M-am si busterizat

Astazi m-am busterizat, sa moara Cici Valdez!

Am facut doza 3, doza booster, de la PfizerBio.

De ce am facut asta? Pentru ca eu sunt cam prost de felul meu, stiti de la antivaccinisti ca numai prostii se vaccineaza, si sunt si profund frustrat! Nimic, dar absolut nimic din tot ceea ce au propovaduit antivaccinistii, constipationistii, nationalistii, crestinistii, satanistii, ocultistii, si multi alti „isti”, nu s-a intamplat. D’aia sunt frustrat, si am zis sa mai fac una, o doza, poate, poate se intampla ce au promis astia ca o sa se intample. Sunt frustrat ca nu mi-au crescut solzi, ca nu m-am transformat in branza, barza, viezure, manz, nu prind 5G deloc, desi zilnic ma holbez in telefonul mobil, doar, doar imi vine si mie 5 geul ala promis de Oculta, dar degeaba, tot cu 4G am ramas, al draqu Bilgeit, mi-a tras clapa si asta, un nesimtit. Nu am probleme nici cu carbacșinul, asa cum au prezis constipationistii erecto-ereditaro-inspaimantati, dimpotriva, este mai viu decat prevede legea, nu m-a luat nici Dracu’, asa cum propovaduiesc cre(ș)tinii, apoi, sunt si liber ca pasarea cerului, desi toti zbiara peste tot ca este dictatura medicala, botnita, si alte puscarii inchipuite, dar cu toate acestea, lumea continua sa se plimbe, sa creasca ca numar de populatie planetara, sa circule, deci astia care vor sa ne omoare cu vaccinurile lor anticovid, sunt prosti rau, rau, pentru ca noi scapam de Covid cu vaccinurile lor, si apoi ne ducem la plimbare mai abitir, ca sa ne impuiem peste tot, la Vama, la Costinesti, in Thassos, la Paris, Roma, Rio, peste tot. Astia cu Oculta, in loc sa ne omoare cu vaccinurile, ne impuiaza, ca doar stiti, omul sau oama, dupa ce scapa din puscaria sanitara si din dictatura medicala, direct la bunga-bunga, zdringhi-zdringhi se duc, nu mai spun ca si cat au stat in puscaria sanitara din dictatura medicala, tot asta au facut: bunga-bunga, zdringhi-zdringhi. Trai neneaca, pe vaccinurile babachii!

Hai sa lasam prostii, si sa auzim de bine, si aveti grija de voi.

Busterizare, humanum est!

Dragilor, lucrurile pe care trebuie sa le facem ca sa ne maximizam sansele de a nu ne pricopsi cu vreun Covid 19, si de a evita cat mai mult si cat mai bine inamicul invizibil Covid, sunt extrem de simple daca nu esti prost bocna:

1. masca din belsug peste tot pe unde puteti, inclusiv pe strada, chiar si atunci cand nu este impusa de autoritati, chiar si in familie, atunci cand va adunati cu tonele, pentru ca masca este cea mai simpla, buna si ieftina protectie.

2. evitati MAXIM orice aglomeratie, distantati-va social cat de mult puteti, inclusiv cu cei din familie, cum am zis, nu stati toata ziua bot in bot cu bunici, cu unchi, cu matusi, cu verisori si cu mama lui Stefan cel Mare, ca va riscati, chiar daca si ei sunt vaccinati, pentru ca oricine se poate infecta, oricand, atat vaccinatii, cat si nevaccinatii.

3 igiena, adica spalare, dezinfectare, etc.

4. vaccinare, si … cam asta este tot.

ATENTIE la neatentie: Si daca va vaccinati, nu fiti prosti ca majoritatea vaccinatilor, care se duc peste tot ca bezmeticii, fara sa mai respecte nicio regula de pandemie, fiti destepti si purtati-va in continuare ca si cum nu ati fi facut vaccinul, ca si cum nu ati fi vaccinati, adica purtati masca in continuare, distantati-va cat puteti de mult in continuare, evitati orice aglomeratie, si igiena personala, of course. Asta este tot. Nu lasati garda jos DELOC. Asta este cea mai mare prostie si cea mai mare greseala pe care o fac cei vaccinati, pentru ca dupa ce se vaccineaza, sunt atat de idioti, incat cred si se comporta ca si cum ei ar fi imuni, ca si cum ei au invins boala si pandemia, ca si cum totul este rezolvat, si se considera ca prostii, a fi in afara oricarui pericol, si mai cred cumva ca toti ceilalti cu care vin ei in contact sunt sanatosi, fara virusi, uitand complet ca si vaccinatii ca si nevaccinatii, pot sa ia virusul si sa-l transmita mai departe, asa cum uita si faptul ca oricare dintre noi putem sa fim infectati, si sa-i infectam si pe altii, chiar daca suntem vaccinati sau nevaccinati. Dragilor, rolul vaccinului nu este acela de a da vaccinatilor o imunitate deplina si permanenta, pentru ca asta inca nu se poate, ci este acela de a evita formele grave de boala si MOARTEA, de a supravietui, de a evita imbolnavirea de deces, cat mai mult si cat mai bine posibil, stiut fiind ca prin vaccinare, se pot evita formele grave ale bolii, care cam duc la imbolnavirea de deces. Nu uitati asta! Este esential! Vaccinul il facem ca sa evitam moartea, nu boala, pe care putem sa o luam sau sa nu o luam, functie de cat de in serios luam si celelalte masuri de preventie: masca, distantare, igiena. Nici moartea nu poate sa fie evitata 100% prin vaccinare, asa cum s-a dovedit deja, dar sansele ca sa scapam de formele grave ale bolii, si implicit de moarte, cresc foarte, foarte mult prin vaccinare, este deja dovedit faptic si stiintific. Asa ca fiti intelepti, nu prosti! Eu nu m-am vaccinat ca sa scap de virus, nici ca sa calatoresc, ci ca sa-i pot face fata cat mai bine, daca Doamne fereste, mi-l bag cumva in fizic, pentru ca orice este posibil, oricand. Viata a demonstrat fara putinta de tagada, ca cei nevaccinati mor in ATI ca mustele, in timp ce vaccinatii scapa mai usor, de cele mai multe ori, adica in majoritatea cazurilor. Nu totdeauna, mai mor si persoane vaccinate cu comorbiditati, dar de cele mai multe ori scapa, despre asta este vorba in legatura cu vaccinurile anti Covid 19. Acesta este rolul lor, sa te fortifice in fata inamicului. Atat.

Pandemia va mai dura cel putin 2 ani de acum inainte. La inceputul pandemiei, adevaratii specialisti, nu popii si pastorii oligofreni si retardati, au estimat ca aceasta pandemie va dura intre 4 si 5 ani, doi au trecut deja, intram in al treilea, asta neansemnand ca va disparea total Covid 19 in 4-5 ani, ci ca il vom putea tine sub un oarecare control, prin vaccinuri si medicatie. Atentie la neatentie! Vom mai trai ceva timp cu aceasta pandemie. Cat timp, nimeni nu stie cu exactitate, in afara de Dumnezeu, care stie totul.

Ai pup iu ol!

5 gânduri despre „M-am si busterizat

 1. CÂTEVA PRECIZĂRI UTILE DE ȘTIUT:

  Mulțumesc lui Dănuț Tănase, de peste 30 ani manager de top în turism, marketing și vânzări, pentru părerile oneste exprimate în textul redactat mai sus. Acest interesant articol, în opinia mea, cuprinde și idei demne de… reținut. Comentez mai jos unele dintre ele.
  La fel de demne de reținut mi s-au părut și aspectele livrate din belșug, în comentariile anterioare, de către același simpatic Dănuț. Managerul de top, încerca să aducă în atenția iubiților săi cititori, cu un respect ce părea că ar avea ușoare influențe bizantine, expertiza domniei sale exprimată în modul cel mai… original. De pildă, am reținut printre altele și sintagma inspirată din contactul direct cu diverse medii (familial, social și cultural) sau poate doar inventată de Dănuț: „bășinile dracilor.” Celelalte sintagme referitoare la draci, construite în același vocabular original, prefer să le ocolesc. Nu-mi fac plăcere. Punct.
  Din cauza bârnei din ochiul meu, recunosc că îmi este greu să-mi disciplinez apucăturile. De pildă, nu pot înțelege de unde știe Dănuț despre bășinile dracilor ? Au dormit împreună pe același prici într-o imaginară excursie exotică ?
  Ca atare, nu mă pun de price cu Dănuț. El este un unicat. Omul este însă dator, întotdeauna, să încerce ca adevărul să fie părerea sa și nu să-și impună părerea ca adevăr.

  Distinsă cititoare, prietene cititor,

  Pentru mai multe detalii necesare clarificării contextului în care Dănuț a venit cu această contribuție la civilizația universală, am citit și articolul său numit: „Dumnezeu vulgaru′ ”, dar n-am găsit în întregul cuprins al acestei postări o trimitere clară la un text biblic, inspirat de Dumnezeu, care să sugereze ceva în legătură cu sintagma menționată mai sus, scrisă într-o pătată limbă populară. A negociat simpaticul și distinsul gânditor Dănuț direct cu Atotputernicul acest aspect ce pare că depășește accesul la cunoaștere a muritorului de rând ?
  Tot cu această ocazie am descoperit că, Dănuț Tănase, pare a nu fi doar un autentic și bine-venit oponent de idei, care contribuie la un rezultat reciproc benefic ce s-ar putea afla în sinergie cu orice cititor al textelor sale. În acest climat, în ciuda deosebirii inițiale a punctelor de vedere ale părților, poate avea loc o soluționare creatoare a problemei. Dimpotrivă, el parcă vrea să sugereze că a ajuns, între timp, probabil și din cauza oboselii declarate anterior și un veritabil oponent „visceral”.
  Dănuț reușește să-mi transmită prin comportamentul său unele informații prin care lasă să se înțeleagă că în orice clipă ar putea fi un adversar emoțional, care nu numai că dezaprobă punctul de vedere al cititorului textelor sale, dar în același timp îl dezaprobă pe prietenul cititor și ca ființă umană. Poate chiar să aibă motive sinistre sau abjecte împotriva poziției pe care o adoptă onestul cititor al textelor sale. O fi vorba doar despre o ușoară iritare produsă de efectele secundare ale fricii de boală, sau un trecător disconfort psihic din cauza oboselii creată de potențiale crize artificiale ? Sau poate reacții advese produse de busterizare ?
  Am înțeles de asemenea din comentariile sale trecute că, Dănuț nu este de părere că delicateţea ne învaţă a ne disciplina apucăturile în aşa fel, încât să ştim a păstra până în cele mai mici amănunte respectul aproapelui. Politețea, atenția, finețea, grația, gingășia, delicatețea este percepută de el, citez: „Politețea înseamnă să fii ipocrit? Eu nu cred asta. Politețea înseamnă să-i spui prostului că este deștept și viceversa? Nu cumpăr!” Rămânând în context, dacă sunt corect informat, înțelepciunea nu-i marfă de vânzare. Sau ?… Să-l întrebăm pe Cici Valdez ? Poate știe el ceva și despre zvonul cu valul nr. 5 apărut pe undeva prin vest ?
  Dănuț ne recomandă să ne distanțăm social. Să nu riscăm să stăm bot în bot cu muma lui Fane Babanu. Și dacă-i vorba doar despre o distanțare fizică ? O fi vreo diferență ?
  Acum vine și cireașa de pe tort, din textul redactat de Dănuț mai sus, citez: „Dragilor, rolul vaccinului nu este acela de a da vaccinatilor o imunitate deplina si permanenta, pentru ca asta inca nu se poate, ci este acela de a evita MOARTEA, de a evita imbolnavirea de deces, cat mai mult si cat mai bine posibil, stiut fiind ca prin vaccinare, se pot evita formele grave ale bolii, care cam duc la imbolnavirea de deces.”
  Cineva spunea cândva: „Informația este esența problemei. Ea poate descuia ușa spre tezaurul numit succes. Ea ne influențează modul de apreciere a realității și hotărârilor pe care le luăm.”
  Pe ocolite, ce-i drept, simpaticul Dănuț, ne livrează informația (într-o stare de spirit euforică, deși lucrurile sunt rareori ceea ce par) că a apărut vaccinul care are rolul să evite MOARTEA. Oare, pe cine am mai auzit zicând femeii cu dorința să inducă în eroare: „ Hotărât, că nu veți muri ? ”
  Drăgălașilor, vă este frică deja de moarte înainte de a-i sosi ceasul ? Și dacă unii vaccinați chiar au trecut în moarte este chestia asta doar un zvon al Ocultei ? Este întrega istorie doar o chestie de pricopseală cu parșivul covi ?
  Dănuț, grăbit scrie în concluzie: „Vom mai trăi ceva timp cu această pandemie. Cât timp, nimeni nu știe.” Mă întreb: „Nici măcar Creatorul nu știe ?”
  Întrebare: Dănuț dragule, Doamna Carmen n-a avut acces la busterizare ? Nu apare în poză.
  Complimente doamnei Carmen.
  Mulțumesc tuturor pentru atenție.
  Rămâneți cu toții sănătoși și cu inimă bună!

 2. Mulțumesc lui Dănuț Tănase pentru intenția sa repetată de a sugera că, pe acest blog, doar al lui desigur, nu se practică cenzura. Recunosc că sunt obsedat de ideea că, s-ar putea ca totuși, Dănuț să-și uite declarația de credință în care se definește, crede el, ca un creștin autentic. Să fie cumva Dănuț orbit de propria lui lipsă de sinceritate ? Prefer să cred că, am din nou un moment în care-l cred prostește (bârna din ochi, bat-o vina) pe Dănuț, comițînd gafe ca toți cei care, scoși dintr-ale lor, sînt capabili de o serie infinită de stupizenii.

  Din motive greu de înțeles comentariul meu din 30.11.2021, la postarea de mai sus, a zburat în neant.
  Reiau în cele ce urmează acest comentariu, pierdut probabil dintr-o defecțiune… tehnică în speranța că Dănuț nu este afectat de opiniile altora. Oricum, se pare că Dănuț a construit blogul său pentru a arăta lumii că pe el oricum îl doare în placheuri de părerile altor persoane.

  Îi reamintesc creștinului autentic Dănuț faptul că doar Isus, altul decât Cristoșii cozmetizați în diverse culori ideologice de diverse ideologii religioase, plângea sincer pentru Ierusalim.

  CÂTEVA PRECIZĂRI UTILE DE ȘTIUT:

  Mulțumesc lui Dănuț Tănase, de peste 30 ani manager de top în turism, marketing și vânzări, pentru părerile oneste exprimate în textul redactat mai sus. Acest interesant articol, în opinia mea, cuprinde și idei demne de… reținut. Comentez mai jos unele dintre ele.

  La fel de demne de reținut mi s-au părut și aspectele livrate din belșug, în comentariile anterioare, de către același simpatic Dănuț. Managerul de top, încerca să aducă în atenția iubiților săi cititori, cu un respect ce părea că ar avea ușoare influențe bizantine, expertiza domniei sale exprimată în modul cel mai… original. De pildă, am reținut printre altele și sintagma inspirată din contactul direct cu diverse medii (familial, social și cultural) sau poate doar inventată de Dănuț: „bășinile dracilor.” Celelalte sintagme referitoare la draci, construite în același vocabular original, prefer să le ocolesc. Nu-mi fac plăcere. Punct.

  Din cauza bârnei din ochiul meu, recunosc că îmi este greu să-mi disciplinez apucăturile. De pildă, nu pot înțelege de unde știe Dănuț despre bășinile dracilor ? Au dormit împreună pe același prici într-o imaginară excursie exotică ?
  Ca atare, nu mă pun de price cu Dănuț. El este un unicat. Omul este însă dator, întotdeauna, să încerce ca adevărul să fie părerea sa și nu să-și impună părerea ca adevăr.

  Distinsă cititoare, prietene cititor,

  Pentru mai multe detalii necesare clarificării contextului în care Dănuț a venit cu această contribuție la civilizația universală, am citit și articolul său numit: „Dumnezeu vulgaru′ ”, dar n-am găsit în întregul cuprins al acestei postări o trimitere clară la un text biblic, inspirat de Dumnezeu, care să sugereze ceva în legătură cu sintagma menționată mai sus, scrisă într-o pătată limbă populară. A negociat simpaticul și distinsul gânditor Dănuț direct cu Atotputernicul acest aspect ce pare că depășește accesul la cunoaștere a muritorului de rând ?

  Tot cu această ocazie am descoperit că, Dănuț Tănase, pare a nu fi doar un autentic și bine-venit oponent de idei, care contribuie la un rezultat reciproc benefic ce s-ar putea afla în sinergie cu orice cititor al textelor sale. În acest climat, în ciuda deosebirii inițiale a punctelor de vedere ale părților, poate avea loc o soluționare creatoare a problemei. Dimpotrivă, el parcă vrea să sugereze că a ajuns, între timp, probabil și din cauza oboselii declarate anterior și un veritabil oponent „visceral”.

  Dănuț reușește să-mi transmită prin comportamentul său unele informații prin care lasă să se înțeleagă că în orice clipă ar putea fi un adversar emoțional, care nu numai că dezaprobă punctul de vedere al cititorului textelor sale, dar în același timp îl dezaprobă pe prietenul cititor și ca ființă umană. Poate chiar să aibă motive sinistre sau abjecte împotriva poziției pe care o adoptă onestul cititor al textelor sale. O fi vorba doar despre o ușoară iritare produsă de efectele secundare ale fricii de boală, sau un trecător disconfort psihic din cauza oboselii creată de potențiale crize artificiale ? Sau poate reacții advese produse de busterizare ?

  Am înțeles de asemenea din comentariile sale trecute că, Dănuț nu este de părere că delicateţea ne învaţă a ne disciplina apucăturile în aşa fel, încât să ştim a păstra până în cele mai mici amănunte respectul aproapelui. Politețea, atenția, finețea, grația, gingășia, delicatețea este percepută de el, citez: „Politețea înseamnă să fii ipocrit? Eu nu cred asta. Politețea înseamnă să-i spui prostului că este deștept și viceversa? Nu cumpăr!” Rămânând în context, dacă sunt corect informat, înțelepciunea nu-i marfă de vânzare. Sau ?… Să-l întrebăm pe Cici Valdez ? Poate știe el ceva și despre zvonul cu valul nr. 5 apărut pe undeva prin vest ?

  Dănuț ne recomandă să ne distanțăm social. Să nu riscăm să stăm bot în bot cu muma lui Fane Babanu. Și dacă-i vorba doar despre o distanțare fizică ? O fi vreo diferență ?

  Acum vine și cireașa de pe tort, din textul redactat de Dănuț mai sus, citez: „Dragilor, rolul vaccinului nu este acela de a da vaccinatilor o imunitate deplina si permanenta, pentru ca asta inca nu se poate, ci este acela de a evita MOARTEA, de a evita imbolnavirea de deces, cat mai mult si cat mai bine posibil, stiut fiind ca prin vaccinare, se pot evita formele grave ale bolii, care cam duc la imbolnavirea de deces.”

  Cineva spunea cândva: „Informația este esența problemei. Ea poate descuia ușa spre tezaurul numit succes. Ea ne influențează modul de apreciere a realității și hotărârilor pe care le luăm.”

  Pe ocolite, ce-i drept, simpaticul Dănuț, ne livrează informația (într-o stare de spirit euforică, deși lucrurile sunt rareori ceea ce par) că a apărut vaccinul care are rolul să evite MOARTEA. Oare, pe cine am mai auzit zicând femeii cu dorința să inducă în eroare: „ Hotărât, că nu veți muri ? ”

  Drăgălașilor, în concluzie, vă este frică deja de moarte înainte de a-i sosi ceasul ? Și dacă unii vaccinați chiar au trecut în moarte este chestia asta doar un zvon al Ocultei ? Este întrega istorie doar o chestie de pricopseală cu parșivul covi ?

  Dănuț, grăbit scrie în concluzie: „Vom mai trăi ceva timp cu această pandemie. Cât timp, nimeni nu știe.” Mă întreb: „Nici măcar Creatorul nu știe ?”

  Întrebare: Dănuț dragule, Doamna Carmen n-a avut acces la busterizare ? Nu apare în poză.
  Complimente doamnei Carmen.

  Mulțumesc tuturor pentru atenție.
  Rămâneți cu toții sănătoși și cu inimă bună!

  • Sergiu, de ce-ti place tie sa fii penibil, si sa pozezi in victima, cand nu esti? Ce comentariu ti-a fost tie cenzurat? Ai trimis doua comentarii unul dupa altul, la nici 2 minute distanta unul de altul, cel putin asa au ajuns la mine pe blog, unul dupa altul, le-am aprobat foarte repede, iar dupa 5 minute tipi ca ti-a fost cenzurat comentariul. Pe bune? Tu ti-ai pierdut mintile de tot?
   Carmen s-a busterizat si ea, stai linistit.
   Cat despre frica de moarte, ea este legitima la fiecare om, pentru ca viata este tot ce avem cu adevarat, restul e… nimic. De ce sa mori ca prostu’, cand ai mai putea sa traiesti bine merci? Doar ca sa faci pe desteptul, pe viteazul si pe marele credincios care nu se teme de nimic? Nu cumpar imbecilitati. Cat despre aiureala aia cu „Nu veti muri”, este ca-n vorba aia populara: „Ce are sula cu Prefectura?” De murit, toti o sa murim, nu scapa nimeni, si eu am spua asta, dar de ce sa mor ca prostu’, doar pentru ca asa vrea Sergiu Marius Popilian?! Serios?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s