Omul si maimuta

Motto: „Dar acestia (oamenii), ca niste dobitoace fara minte, din fire sortite sa fie prinse si nimicite, batjocorind ce nu cunosc, vor pieri in insasi stricaciunea lor.” (2Petru 2)

Cu siguranta ca Dumnezeu este genial si are simtul umorului ca nimeni altul. Este senzational in lectiile pe care le da El prostilor prostiti de Dracu’ de pe planeta Pamant, Regatul Prostiei, adica omenirii intregi. Despre una dintre aceste lectii extraordinare vreau sa va vorbesc astazi. Cu toate ca Dracu’ se straduieste din rasputeri sa-l prezinte pe Dumnezeu oamenilor (inclusiv cu ajutorul bisericilor „crestine”) ca pe un incult, ca pe un prostovan abuziv care se ataca in fata „marii stiinte omenesti” (sic!), ca pe un vesnic nemultumit, bosumflat si mofluz irascibil, care trebuie alintat si satisfacut mereu cu osanale si pupaturi in cur imbecile, ca sa-i fie temperate accesele psihopate de furie impotriva omenirii destepte-n cap, Dumnezeu serveste oamenilor prin Biblie, niste lectii magistrale, prin exemple impecabile, care ne invata clar diferenta dintre omul dupa chipul si asemanarea Sa, si omul dupa chipul si asemanarea lu’ Dracu’. Astazi vorbim despre: Omul si Maimuta sau Dracu’ Vs. Dumnezeu.

Intrebarea care se pune este urmatoarea: De ce o fi creat Dumnezeu un animal asemanator cu omul? Ca sa-i dea astfel ocazia lu’ Dracu’ sa inventeze tot felul de teorii, povesti si basme lumesti pe aceasta tema, evolutionism gen? De ce a vrut Dumnezeu sa-si dea astfel cu stangul in dreptul si cu dreptul in stangul? De ce i-a ridicat Dumnezeu mingea la fileu lu’ Dracu’, ca sa-si faca singur zile grele si fripte, sau ca sa-l ia la misto pe Dracu’, sau ca sa ne dea noua o lectie geniala? A fost Dumnezeu atat de naiv, sau Dumnezeu a vrut ca noi sa invatam ceva foarte important pentru noi ca oameni despartiti de El? Sigur ca Dumnezeu a stiut ca intr-o buna zi o sa apara un prost prostit de Dracu, ca Darwin, care sa-i faca viata „amara” (sic!) cu teorii nastrusnice despre lume si viata. Ei si ce daca. Sigur ca Dumnezeu a stiut ca Dracu’ o sa inventeze tot felul de teorii „stiintifice” care sa combata actul Creatiei. Ei si?! Au curs si vor mai curge multi biti si multa cerneala pe acest subiect, si nu am eu aroganta ca voi transa subiectul pentru omenire, acum. Pentru mine insa, treaba asta este transata. Am inteles adevaratul mesaj al lui Dumnezeu, si am sa va spun si dumneavoastra cum l-am inteles. Vreau sa stiti de ce Dumnezeu a facut pe planeta Pamant un animal atat de asemanator cu omul. Cu ajutorul maimutei ca material didactic, Dumnezeu ne arata conditia noastra umana degenerata, cazuta, idioata si imbecila, de oameni dupa chipul si asemanarea stapanului nostru Dracu’, datorita separarii de El, Dumnezeu. In Regatul Prostiei, IADUL condus de Dracu’, in care traim noi acum, Dumnezeu ne arata neputinta noastra de a ne explica lumea si viata, fara adevarul venit de la Dumnezeu. Ne arata limitele noastre impuse de conditia noastra de robi prosti si prostiti ai lu’ Dracu’. Dracu’ ne-a invatat exact invers: ca omul a evoluat din maimuta, iar Dumnezeu ne invata ca omul pacatos a devenit datorita lu’ Dracu’, din om adevarat, un om dobitoc fara minte, o maimuta nebuna, un imitator fara prea mult creier. Haideti sa vedem daca este adevarata varianta asta, si cum s-a intamplat asa ceva.

Dumnezeu are simtul umorului, dar este si genial in acelasi timp, de aceea ne-a dat o lectie nemaipomenita, facand maimuta asemanatoare cu Omul, ca sa vada toti prostii mintiti de Dracu’, din toate veacurile, diferenta esentiala si insurmontabila dintre: Omul facut dupa chipul Creatorului sau, si imitatia lui, maimuta, „omul” dupa chipu’ lu’ Dracu’, surogatul care nu va fi niciodata om. Omul facut dupa chipul Creatorului sau, este omul neprihanit, cu o minte ca a Creatorului sau, iar o creatura ca maimuta, facuta sa semene cu omul, dar fara sa aiba nicio asemanare cu Creatorul sau, a fost, este si va ramane o maimuta si atat, din simplul si unicul motiv, ca nu este dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. O maimuta, asa cum a fost ea creata initial, ca maimuta, nu-si va putea depasi niciodata conditia de maimuta, de dobitoc fara o minte ca a Creatorului, asa cum o are omul. Ce a pus Dumnezeu in om, in ingeri, in heruvimi, nu a pus in niciun alt animal. Acesta este esenta a ceea ce discutam aici, aceasta este esenta cuvintelor: „Dupa chipul si asemanarea cu Dumnezeu.” Doar fiintele dupa chipul si asemanarea cu Dumnezeu pot sa faca lucruri pe care si Dumnezeu poate sa le faca, cu limitarile de rigoare ale creaturilor, care nu sunt Dumnezeu. In rest, orice animal, si maimuta, pot sa semene cat de mult cu omul, fizic si fiziologic, singurul element care diferentiaza maimuta de om, si omul de maimuta, este acela ca unul este facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, omul, pe cand celalalt, maimuta, nu este. Punct. De aceea omul va stapani vesnic peste toate celelalte creaturi, si niciodata nu va fi altfel, nu va fi invers, si niciodata un animal nu va deveni om. Niciodata.

„Dumnezeu a facut fiarele pamantului dupa soiul lor, vitele dupa soiul lor, si toate taratoarele pamantului dupa soiul lor. Dumnezeu a vazut ca erau bune. Apoi Dumnezeu a zis: „Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra, el sa stapaneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamantul si peste toate taratoarele care se misca pe pamant.” Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau, l-a facut dupa chipul lui Dumnezeu, parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut.” (Geneza)

Ce vrea Dumnezeu sa ne spuna este senzational. Care este aceasta diferenta ?Dumnezeu ne spune in Biblie urmatorul lucru: un animal, maimuta, nu va deveni niciodata om, dar un om despartit de Dumnezeu, ca rob si ca sluga a lu’ Dracu’, poate sa ajunga un animal, un dobitoc fara minte, adica… o maimuta. Este exact invers de cum ne invata Dracu’ pe noi, prin sluga lui, Darwin. Superb! Maimuta darwinista este modelul satanic pentru om. Prin maimuta darwinista, Dracu’ il batjocoreste atat pe om, cat si pe Dumnezeu.

  • „Acestia (oamenii), dimpotriva, batjocoresc ce nu cunosc, si se pierd singuri in ceea ce stiu din fire, ca dobitoacele fara minte.” (Iuda 1)
  • Pana cand veti iubi prostia, prostilor? Pana cand le va placea batjocoritorilor batjocura si vor uri nebunii stiinta?” (Proverbe)
  • Invatati-va minte, prostilor, si inteleptiti-va, nebunilor!” (Proverbe)
  • “Cei prosti au parte de nebunie, dar oamenii chibzuiti sunt incununati cu stiinta.” (Proverbe)
  • “Caci voia lui Dumnezeu este ca, facand ce este bine, sa astupati gura oamenilor nestiutori si prosti.” (1Petru 2)

Stiu ca noua ne place sa credem despre noi ca suntem desteptii Universului, si Dracu’ ne incurajeaza prin Darwin sa credem asa ceva, dar realitatea este cu totul alta. Realitatea este aceea ca suntem prostii Universului, retardatii Universului. Niste maimute proaste si atat. Dracu’ ne spune prin Darwin ca noi am evoluat de la stadiul de dobitoace, maimuta, la stadiul de om. Dumnezeu ne spune foarte clar in Biblie ca de la stadiul de om creat dupa chipul si asemanarea Creatorului nostru, am INVOLUAT la stadiul de dobitoace fara minte, dupa chipul si asemanarea lu’ Dracu’. Vi se pare ca este prea tare afirmatia ? Uitati-va in jurul dumneavoastra pe planeta si veti vedea in miliarde de oameni, maimuta din noi. Dumnezeu a pus in om capacitati pe care nicio maimuta, in vecii vecilor nu le va putea avea. Nu trebuie sa ne limitam la asemanarea fizica dintre noi si maimuta, ci la lucrurile care ne despart cu adevarat. Niciodata, niciodata, niciodata, o maimuta nu va intelege, nu va trai si nu va avea capacitatile omului. Niciodata maimuta nu va inventa computere, nu va trimite sateliti in spatiu, si nu va face operatii pe creier, pe inima sau oriunde in alta parte. Niciodata o maimuta nu va fi Shakespeare, Dostoievski, Newton, Aristotel sau Einstein. Marele Prostitor Dracu’, ne abureste in continuare cu evolutionismele lui cretine, dar Dumnezeu ne lumineaza ca sa intelegem cum stau lucrurile in realitate. Chiar si in era celor mai inalte tehnologii, se vede zilnic involutia speciei umane, si caderea ei din ce in ce mai jos, depasind in josnicie, crime, hotii si ticalosii, insusi regnul animal. Ma poate contrazice cineva ?

Concluzia: Era si este o poanta despre rama si despre porc, care merge foarte bine ca exemplificare aici. Ea suna cam asa: „Porcul râmă, dar râma de ce nu porc?” sau „Porcul râmă, dar râma nu porc.” Asa si cu omul si maimuta darwinista cu aspiratii omenesti: „Omul… maimuta, dar Maimuta nu Om”. Fiecare sa ramana ori cu Maimuta-Darwin, „omul” dupa chipu’ lu’ Dracu’, sau cu Dumnezeu, omul dupa chipul si asemanarea lui Isus Hristos, adica OMUL ADEVARAT.

„Si daca nu gasiti cu cale sa slujiti Domnului, alegeti astazi cui vreti sa slujiti... Cat despre mine, eu si casa mea, vom sluji Domnului.” (Ioshua 24)

Cu respect,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s