incercati sa le impingeti inainte, spre viitor, in loc sa profitati de ignoranta lor intretinuta de voi, politicienii, si media voastra aservita, care ii bombardeaza si ii indobitoceste zilnic, ora de ora, minut de minut, pe acesti nefericiti, cu toate minciunile si manipularile voastre ticaloase, doar, doar or ramane in continuare prosti si manipulabili, spre folosul tuturor profitorilor, a hotilor, a coruptilor si ticalosilor, care profita de pe urma saraciei si ignorantei lor materiale si spirituale, inclusiv BOR?

Ce ziceti, va bagati, ca tot sunteti pe faras, macar sa incercati ceva apoteotic la sfarsit de cariera politica care se apropie cu pasi repezi, ca daca pierdeti acum batalia din partidul ciumat pe care il reprezentati, sunteti cam PA? Nu prea aveti stofa pentru asa ceva, dar… cine stie, se mai intampla si minuni cateodata.

Ai pup iu ol!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s