Omul si maimuta

Motto: „Dar acestia, ca niste dobitoace fara minte, din fire sortite sa fie prinse si nimicite, batjocorind ce nu cunosc, vor pieri in insasi stricaciunea lor” (2Petru) 2)

Cu siguranta ca Dumnezeu este genial, si are simtul umorului ca nimeni altul. Dumnezeu este senzational in lectiile pe care le da El prostilor prostiti de Dracu’ de pe planeta Pamant, Regatul Prostiei, adica omenirii intregi. Despre una dintre aceste lectii extraordinare vreau sa va vorbesc astazi. Cu toate ca Dracu’ se straduieste din rasputeri sa-l prezinte pe Dumnezeu oamenilor, inclusiv cu ajutorul bisericilor „cre(s)tine”, ca pe un incult, ca pe un prostovan abuziv care se ataca in fata „marii stiinte omenesti” (sic!), ca pe un vesnic satrap nemultumit, bosumflat si mofluz irascibil, care mereu trebuie alintat si satisfacut cu osanale si pupaturi in cur imbecile, ca sa-i fie temperate astfel accesele psihopate de furie impotriva omenirii destepte-n cap si in creieri, Dumnezeu serveste oamenilor prin Biblie, niste lectii magistrale, prin exemple impecabile, care ne invata clar diferenta dintre omul dupa chipul si asemanarea Sa, si omul dupa chipul si asemanarea lu’ Dracu’. Astazi vorbim despre Omul si Maimuta, sau Dracu’ Vs. Dumnezeu, vorbim despre Creatie Vs. Evolutie.

Intrebarea care se pune este urmatoarea: De ce o fi creat Dumnezeu un animal asemanator cu omul, ca sa-si bata cuie in talpa? Ca sa-i dea astfel ocazia lu’ Dracu’ sa inventeze tot felul de teorii, povesti si basme lumesti pe aceasta tema, evolutionism gen? De ce a vrut Dumnezeu sa-si dea astfel cu stangul in dreptul si cu dreptul in stangul? De ce i-a ridicat Dumnezeu mingea la fileu lu’ Dracu’, ca sa-si faca singur zile grele si fripte cu Darwin? S-au a facut asta ca sa-l ia peste picior pe omul prost care se crede destept? Sau poate ca a facut asta ca sa ne dea noua o lectie geniala? A fost Dumnezeu atat de naiv, sau Dumnezeu a vrut ca noi sa invatam ceva foarte important pentru noi ca oameni despartiti de El? Sigur ca Dumnezeu a stiut ca intr-o buna zi o sa apara un prost prostit de Dracu, ca Darwin, care sa-i faca viata „amara” (sic!) cu teorii nastrusnice despre lume si viata. Ei si ce daca. Sigur ca Dumnezeu a stiut ca Dracu’ o sa inventeze tot felul de teorii „stiintifice” care sa combata actul Creatiei. Ei si?! Au curs si vor mai curge multi biti si multa cerneala pe acest subiect, si nu am eu aroganta ca voi transa subiectul pentru intreaga omenire, acum. Pentru mine insa, subiectul acesta este transat definitiv. Am inteles adevaratul mesaj al lui Dumnezeu, si am sa va spun si dumneavoastra cum l-am inteles. Vreau sa stiti de ce Dumnezeu a facut pe planeta Pamant un animal atat de asemanator cu omul. Cu ajutorul maimutei ca material didactic, Dumnezeu ne arata conditia noastra umana degenerata, cazuta, idioata si imbecila, de animal prost si primitiv, oameni dupa chipul si asemanarea stapanului nostru Dracu’, asta datorita separarii de El, de Dumnezeu, de Creator. In Regatul Prostiei, Iadul condus de Dracu’, iad in care traim noi acum, Dumnezeu ne arata neputinta noastra de a ne explica lumea si viata, fara adevarul venit de la Dumnezeu. Ne arata limitele noastre impuse de conditia noastra de robi prosti si prostiti ai Satanei. Dracu’ ne-a invatat exact invers decat este realitatea, ne-a invatat cu ajutorul lui Darwin, ca omul a evoluat din maimuta, in timp ce Dumnezeu ne invata prin Evanghelia Vesnica, ca omul pacatos a devenit datorita lu’ Dracu’ si a pacatului, din om dupa chipul lui Dumnezeu, un om dobitoc fara minte, o maimuta proasta si nebuna, un imitator fara prea mult creier. Haideti sa vedem daca este adevarata varianta asta, si cum s-a intamplat asa ceva.

Dumnezeu are simtul umorului, dar este si genial in acelasi timp, de aceea ne-a dat o lectie nemaipomenita, facand maimuta asemanatoare cu omul, ca sa vada toti prostii mintiti de Dracu’, din toate veacurile, diferenta esentiala si insurmontabila dintre omul facut dupa chipul Creatorului sau, si imitatia lui, maimuta, „omul” dupa chipu’ lu’ Dracu’, surogatul mincinos care nu va fi niciodata om. Omul facut dupa chipul Creatorului sau, este omul neprihanit, cu o minte ca a Creatorului sau, iar o creatura ca maimuta, facuta sa semene cu omul, dar fara sa aiba nicio asemanare cu Creatorul sau, a fost, este si va ramane o maimuta si atat, din simplul si unicul motiv, ca nu este dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu. O maimuta, asa cum a fost ea creata initial, ca maimuta, nu-si va putea depasi niciodata conditia de maimuta, de dobitoc fara o minte ca a Creatorului, asa cum o are omul. Ce a pus Dumnezeu in om, in ingeri, in heruvimi, nu a pus in niciun alt animal. Aceasta este esenta a ceea ce discutam aici, aceasta este esenta cuvintelor: „Dupa chipul si asemanarea cu Dumnezeu.” Doar fiintele dupa chipul si asemanarea cu Dumnezeu pot sa faca lucruri pe care si Dumnezeu poate sa le faca, cu limitarile de rigoare ale creaturilor, care nu sunt Dumnezeu. In rest, orice animal, inclusiv maimuta, poate sa se asemene cat de mult cu omul, fizic si fiziologic, ca porcul si maimuta de exemplu, singurul element care diferentiaza porcul sau maimuta de om, si omul de porc sau de maimuta, este acela ca unul este facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, omul, pe cand celalalte animale, nu sunt. Punct. Despre niciun animal nu a spus Dumnezeu, ca a fost creat dupa Chipul si asemanarea cu El, de aceea omul va stapani vesnic peste toate celelalte creaturi de pe aceasta planeta, si niciodata nu va fi altfel, nu va fi invers, si niciodata un animal nu va deveni om. Niciodata.

„Dumnezeu a facut fiarele pamantului dupa soiul lor, vitele dupa soiul lor, si toate taratoarele pamantului dupa soiul lor. Dumnezeu a vazut ca erau bune. Apoi Dumnezeu a zis: „Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra, el sa stapaneasca peste pestii marii, peste pasarile cerului, peste vite, peste tot pamantul si peste toate taratoarele care se misca pe pamant.” Dumnezeu a facut pe om dupa chipul Sau, l-a facut dupa chipul lui Dumnezeu, parte barbateasca si parte femeiasca i-a facut.” (Geneza) Ce vrea Dumnezeu sa ne spuna aici, este senzational. Dumnezeu ne spune in Biblie urmatorul lucru: un animal ca maimuta, nu va deveni niciodata om, dar un om despartit de Dumnezeu, ca rob si ca sluga a Satanei, poate sa devina, sa fie un animal, un dobitoc fara minte, un prost si un primitiv, adica o maimuta, echivalentul unei maimute. Asta este exact invers de cum ne invata pe noi Diavolul, prin sluga lui Darwin. Superb! Maimuta darwinista, este modelul satanic pentru omul cazut: un prost prostiti de Dracu’, un dobitoc fara minte. Prin maimuta darwinista, Diavolul il batjocoreste atat pe om, cat si pe Dumnezeu. Cei care il cred pe Darwin, asta fac. Cei care il cred pe Darwin, batjocoresc Creatia, il batjocoresc pe om, varful Creatiei, si il batjocoresc pe Creator, pe Dumnezeu. Iata cateva texte biblice care subliniaza asta: „Acestia, dimpotriva, batjocoresc ce nu cunosc, si se pierd singuri in ceea ce stiu din fire, ca dobitoacele fara minte.” (Iuda 1) … „Pana cand veti iubi prostia, prostilor? Pana cand le va placea batjocoritorilor batjocura, si vor uri nebunii stiinta?” … „Invatati-va minte prostilor, si inteleptiti-va, nebunilor!” … „Cei prosti au parte de nebunie, dar oamenii chibzuiti, sunt incununati cu stiinta.” (Proverbe) … „Caci voia lui Dumnezeu este ca facand ce este bine, sa astupati gura oamenilor nestiutori si prosti.” (1Petru 2)

Stiu ca noua ne place sa credem despre noi ca suntem desteptii Universului, si Dracu’ ne incurajeaza prin Darwin sa credem asa ceva, dar realitatea este cu totul alta. Realitatea este aceea ca suntem prostii Universului, retardatii Universului. Niste maimute proaste si atat. Dracu’ ne spune prin Darwin, ca noi am evoluat de la stadiul de dobitoace, maimuta, la stadiul de om. Dumnezeu ne spune foarte clar in Biblie, ca de la stadiul de om creat dupa chipul si asemanarea Creatorului nostru, am INVOLUAT la stadiul de dobitoace fara minte, niste prosti dupa chipul si asemanarea lu’ Dracu’, un prost care a renuntat la viata si la neprihanire. Vi se pare ca este prea tare afirmatia ? Uitati-va in jurul dumneavoastra pe planeta noastra, si veti vedea in miliarde de oameni, maimuta din noi. Dumnezeu a pus in om capacitati pe care nicio maimuta, in vecii vecilor nu le va putea avea. Nu trebuie sa ne limitam doar la asemanarea fizica dintre noi si maimuta, ci la lucrurile care ne despart cu adevarat. Niciodata, niciodata, niciodata, o maimuta nu va intelege, nu va trai si nu va avea capacitatile omului. Niciodata maimuta nu va inventa computere, nu va trimite sateliti in spatiu, si nu va face operatii pe creier, pe inima sau oriunde in alta parte. Niciodata o maimuta nu va fi Shakespeare, Dostoievski, Newton, Aristotel sau Einstein. Marele Prostitor, Dracu’, ne abureste in continuare cu evolutionismele lui cretine, dar Dumnezeu ne lumineaza ca sa intelegem cum stau lucrurile in realitate. Chiar si in era celor mai inalte tehnologii, se vede zilnic involutia speciei umane, si caderea ei din ce in ce mai jos, depasind in josnicie, crime, hotii si ticalosii, insusi regnul animal. Ma poate contrazice cineva? Nu cred.

Concluzia: Era si este o poanta despre rama si despre porc, care merge foarte bine ca exemplificare aici. Ea suna cam asa: „Porcul râmă, dar râma de ce nu porc?” sau „Porcul râmă, dar râma nu porc.” Asa si cu omul si maimuta darwinista cu aspiratii omenesti: „Omul… maimuta, dar Maimuta nu Om”. Fiecare sa ramana ori cu Maimuta-Darwin, „omul” dupa chipu’ lu’ Dracu’, sau cu Dumnezeu, cu omul dupa chipul si asemanarea primului Adam, si al celui de-al doilea Adam, Omul Isus Hristos, adica singurul OMUL ADEVARAT, in vecii vecilor.

„Si daca nu gasiti cu cale sa slujiti Domnului, alegeti astazi cui vreti sa slujiti… Cat despre mine, eu si casa mea, vom sluji Domnului.” (Ioshua 24)

Cu respect,

Lasă un comentariu